6 gênante seksverhalen over Halloween waardoor je je kostuum misschien anders gaat bekijken

Isaiah & Taylor Photography / Stocksy

6 gênante seksverhalen over Halloween waardoor je je kostuum misschien anders gaat bekijken

Door Alexia LaFata 5 oktober 2017

Halloween is een tijd om je te verkleden in een gek kostuum, enge films te kijken en grote hoeveelheden snoep te eten. Als je een volwassene bent, is het ook een tijd om naar een feestje te gaan, iemand aan te spreken en rode en blauwe make-upstrepen achter te laten bij je Pennywise clown-kostuum over de mond, nek en bed van je hookup-maatje. Als je kostuum ooit een low-key cockblock heeft gehad, maak je dan geen zorgen, je bent niet de enige met een gênant seksverhaal uit Halloween.Er is geen betere nacht dan Halloween om iemand moedig te benaderen voor een afspraak. Als je een kostuum draagt, of het nu sexy, grappig of gewoon oud eng is, kun je iemand anders een hele nacht kanaliseren, wat betekent dat je alle remmingen die je zou hebben als 'jezelf' aan de deur kunt achterlaten. Maar wat zeker begint als een hete en zware ontmoeting met een even gewaagde en gedurfde feestganger, kan uitgroeien tot een rommelige, onhandige en uiteindelijk hilarische seksuele ontmoeting. Kostuums zijn misschien leuk, en ze zullen je remmingen zeker verminderen, maar ze zijn ook moeilijk uit te doen, ze geven vlekken en ze hebben bewegende delen die vast kunnen komen te zitten op zeer onaantrekkelijke plaatsen.

Hier delen zeven mensen hun grappigste Halloween-seksverhalen.komt er een seizoen 5 van riverdale?

Dit meisje verleidde met succes een man terwijl ze een luier droeg.

Ik ging een paar jaar geleden als Tommy Pickles naar een studentenfeest (eerste jaar, dus ik was zowel stoutmoedig als schandalig) en ik ging helemaal uit in een blauwe crop-top en een witte luier voor volwassenen. Ja, ik ging naar een voetbalhuisfeest met het CVS-merk Afhankelijk van, met een doorschijnende, huidskleurige panty die ik leende van een veel kleinere danser in de hal. Ik was op pad om mijn ding te doen, toen ik een schattige, verlegen jongen uit mijn jaar voorbij zag lopen. Ik sprong meteen op hem en maakte mijn moedige, onverschrokken en veel te dronken zet. (Hij droeg helemaal zwart en was gekleed als een overvaller - een zwarte hoed van wol, wat zwarte gezichtsverf en in totaal zwarte handschoenen.)
Ik was in staat om soepel mijn weg naar binnen te praten terwijl we bij het vat zaten en hem uiteindelijk terug naar mijn kamer brachten. Het is een beetje vaag de rest van de nacht, maar enkele van de belangrijkste hoogtepunten zijn dat hij seksueel probeerde mijn broek uit te trekken, alleen om te onthouden dat ik in feite een luier voor volwassenen droeg en ik worstelde om de panty's uit te trekken waar ik van had geleend een meisje half zo groot. (we zijn er allemaal geweest ... toch?) De volgende herinnering houdt in dat hij seks met me heeft gehad en met afschuw naar me keek, niet begrijpend waarom er zwarte vlekken op mijn gezicht waren, vergeetend dat hij zwarte gezichtsverf droeg, en toen, ik op zoek naar papieren handdoeken, om uiteindelijk de luier voor volwassenen te gebruiken die eerder op mijn lichaam lag als gezichtsservet. Serieus, we zijn hier allemaal geweest, toch?
Om een ​​lang verhaal kort te maken, ik heb met succes iemand voorgesteld terwijl ik een luier voor volwassenen droeg en heb die gebruikt om mijn gezicht af te vegen tijdens het vrijen.

- Anoniem, 24ashley graham lichaamspositiviteit

Dit meisje had geen idee hoe haar aansluiting eruit zag.

Ongeveer vijf jaar geleden ging ik naar een coole hipsterbar in Ossington in Toronto. Ik werd voorgesteld aan de eigenaar en we hadden een gekke chemie. We gingen vrijen en ik ging terug naar zijn plaats met hem voordat ik midden in de nacht terug naar de mijne sloop. De hele tijd dat dit gebeurde, had hij zijn gezicht volledig geverfd. Tot op de dag van vandaag weet ik niet hoe hij eruit ziet.

- Gewoon 32

Deze man heeft zijn gezichtsmake-up overal - en zijn vrienden hebben alles verpest.

Ik besloot een jaar lang een clown te zijn voor Halloween (wat meteen mijn eerste fout was; wie wil er ooit een clown ontmoeten?). Ik heb het misschien overdreven, omdat ik full face paint en zo ging, met een wit gezicht, grote rode lippen en grote ogen. Natuurlijk joeg ik de meeste mensen weg, behalve één meisje, dat bijna te opgewonden leek over mijn kostuum. We waren aan het dansen en kwamen van dichtbij en persoonlijk, en we weten allemaal hoe walgelijke universiteitskelders kunnen worden. Ik liet me min of meer over het hoofd zien dat ik gezichtsverf droeg, en het meisje merkte het niet op in de donkere kelder (althans, ik hoop het niet).
We begonnen aan te haken, verlieten het feest om door de kelderdeur naar haar toe te gaan en zodra we onder een van de straatlantaarns liepen, zag je de rommel die ik over haar hele gezicht had achtergelaten. Het was zo'n vreemde kleurenmix, en natuurlijk waren ze meestal rond haar mond, nek en gezicht. Omdat ik me behoorlijk schaamde en de sfeer niet wilde bederven, besloot ik het niet ter sprake te brengen.
We liepen terug naar haar huis en natuurlijk kwamen we een stel vrienden van mijn man tegen, en ze hadden een VELDDAG. Het arme meisje rende naar huis en ik ging die avond naar huis met een trieste clown ... alleen om te ontdekken dat mijn persoonlijke deur op slot was omdat iemand besloot om zijn eigen kleine samenzijn in mijn bed te hebben. Ik bonkte op de deur en probeerde iemands aandacht te trekken, maar niemand reageerde en ik hoorde geen geluid. Ik liep naar het raam op de eerste verdieping en vond het wijd open. Ik klom erin en vond mijn bed volledig slordig en onderdeel van een meisjeshertenkostuum en haar spijkerjack.
Alsof ik niet genoeg geëxtrapoleerd was door wat er waarschijnlijk in mijn bed gebeurde, deed ik het licht aan om overal op mijn lakens bloeddruppels te vinden. Een van mijn buren vertelde me de volgende dag dat hij getuige was van een jongen en een meisje die dronken uit mijn raam klommen (en vielen) en wegrenden. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds geen idee wie deze beruchte Bambi was.
Zo lang verhaal kort, ik kon niet sluiten omdat ik het gezicht van een meisje in make-up bedekte en vervolgens nieuwe lakens moest kopen omdat een stel besloot om mijn bed met bloed te bedekken (en God weet wat nog meer).

- Dan, 22

Dit meisje was te lui om de rommel die ze achterliet op te ruimen.

De eerste keer dat ik ooit iemand belde, was in het eerste jaar van Halloween. Ik was verkleed als Yik Yak, maar ik had een groot deel van mijn kostuum gemaakt door whiteout op ducttape te plakken. Dus ik had contact met deze man met de lichten uit, en toen we klaar waren en de lichten aanzetten, waren er letterlijk witte vlokken over zijn bed en over ons beiden. Ik wilde het niet opruimen, dus vertelde ik hem dat ik 's ochtends moest werken en vertrok.

- Suzie, 21

Van dit meisje Kleine Zeemeermin kostuum ging vol Psycho.

Tweedejaars collegejaar, mijn kamergenoten en ik verkleedden ons als Disney-prinsessen. Ik was Ariel. Omdat ik een natuurlijke brunette was, gebruikte ik haarverf in spuitbus om de brandweerauto te bereiken, Kleine Zeemeermin rood. Die avond ging ik met een kerel naar huis en werd wakker om overal rode verf te vinden - op zijn lakens, zijn muren, overal onze handen en lichamen. Het kostte bijna een uur om alles eraf te krijgen en mijn douche zag eruit als een Psycho moordscène.
Daarna gingen we vijf maanden uit.

Kate, 24

tips voor samenwonen met vriendje

Het kostuum van deze man verstikte zijn vriend letterlijk.

Vorig jaar Halloween was ik een vampier, wat de eerste keer was dat ik een vampier was. Ik kocht deze coole snijtandvorm om op mijn twee tanden te zetten. Ik bracht het grootste deel van de nacht door met het opzetten van de hoektanden en ze vervolgens onderhouden tijdens het Halloween-feest. Ik bleef drinken, werd dronken en begon toen contact te maken met mijn vriend. Ik deed mijn hoektanden niet af, want waarom niet.
Terwijl we halverwege aan het zoenen waren, raakte een van mijn hoektanden van mijn tanden los en plofte in zijn mond. Ik was over hem heen en zoals het viel, kwam het in zijn keel. We moesten stoppen omdat hij mijn vampiertand moest uithoesten.
We hebben het uiteindelijk uitgelachen, maar zozeer omdat we probeerden een sexy, kinky vampier te zijn ...

- Sal, 23

De afhaalmaaltijd? Als je deze Halloween probeert te krijgen, houd dan je kostuum misschien eenvoudig.

Bekijk het geheel Gen Waarom series en andere video's op Facebook en de Bustle-app op Apple TV, Roku en Amazon Fire TV.

Elite Daily op YouTube