40 moderne herenkapsels voor krullend haar (die je look zullen veranderen)

80foto's FREEDOMPIC / Shutterstock.com doorIan Chandler11 oktober 2019

Als je ooit een kapsel hebt gezien waar je van hield en dacht: 'Ik wou dat ik dat met mijn krullende haar kon krijgen', wens dan niet meer! Krullend haar kan een slechte reputatie krijgen omdat het moeilijk is om mee te werken, maar het is net zo veelzijdig als elk ander haartype. Van korte krullende stijlen tot lange mannenbroodjes, hier zijn onze 30 favoriete herenkapsels voor krullend haar.

Krullende pony 2 1/80Krullende pony

Een uitgesproken duikvlucht en een warrige haardos zorgen ervoor dat dit kapsel zich onderscheidt van de rest. De krullen staan ​​centraal en stromen naar beneden om dit kapsel een gevoel van beweging te geven.

Lang krullend kapsel twee/80Lang krullend kapsel

Dit kapsel accentueert het natuurlijke kurkentrekkerkarakter van krullend haar en laat het los. Pluk je haar en laat het lang groeien voor deze gewaagde look.



Rommelige Krullende Kuif 3/80Rommelige Krullende Kuif

Op zoek naar een kapsel dat niet de gebaande paden volgt? Bekijk deze combinatie: een korte kuif aan de voorkant en rommelig haar aan de achterkant. Een geweldige casual look om plezier te hebben.

Korte schokkerige krullen 4/80Korte schokkerige krullen

Als je een kapsel wilt dat je krullen kan temmen, dan is dit iets voor jou. De krullen zijn kort en dicht bij het hoofd geknipt, en het resultaat lijkt op korte pieken die het haar veel textuur geven.

Professionele krullen 5/80Professionele krullen

Wil je niet te wild worden met je krullen? Probeer dit schone en opgeruimde kapsel. De krullen geven het kapsel een hoge mate van aanwezigheid, maar ze zijn niet te weerbarstig.

Mannenknot 6/80Mannenknot

Al je haar in een mannenknot binden is een gemakkelijke en modieuze manier om krullend haar te temmen. We houden vooral van deze combo omdat het gekrulde haar het kapsel een unieke textuur en uitstraling geeft.

Undercut losgekoppeld met franje 7/80Zijwaarts geveegde losgekoppelde ondersnijding

Deze extreme stijl verlegt de grenzen van de losse ondersnit. Het haar aan de zijkanten is bijna niet aanwezig, wat de nadruk legt op het golvende haar bovenop het hoofd

Bron Zware hoekige pony 8/80Zware hoekige pony

Verpest je krullende haar voor dit hoekige kapsel. Dit kapsel combineert een vervaging aan de zijkanten en achterkant met een overvolle haardos, waardoor dit kapsel een stevige aanwezigheid en veel volume krijgt.

Credits: Braid Barbers Gekrulde top met druppelvervaging 9/80Krullend druppel vervagen

Deze stijl combineert warrig haar met een gebeitelde vervaging, en het is een kapsel dat zeker een blijvende indruk zal maken. De druppelvervaging werkt vooral goed om de krullende aard van het haar te accentueren, terwijl de zijkanten mooi en netjes blijven. Het is een rommelige, informele stijl die nog steeds in de mode is.

bron Dunne krullende stijl 10/80Dunne krullende stijl

Vincent Cassel benadert zijn dunne, krullende haar op een unieke manier door het langs de zijkanten naar achteren te vegen en de bovenkant zijn natuurlijke uitstraling te laten behouden. De laagjes van het haar geven het extra volume, en de lange bovenkant en korte zijkanten zorgen voor een mooi contrast.

Featureflash Fotoagentschap/Shutterstock.comLange rommelige krullen elf/80Krullende huid vervagen

Nog dramatischer dan de druppelvervaging, deze variatie van de huidvervaging laat het haar bovenop en elimineert het haar aan de achterkant en zijkanten bijna. Als je je krullen wilt benadrukken en niets anders, bekijk dit dan eens.

Credits: Braid Barbers extra korte krullen 12/80Lange rommelige krullen

In dit kapsel is er niets anders dan krullen. Het haar is lang gegroeid en gestyled om deze levendige stijl te creëren.

Medium Krullend Kuifje 13/80Extra korte krullen

Hier is nog een stijl die krullend haar temt. Dit extra korte kapsel geeft de krullen een uniforme warrige look.

Asymmetrische krullende pony 14/80Medium Krullend Kuifje

Hier is een leuke variatie op de klassieke kuif die ideaal is voor jongens met krullend haar. De krullen geven de kuif extra volume, waardoor dit een nette maar opwindende stijl is.

Krullende, gladde rugstijl vijftien/80Asymmetrische krullende pony

Wees stijlvol zonder over de top te gaan met deze asymmetrische gekrulde pony. Een paar krullen vallen over één kant terwijl de rest in de war is.

Korte rommelige stijl 16/80Krullende, gladde rugstijl

Als je een groter voorhoofd hebt, is deze gladde rugstijl een uitstekende keuze voor jou. Het gezicht is het brandpunt, terwijl het haar aan de achterkant en aan de zijkanten gekruld wordt gehouden.

Golvende krullende stijl 17/80Korte rommelige stijl

Als je je krullen graag bij elkaar houdt voor textuur, dan is dit kortere kapsel een uitstekende keuze. De krullen zijn samengebundeld voor een rond, golvend uiterlijk.

Tinseltown/Shutterstock.comGetextureerde crop Natuurlijke krullen 18/80Verwarde krullende stijl

Voor een zeer getextureerd, vloeiend herenkapsel voor krullend haar, is dit verwarde kapsel een van onze favorieten. De krullen worden gedraaid en samengepakt om het haar aanwezigheid en volume te geven.

Langere krullen voor de moderne man 19/80Golvende krullende stijl

Met een beetje styling kan los krullend haar een golvend uiterlijk krijgen. Deze stijl behoudt de krullen van het haar, maar maakt het ook gladder en handelbaarder.

Ga-Fullner/Shutterstock.comCurved Fade met gewichtslijnen en getextureerde krullen. twintig/80Warrige top met korte zijkanten

Voor deze look knip je de zijkanten van je haar korter dan de bovenkant. Deze stijl ziet er jeugdig uit, maar kost niet veel moeite om te bereiken.

s_bukley / Shutterstock.comGetextureerde krullen Vervaagde ondersnit eenentwintig/80Getextureerde krullen met ondersnit

Dit is een geweldige manier om het hoofd van het ochtendbed te repareren. Gebruik een ruime hoeveelheid van je favoriete stylingproduct en haal het door je haar totdat het eruitziet zoals je wilt.

@ rokkmanbarbers / Instagram Getextureerde krullen 22/80Natuurlijke krullen

Rock deze look als je een goede haardag hebt. Vermijd veel product; ga gewoon met je vingers door je haar om het te borstelen zonder de krullen te beschadigen.

Credits: Braid Barbers Lang-krullend-franje 2. 3/80Langere krullen

Dit is een ontspannen look die weinig tijd en moeite kost. Laat je krullen gewoon hun ding doen of houd ze op hun plaats met een product om er meer gepolijst uit te zien.

bron Korte getextureerde krullen 24/80Gebogen vervagen met krullen

Deze vervaging is meer betrokken en opvallend door de toevoeging van de curve. Knip je krullen aan de achterkant bij en laat ze aan de voorkant langer worden.

Credits: Braid Barbers Zachte korte krullen 25/80Krullen vervaagde ondersnijding

Als je je brutaal voelt, is dit het kapsel voor jou. Houd je krullen volumineus en veerkrachtig om een ​​groter contrast tussen de krullen en de vervaging te krijgen.

Credits: Braid Barbers Los krullend haar + ondersneden vervagen 26/80Krullen geborsteld en getextureerd

Borstel voor deze look je krullen uit om ze te ontspannen. Voeg vervolgens wat textuurproduct toe om ze op hun plaats te houden.

bron Simon Baker 27/80Krullende franjestijl

Laat je krullen lang worden en knip dan de zijkanten bij. Wees niet bang om je krullen een beetje weerbarstig te laten worden! Je wilt niet dat ze er te gepolijst uitzien.

bron Justin Timberlake gebleekte krullen 28/80Korte getextureerde krullen

Dit is een geweldige look als je dun haar hebt. Door product aan je krullen toe te voegen, zien ze er voller en gezonder uit.

Krullende ondersnit 29/80Zachte korte krullen

Als je losse krullen of zelfs golvend haar hebt, overweeg dan deze look. Wrijf je haar in de war met je vingers of een borstel, maar maak je geen zorgen over gel of product voor styling.

Tinseltown / Shutterstock.comHipster Ginger Bed Hair Curly Frizz 30/80Huidvervagingsrand

Deze vervaging is minder dramatisch en geleidelijker dan andere, maar benadrukt nog steeds je krullen. Deze look is trendy maar toch stijlvol.

@z_ramsey / Instagram Krullende ondersnit 31/80Los krullend haar + ondersneden vervagen

Deze versie van de undercut fade laat losse krullen of golven zien. Gebruik een houder om het volume te versterken.

Los krullend haar + Undercut Fade,door @mattjbarbers / Instagram Krullend kapsel met baard 32/80Simon Baker's zorgeloze krullende gladde rug

Ongeacht de textuur of strakheid van de krul, iedereen kan deze look rocken. Wees niet bang om je haar rommelig te maken! Gebruik haarlak of gel om alles op zijn plaats te houden.

s_bukley / Shutterstock.com Zijscheiding met krullend haar 33/80Justin Timberlake gebleekte krullen

Als je je retro voelt, pak dan je favoriete gel om je krullen op hun plaats te houden voor dit kapsel uit de jaren 90. Deze look is geweldig als je strakke krullen hebt en ze langer wilt laten groeien.

Everett-collectie / Shutterstock.com Scott MacIntyre krullend haar 3. 4/80Krullende ondersnit

Dit is een andere stijl die er geweldig uitziet, zelfs als je haar een beetje rommelig is. De ondersnit is netjes, zodat je er nog steeds trendy en professioneel uitziet.

Krullende ondersnit,door @andrewdoeshair / Instagram Krullende ondersnit 35/80Krullende ondersnijding met een niet-verbonden vervaging

De scherpe lijnen van de ondersnit contrasteren goed met de volumineuze krullen, waardoor dit kapsel gedurfd en opvallend is. Voor nog meer impact, overweeg om de toppen van je krullen een funky kleur te geven, zoals blauw of lichtblond.

@ barbercarlo / Instagram De warrige krullen van Nick Jonas 36/80Super krullende ondersnit

Bereik deze krullenkroon door ze uit te borstelen. Niet alleen zal je haar zacht zijn, dit zal al het volume toevoegen dat je nodig hebt om deze look te creëren.

Krullende ondersnit,door @spukthebarber / Instagram Mika 37/80Krullend kapsel met baard

Voor deze stijl laat je je krullen bovenop zitten en knip je je haar korter terwijl je langs je gezicht naar beneden gaat. Laat je bakkebaarden en baard uitgroeien, maar zorg ervoor dat ze op dezelfde lengte worden getrimd.

Krullend kapsel met baard,door @barbermikethomas / Instagram Fancy krullen met taps toelopend ontwerp 38/80Zijscheiding met krullend haar

Het veranderen van je rol kan een enorm verschil maken in je look. Een diepe zijscheiding vestigt de aandacht op je ogen en contrasteert mooi met grote krullen.

@juliuscaesar / Instagram Shaggy krullen en pony 39/80Overal lange krullen

Deze look is perfect als je zorgeloos bent en niet veel tijd of energie aan je haar wilt besteden. Laat je krullen gewoon overal lang groeien!

s_bukley / Shutterstock.comZijwaarts vallende krullen 40/80Geleidelijk vervagen met gestylede krullen

Voor deze stijl moet je een geleidelijke vervaging krijgen en deze op natuurlijke wijze naar je krullen laten leiden. Style vervolgens je krullen zodat ze op hun plaats blijven.

@mikeyyyyyyy_ / Instagram Roestige golven en krullen 41/80Vervagen met bakkebaarden en baard

Laat je krullen bovenop zitten en vraag je kapper om een ​​vervaging op je hoofd en op je baard. Skinny bakkebaarden binden deze look samen.

@braidbarbers / Instagram Rommelige krullen die rondslingeren 42/80De warrige krullen van Nick Jonas

Krijg Nick's uiterlijk door een kortere weg te houden, twee tot drie centimeter is goed genoeg! Wikkel de krullen met je vingers (grote krullen zijn het beste voor deze look) en houd het bij elkaar met een mousse of spray met een lichte fixatie.

s_bukley / Shutterstock.com Gekrulde top met puntige opstelling 43/80Mika's krullend haar

Dit toont een perfect voorbeeld van een kapsel dat goed is gedaan voor het haartype, in dit geval gekruld. Om te pronken met de krullentextuur op je haar,je kunt hier terecht voor een klassiek schaargewas zoals Mika. Het werkt zo goed omdat het haar gehydrateerd is en een zachte uitstraling heeft die beweging mogelijk maakt. We houden ervan!

FREEDOMPIC / Shutterstock.com Klassiek taps en schaargewas 44/80Fancy krullen met taps toelopend ontwerp

Vind de perfecte balans tussen de langere krullende look en eentaps toelopende fadeontwerp. Om deze look te bereiken, ga je voor een mid tot high-fade. Wrijf de krullen aan de bovenkant van je hoofd in de war en gebruik een wax met een lichte hold om alles op zijn plaats te houden! Nu ben je klaar om naar buiten te gaan!

@ myke.frost / Instagram Krullen met hoog volume Vier vijf/80Shaggy krullen en pony

Zie er moeiteloos cool uit met deze stoere look. In plaats van te gaan voor degelikte stijl,probeer dit uit voor een meer ontspannen aanpak. Ga gewoon voor een shag op kinlengte en laat de krullen los! Natuurlijk gaat een 'baard-en-shag'-look nooit uit de mode.

goinyk / Shutterstock.com Fijne vervaagde kant met geverfde krullen 46/80Zijwaarts vallende krullen

Wil je de preppy look zonder alle voorbereiding? Kies hiervoornaar de zijkant geduwdekrullend kapsel dat gemakkelijk is maar je look verheft. Begin met halfnat haar en gebruik daarna een hydrator en een volumeproduct om voor een goede fixatie te zorgen. Gebruik een kam om krullend haar opzij te vegen!

Allkindofpeople / Shutterstock.com Fijne krullen met levendige middenvervaging 47/80Roestige golven en krullen

Geef je kleurenspel een boost met deze roodachtige haarkleur voor een 'verroeste' look. Laat de bovenkant golvend en kam vervolgens de zijkanten naar achteren voor een aparte look, idealiter moet de achterkant van het hoofd gekruld blijven. Werkt prima als je voor een . gaatvlotte retro-look!

@mikeyyyyyyy_/ Instagram Krullend topje met scherpe lage vervaging 48/80Rommelige krullen die rondslingeren

Probeer deze surfer-look met een kort kapsel! Deze look is goed voor dikker, golvend haar. Gebruik het gewicht van je haar en laat je krullen liggen voor deze gladde, no-nonsense look!

@ kevinluchmun / Instagram Krullen met snit 49/80Gekrulde top met puntige opstelling

Deze look accentueert sterke gelaatstrekken, zoals een kaaklijn. Werkt goed met dikkere, strakkere krullen. Door te spelen op de lichtere versie van een fade, is dit een veelzijdige look die je overal mee naartoe kunt nemen!

voetbal kapsels 2016
@ mattjbarbers / Instagram Slanke tempelvervaging met korte krullen vijftig/80Klassiek taps en schaargewas

Die taps toelopende look terugbrengen, behalve deze keer meteen schaargewas.De look stelt je in staat om te spelen met een meer getextureerde stijl. De lichte tapsheid brengt de look naadloos samen!

JochenConrad / Shutterstock.com Gebogen ronde krullende top 51/80Krullen met hoog volume

Deze krullen zijn niet te temmen! Geweldig als je volumineuze krullen hebt, laat ze uit en style het met een zijdelingse look. Deze look is zeker voor de gedurfde en fashion-forward!

@landorsey / Instagram Intense krullen met subtiele Widow 52/80Fijne vervaagde kant met geverfde krullen

Krijg deze sexy, speelse look met een fade en wat geverfde krullen! Houd de kleur alleen bij de krullen bovenop het hoofd en probeer een lichtbruine highlight.

@ vervelendebarbers / Instagram Gekrulde top met heldere middenvervaging 53/80Fijne krullen met levendige middenvervaging

Neem de krullen en vervaag in een hele nieuwe wereld met deze look. Dit is een spel op de klassieke 'krullen-en-vervagen'-look, maar in plaats van een volledige vervaging, eindigt het halverwege net boven de wenkbrauwlijn. Goed voor mensen met ovale gezichten, maar natuurlijk perfect voor iedereen, overal!

@poolethebarber / Instagram Curly Taper Fade 54/80Krullend topje met scherpe lage vervaging

Laat de krullen wat langer bovenop voor deze speelse look. Speel op de fade met een scherpe lage fade die net onder de krullen eindigt. Dit is perfect voor latergoede manoftopknoopals de krullen in de weg zitten!

@ vervelendebarbers / Instagram Intense korte krullen met Crystal Mid Fade 55/80Krullen met snit

Probeer deze felle look, krullen vergezeld van een snit. Een rechte snit van de wenkbrauw tot aan de haarlijn creëert de illusie van een echte snit en voegt een extra dimensie toe aan je stijl. Natuurlijk is het hebben van een baard gewoon een pluspunt!

@ madylenn / Instagram Strakke krullen en drop-taper 56/80Slanke tempelvervaging met korte krullen

Krijg deze slanke en getextureerde look met een vervaging die eindigt bij de slapen. Laat de krullen wat langer voor een meer veelzijdige look.

@ nickbarford / Instagram Temple Fade met gekrulde bovenkant 57/80Gebogen ronde krullende top

Een bowled top is niets bijzonders als je steil haar hebt, maar met krullend haar is het een verrassend knappe look. Het beste van alles is dat het gemakkelijk te verkrijgen en nog gemakkelijker te onderhouden is.

@ kevinluchmun / Instagram Verschillende tinten blond 58/80Intense krullen met subtiele Widow's Peak

Dit korte, krullende kapsel heeft een vervaging aan de zijkanten. Wat met de subtiele weduwenpiek, het is een eenvoudige snit met veel kracht.

@ nickbarford / Instagram Gemarkeerde krul met hoge vervaging 59/80Gekrulde top met heldere middenvervaging

De kleine krullen bovenop dit kapsel vormen bijna een afro. Met korte, vervaagde zijkanten en wat licht gezichtshaar, is het absoluut een mannelijke look.

@ jose.crespo_ / Instagram Korte Krullende Fohawk met Opstelling 60/80Curly Taper Fade

Dit rommelige, gekrulde kapsel is ook afgewerkt met een vervaging aan de zijkanten. De lukrake lokken bovenop geven deze look veel gemeen karakter.

@ jessro_abq / Instagram Ondersneden krullen met slanke vervaging 61/80Intense korte krullen met Crystal Mid Fade

Deze dikke krullen worden kort gehouden; net als de taps toelopende zijkanten. De hoekige haarlijn zorgt voor een uniek, scherp contrast met dit kapsel.

@eddie_rtb/ Instagram Medium Fade en Curly Top 62/80Strakke krullen en drop-taper

Hier is nog een look met veel rommelige, dikke krullen. Dit gekrulde kapsel is een gemakkelijke keuze voor elke man en vooral praktisch voor kinderen.

@cresswellbarberco/ Instagram Natte krullen met schone opstelling 63/80Temple Fade met gekrulde bovenkant

Deze ondersnit heeft krullend haar bovenop. Het is zeker een unieke look en voelt nogal hipster aan als het wordt aangevuld met wat gezichtshaar.

@elevatemalegrooming/ Instagram Glanzende dikke en kleine krullen 64/80Verschillende tinten blond

Super rommelig, super gekruld en super droog. Deze look is precies waar je aan denkt als je denkt aan 'kort surferhaar', en het is extra edgy gemaakt met een scheidingslijn aan de zijkant.

@elevatemalegrooming/ Instagram Dichte maar gecontroleerde krullen 65/80Gemarkeerde krul met hoge vervaging

Deze rommelige afro heeft blonde highlights en ultrakorte zijkanten voor een moderne twist. Met het tweetandige haarlijnontwerp en glad scheren is het zowel jeugdig als volwassen.

@cutsbycameron / Instagram Voorkrullen met zijvervaging 66/80Korte Fohawk met opstelling

Fohawks kunnen ook worden gemaakt met krullend haar. Deze gemakkelijke stijl wordt gemaakt door het haar bovenop naar een centrale top te borstelen en de zijkanten kort te houden.

@rockstarsbarberscradleyheathr/ Instagram krullend-haar-andrewdoeshair 67/80Ondersneden krullen met slanke vervaging

Hier is een unieke look gebaseerd op een mannenknot met krullend haar. De zijkanten zijn kort gehouden en de bovenkant reikt extra hoog voor een pompadourachtig contrast.

@ marconybarber / Instagram gekruld haar 68/80Medium Fade en Curly Top

Deze eenvoudige ondersnit is buitengewoon knap. En het laat maar weer eens zien dat een ondersnit voor iedereen kan werken, of het haar nu steil, gekruld of golvend is!

@irfan_eke_man_hair_master/Instagram Curly Top met gecontroleerd volume 69/80Natte krullen met schone opstelling

Hier is nog een ondersnit met wat krullen met een hogere dichtheid bovenop. Aangevuld met het aangesloten gezichtshaar, is deze look een uitstekende keuze voor elke jonge man.

@ arefdabarber / Instagram Hoge Blob Top met Low Fade 70/80Glanzende dikke en kleine krullen

Lang aan de bovenkant, kort aan de zijkanten! Dat zijn drie ondersnijdingen op een rij, en je kunt waarschijnlijk zien waarom dit zo'n geweldige stijl is voor mannen met krullend haar.

@nomadbarberbln / Instagram Dichte krullen met mooie halslijn 71/80Dichte maar gecontroleerde krullen

Deze grote, dichte krullen bedekken het hele hoofd - bovenkant, achterkant en zijkanten. Het resultaat is een unieke look die gemakkelijk te onderhouden en enigszins edgy is.

@paddy_corrigan_ / Instagram Casual top met krullen en taps toelopende zijkanten 72/80Voorkrullen met zijvervaging

Hier is een ondersnit met een kuif van lange krullen aan de voorkant. Het goed geconditioneerde, gladde haar leent zich goed voor deze lengte.

@ppreshaw / Instagram De gouden krullen 73/80Taps toelopend bedhoofd op golvend haar@andrewdoeshair / Instagram Overbelaste krullen met dun haar 74/80Krullend kort gewas en taps toelopend@jeremywexlerhair / Instagram 75/80Curly Top met gecontroleerd volume@chris_barbercode/ Instagram 76/80Hoge Blob Top met Low Fade@theliamkenny / Instagram 77/80Dichte krullen met mooie halslijn@adhbrand / Instagram 78/80Casual top met krullen en taps toelopende zijkanten@alexthegreatvivar / Instagram 79/80De gouden krullen@alevirgilio / Instagram 80/80Overbelaste krullen met dun haar@rpb_nq / Instagram