50 stijlvolle undercut-kapselvariaties om te kopiëren in 2019: een complete gids

68foto's Joe Seer / Shutterstock.com doorIan Chandler18 augustus 2019

Het ondersneden kapsel is waarschijnlijk het meesttrending herenkapseldirect. De structuur met hoog contrast is uniek en gedenkwaardig en geeft de drager een stijlvolle, verfijnde look. Het gaat hand in hand met de huidige herenmode, en jongens zijn er dol op.undercut 3 blackfishbry
@blackfishbry / Instagram

Het is gemakkelijk in te zien waarom - de ondersnit is onderscheidend en verfijnd. In tegenstelling tot sommige kapsels, kun je het op het eerste gezicht gemakkelijk herkennen. Je kunt het ook op verschillende manieren stylen, en elk van de variaties is net zo verschillend als de ondersnit zelf.

Daarom hebben we deze uitgebreide gids voor dit kapsel samengesteld. Of je nu van de snit houdt of er nog nooit van hebt gehoord, deze gids zal de fijnere punten bespreken,variaties, en tips voor styling. We zullen ook bespreken welke producten het beste werken voor elke variatie en u begeleiden naar een ondersnit waar u dol op zult zijn.Frans getextureerd gewas met ondersnijding e1536731910829
@ barbercarlo / Instagram

Wat is het undercut-kapsel?

Het is eenkort– tot halflange stijl die de bovenkant contrasteert met de zijkanten. Het haar blijft lang aan de bovenkant, terwijl de zijkanten (en vaak de achterkant) zijn)zoemdekort. Dit legt de nadruk op het haar bovenop het hoofd en creëert een levendig onderscheid tussen de bovenkant en zijkanten.Er zijn veel variaties op het ondersneden kapsel, maar dat is het basisidee: lange bovenkant, korte zijkanten. Meer specifiek is de basisvorm een ​​lange bovenkant en gezoemde zijkanten. Als zodanig is het een kapsel met hoog contrast dat het haar bovenop benadrukt.

Ewan McGregor slicked back undercut
Jaguar PS / Shutterstock.com

Welke gezichtsvormen werken goed?

Vierkante gezichtenwerken goed omdat de snit ervoor zorgt dat het gezicht er gladder en minder boxy uitziet. De ondersnit past om dezelfde reden ook goed bij ruitvormige gezichten: door de snit ziet het gezicht er minder uithoekig.

Aan de andere kant, mannen metrondeof langwerpige gezichten willen misschien een ander kapsel kiezen, omdat de ondersnit een ronder, gladder kapsel is. Het is niet bedoeld als een scherpe, hoekige snit, maar eerder als een naadloos, gemengd kapsel dat een algemene gladheid in het gezicht creëert.

Zachary Quinto ondersneden kuifkapsel
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

Hoe het ondersneden kapsel te krijgen?

De ondersnit is vrij flexibel in termen van haarlengte. Er zijn geen vereisten voor hoe lang of kort je haar moet zijn, maar er zijn enkele algemene richtlijnen om je op weg te helpen.

Voor de bovenkant werkt alles van slechts 2 inch tot zo lang als 6 inch prima. De zijkanten kunnen zo kort worden gezoemd als een #1 of zo lang als een #4 of #5. Dit is helemaal aan jou.

Zac Efrons Fury Inspired Disconnected Undercut 3 4 e1536732018687

Het is belangrijk om hier de relatieve lengtes te noteren. Als je haar bovenop slechts 5 cm is, is een #1 of #2 aan de zijkanten het beste. Als je haar bovenop 5 of 6 inch is, dan zou een #4 of #5 het beste werken. Je kunt met deze instellingen experimenteren als je een minder opvallende ondersnijding of een nog hoger contrast wilt.

En zoals altijd raden we aan om een ​​foto te maken naar je kapper of stylist, zodat je precies krijgt wat je zoekt. Dit is vooral belangrijk als je op zoek bent naar een unieke variatie op het ondersneden kapsel. Als je op zoek bent naar een bepaalde undercut-look, laat je kapper of stylist dan een foto zien zodat ze de lengte van de bovenkant en zijkanten kunnen inschatten.

Als je geïnteresseerd bent in het veranderen van je ondersnit, maar niet weet waar je moet kijken, bekijk dan deze stijlvolle variaties.

Taper fade korte baard zijwaarts geveegd @adamoc_hair e1536299981128
@adamoc_hair/ Instagram

Gelikte ondersnijding

Degladgestrekenondersnit is een eigentijdse variatie op het gewone ondersneden kapsel, en je hebt het waarschijnlijk al vaker gezien. Het is immens populair in herenhaarmode en herenmode in het algemeen.

Bij een traditionele ondersnit is het haar meestal gescheiden, maar het haar naar achteren gladstrijken is een gebruikelijke stilistische wending. De gelikte look doet denken aan eenpompadouren is geïnspireerd op de vetter-esthetiek van de jaren vijftig. Het past goed bij stijlvolle outfits en werkt goed voor bijna alle gelegenheden.

slicked back undercut verticaal kapsel e1536732057861

Hoe te stylen:De sleutel tot de gladde ondersnit is een haarproduct van hoge kwaliteit. Afhankelijk van je haartype en persoonlijke voorkeur kun je een pommade, gel of wax gebruiken. We raden pommade aan omdat het je de kenmerkende glanzende glans geeft van een gladde ondersnit.

Voor de meeste haartypes zal een product met een medium hold werken, aangezien de gladde achterkant niet veel volume vereist. Een product zoalsSuavecito Original Hold PomadeofLayrite Original Pomadegeeft je zowel houvast als glans. Dit zijn beide pomades op waterbasis, dus je haar wordt niet vet als het product in je haar zit. (Bonus: pommades op waterbasis wassen ook veel gemakkelijker uit je haar.)

ondersnijding

Losgekoppelde ondersnijding

De losgekoppelde ondersnijdingis een van de meest opvallende en dramatische variaties van de klassieke ondersnit. Het haar bovenop het hoofd is met een harde scheiding van de zijkanten losgemaakt. Dit creëert een duidelijk gedefinieerde lijn waar het korte haar stopt en het lange haar begint.

Het haar bovenop kan een behoorlijke lengte en volume hebben om een ​​extreem opvallende snit te creëren. Evenzo kan het haar op een gemiddelde lengte worden geknipt om een ​​subtielere, pompadour-achtige look te krijgen.

Jeremy Renners Spiky Undercut e1536813440797
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

Hoe te stylen:Net als bij de gladde ondersnit, is de losgemaakte ondersnit sterk afhankelijk van producten van goede kwaliteit, vooral als je dik en/of stug haar hebt. Als je dikker haar hebt, wil je een product met een hoge hold zoalsSuavecito FirmofLayrite Super Hold.

Als je haar lichter of niet te dik is, gebruik dan een product met medium hold zoalsSuavecito OrigineelofLayrite origineel.

ondersneden 2 blackfishbry e1536732152925
@blackfishbry / Instagram

Hoe het ondersneden kapsel te onderhouden?

Als u voor een langere periode een ondersnijding wilt, heeft deze regelmatig onderhoud en onderhoud nodig. Naarmate je haar uitgroeit, zal de ondersnit er iets anders uitzien. Als je houdt van de manier waarop het eruit ziet als het uitgroeit, bewaar het dan. Als je het echter op een bepaalde lengte wilt laten knippen, moet je regelmatig naar je kapper of stylist gaan. De meeste jongens met een undercut kapsel bezoeken hun kapper ongeveer een keer per maand.

Wanneer je naar je kapper of stylist gaat voor een touch-up, heb je verschillende opties om je ondersnit te onderhouden. U kunt de zijkanten en achterkant bijwerken, maar laat de bovenkant van het haar ongeknipt. Dit voegt extra lengte toe aan de bovenkant terwijl de zijkanten en achterkant kort blijven. Dit bereidt je haar voor op een langer kapsel, zoals de losse ondersnit, die er mooi uitziet bij langer haar.

Skin Fade Slicked
Credits: Braid Barbers

Als alternatief kunt u het hele ondersneden kapsel laten bijwerken zodat het zijn lengte behoudt. Dit is het beste als je de lengte van je ondersnijding leuk vindt en deze niet wilt veranderen.

Als je extra volume wilt toevoegen, heb je twee opties: mousse en föhnen. (Natuurlijk kun je deze tegelijk gebruiken.) Een goede mousse zoalsPantene In Control Vormende Moussegeeft volume aan je haar, waardoor het meer opvalt en in het oog springt. Dit is vooral goed voor de losgekoppelde ondersnijding en lange zijwaarts vallende ondersnijding. Föhnen (voordat je een product aanbrengt) is een andere goede manier om volume toe te voegen.

Het past bij veel jongens en staat mooi bij een modieuze outfit. Als je een ondersnit hebt of van plan bent te krijgen, zorg er dan voor dat je het regelmatig stylet en onderhoudt. Het kost een beetje werk om een ​​​​geweldige ondersnit te hebben, maar het is het zeker waard.

Bekijk de galerij hieronder voor meer ideeën:
De schone ondersnijding van Nick Jonas 1/68De schone ondersnijding van Nick Jonas

Het is misschien eenvoudig en het kan rommelig zijn, maar Nick laat ons zien dat je met de minste inspanning een ondersnit kunt dragen.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Nolan Funk twee/68Nolan Funk's Messy Brushed Up

Op zoek naar iets zachter? Funk's opgepoetste, extra volume-ondersnijding kan net zo goed een eigen mening hebben.

s_bukley / Shutterstock.com Josh Duhamel 3/68Josh Duhamel's Wind Swept Undercut met Widow's Peak

Josh laat ons zien dat je geen rechte haarlijn nodig hebt om een ​​ondersnit te krijgen. Omarm de piek van je weduwe voor dit ruige en hoekige kapsel.

DFree / Shutterstock.com Taper Fade Geborstelde Back Undercut 4/68Geborsteld terug taper vervagen

Ah, de nederige ondersnijding met vervaging. Het is duivels opwindend en verrassend eenvoudig, hoewel je kapper wat tijd nodig zal hebben om de perfecte taper te krijgen - jij ook, voor die jaren 80-achtige slick.

@ryancutshair / Instagram Drop Fade Undercut 5/68Drop Fade Undercut

De koele, scherpe lijnen in deze snit doen wonderen met de vallende vervaging. Het kleurcontrast ziet er het beste uit met zwart haar, maar de waarheid is dat deze stijl voor iedereen zal werken.

Drop Fade Undercut,door @meha_barber / Instagram Getextureerde vervaagde ondersnijding 6/68Getextureerde vervaagde ondersnijding

Minder is zeker niet meer met deze dikke en indrukwekkend getextureerde ondersnit. Het beste van alles is dat je niet de hele dag met een kam hoeft te lopen...

Getextureerde vervaagde ondersnijding,door @ambarberia / Instagram Opgepoetst met Taper Fade 7/68Oppoetsen met Taper Fade

Op zoek naar een krachtige, mannelijke stijl die het leger je misschien zelfs laat behouden (geen garanties!)? Borstel eventuele vervaagde ondersnitten op en laat je stoppels groeien.

@we_married_hair / Instagram Hoge huidvervaging ondersnijding 8/68Hoge huidvervaging ondersnijding

Hier is nog een vervaagde stijl die hard werkt om scherpe hoeken en vloeiende rondingen samen te tekenen. Zonnebril niet nodig.

@virogas.barber / Instagram Straatstijl | Mid Fade met Styled Pompadour 9/68Mid Fade met gladde achterkant

Als je het niet erg vindt om die extra paar minuten 's ochtends door te brengen, is het toevoegen van een gladde achterkant aan je ondersnit een gemakkelijke manier om stijlpunten te scoren.

@cartersupplyco / Instagram Puffy Undercut kapsel 10/68Gezwollen ondersnijding

Deze snit is niets bijzonders, maar de zorgvuldige, gezwollen styling straalt jeugd en zelfvertrouwen uit. We durven te wedden dat deze man zijn eigen rockband heeft.

welke grenzen moet je stellen in een relatie?
Slicked back+mid skin fade elf/68Slicked back + Medium Skin Fade

De gladde achterkant is een populaire benadering voor deze snitten, en het is geen wonder waarom. Dit kapsel past perfect bij de baard om een ​​verfijnde maar extraverte stijl te creëren.

@z_ramsey / Instagram Stekelige textuur met huidvervaging 12/68Stekelige textuur met huidvervaging

Wil je opvallen? Het puntige tophaar in dit kapsel schreeuwt plezier. We zouden echter waarschijnlijk de baard terugknippen.

@titan_barber / Instagram Losgekoppelde ondersnijding 13/68Undercut met zijpatroon

Deze eenvoudige, onderhoudsarme ondersnit wordt een tandje hoger gezet door de zorgvuldig gevormde zijkanten. Het is zeker een coole look.

@braidbarbers / Instagram Geborstelde achterkant met lange top 14/68Geborstelde achterkant met lange top

Hier is een eenvoudige en opvallende kijk op de ondersnit die de zijkanten super strak houdt, zodat het haar bovenop opvalt. Dit is een geweldige optie voor een frisse, trendy look.

@ javi_thebarber_ / Instagram Golvende blonde ondersnit vijftien/68Golvend blond haar

Als je haar van nature golvend is, kun je dat gebruiken om geweldige looks te creëren. Met dit kapsel wordt de golving van het haar benadrukt en een beetje rommelig gehouden voor een nonchalante uitstraling.

@cartersupplyco / Instagram Rommelige top met scherpe schuine pony 16/68Rommelige top met scherpe schuine pony

Als je op zoek bent naar een korter kapsel dat nog steeds veel persoonlijkheid heeft, overweeg dan deze rommelige ondersnit. De bovenkant is getextureerd en een beetje gepunteerd, en in tegenstelling tot andere ondersnijdingen, heeft dit kapsel een schuine pony met een line-up, wat het een vrij unieke stijl maakt.

@ dhr.lo __ / Instagram Rustige faux met hoekige franje 17/68Rustige faux met hoekige franje

De faux havik is normaal gesproken een nogal opvallend kapsel. Deze variatie verzacht het door een zeer lichte faux havik te mengen met een ondersnit. Ten slotte wordt de pony netjes en opgeruimd gehouden. Het resultaat is een stijlvolle look die niet zo dramatisch is als een volledige faux havik zou zijn.

@hayden_cassidy/ Instagram Stekelige getextureerde hoekige franjes 18/68Stekelige getextureerde hoekige franjes

Dit jeugdige kapsel zit vol textuur en diepte. Het is een geweldige casual stijl voor jongere jongens die de 'net uit bed gerolde' look willen.

@ cutsbycameron / Instagram Vervaagde ondersnijding 19/68Casual Quiff

De ster van deze ondersnit is een ietwat rommelige kuif. Het haar is een beetje geplaagd, maar het heeft een enorm effect. Als je dikker haar hebt, zal deze stijl echt bij je passen.

Ondersnijding vervagen,door @we_married_hair / Instagram Huidvervaging Mohawk twintig/68Huidvervaging Mohawk

Deze mix van een ondersnit en een hanenkam is absoluut een gedurfde stijl die niet voor iedereen geschikt is. Voor de juiste persoon zal dit hen helpen zich te onderscheiden van de massa en een statement te maken met hun kapsel.

@elboribarber / Instagram Krullende ondersnit eenentwintig/68Krullende ondersnit

Met krullend haar komen grote hoeveelheden textuur, en deze stijl maakt daar gebruik van. Het haar is warrig voor maximale textuur, en het haar bovenop is overal even lang, wat een mooi gevoel van balans geeft.

Krullende ondersnit,door @andrewdoeshair / Instagram Dikke olifantenstam en medium fade 22/68Dikke olifantenstam en medium fade

Deze ondersnit heeft netjes haar aan de zijkanten en achterkant, terwijl de rommelige pony aan de voorkant het 'olifantenstam'-effect creëert. Het is een geweldige keuze als je graag plezier hebt met je haar, maar niet te extreem wilt.

@ barberiaharo / Instagram Frans getextureerd gewas 2. 3/68Franse gewasondersnijding

Hier is een combinatie van een Frans gewas en een ondersnit die speels en toch ingetogen is. Het geplaagde Franse gewas lijkt bijna op een kleine faux havik, en de zijkanten en pony omlijsten de bovenkant mooi.

@z_ramsey / Instagram Terug geborsteld met huidvervaging 24/68Terug geborsteld met huidvervaging

De brushed back-stijl is enorm populair en het is gemakkelijk in te zien waarom. Dit kapsel heeft vrij kort haar nodig en laat het langer lijken dankzij de kuif met gemiddeld volume. Dit is geweldig voor mannen die van korter haar houden, maar er meer mee willen doen.

@alan_beak / Instagram Losgekoppelde ondersnijding met Quiff bovenop 25/68Losgekoppelde ondersnijding met Quiff bovenop

De losse look is ook erg trendy en biedt een unieke aanvulling op klassieke stijlen. Hier legt het alle focus op de kuif met hoog volume.

Losgekoppelde ondersnijding met kuif bovenop,door @javi_thebarber_ / Instagram Faux Hawk met niet-verbonden hoge huidvervaging 26/68Faux Hawk met niet-verbonden hoge huidvervaging

Een van de meer dramatische kapsels op onze lijst, deze losgekoppelde faux havik combineert getextureerd haar met een hard deel dat vrij hoog op het hoofd zit. Dit is een andere goede keuze als je wilt dat je haar een statement-stuk is.

Zijwaarts geveegde ondersnijding,door @conortaaffehair / Instagram Brush Up Undercut Vervaagd 27/68Opgepoetste kuif

Eenvoudig en modieus, deze ondersnit benadrukt een hoge kuif en maakt gebruik van een geleidelijke, taps toelopende vervaging voor een gelijkmatiger, gebalanceerder uiterlijk. Het is absoluut trendy maar ook zeer respectabel.

Bron ondersnijding 28/68Losgekoppelde ondersnijding met lange pony

Deze avontuurlijke stijl combineert een lange pony, losse zijkanten en een vervaging van de huid voor een zeer uniek resultaat. Zoals hier te zien is, werkt deze stijl goed met krullend haar, maar zou ze er ook geweldig uitzien met steil of golvend haar.

@mikeyyyyyyy_ / Instagram Undercut + Opgepoetste Fohawk 29/68Undercut + Opgepoetste Fohawk

Een variant op de standaard faux havik, deze stijl borstelt de faux havik aan de voorkant op om een ​​beetje een andere look te geven.

Undercut + opgepoetste Fohawk,door @tombaxter_hair / Instagram Rommelige getextureerde ondersnijding 30/68Rommelige getextureerde ondersnijding

Als je van casual kapsels met veel textuur houdt, is deze ondersnit misschien iets voor jou. Deze stijl is het beste voor mannen met dikker haar en heeft een winderige look die leuk en zorgeloos is.

Rommelige getextureerde ondersnijding,door @agusdeasis / Instagram undercut-charliegray248_21227786_1868406063177322_7787312501250588672_n 31/68Rommelige krullen + vervagen

Hier is nog een stijl die goed geschikt is voor krullend haar. Omdat deze snit het haar korter houdt, is het ideaal voor mannen die iets willen dat gemakkelijk te dragen en te stylen is.

@charliegray248 / Instagram Vervaagde ondersnijding 32/68Vervaagde ondersnijding

Dit is een andere rechttoe rechtaan versie van de tijdloze ondersnit. Het haar aan de voorkant is geborsteld en de rest van het hoofd is een beetje rommelig gehouden voor een gestructureerd effect.

Ondersnijding vervagen,door @ryancullenhair / Instagram Undercut met korte pompadour 33/68Undercut met korte pompadour

Hoewel pompadours traditioneel wat lang zijn, werkt deze kortere pompadour heel goed met de ondersneden stijl. Bovendien voegt een subtiele line-up een unieke flair toe.

Undercut met korte pompadour,door @javi_thebarber_ / Instagram Los krullend haar + ondersneden vervagen 3. 4/68Los krullend haar + ondersneden vervagen

Als je dikker haar hebt en van een zeer volle look houdt, zal deze ondersnit-vervaging je goed van pas komen. De zijkanten en achterkant zijn vervaagd maar vrij lang gehouden, waardoor deze ondersnit een heel ander uiterlijk heeft dan de meeste stijlen die in deze lijst worden getoond.

Los krullend haar + Undercut Fade,door @mattjbarbers / Instagram Ondersnijding zijdeel 35/68Zijwaarts geveegde ondersnijding

Deze stijl is zeer minimaal maar heeft een opvallende aanwezigheid. De zijkanten hebben een extreme huidvervaging voor een dramatisch effect, en het opzij vallende haar voegt beweging en visueel belang toe.

Credits: Braid Barbers Opgeborsteld midden huidvervaging ondersnit + getextureerde top 36/68Opgepoetste middenhuidvervaging

Nog een kapsel met veel beweging en diepte, met dit kapsel kun je een rommeliger uiterlijk krijgen zonder dat er iets mis lijkt te zijn.

Opgeborsteld midden van de huid vervagende ondersnit + getextureerde bovenkant,door @javi_thebarber_ / Instagram Ondersneden krullend lang haar 37/68Krullende pony ondersnijding

Dit is een gewaagde snit die niet voor bangeriken is! Met een extreem lange gekrulde pony, een opgeruwde kuif en vervaagde zijkanten, is dit kapsel vol attitude. We denken ook dat een baard echt helpt om deze look in balans te brengen.

Credits: Braid Barbers Undercut met dikke golven 38/68Undercut met dikke golven

Een onderhoudsarm kapsel dat het meest geschikt is voor dik haar, deze ondersnit heeft kort en gestructureerd haar dat net een beetje is opgeborsteld om de look af te ronden.

@marek_marin_hair / Instagram Losgekoppelde ondersneden faux havik 39/68Undercut met Fohawk

Op zoek naar een unieke kijk op de faux havik? Deze losgekoppelde faux hawk-undercut is misschien precies wat u zoekt. Het haar bovenop is rommelig en bijna puntig, en het harde deel aan de zijkant voegt definitie toe.

@z_ramsey / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding + Faux Hawk + Hoekige franje 40/68Side Swept Undercut + Faux Hawk +

Hier is een interessante combinatie van een faux havik en een zijwaarts vallende ondersnijding. De faux havik is opgeborsteld en duikt naar beneden om een ​​lange pony te vormen die net onder de ogen loopt.

Side Swept Undercut + Faux Hawk + Hoekige Fringe,door @barberdeano / Instagram Mid Skin Fade + Korte Pompadour 41/68Undercut met korte pompadour

Deze kijk op de klassieke pompadour houdt het haar rondom kort, waardoor dit een uitstekende keuze is als je een onderhoudsarm kapsel wilt dat toch veel stijl heeft.

Mid Skin Fade + Korte Pompadour,door @mattjbarbers / Instagram Golvend oppoetsen met Taper_ 42/68Krullende ondersnijding met een niet-verbonden vervaging + line-up

Krullend haar heeft van nature veel beweging, en deze ondersnit helpt om dat te benadrukken. Hoewel het belangrijkste aandachtspunt de voorkant van het hoofd is, heeft het hele kapsel een golvend karakter dat bevredigend en stijlvol is.

@ javi_thebarber_ / Instagram Achterwaarts geveegde ondersnijding 43/68Achterwaarts geveegde ondersnijding

Als volume is wat je wilt, dan is deze back-swept look misschien iets voor jou! Dit kapsel heeft een lange kuif die naar achteren is geborsteld en zijkanten die iets langer zijn om de totale lengte van deze snit in evenwicht te brengen.

Achterwaarts geveegde ondersnijding,door @agusdeasis / Instagram Stekelige ondersnijding 44/68Huidvervaging ondersnijding met spikes

Stekelig haar maakt een comeback en we denken dat dit een goed voorbeeld is van hoe spikes goed kunnen worden gedaan. Dit kapsel heeft veel textuur en vereist niet dat het haar te lang is.

@ambarberia / Instagram Opgeborstelde ondersnit + stekelhaar Vier vijf/68Opgeborstelde ondersnit + stekelhaar

Nog een goed voorbeeld van stekelig haar, deze ondersnit borstelt het grootste deel van het haar recht omhoog om een ​​'wauw'-factor te creëren.

Opgeborstelde ondersnit + stekelhaar,door @javi_thebarber_ / Instagram Ondersnijding met hoog volume 46/68Ondersnijding met hoog volume

Voor jongens die veel volume en textuur willen, levert deze undercut. Dit is het beste voor mannen met dik haar, omdat dik haar echt de volheid van deze stijl naar voren brengt.

Hoog volume ondersnijding,door @aaron_kiely_hair / Instagram Slicked Back + Losgekoppelde ondersnijding 47/68Slicked Back + Losgekoppelde ondersnijding

Deze zwaar gestileerde ondersnit houdt het haar netjes terwijl het nog steeds een golvende beweging heeft. Het is een bevredigend nette stijl die een ietwat preppy look creëert.

Slicked Back + Losgekoppelde ondersnijding,door @javi_thebarber_ / Instagram Krullende ondersnit 48/68Krullende ondersnit

Een andere kijk op de gekrulde ondersnit, dit kapsel werkt goed met extreem krullend of zelfs opgerold haar. Het haar bovenop wordt eenvoudig getrimd, waardoor het haar op natuurlijke wijze kan vallen.

Krullende ondersnit,door @spukthebarber / Instagram Opgepoetst en terug ondersnijding 49/68Opgepoetst en terug ondersnijding

Met deze ondersnit wordt het haar gelijkmatig gemengd, zodat de zijkanten, achterkant en bovenkant naadloos in elkaar overlopen.

Opgepoetst en Back Undercut,door @javi_thebarber_ / Instagram Terug geborsteld met ondersnijding vijftig/68Terug geborsteld met ondersnijding

Het sluiten van onze lijst is deze eenvoudige, teruggeborstelde ondersnit. Het haar is in verschillende richtingen gestyled en geplaagd, maar het behoudt een eenvoud die erg aantrekkelijk is.

@agusdeasis / Instagram Zijgekamd Klassiek 51/68Zijgekamd Klassiek

Dit kapsel heeft een van de meest populaire motieven in de ondersnit, het zijgedeelte. We zouden zelfs zeggen dat het onderdeel het bepalende kenmerk van deze stijl is!

@landorsey / Instagram Verharde dubbele haarlijn met opgeruwde bovenkant 52/68Verharde dubbele haarlijn met opgeruwde bovenkant

Extra lang aan de bovenkant en zo kort aan de zijkanten als je zou verwachten van een ondersnit: zo creëert deze stijl nieuwigheid in een tijdloze klassieker.

hoe is het om verliefd te worden na 50
@ fleetwoodthebarber/ Instagram Undercut met subtiele franjes 53/68Undercut met subtiele franjes

Deze Caesar-achtige ondersnit wordt bepaald door de gelijkmatige pony aan de voorkant, plus alle textuur bovenop. We denken dat het goed verzorgde gezichtshaar een uitstekende touch is.

@ conortaaffehair / Instagram Scherpe ondersnijding met subtiele line-up 54/68Scherpe ondersnijding met subtiele line-up

Er zijn geen grenzen aan de bescheiden ondersnijding. Hier is het de geverfde en sterk getextureerde top die een compleet nieuwe look creëert.

@yakuzabarber/ Instagram Klassiek gelegde top met geschoren halslijn 55/68Klassiek gelegde top met geschoren halslijn

Kort aan de bovenkant en nog korter aan de zijkanten. We denken dat dit kapsel vooral uniek is vanwege de gelijkmatige haarlijn naar voren.

@ kevinluchmun / Instagram Onregelmatige naar achteren geduwde top 56/68Onregelmatige naar achteren geduwde top

Dit kapsel zit ergens tussen een ondersnit en een pompadour in. Het majestueuze, naar achteren gekrulde bovenhaar contrasteert echt met de nauwsluitende rand aan de zijkanten.

@lieanne_ / Instagram Curly Medium Top en Undercut 57/68Gekrulde medium top

Dit gekrulde kapsel is ook iets van een ondersnit - het is tenslotte een lange bovenkant met korte zijkanten. Als u op zoek bent naar minder onderhoud, kan dit het zijn.

@ henlo_ / Instagram Ijzige highlights op volumineuze boven- en ondersnit 58/68Ijzige highlights op volumineuze top

Deze lichte snit met hoog volume werkt geweldig voor diegenen die een ondersnit willen, maar ook iets anders.

@jarredsbarbers/ Instagram Hard Part en Pompadour 59/68Hard Part en Pompadour

We zouden zeggen dat deze look echt een klassieke undercut-stijl is. Met goed gekamd bovenhaar, apart aan de zijkanten en wat vervaging, is er niet veel anders om de ondersnit te definiëren.

@kieronthebarber/ Instagram Blonde kuif en ondersnit 60/68Blonde kuif en ondersnit

Deze luide kuif heeft korte kanten, waardoor het ook een soort ondersnit is. Wij vinden dit een geweldige stijl.

moohammad_hamze / Instagram Blonde blowout met donkere ondersnit 61/68Blonde blowout met donkere ondersnit

Hier is nog een grote ondersnijding die geen kosten bespaart. De geverfde pompadour bovenop contrasteert uitstekend met de korte, donkere zijkanten en gezichtshaar.

moohammad_hamze / Instagram Zijlijn en degradatieontwerp 62/68Zijlijn en degradatieontwerp

Het dikke, gekrulde bovenhaar is hier gescheiden van de korte zijden met een fijn deel rond het hoofd. We denken dat het slim is hoe ze extra opwinding hebben toegevoegd door een schone rand aan de onderkant van de vervaging te scheren.

moohammad_hamze / Instagram Gestyled medium Brush Up en Hardline Design 63/68Gestyled medium Brush Up en Hardline Design

Deze ondersnit is uniek gemaakt met veel spikes bovenop. Deze man rockt het, en daar houden we van.

@titan_barber / Instagram Gemarkeerde Oppoetsen 64/68Gemarkeerde Oppoetsen

Een ultragladde ondersnit met highlights erop: het is zeker geen slechte look. We denken dat de gladde scheerbeurt ook hier perfect werkt.

@tonisaura_barbershop / Instagram Lange boven- en taps toelopende vervaging 65/68Lange boven- en taps toelopende vervaging@tonisaura_barbershop / Instagram Oppoetsen 66/68Stijlvol opfrissen@ kevinluchmun / Instagram Losgekoppeld zijlijnontwerp 67/68Losgekoppeld zijlijnontwerp@mensworldherenkappers / Instagram Undercut en lange top 68/68Undercut en lange top@mensworldherenkappers / Instagram