6 tips om jezelf te presenteren als je niet weet hoe

GIC / Stocksy

6 tips om jezelf te presenteren als je niet weet hoe

Door Brittney Morgan, 20 april 2018

Sommige mensen zijn geboren mensenmagneten - het is alsof ze overal waar ze komen van nature interessante mensen ontmoeten en dates vinden zonder zelfs maar te proberen. Voor anderen (waaronder ikzelf!), Voelt het niet altijd zo gemakkelijk en moeiteloos aan - niet vanwege gebrek aan vertrouwen, maar eerder omdat het moeilijk is om te weten waar te beginnen als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Als je ooit had gewild dat je zou kunnen zijn zoals de magneten van mensen die je bewondert, is het goede nieuws dat je dat absoluut kunt - je hebt alleen wat tips nodig om jezelf daarbuiten te plaatsen. Het nog betere nieuws? Hoe meer je oefent, hoe gemakkelijker het wordt, en uiteindelijk jezelf naar buiten brengen wordt een tweede natuur.

Natuurlijk is het ook belangrijk om jezelf buiten de context van daten te plaatsen (zoals carrièrenetwerken en nieuwe vrienden maken), maar als je op zoek bent naar de partner van je dromen, is het vooral belangrijk.

bella hadid weekend uit elkaar

'Wanneer we ons openstellen voor het leven, krijgen we nieuwe (te midden van lichte bewustzijnsverschuivingen) ervaringen, inzichten en paradigmaverschuivingen', Dr. Martha Tara Lee, een klinische seksuoloog (DHS, MA, BA), datingexpert en oprichter van Eros Coaching vertelt Elite Daily. 'Ons leven kan er rijker en voller voor zijn, dus wees dapper en zet jezelf daarbuiten.'1. Word lid van een nieuwe dating-app

Giphy

In 2018 lijkt deze misschien een beetje voor de hand liggend, maar het is nog steeds vermeldenswaard. Een van de gemakkelijkste manieren om jezelf in de datingwereld te plaatsen, is door lid te worden van een app of verschillende apps te proberen die je nog niet eerder hebt gebruikt. De sleutel hier is om ze niet alleen passief te gebruiken, maar om actief en betrokken te zijn - dat betekent dat je naar meer mensen moet swipen, eerst een bericht moet sturen en dat je degene moet zijn om dataplannen te initiëren.

Het voortouw nemen bij uw apps is een geweldige eerste stap, omdat het veel minder druk is dan iemand persoonlijk uit te vragen, en hoe meer u het doet, hoe gemakkelijker iemand IRL zal naderen.

2. Woon Speed ​​Dating bij

Giphy

Speeddaten (die Dr. Lee ook aanbeveelt voor mensen die al een tijdje niet hebben gedateerd) is een andere geweldige manier om jezelf onder druk te zetten als je er nog aan went. Omdat speeddate-evenementen ervoor zorgen dat je met veel mensen praat en slechts een paar minuten met elke persoon doorbrengt, zijn ze een goede gewoonte om een ​​gesprek met vreemden te beginnen - en als een gesprek niet verloopt zoals je had gehoopt, krijg je om opnieuw te beginnen met nieuwe mensen.

3. Vraag je vrienden om je op te zetten

Giphy

De simpele handeling om je goede vrienden te vragen of ze iemand kennen waarmee ze je willen bedriegen, is eigenlijk een vrij grote stap in termen van jezelf naar buiten brengen. Je laat mensen weten dat je openstaat om nieuwe mensen te ontmoeten en verliefd te worden, en je gebruikt je vertrouwde bronnen (je BFF's) om je daar te helpen. Het hoeven geen blinde dates te zijn als het idee om niet te weten met wie je wordt opgezet je stoort, maar je vrienden je laten verbinden met andere mensen waarvan ze denken dat je ze interessant zult vinden, is een goed begin.

4. Zoek evenementen om te socialiseren

Giphy

Dit kan van alles zijn, van het volgen van een les over iets waar je in geïnteresseerd bent, tot het bijwonen van ontmoetingsevenementen voor mensen met dezelfde interesses, of zelfs iets eenvoudigs als naar concerten gaan. Het idee is om open te staan ​​om nieuwe mensen te ontmoeten, niet om gewoon binnen te komen, je ding te doen en te vertrekken. Het beste gedeelte? Iedereen met wie je praat tijdens een evenement als dit, heeft al een gemeenschappelijke interesse met je, dus het zou niet moeilijk moeten zijn om iets te vinden om over te praten.

5. Probeer met vreemden te praten

Giphy

Vreemdelingen benaderen op een feestje of als je aan een bar zit, kan ontmoedigend aanvoelen, ik weet het. Ik ben meestal de persoon in de hoek met de snacks die praten met mensen met wie ik al vrienden ben, en ik ben geen verlegen persoon! Feesten zijn in dit geval doorgaans gemakkelijker, omdat u andere mensen kunt vragen hoe zij de gastheer kennen.

Ongeacht waar je bent, een tip die ik heb gevonden die veel helpt, is op zoek naar iets ingehoudens om iemand te complimenteren voordat je hem benadert. Zelfs als het gesprek niet echt verder gaat dan dat, is het nog steeds een goede gewoonte.

6. Vraag je crush

Giphy

Als je al iemand kent waarin je geïnteresseerd bent, is dit je kans om echt te proberen jezelf buiten te stellen en hen uit te vragen. Houd het simpel en kijk of ze elkaar willen ontmoeten voor een kopje koffie of een drankje - je weet maar nooit, ze zullen misschien ja zeggen! En bovendien, als ze nee zeggen, heb je al deze andere tips om jezelf erop te zetten om op terug te vallen.

Het ding om te onthouden is dat het, wat je ook probeert, uiteindelijk gaat om het verlaten van je comfortzone, het proberen van nieuwe dingen en jezelf een extra duwtje geven om mensen te benaderen, om niet vast te lopen in een routine.

'Voor mij betekent [jezelf plaatsen] dingen doen waar je bang voor bent, uit je schulp komen en contact opnemen met anderen', zegt Dr. Lee. 'Het is gemakkelijk om verstrikt te raken in dezelfde gedachten, overtuigingen en attitudes door te doen en dezelfde oude te zijn.'

tekenen van vorming van een gezonde relatie relationship

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!