7 uitstekende Koreaanse kapsels voor mannen

7foto's Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comDe onmiskenbare charme van het OostendoorKapsel Inspiratie28 december 2019

Met de opkomst van K-Pop is het geen verrassing dat mensen hun buitengewone en leuke stijlen willen spiegelen. Of je nu de voorkeur geeft aan een basic look of een look waarmee je opvalt, we hebben een aantal van de meest modieuze Koreaanse kapsels samengesteld die je op elk moment kunt aantrekken!hoe informeel daten te beëindigen?
Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door JIMIN | Park Jimin FANPAGE♡ (@btsjimin20)op 15 okt 2019 om 01:14 PDT

1/7Jimin's gebleekte Koreaanse stroom

Beweer je jezelf als een avontuurlijk persoon? Dan wil je misschien dit gewaagde gebleekte kapsel eens proberen. De lichtere blonde tint laat je ogen knallen en de gelaagde textuur geeft dimensie en volume. Het valt niet te ontkennen dat je zult schitteren met deze stijl.Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door BTS JIN Kim Seokjin (@jin.bts)op 13 juni 2019 om 17:14 PDTtwee/7Gordijnhaar van Jin

Een manier om te makeneen standaard kom gesnedener spannender uitzien is om het in tweeën te delen en je gezicht te laten omlijsten. Deze gordijnstijl is moeiteloos stijlvol en zorgt voor een frissere look en past bij de meeste gezichtsvormen.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door G-DRAGON BIGBANG 권지용 (@gdragon_offical)op 17 november 2019 om 3:34 uur PST

3/7G-Dragon's Wetlook

Als je een stijl wilt proberen waarmee je donkere haar opvalt, kun je deze look proberen. De langere, scherpere pony die het voorhoofd en de ogen bedekt, is extreem scherp. Trouwens, wie houdt er niet van een klein beetje mysterie om te onthullen?

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door BM (@bigmatthewww)op 12 februari 2019 om 21:17 PST

4/7BM's Undercut en Side-Swept Top

Je kunt spelen met een föhn om te helpen creëreneen omvangrijke side-sweptwmet je steil haar. Het contrast tussen de lange top en korte ondersnit geeft een andere aantrekkingskracht vanuit verschillende hoeken.

Bekijk dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door TAEHYUNG V - BTS (@taehyung_v)op 23 okt 2019 om 7:57 uur PDT

5/7De golvende gordijnpony van Taehyung (V)

Misschien wil je je haar langer laten groeien voor dit kapsel. gelijk aan Jin's straight Jingordijn haar,maar met een extra 'oomph'. Met enkele highlights zal het de aandacht trekken naar het zachte golvende getextureerde haar, waardoor je er gedurfd en onstuimig uitziet.

Aardbeien Suikerspin Pompadour 6/7Aardbeien Suikerspin Pompadour

Bekend om hun steeds veranderende haarkleur, experimenteren K-Pop-sterren altijd met unieke en gedurfde tinten. Het vereist absoluut vertrouwen, en degenen die overwegen om met kleuren te spelen, kunnen deze rijke schaduw als voorbeeld nemen.

Combineer het met de tijdloze pompadour, het is een perfecte combinatie van klassiek en trendy.

@we_married_hair / Instagram Nette blonde oppoetsbeurt 7/7Nette blonde oppoetsbeurt

Je kunt altijd een beetje flair toevoegen aan je straighthalflang haarmeteen schone poetsbeurt.Een donkerdere blonde tint en subtiele highlight-kleur geven volume aan je haar terwijl het er nog steeds glad uitziet.

@travisanthonyhair / InstagramBekijk de haarzelfstudie van Jimin