30+ tijdloze Franse crop-kapselvariaties in 2019 + stylinggids

@ emi_bertea / Instagram 43foto'sdoorIan Chandler13 oktober 2019

Sommige jongens willen niet het gedoe dat gepaard gaat met onderhoudsvriendelijke kapsels zoalsde kuifofpompadour.Ze willen een stijlvolle snit, maar ze willen ook geen uur voor hun badkamerspiegel zitten. Dat is waar de Franse oogst binnenkomt.

Gelaagde Top Skin Fade
bron

De French Crop is een klassieke stijl die tot de kortere herenstijlen behoort. Het heeft kort haar rondom het hoofd en een opvallende pony. Veel mensen verwarren dit kapsel met deCaesar gesneden. Hoewel ze vergelijkbaar zijn, is het belangrijkste verschil dat het Franse gewas een lange pony heeft, terwijl bij een Caesar-snit de pony kort is.

Het Franse crop-kapsel is geweldig voor mannen die willeneen onderhoudsarm kapsel.Het is echt een minimale snit die minimale styling vereist. Het vereist ook geen frequente reizen naar de kapperszaak om te onderhouden. Deze snit is ook vooral leuk voor oudere heren met grijs haar, omdat de snit het haar aanvult. De Franse crop is een fantastisch uitziende snit die gemakkelijk te verkrijgen is, dus lees verder voor meer informatie over deze tijdloze stijl.

Huidvervaagd Frans gewas
door @tombaxter_hair / Instagram

Wat heb ik nodig voor het Franse crop-kapsel?

De Franse oogst iseen kortere stijl,dus je hebt niet veel haar nodig voor deze snit. Je zult waarschijnlijk een of twee centimeter haar aan de voorkant willen, en het zal overal korter zijn.

Een van de grote voordelen van de Franse teelt is de flexibiliteit. Het werkt goed met de meeste gezichtsvormen (rond is misschien een uitzondering) en haartypes. Als je opgerold haar hebt, zal een Franse haargroei nog steeds werken, maar het zal moeilijker te beheren zijn.

Frans getextureerd gewas
@z_ramsey / Instagram

Hoe krijg je het Franse crop-kapsel?

Omdat de Franse oogst zo lijkt opde klassieke Caesar-snit,de meeste kappers zullen in staat zijn om de snit aan te pakken met slechts een beetje richting van jou. Natuurlijk kun je gewoon vragen om 'een Caesar-snit met een lange pony', maar als je meer diepgang wilt, is dit wat je moet zeggen.

Vraag om de zijkanten te knippen of te snijden, afhankelijk van het soort textuur dat je wilt. Overleg met je kapper welke optie het beste bij je past. Ook kan de lengte van de Franse krop variëren, dus zorg ervoor dat je een foto meeneemt zodat je kapper de lengte van de zijkanten en achterkant kan inschatten.

Krullen en bijsnijden
bron

Voor het haar bovenop heb je een aantal opties. Als je meer volume en textuur wilt, vraag dan om het haar bovenop te laten knippen. Dit zorgt voor een rafelige look en het is ideaal om af te vallen als je dik haar hebt. Als je er netjes uit wilt zien, vraag dan om het haar bovenop stomp te knippen. Dit zorgt ervoor dat je haar er plat en netjes uitziet, dus als je haar blijft steken, ga dan voor stomp knippen.

Als je een supermoderne benadering van deze klassieker wilt, vraag dan om de zijkanten en achterkant te knippen of korter te knippen, zodat ze meer contrasteren met de bovenkant.

Medium huidvervaging getextureerd gewas
bron

Omdat het zo'n korte snit is, heeft het Franse gewas niet al te veel styling nodig. Je hebt een pommade, gel, wax of soortgelijk product nodig. Je zult meestal het haar bovenop aan de voorkant stylen. Verwerk het product in handdoekdroog, vochtig haar en style naar wens.

Meer voorbeelden nodig? Bekijk de galerij hieronder:
Zacht gewas met vervaging 1/43Zacht gewas met vervaging

Deze Franse crop heeft korte zijkanten en een gelaagde pony voor een strakke en moderne look. Hoewel je de tatoeages niet nodig hebt om deze look af te maken, voegen ze zeker een hipsterachtige jeugd toe aan de stijl.

@alan_beak / Instagram Eenvoudig tot stekelige cabrio twee/43Eenvoudig tot stekelige cabrio

Kapsels hoeven niet ingewikkeld te zijn om er goed uit te zien. Dit Franse gewas, met wat natuurlijke textuur bovenop, is een schoolvoorbeeld van de stijl.

@ kevinluchmun / Instagram Franse snit met hoektanden franje 3/43Fangs Fringe

Als de basis Franse teelt je iets te saai is, kun je aan de voorkant wat plukjes laten groeien. Het resulterende hoorn- of hoektandachtige uiterlijk is fel en anders dan alles wat je eerder hebt gezien.

@hayden_cassidy/ Instagram Frans gewas met schone huidvervaging 4/43Schone huid vervagen

Voor de praktische man is een ultrakorte Franse crop zeker de juiste keuze. Met een buzz-cut aan de zijkanten, vervagend en in een korte crop van 1 tot 2 centimeter, is deze snit een winnaar in onze boeken!

@domthebarberian / Instagram Franse crop met lange franjes_ 5/43Franse crop met lange franjes

In de hairstylingwereld zijn er geen vaste regels. Laat je pony groeien en we laten je het nog steeds een Frans gewas noemen, net zoals deze 21e-eeuwse draai aan een klassiek kapsel.

@hudson.hair/ Instagram Strakke onregelmatige Franse oogst 6/43Strakke onregelmatige Franse oogst

De Franse crop is absoluut een van de beste stijlen voor het toevoegen van textuur. Slechts enkele lichte lokken aan de bovenkant kunnen dit kapsel naar een ander niveau tillen.

@barber_od / Instagram Huidvervaagde ondersnijding 7/43Huidvervaagde ondersnijding

Hier is nog een draai aan het Franse gewas. Met een flinke pony aan de bovenkant, ondergesneden echt kort aan de zijkanten, zul je dit kapsel verrassend praktisch vinden...

@trimz_barbershop / Instagram Bijsnijden en franjes met een bril 8/43Bijsnijden en franje

Laat je Franse crop op natuurlijke wijze aan de rand vallen, en je krijgt een cool effect als dit. Zet een bril op en laat wat licht gezichtshaar groeien en je bent klaar om te gaan!

bron franse oogst 9/43Voorhoofd huidsnit met vervaagde zijkanten

Voor dikker haar kun je de bovenkant van je Franse krop opkrullen voor een vergelijkbare, ruige look. Het contrasteert schitterend met de korte zijden, wat een groot voordeel is van het Franse gewas in het algemeen.

@hideoutbarber / Instagram Getextureerde top met korte franjes 10/43Blond getextureerd gewas

Als je iets gereserveerder nodig hebt, kan je Franse gewas iets minder 'Frans gewas' zijn en iets meer 'lang aan de bovenkant, kort aan de zijkanten!' Het is echter de textuur die deze look zo cool maakt.

bron Undercut met harde lijn elf/43Undercut met harde lijn

Zoals bij elk kapsel, kun je lijnen en scheidingen aanbrengen om contrast te creëren en je te onderscheiden van de rest. Zo ziet dat eruit met een Frans gewas.

@ javi_thebarber_ / Instagram franse oogst 12/43Zeer subtiele voorkant met taps toelopende line-up

Als je naar alle Franse gewassen op deze lijst kijkt, zul je merken dat er veel manieren zijn om het bovenste haar dat verder naar achteren op je hoofd zit te benaderen. Laat dat dik uitgroeien en dit is de look die je krijgt.

@paul_barbercode / Instagram Losse ondersnijding met modern getextureerd gewas 13/43Losse ondersnijding met modern getextureerd gewas

Dit is weer een losstaand Frans gewas, maar met daarbovenop nog wat extra textuur. Sommige plukjes gaan omhoog, sommige gaan zijwaarts, sommige gaan naar beneden. Het is rommelig en daar houden we van.

@braidbarbers / Instagram Ondeugend gewas 14/43Franse crop zonder franjes

Dit is niet echt een variatie op het Franse gewas. Het is gewoon een gewoon, oud Frans gewas. Maar het ziet er nog steeds best cool uit, toch?

Valse Havik,door @alan_beak / Instagram Rommelig Frans gewas met franjes en taper vervaging vijftien/43Blonde hoekige franjes met vervaging

Laten we zeggen dat je een vrije geest bent en dat je dat wilt communiceren via je kapsel. Hier is hoe je het doet: krijg een Franse oogst, laat de top lang en voeg veel spikes toe!

@andrewdoeshair/ Instagram Getextureerd gewas 16/43Frans gewas met lichte spikes

Laat het bovenste haar mooi lang op je Franse kapsel zitten, en je hebt voldoende gelegenheid om meteen nieuwe stijlen te creëren als je je verveelt. Voeg voor deze look spikes toe aan de achterkant, niet aan de voorkant.

@juliuscaesar / Instagram Modern Frans gewas met vervaging 17/43Modern Frans gewas met vervaging

Het Franse gewas is een kapsel zo oud als de Romeinse tijd, zo niet ouder. Om het moderner te maken, waarom combineert u uw gewas niet met een vervaagde ondersnit, zoals deze?

@domthebarberian / Instagram Huidvervaagd Frans gewas 18/43Golvend Frans gewas met Burst Fade

Omarm je golvende haar en laat het opkrullen. Dat is wat deze heer heeft gedaan met zijn Franse crop-kapsel. De authentieke uitstraling die het resultaat is, verdient zeker lof.

@z_ramsey / Instagram Langer getextureerd gewas rood haar 19/43Langer getextureerd gewas

Als een andere eenvoudige variatie op het Franse gewas, laat je je haar groeien tot ongeveer 3 of 4 centimeter voordat je de zijkanten naar beneden laat knippen.

beledigende relatie rode vlaggen
bron Frans gewas twintig/43Zijwaarts gestileerde korte franje aan de voorkant

De zijkanten van uw Franse krop hoeven niet altijd tot op de huid te worden bijgesneden. Hier is een beetje lengte aan de zijkanten plus het kleine plukje aan de voorkant wat deze stijl onderscheidt van de rest.

@dannyandcobarbers / Instagram Frans gewas eenentwintig/43Frans gewas

Typische Franse cropping hier met een zeer strakke vervaging aan de zijkanten en een bijpassende dikke kraal.

@jarredsbarbers / Instagram Frisse en korte Franse oogst 22/43Frisse en korte Franse oogst

Deze frisse en korte French Crop ziet eruit alsof alle Premier League-spelers in één zijn opgerold en heeft een versleten look.

@tombaxter_hair / Instagram Casual Franse crop met mul 2. 3/43Casual Franse crop met mul

Het is moeilijk om te makenharderkijk nieuw en nu, maar deze man heeft dat geweldig gedaan met lang en golvend haar bovenop en het feest achterin.

@ kevinluchmun / Instagram Frans getextureerd gewas 24/43De Hulk Hoogtepunten en Hard Line Design

De Hulk verklaarde boos: 'Je zou me niet leuk vinden als ik boos ben.' Met groene punten en een harde lijn aan de zijkant, zal niemand van streek zijn bij het krijgen van deze snit.

Getextureerd Frans gewas,door @z_ramsey / Instagram Ontkoppelde Top Crop met Sharp Fade_ 25/43Losgekoppelde topuitsnede met scherpe vervaging

Als je probeert te scoren, moet je risico's nemen. Meteen losgekoppelde bovenkant,deze snit ziet er tegelijkertijd retro en modern uit.

@rockstarsbarberscradleyheathr/ Instagram Geverfd Frans gewas en hoge vervaging, ja graag 26/43Geverfd Frans gewas en hoge vervaging, ja graag

Het lijdt geen twijfel dat deze meneer naar de kapper ging en een foto van DJ Snake liet zien en zei: 'Geef me dat!'.

@joshfarmer__ / Instagram Frans getextureerd gewas 27/43Relaxte stekelige textuur

Het Franse gewas wordt uitgestoken en heeft een paar pony's toegevoegd voor extra smaak. Dit zou de golf van de toekomst kunnen zijn.

@ cutsbycameron / Instagram Frans gewas 28/43Ongelijke franje aan de voorkant

Als je wilt dat mensen je vragen of je je haar zelf knipt, dan is deze pony de juiste keuze. Licht gekamd en zeer ongelijkmatig.

Frans gewas,door @hairsoda / Instagram Eenvoudig Frans gewas met rommelige top 29/43Eenvoudig Frans gewas met rommelige top

Het Franse gewas ziet er elke week stijlvoller uit. Metde rommelige bovenkant,deze man ziet er runway of winebar klaar uit.

@raduvitca / Instagram Franse crop met gestroomlijnde drop-fade 30/43Franse crop met gestroomlijnde drop-fade

De druppel vervaagtis klaar voor zijn tweede seizoen. Toegevoegd aan het ietwat rommelige Franse gewas en we hebben 2021-slankheid.

@notoriousbarbers / Instagram Frans gewas 31/43Top met natuurlijke textuur en korte pony

Als het Franse gewas een voetbalteam was, zouden dit de winnaars van het WK van vorig jaar zijn. Bijna perfect in elk opzicht, de lichte kleurstof, de textuur en de pony zien er allemaal uit als winnaars.

Frans gewas,door @agusdeasis / Instagram Huidvervaagd Frans gewas 32/43Medium franje en volumineuze top

Bijna iedereen kan er goed uitzien met de Franse oogst, en deze man bewijst het. Zijn dikkere, diepdonkere haar ziet er precies de juiste hoeveelheid gegolfd en stijlvol uit. Past perfect bij de medium pony.

Huidvervaagd Frans gewas,door @spukthebarber / Instagram Frans-Gewas-met-grof-haar 33/43Frans gewas met grof haar

Rood, krullend, stug haar is nooit gemakkelijk te bevatten of te onderhouden. Door het kort te knippen en met stijl naar voren te borstelen, ziet het er goed uit.

Frans gewas met grof haar,door @aaron_kiely_hair / Instagram Fringe-kapsel + Frans gewas 3. 4/43Klassieke ontwerpen met medium franjes en zijlijn

De langere top van deze Franse crop geeft diepte en een romantische sfeer. De zijlijn laat mensen weten dat hij nog steeds een slechte jongen is.

Fringe-kapsel + Frans gewas,door @anton_marchenko_ / Instagram Frans gewas 35/43Rechte medium pony

Jong of oud, dit Franse gewas ziet er goed uit. Met de medium pony hier, is het erg moeilijk om fout te gaan.

@dannyandcobarbers / Instagram Baard met rechte pony bijsnijden 36/43Getextureerd gewas over haarlijn

Opzij geduwd. Naar het midden geduwd. Overal geduwd. Dit is een frisse look voor de Franse oogst en het is indrukwekkend. De textuur toont de zorg voor het haar en de golven in elke richting zorgen ervoor dat mensen er twee keer uitzien.

bron Gemanicuurde lange baard en Frans gewas 37/43Gemanicuurde lange baard en Frans gewas

Het is bijna alsof deze heer twee Franse gewassen heeft. Een op de bovenkant van zijn hoofd en een op de bodem. De baard valt echt op door zijn manicure en dwingt mensen om naar het kapsel te kijken.

@kieronthebarber/ Instagram Lonely Comet Side Design 38/43Lonely Comet Side Design

Edmond Halley bestudeerde één komeet jarenlang en leerde zijn pad rond het zonnestelsel. Dit ene ontwerp aan de komeetzijde geeft mensen ook een reden om het uit te zoeken.

moohammad_hamze / Instagram Kleur losgekoppeld Frans 39/43Kleur losgekoppeld Frans

De Franse oogst wordt elke week bijgewerkt en gemoderniseerd. Met de blonde bovenop en naar voren geschoven, ziet het gewas er geweldig uit. Maar het is de losgekoppelde kant met de vervaging die hier de ster van de show is.

moohammad_hamze / Instagram Rommelige top met milde opstelling 40/43Rommelige top met milde opstelling

Deze snede ziet eruit als iemand uit een ander Europees land die de Franse oogst probeert te doen en het nauwelijks goed krijgt. Het is daar. Het is goed. Maar het is geen Frans, Frans gewas.

@ glennmcgoldrick / Instagram Schokkerig Frans gewas 41/43Schokkerig Frans gewas

Het traditionele Franse gewas is zeer laag bij het hoofd enCaesar-achtig.Deze schokkerige look voegt een nieuwe dimensie toe aan de voorkant, zijkanten en achterkant.

@odyzzeuz / Instagram Franse crop met line-up vervaging van de tempel 42/43Lage vervaging

Dit strak gesneden Franse gewas krijgt de line-up direct naast de oren.De vervaging is zo laagdat het praktisch onmogelijk is om het zelfs maar te zien. De vervaagde bakkebaarden van schapenvlees zijn een extra bonus.

@criztofferson / Instagram Slordig Frans gewas met korte opstelling 43/43Slordig Frans gewas met korte opstelling@tombaxter_hair / Instagram