6 tips voor bruidsmeisjes om uw leven gemakkelijker te maken

Universal Pictures / REX / Shutterstock

6 tips voor bruidsmeisjes om uw leven gemakkelijker te maken

Door Courtney Dercqu 9 maart 2017

Terwijl de meeste mensen uitkijken naar de lente voor de zomerjurkjes, ijskoffie en sandalen met open neus, zijn er mensen, zoals ik, die gek worden omdat OH MIJN GOD HET BIJNA HUWELIJKSEIZOEN!

Giphy

* laten we een moment stil zijn voor mijn portemonnee van nu tot oktober *

Als je eenmaal een bepaalde leeftijd hebt bereikt, zijn de maanden van juni tot oktober in feite een voortdurende nachtmerrie van kledingaccessoires, die je vriend om 3 uur 's nachts kalmeert omdat ze beseft dat geen van haar doe-het-zelf-ambachten er hetzelfde uitziet als Pinterest en schreeuwt in een kussen omdat je moest nee zeggen tegen voorgerechten op de late avond omdat ze een kledingstijl koos die letterlijk niemand goed staat.Een bruidsmeisje zijn is geweldig ...na de bruiloft. Zoals, als je naar haar professionele foto's kijkt en nadenkt over hoe goed het verhongeren van jezelf zijn vruchten heeft afgeworpen.

Het is geweldig om deel uit te maken van de speciale dag van je vriend en te vieren in hun liefde. Maar omgaan met de uitzinnige moeders en bruidzilla's en alles doen, maar praktisch een nier verkopen om het allemaal te betalen, heeft een behoorlijk prijskaartje.

Dus als je net als ik bent en al je vrienden ziet liften terwijl je alleenstaande AF bent (grapje, ik ben verloofd en voel me echt rot over de hel dat ik mijn meisjes ga doorstaan), hier zijn enkele belangrijke manieren om ermee om te gaan tijdens de gelukkigste dag van je vriendin.

1. Zeg 'nee' tegen een bruidsmeisje zijn.

... als je weet dat je er niet voor opkomt.

Als je geen fan bent van grote bruiloften en late nachten doorgebracht met het aan elkaar lijmen van knutselwerkjes of het dragen van bijpassende 'girl squad' T-shirts, doe de bruid dan een plezier en zeg 'nee'.

Er is letterlijk niets erger dan iemand in je bruidsfeest te hebben die het werk niet wil doen. Als je je niet kunt binden, zeg dan 'nee'. Beide partijen zijn beter af, geloof me.

2. Respecteer haar moeder.

Giphy

Luister dames, we weten allemaal dat de moeder van de bruid een totale nachtmerrie kan zijn. Ze droomt veel langer van deze dag dan de bruid zelf, en ze wil dat haar dochter dat prinsesmoment krijgt dat ze zei dat ze wilde toen ze 5 was.

Je bruid gaat klagen over haar moeder. En als een van haar bruidsmeisjes ga je het zeker niet eens zijn met de waanzinnige hoeveelheid druk die haar moeder op haar zal uitoefenen met haar jurk, haar, make-up, gastenboek, zitplaatsarrangement en tijdschema wanneer iedereen collectief moet ademen.

Steun je vriendin en herinner haar eraan dat haar moeder gewoon het beste voor haar wil. Herinner haar eraan dat ze een kalm maar krachtig standpunt moet innemen om te krijgen wat ze wil. Vertel haar moeder gewoon niet, of om te kalmeren of zo.

3. Wees eerlijk tegen haar over uw financiële status.

Ik zou graag alles willen doen wat mijn vrienden willen dat ik met hen doe, en voor hen. En als ik een rijke vrouw was, zou ik het allemaal in een oogwenk doen.

De waarheid is echter dat ze die exacte droom-bruidsmeisjesjurk een beetje goedkoper kan vinden in een andere winkel. Ze kan dingen uitwisselen. Ze kan het maken waar het voor u financieel betaalbaar is.

Als er echter iets opkomt dat u niet kunt betalen, vertel het dan aan de bruid en vertel de bruidsmeisjes tijdig dat u allemaal iets kunt oplossen.

Giphy

Het leven gebeurt en er komen dingen aan waarvoor we moeten betalen, maar het is erger als je ervoor kiest om niet mee te doen en het op andermans schouders te laten vallen.

4. Vent over haar andere bruidsmeisjes naar UW vrienden, niet de bruid.

Je zult nooit op een bruiloft zijn waar je wilt of zelfs met iedereen overweg kunt. Er zal altijd een zus zijn die iedereen haat, een neef die niets kan betalen, een studievriend die zegt dat ze er zullen zijn, maar niet komt opdagen.

Het is elk bruidsfeest. Je bruid hoeft deze dingen niet te weten. Dit is geen middelbare school, en de bruid vertellen wat voor gekke baan haar bruidsmeisje is, veroorzaakt meer stress dan ze nodig heeft. Jullie zijn allemaal volwassenen, los het op.

5. Vertel de andere bruidsmeisjes om het met respect op te voeren ... met respect.

Giphy

Zoals ik al zei, er zal altijd IEMAND zijn die het huwelijksfeest moeilijk maakt, en het is onzin om er niet met die persoon over te praten.

Waarom blijven klagen bij IEDEREEN als iemand zijn teksten niet beantwoordt? Ga alleen met hen zitten en leg uit dat ze hun teksten moeten beantwoorden en zoek uit wanneer ze beschikbaar zijn.

Als die persoon zijn teksten niet beantwoordt omdat ze tot 17.00 uur werken, begin dan na 17.00 uur met hen te communiceren wanneer ze beschikbaar zijn. Op dat moment pas je je aan aan hun schema en hebben ze officieel hun excuus verloren om niet met jullie mee te plannen.

6. Houd jezelf onder controle.

Ja, een bruiloft bijwonen is veel werk en er zullen meer momenten zijn dat je het leven haat dan ervan geniet. Maar het is een eer om gevraagd te worden om een ​​cruciaal onderdeel van iemands dag te zijn. Als je getrouwd bent, onthoud dan dat je waarschijnlijk hetzelfde deed als je vriend nu doet.

waarom zou je niet trouwen?

En als je niet getrouwd bent geweest, oh onthoud dan hoe lief wraak echt kan zijn.

#SavageAF