50 elegante taper vervaagde kapsels: voor strakke heren Clean

@adamoc_hair/ Instagram 74foto'sdoorIan Chandler24 september 2019

Een taper fade-kapsel is een van de meest herkenbare, iconische stijlen in de haarwereld. Het is zo lang gebleven vanwege zijn tijdloze look, strakke stijl en veelzijdige uitstraling. Het is geweldig voor informele en formele situaties, dus of je nu op kantoor of thuis werkt, het past goed bij je.

jeremywexlerhair CROP klassieke taper
@jeremywexlerhair / Instagram

Wat is het Taper Fade-kapsel?

Een taps vervaagd kapsel houdt het haar lang aan de bovenkant terwijl het langs de zijkanten en achterkant taps toeloopt. Het haar wordt geleidelijk korter naarmate het langs het hoofd naar beneden gaat totdat het opgaat in de huid. Deze geleidelijke vervaging ziet er scherp en netjes uit, zonder rommelige of lelijke randen of ruwe plekken.

Het taper fade kapsel is geweldigonderhoudsarm kapseldat vereist niet veel styling of onderhoud. Het is ook geweldig om te experimenteren; u kunt het aanpassen aan uw persoonlijke stijl.Klassieke taps toelopende kam over

Wat heb ik nodig voor het Taper Fade-kapsel?

Het taps toelopende kapsel is geen bijzonder lang kapsel. Overal van 2 tot 4+ centimeter haar zal werken. Echter, hoe langer je haar, hoe minder netjes het eruit zal zien, dus 2 tot 4 inch is een goed bereik om naar te streven.

Aangezien de taper fade een kortere stijl is die steeds korter wordt, moet u beslissen of dit de juiste snit voor u is. Als u bijvoorbeeld een litteken op uw hoofd heeft dat u niet wilt laten zien, kan een vervaagde haarsnit dit onthullen. Bekijk hoe de snit eruitziet op de meegeleverde foto's en van daaruit kunt u bepalen of het wel of niet een goed kapsel voor u is.

hudson.hair CROP taps toelopende haarlijn
@hudson.hair / Instagram

Hoe krijg je de Taper Fade Haircut?

De standaard taper fade is vergelijkbaar met deklassiek taps toelopend kapsel.Het haar is bovenaan het langst en vervaagt langs de achterkant en zijkanten. U kunt aangeven hoe geleidelijk u de afbouw wilt hebben. Er is wat aanvullende informatie overonze gids voor het klassieke taps toelopende kapsel,waar we uitleggen hoe u de snede in de diepte kunt krijgen.

taper drop huid vervaagde fauxhawk
@javthebarber / Instagram

Hoe de Taper Fade-kapsel te stylen?

Afhankelijk van welke variant van het taper fade-kapsel je kiest. Voor meer intense stijlen, zoals de hanenkam, heb je een sterke hold-gel nodig. Voor een lichtere stijl, zoals de standaard taper fade, heb je de mogelijkheid om het helemaal niet te stylen. Uiteindelijk is het allemaal aan jou en de stijl die je kiest.

Er zijn ook tal van variaties op het standaard taper fade kapsel. Ongeacht je haartype, gezichtsvorm of persoonlijke stijl, je zou hier iets moeten vinden dat je leuk vindt.

Als je nog steeds twijfelt of deze snit iets voor jou is, vink dan onderstaande opties aan:
Hoge Fade Fohawk 1/74Faux Hawk

Dit is een standaard taper fade op de achterkant en zijkanten. Het haar bovenop het hoofd zal echter veel langer zijn, zodat het als een havik kan worden gestyled.

Hoge Fade Fohawk, Faded Mohawk + Haarontwerp + V-vorm,door @z_ramsey / Instagram Hoge tapsheid vervagen twee/74Hoge tapsheid vervagen

Als het haar vervaagd wordt met de huid op maximaal 2 inch (maximaal) vanaf de bovenkant van het haar, kan dit kapsel worden aangeduid als een hoog taps vervaagd kapsel.

Low Fade Pompadour 3/74Lage Taper Fade + Pompadour

Bij dit type kapsel neemt de vervaagde lengte vanaf de haartop toe vanaf 2 inch. Haren vervagen slechts 2,5 cm boven de normale haarlijn van de drager.

Lage Fade Pompadour,door @natanaelsilvatrp / Instagram Hoge top afro met vervaging 4/74Afro Taper Fade

Deze stijl is meestal gebruikelijk bij zwarte mannen. Een Afro-tapervervagingsstijl is vooral geschikt voor zwarte mannen met krullende of kinky haren. De krullen zijn bovenop gestyled en het haar aan de zijkanten en achterkant wordt vervaagd.

@z_ramsey / Instagram overkammen 5/74Overkammen

Het haar bovenop is uitgegroeid en vervolgens gekamd in een zijscheiding of op een achterover gekamde manier. Dit kapsel wordt vaak geadopteerd door kale of kalende mannen om de prominentie van hun kaalheid te verminderen. Veel jongere jongens combineren echter een zijscheidingsstijl met een vervaging in een eigentijdse kijk op de kam, zoals hierboven weergegeven.

@blackfishbry / Instagram Caesar Taper Fade 6/74Caesar Fade

Een van de beste soorten vervaging voor zwarte mannen is de Caesar-vervaging. Het haar bovenop is iets langer geknipt en gewoonlijk naar voren geveegd in plaats van aan de zijkant gescheiden. Een korte pony kan naar de zijkanten worden gekamd. Het haar kan gestyled worden met sterke hold haargel of wax.

Hoog en strak kapsel 7/74Hoog en strak

De hoge en strakke vervaging wordt meestal gezien bij militairen. Deze stijl vereist het scheren van een groter deel van de zijkanten en de achterkant van het hoofd. Gezoemd haar blijft bovenop.

Kaal vervagen 8/74Kaal vervagen

De kale fade is voor degenen die kaal of bijna kaal zijn. Het is vergelijkbaar met de militaire buzz-cut, maar de fade is korter. het gaat van de zijkanten naar de bovenkant van het hoofd, waar de vervaging het grootst is.

Nauwkeurige Faux Hawk 9/74Faux Hawk

Hier wordt een puntige fade gegeven. Het lange haar bovenop is naar boven gericht. Dit is niet zo dramatisch als de hanenkam, dus het is beter geschikt voor een breder scala aan situaties.

@z_ramsey / Instagram High Top Fade Hard Parted 10/74Hoge bovenvervaging

De hoge top is populair bij jonge mannen met krullend of afro-gestructureerd haar. Bij dit kapsel wordt het haar aan de zijkanten en achterkant kort geknipt. Daarna lopen ze taps toe om de high-top look te bereiken. Over het algemeen begint het taps toelopen op oorhoogte en de bovenkant kan ergens tussen de 2 en 5 inch zijn, afhankelijk van de textuur van het haar en de eisen van de klant.

bron Drop Curl Fade elf/74Curly Taper Fade

Deze modieuze snit past bij elke stijl, van pop tot Euro tot moderne groovy. Het is heel geschikt voor mannen met krullend haar. Mannen met dergelijk haar kunnen foto's van dit kapsel bekijken om te zien of het geschikt voor hen is.

bron Temp Fade door Vino 12/74Tempel Taper Fade

Normaal gezien bij mannen van alle leeftijden, is de vervaging van de tempels een klassiek kapsel, ook bekend als vervaging van de tempel, vervaging van de tempel of tijdelijke vervaging. Door de meslengte een paar maten naar boven of naar beneden aan te passen, kunt u de snede aanpassen; het is goed op veel verschillende lengtes. Het is ook een mooie onderhoudsvriendelijke snit, omdat het maar om de paar weken hoeft te worden gesnoeid. Dit is een tijdloos kapsel dat er al tientallen jaren geweldig uitziet en er nog tientallen jaren geweldig uit zal zien.

Getextureerd kapsel 13/74Met de hand geborsteld warrig blond

Zwaar getextureerd aan de bovenkant, vervaagd aan de zijkant en achterkant. Dit kapsel trekt de aandacht door netjes elegant en tegelijkertijd een beetje stekelig te zijn.

@cutsbyerick / Instagram Ivy League met Taper Fade 14/74Klassiek zijdeel

Deze stijl combineert een klassiek en tijdloos zijdeel met een taps toelopende vervaging voor een meer bijgewerkte, eigentijdse look. Deze stijl, gelikt en retro, herinnert aan de jaren 50 en de stijlen van beroemdheden als James Dean en Elvis Presley.

@z_ramsey / Instagram Kort kapsel met taper en fade_ vijftien/74Korte klapband

Als je op zoek bent naar een onderhoudsarme stijl met veel attitude, overweeg dan deze korte klapband. Het is overal netjes en opgeruimd en zorgt voor visueel belang met de gestileerde voorkant en getextureerde zijkanten.

@ivanshavethesailor / Instagram Taps toelopende vervaging 16/74Korte top met textuur Short

Deze crop top is een kort kapsel met veel textuur en persoonlijkheid. De taper fade is extreem kort, wat de bovenkant en voorkant van het hoofd benadrukt voor een gedurfde, opvallende verschijning.

@hayden_cassidy/ Instagram Met de vinger gekamd laag taps vervagen 17/74Flowy terug geveegd

Voor een korter kapsel met een lichte en vloeiende uitstraling, overweeg dan dit naar achteren gekeerde kapsel. De taps toelopende vervaging aan de zijkanten en achterkant maakt het golvende haar aan de voorkant de ster van deze look.

@barber_djirlauw/ Instagram Gekrulde top met taps toelopende, vervaagde zijkanten 18/74Krullend topje met hoog volume

Deze stijl is perfect voor mannen met golvend haar die een kort maar opvallend kapsel willen. Met deze look kun je zelfs met korter haar veel volume bereiken.

@ glassboxbarbershop / Instagram Gekrulde Geverfde Hoogtepunten 19/74Gekrulde Geverfde Hoogtepunten

Als je haar serieus gekruld is, bekijk dan deze stijl. Het houdt de zijkanten kort en strak terwijl de krullen eruit springen, waardoor het natuurlijke uiterlijk van je haar wordt benadrukt.

@ egobarbers / Instagram Klassieke stijl met zijscheiding twintig/74Klassieke stijl met zijscheiding

Voor een klassieke, minimalistische stijl hoeft u niet verder te zoeken dan dit zijdeel. De taper fade accentueert het deel, dat subtiel of extreem kan zijn. Dit is een geweldige stijl voor studenten, kantoormedewerkers en iedereen die een professionele maar stijlvolle snit wil.

@johnny_snips/ Instagram Burst Fade met line-up eenentwintig/74Burst Fade met line-up

De line-up is een unieke stijl die behoorlijk populair is geworden vanwege zijn scherpe uiterlijk. Deze burst fade-stijl combineert een line-up met een vervaagde zijdelingse vervaging, waarbij zowel de bovenkant als de zijkanten worden geaccentueerd. Het resultaat is een op de stad geïnspireerd kapsel met veel attitude.

@criztofferson / Instagram Opgepoetste huidvervaging ondersnijding 22/74Undercut Oppoetsen

Undercuts zijn nooit uit de mode geraakt en deze look is een aanpassing aan de klassieke stijl. Het haar wordt omhoog en naar voren geborsteld om een ​​kleine kuif te creëren, en er is overal veel beweging.

@ ambarberia / Instagram Ondersneden huid vervagen Under 2. 3/74Dun haar ondersnit

Undercuts kunnen goed werken, zelfs als je dun of fijn haar hebt. Hier is een draai aan de ondersnit met een hoge vervaging die de schijnwerpers op het achterovergebogen haar bovenaan plaatst. Een korte maar trendy look, perfect voor dun haar.

@ ambarberia / Instagram Taper Fade voor teruglopende haarlijn 24/74Terugwijkende haarlijn met baard

Een terugwijkende haarlijn betekent niet dat je geen serieuze stijl kunt hebben. Deze look maakt gebruik van een terugwijkende haarlijn om de aandacht te vestigen op een kuif met een hoog volume. De vervaging aan de zijkant legt nog meer nadruk op het haar bovenop en verplaatst de focus weg van de terugwijkende haarlijn.

@ gutierstudio / Instagram Gedraaid Frans gewas 25/74Gezwenkt Frans gewas

Het Franse gewas is een ongelooflijk populair kapsel dat weinig onderhoud vraagt ​​en dat eenvoudig en klassiek is. Deze kijk op de Franse crop maakt gebruik van een line-up en rondom taps toelopende fade om een ​​beetje edge toe te voegen aan deze beproefde stijl.

@ conortaaffehair / Instagram Losgekoppelde lijn met Taper Fade 26/74Opgepoetste geschoren haarlijn

Dit kapsel is een totaal unieke combinatie van stijlen. Het maakt gebruik van een dramatisch hard gedeelte (wat betekent dat het zijgedeelte is geschoren) en een vervaging, en het haar bovenop is opgeborsteld, zoals vaak wordt gezien in veel ondersnit-variaties.

bts v en suga
@ ceejayfadez / Instagram Taper Fade met rommelige bovenkant 27/74Golvende rommelige top

Als korter beter voor je is, bekijk dan deze rommelige look. Net als bij het Franse kapsel, houdt dit kapsel het haar kort en netjes, waardoor het een geweldige optie is voor professionals en studenten. Dit werkt ook goed voor mannen met golvend of krullend haar.

@birdcobarbers / Instagram Rommelige krullen 28/74Rommelige krullen

Soms ziet krullend haar er het beste uit als het een beetje rommelig mag zijn. Dit is een ontspannen en nonchalante stijl die geweldig is voor mannen met erg krullend haar dat anders moeilijk zou zijn om mee te werken.

@ franchobarber / Instagram Golvende ondersnit met zijscheiding 29/74Golvende ondersnit met zijscheiding

Ondersnijdingen en zijdelen zijn al lang gekoppeld, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Hier omlijnt een prominent zijdeel het haar en creëert een dramatisch effect.

@ hairbymikebernstein / Instagram Gekrulde top met taps toelopende zijkanten 30/74Gekrulde top met ondersnit

Deze schone gekrulde ondersnit neemt de rommeligheid van krullend haar weg en zorgt ervoor dat het er vrij netjes uitziet dankzij de schone vervaging aan de zijkanten en achterkant.

@ glassboxbarbershop / Instagram Schone tempel vervagen 31/74Schone tempel vervagen

Dit is een andere eenvoudige en tijdloze stijl die het haar kort en netjes houdt. Met strakke randen, een geleidelijke vervaging en een getrimde pony, is deze look geweldig voor mannen die een rechttoe rechtaan snit willen.

@cutsbyerick / Instagram Opgepoetste Taper Fade 32/74Opgemaakt

Dit leuke, jeugdige kapsel is ideaal voor mannen met dik, vol haar. Het haar is aan de voorkant geborsteld om een ​​korte, golvende kuif te creëren, terwijl een taps toelopend deel de zijkanten en achterkant strak houdt voor contrast.

@chambers_sheffield/ Instagram Golvende top met taps toelopende vervaging 33/74Golvende top met milde line-up

Deze interessante stijl combineert een rommelige pony, schone zijkanten en een subtiele opstelling. Het resultaat is een trendy, uitgebalanceerd kapsel dat zich onderscheidt van de massa.

@ conortaaffehair / Instagram Slicked Backed Pompadour Taper Fade 3. 4/74Schoon gekamde Pompadour

De pompadour is een direct herkenbare stijl met de reputatie er glad en zacht uit te zien. Deze versie heeft een hoog volume pompadour en een geleidelijke taps toelopende fade aan de zijkanten en achterkant. Deze stijl is ideaal voor mannen met dikker haar die een statement willen maken.

@michaelmartinthebarber/ Instagram Opgeblazen Pompadour met Taper Fade 35/74Opgeblazen pompadour met laagjes

Als je van pompadour houdt, maar iets extremers wilt, overweeg dan deze gelaagde look. Deze stijl geeft je veel volume en ziet er veel trendyer uit dan het klassieke, gladde uiterlijk.

@ ceejayfadez / Instagram Taper Fade naar achteren gelikt 36/74Taper Fade naar achteren gelikt

Hier is nog een gladgestreken, taps vervaagd kapsel dat een iets andere benadering heeft. De lengte van het haar is overal gemengd dankzij een geleidelijke vervaging, dus dit is een geweldige keuze als je een mooi halverwege punt wilt tussen iets extreems en iets conservatiefs.

@andrewlampebarber/ Instagram Klassiek taps toelopend kapsel 37/74Klassiek taps toelopend kapsel

Je kunt gewoon niet fout gaan met dit klassieke taps toelopende kapsel. Geweldig voor alle haartypes en kleuren, deze stijl is verfijnd en gemakkelijk te beheren.

Blonde Pompadour 38/74Pompadour Taper Fade

Hier is nog een versie van de pompadour die een zuivere fade combineert met een pompadour met een lager volume. Het resultaat is een egale maar evenwichtige look. Deze snit werkt ook goed voor mannen met dun of fijn haar.

bron Airbrished Taper Fade 39/74Geairbrushte Taper Fade

Als rommelig haar jouw ding is, moet je deze look in gedachten houden. Deze stijl laat ruw, warrig haar zien, dus als je haar van nature weerbarstig is, kun je dat in je voordeel gebruiken.

bron Drop Fade met Afro Disconnection 40/74Drop Fade niet aangesloten

Hier is een in het oog springende stijl die lang krullend haar en een harde scheiding gebruikt om een ​​losse look te creëren. Dit is een flexibele stijl; je kunt deze stijl rommelig dragen, zoals afgebeeld, of je kunt het haar bovenop kort en gelijkmatiger houden.

bron Poets Fade Pomp op 41/74Vervagen oppoetsen

Veel stijlen worden tegenwoordig gekenmerkt door veel volume aan de bovenkant en korte zijkanten. Deze oppoetsende fade biedt iets vertrouwds en stijlvols, en het is een uitstekende keuze als je van dit algemene type stijl houdt.

bron Krullende pony vervagen assymetrisch 42/74Gekrulde pony vervagen

Een andere look die gebruik maakt van superkrullend haar, deze gekrulde ponyvervaging houdt de zijkanten en achterkant hoog en strak, en benadrukt het krullende haar aan de voorkant. Dit is een frisse kijk op een standaard fade die zorgt voor een geweldige casual stijl.

bron Zijdeel geveegd 43/74Zijdeel vervagen

Kort en eenvoudig, dit kapsel is gewoon een zijscheiding met een hoge vervaging. Het is een onderhoudsvriendelijke snit die u niet eens hoeft te stylen als u daar geen tijd voor heeft.

bron Opgepoetst vervagen 44/74Stijlvolle opfrisbeurt met middenvervaging

Deze modieuze brush-up look heeft het haar in de war en geplaagd om grote hoeveelheden textuur en een levendige uitstraling te creëren.

Credits: Braid Barbers Zijdeel huidvervaging Vier vijf/74Fade Pomp

Deze stijl plaatst de pompadour in de schijnwerpers als gevolg van de huidvervaging die aan de zijkanten en achterkant wordt gebruikt. Dit is een meer gedurfde stijl die geweldig is voor avontuurlijke jongens.

bron Low Fade Schoon Eenvoudig 46/74Low Fade Schoon en eenvoudig

Of je haar nu steil, golvend, dun of dik is, deze lage vervaging zal je goed van pas komen. Het is een andere goede keuze voor studenten, kantoormedewerkers en professionals.

bron Oppoetsen met hoog volume 47/74Hoog volume vervagen High

Een van de meest extreme stijlen op deze lijst, deze fade met hoog volume neemt het haar omhoog en heeft een fade met een line-up. Het is een gebeitelde, getextureerde look die buitengewoon leuk en casual is.

Credits: Ryan Cullen Gelikt terug 48/74Slicked Back Fade

Hier is een kortere, gladde achterkant die eenvoudig en onderhoudsarm is. We raden dit aan voor mannen met dikker haar, hoewel je het ook kunt gebruiken om de piek van een weduwe te accentueren, zoals hier te zien is.

bron Klassieke Pompadour 49/74Pompadour Hoge Fade

Op zoek naar een hoge pompadour? Dit kapsel heeft een pompadour met hoog volume die korter wordt naarmate het teruggaat, wat een mooie visuele balans creëert.

bron Klassiek taps toelopend haar vijftig/74Klassieke fade Harvard-stijl

Kort en gestructureerd, deze fade in Harvard-stijl overbrugt de kloof tussen professioneel en casual. Je kunt het opsteken zoals hier getoond of het gewoon terugkammen voor een meer klassieke look.

Nette en schone bovenkant met fijn vervaagde zijkanten 51/74Nette en schone bovenkant met fijn vervaagde zijkanten

Deze Franse crop wordt aangevuld met een taps toelopende fade aan de zijkanten. Samen met een beetje gezichtshaar en een paar piercings heeft dit kapsel een coole, retro vibe.

@ pedrinho_cabeloearte/ Instagram Scherp deel met taper vervagen 52/74Scherp deel met taper vervagen

Hier is een pompadour die uniek is gemaakt met een hard deel in het midden en een vervaging aan de zijkanten. Het resultaat is een frisse, jonge look die bij iedereen past!

@ napolesbarbershop / Instagram Die opgeblazen kuif met Undercut Taper 53/74Die opgeblazen kuif met Undercut Taper

Deze ondersnit heeft een taps toelopende vervaging voor een snit vol contrast: lang en kort, donker en licht. Met de gebleekte top is dit zeker een edgy look.

@jw.hair/ Instagram Fijn vervaagd met Stranded Brush Up 54/74Fijn vervaagd met Stranded Brush Up

Hier is een slanke kuif met vervaagde zijkanten. Deze look heeft ook wat dik gezichtshaar, dat is opgeknapt voor wat extra elegantie.

@ barbaruivabr / Instagram Fine Taper Fade met Banged Front 55/74Fine Taper Fade met Banged Front

De Franse crop heeft bijna altijd een fade aan de zijkanten. En het heeft bijna altijd een edgy, hipsterachtig gevoel als je tatoeages of piercings toevoegt!

@ vervelendebarbers / Instagram Elegante geborstelde top met gestroomlijnde vervaging van de tempel 56/74Elegante geborstelde top met gestroomlijnde vervaging van de tempel

Dit eenvoudige opgestoken kapsel heeft een hoge vervaging aan de zijkanten, waardoor een andere variatie op de ondersnit ontstaat. Nog hoger aan de zijkanten en we zouden dit een fauxhawk moeten gaan noemen!

@rorrothebarber / Instagram Designertop met geschoren haarlijn 57/74Designertop met geschoren haarlijn

Als je je ogen afwendt van de ongelooflijke textuur van dit gewas, zul je zien dat het ook een gedeeltelijke vervaging aan de zijkanten heeft. Deze look is zeker een blikvanger!

@ tombennetthair / Instagram Gegolfde top met nette fade 58/74Gegolfde top met nette fade

Hier is een iets langer kapsel met een taps toelopende vervaging aan de zijkanten. Samen met wat licht gezichtshaar heeft de resulterende look een soort skateboarder-coolheid.

@hosseinsarv/ Instagram Nette Taper Fade met geschoren lijn 59/74Nette Taper Fade met geschoren lijn

Bekijk deze nette crew-cut die aan de zijkanten is afgewerkt met een taps toelopende fade. Niet alleen dat, deze snit heeft ook een geschoren lijn langs de haarlijn aan de zijkant.

@cresswellbarberco/ Instagram Schone subtiele tapervervaging 60/74Schone subtiele tapervervaging

Deze zuivere, mannelijke snit is lang aan de bovenkant en kort aan de zijkanten. Een beetje overgroeid gezichtshaar en een glimlach voegen veel karakter toe.

@fleetwoodthebarber/ Instagram Nette en schone middenvervaging 61/74Nette en schone middenvervaging

Hier is een taper fade die glad scheren rond de nek en kin is. De vervaging zorgt voor een geleidelijke overgang van het opvallende contrast van zwart haar tegen een bleke huid.

@cresswellbarberco/ Instagram Nette kuif met taps toelopende, vervaagde kant 62/74Nette kuif met taps toelopende, vervaagde kant

Deze goede ouderwetse kuif heeft een vervaging aan de zijkanten, met ongewoon lang haar aan de bovenkant. Samen met het simpele deel zorgt dit voor een eye-catching look.

@ pedrinho_cabeloearte / Instagram Vervagen en ontspannen Slick Back 63/74Vervagen en ontspannen Slick Back

Dit gladde kapsel is modern genoeg. De zijkanten beginnen met lang haar bovenaan en gaan, na een scherpe vervaging, helemaal naar beneden tot een glad scheerresultaat aan de onderkant.

@johnny_snips/ Instagram Zelfs vervagen over de hele wereld 64/74Zelfs vervagen over de hele wereld

Hier is nog een mannelijke look met kort haar bovenop en een gelijkmatige, taps toelopende vervaging aan de zijkanten. Draag het gladgeschoren of laat het zo uitgroeien.

@ mattjbarbers / Instagram Laag volume gelegde top met taps toelopende fade 65/74Laag volume gelegde top met taps toelopende fade

Deze lange, getextureerde crop heeft een harde mid fade aan de zijkanten. Voeg een beetje ruig gezichtshaar toe en deze look is mannelijk en toch modern.

@fleetwoodthebarber/ Instagram Rommelige opfrisbeurt en klassieke taper 66/74Rommelige opfrisbeurt en klassieke taper

Deze elegante brush-up heeft ook een taper fade. Het haar is echter iets langer dan normaal; gecombineerd met de coltrui is het een stoere look.

nieuw taylor-album
DFree / Shutterstock.com Trendy Dropping Taper Fade 67/74Trendy Dropping Taper Fade

Hier is een rommelige kuif die aan de zijkanten is afgewerkt met een taps toelopende vervaging. Samen met een gladde scheerbeurt is dit een unieke, samenhangende stijl.

@ mintbarbershops / Instagram Gestileerde Pompadour en Klassieke Taper 68/74Gestileerde Pompadour en Klassieke Taper

Deze zorgvuldig gestileerde pompadour heeft een vervaging aan de zijkanten, die zich om het gezichtshaar wikkelt. Over het algemeen is het een aangenaam ongewoon kapsel.

moohammad_hamze / Instagram Inched Top met Mid Skin Fade 69/74Inched Top met Mid Skin Fade

Voor iets meer praktisch, combineer een korte taps toelopende fade met een ronde snit bovenop. Het resultaat is mooi en gemakkelijk te onderhouden.

@peteyrock_thebarber/ Instagram Gestileerde Brush Back 70/74Gestileerde Brush Back@kings_of_the_underworld/ Instagram Taps toelopende top 71/74Taps toelopende top@ elboribarber / Instagram Geborstelde achterkant met subtiele vervaging 72/74Geborstelde achterkant met subtiele vervaging@peteyrock_thebarber/ Instagram Zijwaarts gedraaide bovenkant met taps toelopende zijkant 73/74Zijwaarts gedraaide bovenkant met taps toelopende zijkant@raduvitca / Instagram Nette Taper Fade 74/74Nette Taper Fade@iisakkinummi / Instagram