4 Vrouw op top seks posities voor wanneer u de regeerperiode wilt nemen

JOSELITO BRIONES

4 Vrouw op top seks posities voor wanneer u de regeerperiode wilt nemen

Door Alison Segel 9 september 2017

Ik kan alleen tijdens seks komen als ik bovenop zit. Het kostte me ongeveer 28 jaar om het te beseffen (ik dacht gewoon dat ik een vrouw was die geen orgasme kon krijgen), maar toen ik eenmaal de juiste hoek en positionering had gevonden, realiseerde ik me dat cowgirl het juiste soort meisje voor mij is. Dus voor mij zou een vrouw op topposities moeten zijn waar het is. Ik kan niet alleen bepalen hoe mijn g-spot wordt geraakt, maar tegelijkertijd wordt ook mijn clitoris gestimuleerd. Als ik bovenop sta, heb ik eindelijk het gevoel dat ik de leiding neem over mijn eigen seksuele genot. En als volwassene werd het me steeds duidelijker dat ik niet alleen een opvangbak ben voor het plezier van iemand anders. Ik verdien mijn eigen.

brad paisley eerste dansliedjes

Ik vond veel kracht door bovenaan te staan. Het is misschien raar om de positie van een cowgirl te zien als een feministische daad, maar voor mij zorgde het er uiteindelijk voor dat ik mijn perceptie van seks veranderde. Sommige seksuele posities geven me het gevoel dat een man mijn lichaam gebruikt om in te masturberen. Aan de top staan, maakt me echter de baas. En jij zou ook een baas moeten zijn.

Dus hier zijn vijf seksposities voor als je in de stemming bent om bovenaan te staan. Veel plezier, bb!1. Cowgirl / Reverse Cowgirl

Kylah Benes Trap

De meest voorkomende vrouw op topposities is de cowgirl en de reverse cowgirl. Hier heeft de vrouw de volledige controle over de snelheid, diepte, beweging en druk van de seksuele ervaring. Het is jouw wereld en je partner leeft er gewoon in!

In cowgirl ligt je partner terwijl je eroverheen draait voor penetratie. Je partner kan hun handen op je heupen leggen om de pacing te helpen beheersen, en ze hebben ook toegang tot je borsten, die een erogene zone vormen. Deze positie is ook geweldig voor het opnemen van een seksspeeltje als je extra stimulatie voor je clitoris wilt.

In omgekeerde cowgirl sta je tegenover weg van je partner. Dit is vooral gunstig als je partner een grote fan is van je kont. En je partner zou een grote fan van je kont moeten zijn! Ik wed dat je een geweldige kont hebt.

2. De octopus

De mensen bij Cosmopolitan geven ons The Octopus, een sekspositie die er erg verwarrend uitziet, maar waarbij de vrouw bovenop staat. Hier zit je partner op de grond, benen gespreid, met zijn handen achter hem. Je komt dan in dezelfde positie - met je gezicht naar hem toe - en legt je benen over zijn schouders. Nadat je in positie bent gekomen, begin je elkaar onder een hoek binnen te dringen, hoewel ik niet weet welke hoek dat precies is, omdat wiskunde niet mijn sterkste kant is.

Dit is geweldig voor de flexibele mensen die er zijn en mensen die down zijn om minstens één keer iets te proberen.

3. De stoel zit

Kylah Benes Trap

De stoel zit vereist een - verrassings - stoel of een ander voorwerp dat uw partner rugsteun biedt. De stevige basis zorgt voor meer wrijving en met de extra stabiliteit van een bank of stoel, kunnen jij en je partner een ruigere en meer rigoureuze vrouw hebben op top seks.

U kunt de rug of armen van de stoel of bank gebruiken om traagheid te krijgen en u te helpen in posities te komen die een bed mogelijk niet kan toelaten. Probeer ook helemaal achterover te leunen in de stoel terwijl u bovenop zit, terwijl uw partner uw clitoris stimuleert om een ​​beetje pit aan de positie toe te voegen. Je partner zal zeker van het uitzicht genieten.

4. Face Off

Victor Torres

Om het subtiel te zeggen, je zit voor deze positie op het gezicht van je partner. Om het niet delicaat te zeggen, je zit op het gezicht van je partner en ze gaan op je neer. Maakt dit je ongemakkelijk? Het mag niet.

We leggen veel nadruk op mannen die plezier krijgen. Denk na over alle manieren waarop mannen orale seks krijgen. Soms ga je beleefd in bed op ze liggen terwijl ze liggen, en soms voelt het alsof ze hun je-weet-wel-wat in je mond stoppen. We hechten echter een soort vulgariteit aan het zitten op iemands gezicht, terwijl het in feite een vrouw is met een orale orale positie. Mannen krijgen altijd zo mondeling genot, dus vrouwen zouden het ook moeten ontvangen. Ga zo snel mogelijk op iemands gezicht zitten!

Dus ik ben duidelijk een grote fan van vrouwen op topposities. Enorme fan van vrouwelijke orgasmes. Ik hou ervan om de controle te hebben in de slaapkamer. Heeft u een favoriete functie? Laat het me weten in de comments. Ik kan wat meer tips gebruiken.

kietel me elmo zonder vacht

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!