7 vroege tekenen dat je 'The One' hebt ontmoet, omdat het liefde op het eerste gezicht was

BONNINSTUDIO / Stocksy

7 vroege tekenen dat je 'The One' hebt ontmoet, omdat het liefde op het eerste gezicht was

Door Rebecca Strong 13 augustus 2019

'The One' - een ongrijpbaar persoon bij wie je om onverklaarbare redenen zeker weet dat je de rest van je leven met hem zou moeten doorbrengen. Sommige mensen zeggen dat je 'gewoon weet' wanneer je ze hebt ontmoet, maar de realiteit is dat er niet altijd een bliksemsnel moment is. Gelukkig zijn er vroege tekenen dat je 'The One' hebt ontmoet die als bewijs kunnen dienen.

Sommige mensen zeggen dat ze wisten dat ze 'The One' hadden gevonden omdat ze op dezelfde pagina stonden over alle belangrijke zaken - zoals hun kernprioriteiten, doelen voor de toekomst, waarden en moraal. Anderen zeggen dat hun relatie vanaf het allereerste begin gemakkelijk aanvoelde, en dat moeiteloosheid benadrukte dat ze perfect bij elkaar pasten. Voor velen is het nodig dat vrienden en familie hun overweldigende goedkeuring uitspreken voor bae om te weten dat ze hun levenspartner hebben gevonden.

Het blijkt echter dat je niet altijd hoeft te wachten tot je belangrijke mijlpalen in je relatie hebt bereikt - zoals samenwonen, de ouders ontmoeten of die drie kleine woorden zeggen - om deze wereldschokkende openbaring te krijgen. Als je oplet tijdens die vroege stadia van daten, zul je merken dat er enkele subtiele aanwijzingen zijn die veel zeggen over je compatibiliteit, comfort en verbinding met iemand. Dus let goed op deze vroege tekenen dat je bij je eeuwige persoon zou kunnen zijn.Je doet graag de meest alledaagse dingen samen.

Jesse Morrow / Stocksy

Het is één ding om uit te kijken naar die heerlijke diners in trendy, slecht verlichte gastropubs en romantische wijnpicknicks in het park. Maar als je echt geniet van het doen van dagelijkse boodschappen met je boe, is dat een super positief teken.

Bijvoorbeeld, boodschappen doen of was opvouwen is misschien wel de vloek van je bestaan ​​- maar als je deze dingen met bae doet, zijn ze verrassend leuk. Dit geeft aan dat hun aanwezigheid alles aangenamer kan maken, en TBH, dat is een persoon die je in de buurt wilt houden. Je potentiële toekomst samen zal tenslotte gevuld zijn met allerlei alledaagse taken, dus als je weet dat hun ervaringen die vermaak alleen al vermakelijk maken, dan heb je misschien wel 'The One' gevonden.

Je wacht valt zo *. *

Wanneer u voor het eerst met iemand nieuw gaat daten, kunnen er bepaalde gespreksonderwerpen zijn waarvan u merkt dat u er een beetje mondig over bent. Het is volkomen logisch - terwijl u ze leert kennen, zoekt u aanwijzingen dat het veilig is om kwetsbaar te zijn. Maar als je merkt dat je heel snel je hoede kunt laten vallen bij iemand, is dat een geweldig teken dat je misschien je zielsverwant bent tegengekomen.

ik kwam binnen bij mijn vriendin, zal ze zwanger worden

Wanneer u vrijelijk informatie met hen kunt delen zonder bang te hoeven zijn dat u wordt beoordeeld of afgewezen, betekent dit meestal dat u zich niet alleen supercomfortabel bij hen voelt, maar ook dat u een gevoel van emotionele veiligheid om hen heen voelt.

prins harry astrothema

Je hebt het gevoel dat je elkaar voor altijd kent.

Als je dit bizarre gevoel hebt alsof je je nieuwe boe veel langer kent dan je eigenlijk hebt, is dat een ander spectaculair teken dat ze 'The One' zouden kunnen zijn. Ken je die oude vrienden met wie je maanden of jaren achter elkaar contact kunt verliezen en als je herenigt, is het alsof er geen tijd is verstreken? Het is zoiets - behalve dat je elkaar natuurlijk nooit eerder kende. Dit verklaart waarom je je op je gemak voelt om zo snel intieme details van je leven te delen, of ze een beetje te plagen alsof je al heel lang samen bent.

Kort nadat mijn huidige vriend en ik voor het eerst begonnen met daten, verwonderden we ons over dit vreemde gevoel van déjà vu dat we bij elkaar hadden. Het was moeilijk om ons te bedenken dat we pas twee of drie maanden rondhingen omdat het voelde alsof we al jaren samen waren. Ik heb hier een theorie over. Dit overweldigende gevoel van vertrouwdheid gebeurt omdat je, bewust of onbewust, precies wist waarnaar je op zoek was - en je hebt het gevonden.

Je laat plotseling 'we' overal vallen.

Santi Nunez / Stocksy

In de Seks en de stad seizoen 2 aflevering, 'Ze schieten Single People, nietwaar?' Samantha begint te daten met een clubeigenaar die hen bijna onmiddellijk 'wij' noemt, en het overtuigt haar volledig. Hoewel dit misschien niet goed afliep voor Sam (omdat de clubeigenaar niet al zijn 'wij' -beloften kan nakomen), kan het eigenlijk een goede zaak zijn. Wanneer je potentiële plannen begint te bespreken met iemand zonder je zorgen te maken dat je ze bang maakt en ze naar de heuvels laat rennen, is dat een krachtig teken dat je super zelfvertrouwen hebt in je band.

Uit een onderzoek uit 2002 van psychologen van de Universiteit van Texas in Austin bleek zelfs dat mensen die zich sterk verbonden voelden met hun partner eerder meervoudige voornaamwoorden gebruikten zoals 'wij' en 'ons' dan het enkelvoud 'ik' of ' me.'

Dus let op als jij of bae nonchalant dingen begint te zeggen als 'We zullen dat nieuwe restaurant moeten bezoeken dat in de herfst opengaat', of 'We moeten een roadtrip maken als het warm weer is'. Dat is een solide teken dat u ze in uw toekomst kunt zien en dat zij u in de hunne kunnen zien.

Je zweet de kleine dingen niet.

Het vroege stadium van het daten van een nieuw iemand kan worden overspoeld met angst. Je zou kunnen benadrukken wat je op je date moet dragen, of je ze moet bellen of sms'en, en of het te vroeg is om ze je vrienden te laten ontmoeten. Als je merkt dat al die typische zorgen MIA zijn, dan heb je misschien 'The One' ontmoet.

Het punt is dat als je met de juiste persoon bent, je minder snel de kleine dingen zult zweten, omdat je misschien een overweldigend en onverklaarbaar gevoel van kalmte en veiligheid bij hen voelt. Dat betekent dat je waarschijnlijk niet geobsedeerd bent door wanneer je ze terug moet sms'en, omdat je je geen zorgen hoeft te maken dat je het cool speelt of afstand houdt.

U bent voorstander van een compromis.

BONNINSTUDIO / Stocksy

Gevechten zijn onvermijdelijk in elke relatie. Maar volgens de prominente therapeut van het paar, Dr. Gary Brown, is er een groot verschil tussen argumenteren om te 'winnen' en argumenteren om tot overeenstemming te komen.

Als je een conflict hebt met je boe, kun je dan echt naar elkaar luisteren en uiteindelijk een middenweg vinden (of ermee instemmen het oneens te zijn)? Dat is een sterke aanwijzing dat ze materiaal voor levenspartners kunnen zijn. Compromissen laten niet alleen zien dat je elkaars perspectieven respecteert, maar het laat ook zien dat je je conflicten kunt gebruiken als een kans om te leren - niet alleen als een strijd om te winnen of te verliezen.

Je daagt elkaar uit.

Hoewel het hebben van een gemeenschappelijke basis duidelijk belangrijk is in relaties, kan het hebben van enkele verschillen even nuttig zijn. De sleutel is het vinden van iemand wiens verschillen je aanvullen en je ertoe aanzetten om de beste versie van jezelf te zijn.

Als je boe bijvoorbeeld assertiever is dan jij, kunnen ze je misschien uitdagen om voor jezelf op te komen, grenzen te stellen en nee te zeggen wanneer dat nodig is. Als je meer risico neemt en bae graag op veilig speelt, dan kun je ze uitdagen om een ​​beetje brutaler te zijn in het nastreven van hun doelen.

ik geef nog steeds om mijn ex

Elkaar uit je respectievelijke comfortzones halen kan betekenen dat je 'The One' hebt gevonden, omdat dit aangeeft dat je relatie je inspireert om als individu te groeien.

Natuurlijk zeggen sommige mensen dat liefde op het eerste gezicht bestaat. Maar soms heb je iets meer nodig dan een snelle blik of een onderbuikgevoel om je ervan te verzekeren dat dit 'The One' is. Als sommige van deze tekens je bekend voorkomen, gefeliciteerd - het lijkt erop dat je je #EndGame hebt ontmoet.