6 2021 Schoonheidstrends om van je nieuwe jaar je meest glamour tot nu toe te maken

Shutterstock; Victor VIRGILE / Gamma-Rapho / Getty Images

6 2021 Schoonheidstrends om van je nieuwe jaar je meest glamour tot nu toe te maken

Door Bella Gerard 10 december 2019

Met het einde van 2019 komt het einde van een decennium van schoonheid, en hoewel de afgelopen tien jaar een aantal prachtige, zelfs buitensporige looks hebben opgeleverd, is het tijd om te beginnen met het bekijken van de schoonheidstrends van 2021, zodat je het nieuwe jaar kunt betreden. Zeggen we nog steeds 'vliegen' in 2021? Een vriend vragen. Hoe dan ook, er zijn een heleboel creatieve schoonheidstrends voor 2021 die je nu kunt proberen, dus je hebt ze tegen de tijd dat januari rondrent.

Als het gaat om make-up in 2021, bereiken minimalisme en maximalisme perfecte harmonie door de combinatie van een natuurlijk ogende huid en over-the-top ogen. Voorbij zijn de glinsterende jukbeenderen van 2019 Instagram-modellen, en in plaats daarvan is er een frissere, meer stralende look, met minder sprankeling en een gezondere glans. Wat betreft ogen, denk Jules van Euforie (Sorry Maddie, ik hou nog steeds van je!) En ga voor een betalende voering en spatten van contrasterende kleuren. Last but not least, het gaat bij haartrends dit jaar om het meeste doen. Ga groot of ga naar huis? Nee, ga naar de salon en vraag om fantasiekleurige roots à la zanger Billie Eilish. Of speel het iets veiliger met een maxi-strik of stevige gewatteerde hoofdband. Bekijk de volledige trendopstelling hieronder om de primeur te krijgen voor al het bovenstaande en meer:

Bogen zijn terug

Saverio Marfia / Getty Images Entertainment / Getty Images

Maak je geen zorgen, je hernieuwde liefde voor hoofdbanden is nog steeds sociaal aanvaardbaar, maar in 2021 zullen ze een lichte achterbank nemen om te buigen. Of ze nu vergelijkbaar zijn met de maxibogen die worden gedragen door Annakiki's Lente / Zomer 2021-modellen, of zo minimalistisch als de eenvoudige zwarte linten die om het haar van modellen worden gebonden tijdens de Giambattista Valli-show, elke boog zal het lukken. De sleutel tot het vastspijkeren van deze look is om de glitters over te slaan en voor een effen schaduw te gaan, zodat het accessoire er niet te kinderachtig uitziet.De Sincerly Jules van Scünci Satin Bow Barette ($ 8, Target) is een perfecte keuze:

Met vriendelijke groet Jules door Scünci Satin Bow Barette $ 8 | Target Zie op Target

Unieke kleurencombinaties

Victor VIRGILE / Gamma-Rapho / Getty Images

Terwijl Euforie Glam leeft nog steeds en goed, 2021-meisjes nemen het signaal van Jules in plaats van Maddie, en proberen spatten van aquareltinten, witte eyeliner en speelse vormen uit. De grootste trend is het combineren van twee of drie unieke tinten voor een opvallende kleurencombinatie, zoals te zien op het bovenstaande Oscar De La Renta-model, evenals op de shows van Versace en Nicole Miller in 2021. 'Ik raad wassen van tie dye kleuren op de ogen aan, of kleuren die tegenover elkaar op het kleurenwiel zitten zodat ze eruit springen,' vertelt Jenna Kristina, professionele visagiste en Maybelline merkambassadeur, exclusief aan Elite Daily.

Brad Paisley Trouwliedjes

Zoek naar poederduo's, zoals de Fenty Beauty Killawatt Foil Freestyle Highlighter in 'Mimosa Sunrise / Sangria Sunset' ($ 36, Sephora) die op de ogen kan worden gebruikt om een ​​kleurrijk contrast te creëren:

Fenty Beauty Killawatt Foil Freestyle Highlighter in 'Mimosa Sunrise / Sangria Sunset' $ 36 | Sephora See on Fenty

Gewaagde wortels

Beeldgroep LA / Walt Disney Television / Getty Images

Het laatste decennium van haar ging helemaal over een dip-dyed, ombre look, met donkerdere wortels en lichtere, soms fantasiekleurige uiteinden. Dat gezegd hebbende, spelen de slijmkleurige strengen van Billie Eilish een belangrijke rol bij het inspireren van de statement-kleurentrend van 2021. Hoewel het uiterlijk wat lastiger is om te bereiken (je kunt tenslotte niet de bovenkant van je hoofd in bleekwater dopen), zijn de resultaten zo de moeite waard. Als je in je toekomst geen Rainbow Brite-look ziet, vrees dan niet. Uitgegroeid, zichtbare wortels met een grungy chique rand zullen ook trending zijn, dus sla de salon over en zeg dat de groei opzettelijk is.

Gevoerde hoofdbanden

Lele Sadoughi

In 2019 draaide het allemaal om geknoopte hoofdbanden, maar met het nieuwe jaar komt er een nieuw silhouet, en als het gaat om gewatteerde hoofdbanden, hoe groter hoe beter. Deze baby's hebben de neiging om tiara-vibes af te geven - vooral wanneer ze verblind zijn, waarvan we allemaal weten dat Lele Sadoughi het het beste doet - waardoor ze een beetje intenser zijn dan andere, meer casual hoofdbandstijlen. Ze begonnen aan het einde van 2019 grip te krijgen en je kunt verwachten dat ze tot ver in het nieuwe jaar zullen bloeien.

De Lele Sadoughi Burgundy Leopard Silk Padded Headband ($ 85, Lele Sadoughi) is een uitspatting, maar de kwaliteit is de prijs zeker waard:

Burgundy Leopard Silk gewatteerde hoofdband $ 85 | Lele Sadoughi Zie over Lele Sadoughi

Glanzend, niet sprankelend

SAVIKO / Gamma-Rapho / Getty Images

Sorry, sorry, het is tijd om die superglanzende markeerstiften weg te gooien en ook de dikke glitterglans weg te gooien. Een stralende look is er zeker, maar de gewenste afwerking is een glanzende glans, geen blitse glans, dus glanzende lipglosses en basisproducten die de huid een bijna reflecterende gloed geven, zijn de juiste keuze. Wie zou tenslotte niet willen glanzen zoals de modellen op de Chanel Spring / Summer 2021-landingsbaan?

Overweeg voor het gezicht de nieuwe Shape Tape Glow Wand van Tarte Cosmetics ($ 25, QVC), die parelmoerpigmenten heeft om u te helpen een onberispelijke nepgloed te bereiken:

Tarte Cosmetics Shape Tape Glow Wand $ 25 | QVC Zie op QVC

Of neem een ​​pagina uit Kristina's boek. 'Ik voeg graag een super hydraterende balsem toe aan de hogere punten van het gezicht', zegt ze, 'de Elizabeth Arden 8-Hour Cream ($ 24, Ulta) is daar geweldig voor en kan op ogen en lippen worden aangebracht.'

Elizabeth Arden 8-uurs crème $ 24 | Ulta Zie op Ulta

Verfraaide strengen

Shutterstock

Terwijl je in 2019 probeerde zoveel mogelijk edelstenen rond je ogen te lijmen, is de beweging in 2021 om in plaats daarvan je haar te verfraaien. Modellen van Bibhu Mohapatra, Alice + Olivia en Andrew Gn 2021 laten alle modellen zien met strengen die zijn versierd met strass-steentjes en parels, niet met dank aan haarspeldjes, maar rechtstreeks op het haar.

In plaats van parels één voor één te lijmen, probeer dan deze Pearl Spiral Hair Pins ($ 7, Amazon) waar je recht in kunt draaien:

riep je uit
Lurrose Pearl Spiral Hair Pins $ 7 | Amazon Zie op Amazon

Zie je wat ik bedoel? Afgaande op deze trends lijkt het erop dat 2021 op het punt staat een van de meest glamoureuze jaren tot nu toe te zijn.