7 Redenen waar je nooit spijt van moet hebben Dating de persoon die je hart brak

Bonninstudio

7 Redenen waar je nooit spijt van moet hebben Dating de persoon die je hart brak

Door Courtney Dercqu, 26 oktober 2016

Heartbreak gebeurt. We daten met de verkeerde mensen, of we zijn niet klaar, of ze zijn niet klaar, of de timing is verkeerd. We maken fouten.

Maar aan het einde van elke relatie komt de belofte van iets nieuws - als je iets leert in het proces.

Voor mij is dat het beste aan uit elkaar gaan. Vooral als je in het begin een vreselijke relatie had.welk sterrenbeeld is het grappigst

Dit is waarom je nooit spijt zou moeten hebben met de persoon die je hart heeft gebroken, of het nu was omdat de relatie slecht was, of je dacht dat hij 'de ware' was, maar dat was hij niet.

1. Je leert wat je niet tolereert in een relatie.

Er is een bepaald niveau van zelfreflectie en helderheid als je hart gebroken is of wegloopt van een slechte relatie.

Je voelt je zelfverzekerder dan ooit in je instinct en je weet waar je niet voor staat in een partner.

2. Het geeft je tijd om plezier te hebben.

Als je een slechte relatie had of onlangs de angel van een gebroken hart hebt meegemaakt, is de kans groot dat je een pauze wilt nemen in het daten en gewoon een tijdje plezier wilt hebben.

Dit geeft je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren onafhankelijk te zijn. En iedereen weet dat er niets sexyers is dan iemand die gelukkig en zelfverzekerd is.

3. Je realiseert je dat alles met een reden gebeurt.

Je liefdesverdriet kan ervoor zorgen dat je in de toekomst een heel ander type persoon wilt daten.

Afwisseling is goed. Je weet maar nooit, die persoon die je nooit had verwacht, kan degene zijn die perfect bij je past.

4. Je merkt dat alles in vergelijking beter aanvoelt.

Wanneer je begint te praten met iemand die naar je gesprekken luistert, jou en je relatie een prioriteit maakt en oprecht geniet van je bedrijf, zul je beseffen hoeveel tijd je hebt verspild aan mensen die hetzelfde niet hebben gedaan.

Je zult genieten van elk stukje gezonde relatie, wat je op zijn beurt ook zal helpen om verder te gaan dan de vorige.

5. Je probeert nieuwe dingen.

Mensen in relaties vallen vaak in een routine die 'veilig' is: ze verliezen hun honger naar nieuwe dingen. Ze vergeten de vreugde avontuurlijk, spontaan en gek te zijn.

Je nieuwe leven na het uiteenvallen en je volgende relatie zal niet zo zijn. Je zult nieuwe activiteiten proberen, nieuw voedsel proberen en nieuwe plaatsen bezoeken. Je wordt gezonder. Je zult je vrienden meer zien.

Je leven en je nieuwe relatie zullen zeker niet saai meer zijn.

6. Je leert kwetsbaar te zijn en open te staan ​​voor diepe verbindingen.

In je vorige relatie vocht je over dezelfde onderwerpen en bracht je dezelfde problemen ter sprake.

checklist voordat we gaan samenwonen

Deze keer zul je merken dat je je openstelt over oude wonden, maar dat je je eindelijk ook vrij genoeg voelt om over je dromen te praten.

Je zult op zondagochtend uren in bed liggen terwijl je gesprekken voert. Je zult merken dat praten intiemer wordt dan wat dan ook.

7. Je voelt je eindelijk weer jezelf.

Toen ik single was na mijn slechte relatie, zette ik mijn identiteit voort als de ex van mijn ex. Ik worstelde om mezelf te vinden en voelde me onzeker over wie ik was.

Toen ik mijn huidige verloofde ontmoette, voelde ik me meer mezelf dan ooit in een relatie. Hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. De eigenaardigheden waar mijn ex me onzeker over maakte, waren precies de dingen waar mijn verloofde dol op was. Ik ging van een last voelen naar het grootste deel van iemands dag.

En om die reden zal ik nooit spijt krijgen van mijn slechtste relatie en het liefdesverdriet dat daarmee gepaard ging.

Slechte relaties kunnen echt verschrikkelijk verschrikkelijk zijn. De mijne leerde me meer over mezelf dan ik me destijds realiseerde.