40 getextureerd mannenhaar voor 2021 - de visuele gids

44foto'sdoorRushi5 september 2021

Als je de wereld van mannenkapsels volgt, moet je gemerkt hebben hoe het getextureerde haar tegenwoordig steeds populairder wordt. Hoe werken de getextureerde kapsels voor ons mannen? Het is vrij eenvoudig: afgezien van het volume, brengt het een vrij gemakkelijk te onderhouden kapsel dat er echt modieus uitziet. Het is echt moeilijk om fout te gaan met de getextureerde kapsels.Hieronder presenteren we de galerij van onzefavorietelooks die textuur naar een hoger niveau tillen.
Opgeborsteld golvend haar met een bril 1/44getextureerde golf

Het volume van het haar in je golvende stijl opbouwen gaat moeiteloos. Hier wordt textuur gebruikt om een ​​mooi contrast te creëren en beweging van het bovenste deel te inspireren.

@poolethebarber / Instagram Lage huidvervaging twee/44Textuur Huidvervaging

Huidvervaging vergezeld van de scherpe en stekelige moderne pony die dit kapsel veel grip geeft en toch de textuur met gemak behoudt.@jarredsbarbers / Instagram Krullen en bijsnijden 3/44Getextureerde krullen

Naturals-krullen zijn eenvoudig gestructureerd om nog meer volume te geven. Die kunnen worden opgepoetst of aan de zijkant worden gelaten.bron Borstel terug blond kapsel 4/44Blond met hoge textuur

Opgeborsteld met blonde textuur die een bijna stekelige afwerking op de bovenkant van het hoofd creëert. Opnieuw brengt de beweging van deze styling veel aantrekkingskracht met zich mee.

Borstel terug blond kapsel,door @z_ramsey / Instagram Experimenteel getextureerd gewas 5/44Experimenteel getextureerd gewas

Huidvervaging aan de zijkanten gecombineerd met de vlijmscherpe snit van ons patroon en textuurliftend haar aan de bovenkant. De vorm van het kapsel contrasteert met de experimentele kanten.

flirten is vals spelen
Credits: Braid Barbers Terugvloeiende textuur 6/44Terugvloeiende textuur

Langer haar met veel doorstroming naar de achterkant van het haar. Veel opties om uit te kiezen als het gaat om de zijkanten van het hoofd. Deze stijl heeft meer styling nodig, maar het is zeker de moeite waard.

Credits: Braid Barbers Getextureerd kapsel 7/44Streetstyle omver geduwd

Korte, buzz-cuts zijn gemakkelijk te onderhouden, maar er is iets met getextureerd haar dat sommigen van ons niet kunnen weerstaan. Waarom niet het beste van twee werelden krijgen en de twee combineren, zoals hier?

@cutsbyerick / Instagram getextureerde kapsels 8/44Zijkant geborsteld met vingers

Het mooie van getextureerd haar is dat je het overal kunt doen, on-the-fly, met alleen je vingers. In dit eenvoudige, opzij geborstelde kapsel zie je dit in de praktijk terug.

@jeremywexlerhair / Instagram Rommelige textuur met huidvervaging 9/44Rommelige handborstel met vervaagde zijkanten

Als je haar van nature gekruld is, kun je een heel cool effect krijgen door het gewoon te omarmen. Hier is een snelle borstel met de handen alles wat nodig is om de meeste textuur uit enkele bescheiden krullen te krijgen.

@paul_barbercode / Instagram Oppoetsen met klassieke gefranjerde druppelvervaging 10/44Oppoetsen met klassieke gefranjerde druppelvervaging

Je kunt textuur toevoegen aan bijna elk kapsel en het wordt een getextureerde stijl. Bekijk deze faux havik met een drop fade: het is de toegevoegde textuur bovenop die hem ultra uniek maakt.

@z_ramsey / Instagram Geverfd stekelig haar elf/44Geverfd stekelig haar

We houden van getextureerde kapsels dankzij het opwindende contrast dat ze creëren. Een andere manier om contrast toe te voegen aan elk kapsel is met een lichte kleurstof. Kijk wat er gebeurt als je de twee combineert!

@paul_barbercode / Instagram Lange lange gelaagde strengen 12/44Lange lange gelaagde strengen

Veel getextureerde kapsels zien er misschien een beetje te lukraak uit voor uw persoonlijke voorkeuren. Deze stijl maakt bewust gebruik van grotere, gladdere plukjes voor een verfijnde look.

@ iisakkinummi / Instagram Getextureerde vervaagde ondersnijding 13/44Getextureerde pompadour met deel

Veel tufty textuur en een klein maar zeer opvallend deel: wat wil je nog meer om deze gemakkelijke pompadour wat meer pit te geven?

Getextureerde vervaagde ondersnijding,door @ambarberia / Instagram Liam Hemsworth getextureerd stekelig, taps toelopend kapsel 14/44Casual gestrande textuur

Als je dunner haar hebt, kun je echt unieke textuureffecten creëren. Deze eenvoudige, gestrande look komt gemakkelijk met slechts wat lichte ruches.

Fotowerken / Shutterstock.comOpgeborsteld midden huidvervaging ondersnit + getextureerde top vijftien/44Stekelige voorkant met losgekoppelde lage fade

Hier is nog een faux-havik-achtige stijl met toegevoegde textuur. De unieke elementen in deze specifieke snit zijn de kleine, hoornachtige plukjes aan de voorkant.

@did_by_kid / Instagram Frans getextureerd gewas 16/44Opgeborsteld midden huidvervaging ondersnit + getextureerde top

Voor een verder eenvoudige ondersnit kan een beetje lichte textuur wonderen doen. Deze look kostte echter waarschijnlijk behoorlijk wat tijd om goed te krijgen!

Opgeborsteld midden van de huid vervagen ondersnit + getextureerde top,door @javi_thebarber_ / Instagram Spikes met Taper Fade 17/44Franse crop met vervaagde zijkanten

Het Franse gewas is een ander voorbeeld van een kapsel waarbij een beetje textuur een lange weg gaat. De toegevoegde flare van die losse en lukrake plukjes bovenop voegt veel karakter toe.

@z_ramsey / Instagram getextureerde-haarstijlen-andrewdoeshair 18/44Spikes met Taper Fade

Texturing hoeft niet altijd opzettelijk te zijn. Als je de voorkant van je haar op deze manier probeert op te steken, met alleen je handen, zul je merken dat een bepaalde hoeveelheid textuur vanzelf ontstaat!

@javi-the-barber/ Instagram Franjes met niet-verbonden huidvervaging 19/44Zijwaarts geduwde korte pony

Kort tot halflang haar kan grappige dingen doen als het droogt. Als je naar de achterkant van deze snit kijkt, zie je een gelaagd, stekelig effect dat waarschijnlijk vanzelf verscheen.

@andrewdoeshair / Instagram Spiky met losse uiteinden twintig/44Franjes met niet-verbonden huidvervaging

Voor iets meer grandioos kun je grotere, meer opzettelijke spikes zoals deze aanbrengen. Kanttekening: je hebt waarschijnlijk een goede hoeveelheid haarproduct nodig om deze look te krijgen!

@titan_barber / Instagram Getextureerde faux havik eenentwintig/44Spiky met losse uiteinden

Dit leuke, stekelige kapsel is geschikt voor alles, van het klaslokaal tot de rode loper. Het is lichtgewicht en onderhoudsarm, en u hoeft zich geen zorgen te maken dat u het verprutst.

s_bukley / Shutterstock.comMini hoekige franje met taps toelopende zijkanten 22/44De eenvoudige textuur van Liam Payne

Eenvoudig maar stijlvol, deze opfrisser laat zien hoe een klein beetje slimme styling een lange weg kan gaan. Als je ruw, stug haar hebt, is dit een ideale snit voor jou.

JStone / Shutterstock.comGestructureerde ondersnit met huidvervaging 2. 3/44Getextureerd grijs haar

Grijs haar en textuur gaan hand in hand. Zelfs als je nog geen grijs haar hebt, kun je deze losse, casual look nog steeds dragen.

Langere getextureerde crop Frans 24/44Getextureerde faux havik

Als je je haar gewoonlijk in een kuif of pompadour stijlt en iets anders wilt proberen, kijk dan eens naar deze faux havik.

Getextureerde faux havik,door @tombaxter_hair / Instagram Zelfverzekerde textuur met Taper Fade 25/44Mini hoekige franje met taps toelopende zijkanten

Asymmetrie is echt interessant bij gebruik met kortere stijlen, omdat het opvalt. De lichte inkeping in deze pony steekt uit dankzij de verder nette pony en line-up.

@raduvitca / Instagram Frans gewas met baardvervaging 26/44Undercut met huidvervaging

Dit is een echt gewaagde ondersnit die een hoge vervaging gebruikt om het getextureerde haar bovenop te benadrukken. Als je iets gedurfds wilt, is dit misschien je nieuwe favoriete kapsel.

@ ambarberia / Instagram Getextureerde hoekige pony 27/44Undercut-textuur

Deze ondersnit heeft ook een hoge vervaging, maar het haar bovenop is nog meer getextureerd. Slordig en kroeshaar aan de voorkant en netter aan de achterkant, deze look is een geweldige ondersneden variatie.

bron Eenvoudige gelaagde textuur 28/44Zelfverzekerde textuur met Taper Fade

Voor een stekelige stijl die er niet te stekelig uitziet, bekijk deze look. Het zal ook goed werken met dunner of fijner haar.

@agusdeasis / Instagram getextureerde kapsels 29/44Frans gewas met baardvervaging

Met een dikke haardos en een hard deel over de hele lengte van het hoofd, is dit kapsel voor mannen die een fashionstatement willen maken met hun haar.

bump dating-app
@r.braid / Instagram Burst-fade 30/44Getextureerde hoekige pony

Als de onverzorgde look je voorkeur heeft, zul je dol zijn op dit kapsel. De pony is opzij geveegd en het haar is super rommelig bovenop.

Credits: Braid Barbers Dun haar taper vervagen 31/44Eenvoudige gelaagde textuur

Eenvoudig maar effectief, deze gelaagde look is meestal netjes met slechts een vleugje rommeligheid. Voor deze look is een klein beetje haarproduct nodig, zoals een haargel.

Flowcut kapsel 32/44Hoogtepunten aan de voorkant met hoge vervaging

Hoogtepunten staan ​​bekend als een uitstekend hulpmiddel om de schaduwen en het lichtspel te verbeteren, en voor een toon die zo contrastrijk is als deze, zal het oog opmerkzaam worden geleid naar de textuur van het kapsel.

@paul_barbercode / Instagram Rommelige getextureerde ondersnijding 33/44Burst-fade

De harder maakt een comeback, en er is geen reden om er niet vol voor te gaan en het de textuur te geven die het verdient!

@donnyblends/ Instagram Langer getextureerd gewas rood haar 3. 4/44Dun haar taper vervagen

Wat spikes betreft ... je kunt geen meer opvallende textuur krijgen dan dit! Een ondersnit om erbij te horen en Mr./Ms. textuur zal je tweede naam zijn.

@ juanmapeluka / Instagram Caesar-stijl haar met textuur 35/44Broer Flow

Het is belangrijk om te onthouden dat textuur iets is waar je bijna altijd om kunt vragen bij de stylist. Tenzij je voor een buzz-cut gaat; maar met haar van een middellange lengte zoals dit, is het een gegeven dat wat extra textuur de look compleet maakt!

@charliegray248 / Instagram Frans gewas 36/44Rommelige getextureerde ondersnijding

Een hoofdbestanddeel van onze huidige tijd, deze stijl zou gewoon niet hetzelfde zijn met de juiste hoeveelheid textuur die daarbij hoort.

Rommelige getextureerde ondersnijding,door @agusdeasis / Instagram Stekelige getextureerde faux havik met een line-up 37/44Langer getextureerd gewas rood haar

De koperen sloten met deze hoeveelheid textuur, die eruitzien alsof Michelangelo ze heeft uitgehouwen.

hoe van een leeuw te houden
bron Franse gewasondersnijding 38/44Caesar-stijl haar met textuur

Een piekerige toplook met een Caesar-snit geeft ze alle Romeinse keizervibes! Haircut Inspiration goedgekeurd!

bron Getextureerde krullen Vervaagde ondersnit 39/44Frans getextureerd gewas

Dit is een kapsel dat er fantastisch uitziet, of je nu een product draagt ​​of niet! Hier ziet het er schijnbaar productloos uit en ziet het er perfect uit.

Frans gewas,door @agusdeasis / Instagram getextureerde kapsels 40/44Stekelige getextureerde faux havik met een line-up

Een dikkere faux havik kan nooit teveel textuur hebben, het is de ziel van de look!

@z_ramsey / Instagram Getextureerde kapsels 41/44Franse gewasondersnijding

Dit warrige Franse gewas ziet er zacht en retro uit. Cillian Murphy heeft zeker een sfeer teruggebracht waarvan we niet wisten dat we ze nodig hadden.

42/44Getextureerde krullen Vervaagde ondersnit

Textuur en krullen gaan hand in hand, en de vervaagde ondersnit laat ze zeker in al hun glorie schitteren.

Credits: Braid Barbers 43/44Subtiele hoogtepunten op Modern Caesar en Undercut

Een sleutel tot het beheersen van uw textuur? Schud en rommel en schuif nog wat meer totdat je de juiste look hebt!

@hideoutbarber / Instagram 44/44V-vormige ontwerpen met korte franjes en lijnen

Heel subtiel en licht blijft de textuur van deze korte crop bijna onopgemerkt, maar het is gewoon perfect voor de lengte!

@oldandnewtownbarbershop.cz / Instagram