30 stijlvolle moderne mul-kapsels voor mannen

35foto's Tinseltown/ Shutterstock.com doorThomas Bush15 september 2021

De moderne harder kan verwijzen naar nogal wat verschillendeherenkapsels. Terwijl een mul op zichzelf wordt gedefinieerd door lang haar overal, vooral aan de achterkant, een moderne mul iskorter aan de boven- en zijkanten.De mul wordt vaak gezien als een verouderde, onaantrekkelijke stijl, maar als je hem goed kunt dragen, ziet hij er echt goed uit. Dit is wat u moet weten om de moderne harder voor u te laten werken.

Mullet-kapsel met vervaagde zijkanten
herenkapsels/Instagram

Komt Mullet terug?

Het snelle antwoord hierop is:'Ja'. Formeel vooraan en feest achteraan keren terug.Dit kapsel werd voor het eerst opgeschud door verschillendeatletenen acteurs als een teken van stijl en niet-mainstream-look. Het is een mix geweest van een vergaderruimte met een nachtclub vanwege het uiterlijk dat verschilt van boven naar achteren.De focuspunten van Mullet zijn die strengen aan de achterkant die uit het cluster proberen te springen, waardoor het lijkt op een bos strengen overal waar de bovenkant ordelijk iskort kapsel.

Sommige mensen geloven dat deze retro-look er geweldig uit zal zien bij mensen met een langere gezichtsstructuur, omdat het haar ruimte krijgt om uit te zetten en te clusteren.

Moderne toepassingen van Mullet metvervaagde zijkantenofOpgemaakttop zal zeker innoveren deklassieke uitstralingdus bereid je voor op een aantal nieuwe versies van mul.

Wat is de moderne mul?

De moderne harder wordt gekenmerkt door twee dingen, een lange harder (d.w.z. een lang lichaam van rughaar en kort zijhaar) enmediumlengte voor- en bovenhaar. Het woord 'modern' in dit kapsel verwijst simpelweg naar het kortere haar aan de voorkant, dus je bent vrij om het te stylen zoals je wilt.

Omdat de term 'moderne harder' zo breed is, zou je kunnen zien dat het nogal wat verschillende snitten beschrijft. Onthoud gewoon dat het een mul is met een korte top, hoe hij ook gestyled is.

Mul 1
Denis Makarenko / Shutterstock.com

Hoe style je deze snit?

De moderne mul neemt nogal wat lengte in beslag van de standaard mul, maar er is nog steeds meer dan genoeg om mee te stylen. Je kunt dit doen zoals je wilt, maar hier zijn enkele goede suggesties om mee te beginnen:

Borstel of kam het opzij

Gel het omhoog en naar één kant

Als het lang genoeg is, kam en/of gel terug

Gel het in spikes (hoewel dit misschien als een beetje te jaren '90 wordt gezien, is het nog steeds een mogelijkheid)

Hoewel deze suggesties alleen betrekking hebben op de bovenkant, kun je proberen de mul zelf op een paar verschillende manieren te stylen. Je kunt het laten vallen, het in een paardenstaart bundelen of het laten uitwaaieren.

Moderne mul
@mikeyyyyyyy_ / Instagram

Hoe krijg je de moderne mul?

Als je de moderne harder wilt proberen, heb je om te beginnen wat relatief lang haar op de rug nodig. U moet uw haarstylist - of wie dan ook uw haar knipt - de voorkant en zijkanten op de gewenste lengte laten knippen.

moet je je vriendin bedriegen
Blonde moderne mul
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com

Typisch, de moderne harder heeft relatief korte zijkanten (tot een inch of twee) en een iets langere voorkant en bovenkant (tussen één en drie inch).

Wat de achterkant betreft, kun je zelf kiezen hoe lang je hem wilt bewaren. Dan heb je je kapper nodig om het lange achterhaar in het kortere bovenhaar te laten vervagen.

David Beckham 1/35Beckam's On Field Handgegooide strengen

Deze smaakvolle kijk op de harder gebruikt een rommelige basis om overal een natuurlijk uiterlijk te creëren. Terwijl sommige harders eruit kunnen zien als twee kapsels die tegen elkaar zijn geslagen, is deze harder naadloos verbonden van voor naar achter.

Fotowerken / Shutterstock.com twee/35Toby Keith's Hidden Mullet

Voor een meer subtiele look, zou je kunnen kiezen voor een meer getrimde mul die niet te veel uit de zijkanten steekt. Hier sport countryzanger Toby Keith dit soort verborgen mul.

s_bukley / Shutterstock.com Rommelige en golvende mul 3/35Strengen overal

Een flitsende draai aan deze klassieker uit de jaren 80, deze warrige mul heeft een beetje een opgeblazen look die lokken overal heen gooit. Deze stijl werkt vooral goed met golvend haar.

@ jodytaylorhair / Instagram Golvende tempel vervaagde mul 4/35Golvende tempel vervaagde mul

Hier is een meer ontspannen stijl die de natuurlijke golving van het haar gebruikt om een ​​trapsgewijze mul te creëren. Een goed uitgevoerde tempelvervaging zorgt voor wat netheid aan de zijkanten.

@darth_fader_12 / Instagram Rommelige eendenstaart met gefranjerde halslijn 5/35Rommelige eendenstaart met gefranjerde halslijn

Dit is een ongebruikelijke versie van de mul die meer een designerbenadering van de stijl heeft. Het haar vormt een staart die opzij valt en het oor in een halve maan omlijst.

@r.braid / Instagram Laten we Mullet weer geweldig maken 6/35Gespreide geverfde mul

Als je alles uit de kast wilt halen en een fashionstatement wilt maken met je haar, dan is deze mul misschien iets voor jou. Het heeft een geleidelijk geverfde look en mul-spikes die deze look een duidelijke aandachtstrekker maken.

@juliuscaesar / Instagram Kijk je naar mijn mul? 7/35Mul met Drop Fade

Een goede manier om de lengte van de harder te contrasteren, is door de zijkanten aanzienlijk in te korten. De beste manier om dit te doen is met een extreme fade zoals de drop fade die hier wordt getoond.

@jeremywexlerhair / Instagram De retro mul met kroeshaar top 8/35De retro mul met kroeshaar top

Voor een volledige retro-look, probeer deze kortere mul met een korte, rommelige bovenkant en grotere mul 'vleugels' voor een vintage-geïnspireerde uitstraling.

@glennmcgoldrick / Instagram Naar achteren geschoven top met gekrulde mul 9/35Naar achteren geschoven top met gekrulde mul

Deze mul met rijke textuur combineert een geborsteld kapsel bovenop met verwarde krullen aan de achterkant. Deze combinatie van texturen voegt een interessant tintje toe dat je niet in veel kapsels zult vinden.

@cutsbycameron / Instagram Verticaal haar en mul 10/35Verticaal haar en mul

Als je een kapsel wilt dat de huidige kapsels met veel volume combineert met de langere kapsels van gisteren, dan vind je deze look misschien leuk met een kuif aan de voorkant die eindigt in een korte mul.

@z_ramsey / Instagram Volgende niveau Aziatische mul elf/35Volgende niveau Aziatische mul

Voor degenen onder jullie met dikker haar, deze stijl laat je echt pronken. Dit is een van de langste harders op deze lijst, dus als je echt 1987 wilt channelen, is deze voor jou.

@ krispyfades / Instagram Gekrulde mul met taps toelopende tempel 12/35Gekrulde mul met taps toelopende tempel

Op zoek naar een kortere, subtielere mul? Probeer deze eens. De harder bestaat uit dikke krullen die maar een klein stukje langs het oor hangen, wat het haar een netter uiterlijk geeft.

@ jediclippertricks / Instagram Kroes en pokke Aziatische mul 13/35Kroes en pokke Aziatische mul

Deze korte en stekelige mul combineert de klassieke stekelige look met een korte mul. Het mooie van dit kapsel is dat de harder een natuurlijk verlengstuk is van de stekelige look.

@chadius_maximus / Instagram Middengedeelte met harde scheiding 14/35Middengedeelte met harde scheiding

Terwijl de meeste kapsels een of twee 'designer'-trends bevatten, bevat deze mul-stijl er vier: twee harde delen (aan de bovenkant en zijkant), een pony met dubbele flens en geverfde punten.

@cutsbycameron / Instagram Blond oppoetsen met Taper Fade vijftien/35Blond oppoetsen met Taper Fade

Deze opfrisbeurt is een interessante kijk op de harder; in plaats van de mul de focus te maken, plaatst het de schijnwerper op de korte kuif en gebruikt de mul als accessoire.

@rumbarber / Instagram Wat Bourgondische ondertoon en mul 16/35Wat Bourgondische ondertoon en mul

Deze opvallende stijl maakt gebruik van een heldere medium fade en lange, weelderige lokken om een ​​mul-stijl als geen ander te creëren.

@kevinluchmun / Instagram Laag vervaagde tempel maar golvende mul is de koning 17/35Gezwollen en krullende mul

Hier is een mul-optie die geweldig is voor mannen van alle leeftijden. De mul zelf is luchtig en gekruld, terwijl een scherpe vervaging enige definitie toevoegt.

@skillsthebarber / Instagram Pocky Mul met taps toelopende, vervaagde zijkanten Side 18/35Pocky Mul met taps toelopende, vervaagde zijkanten Side

Als je op zoek bent naar een nette en gelijkmatige stijl, is deze mul misschien iets voor jou. Het haar bovenop en aan de achterkant is lang en dik, maar de zijkanten zijn vervaagd en sluiten naadloos aan op de baard en het haar.

@adhbrand / Instagram Retro mul met kuif 19/35Retro mul met kuif

Voor een retro-ontmoet-moderne look, probeer deze stijl die een golvende kuif combineert met een korte mul. Dit is een geweldige optie als je van de harder houdt, maar iets formeels wilt.

@benwardscissorhands / Instagram Schouderlengte Mul twintig/35Schouderlengte Mul

Als je de rocker-stijl omarmt, zul je waarschijnlijk deze schouderlange mul met geschoren lijnen aan de zijkant leuk vinden. Perfect om te headbangen!

@themorningaftergroomingco/ Instagram Meer dan buzz, minder dan lang eenentwintig/35Meer dan buzz, minder dan lang

Kan het nog retroer dan dit? De klassieke snor metzijkanten vervaagdgeslagen met eenkorte topen een lange mul. De top isOpgemaaktmet mul is golvend en toch ruw van structuur. Stap in een muscle car en dat is alles wat je nodig hebt.

@blackfishbry / Instagram Platte tempel vervaagde mul 22/35Platte tempel vervaagde mul

We kennen allemaal deplatte bovenkant, verwelkom platte mul. Dit is wat je kunt doen met ruw, droog haar met textuur. De achterkant is helemaal plat met zijkanten zijnmidden vervagen. Derijis scherp gesneden met de bovenkant nog teruggeduwdOpgemaakt. Kan men dit missen?

@barberobengie / Instagram Niet je gebruikelijke mul 2. 3/35Niet je gebruikelijke mul

Wauw! Waar beginnen we, eerst is degeschorensneed Jezus. Dat gezegd hebbende, de tempel isdruppel vervaagdmet eenbling lage fade. De textuur is half gekruld met een rommelige knoop waarbij de halslijn vervaagd is. DeMul is gekruldaan het einde voegt dat extra zwier toe.

@havanaclub_barbers / Instagram Drop Temple Faded Mullet 24/35Drop Temple Faded Mullet

De zijkanten zijn een heel belangrijk onderdeel van stijl en dathoge vervagingmet eentempel vervagenmet eensemi-drop fadeis iets dat niet kan worden gemist. Plus de top is een beetjenaar de zijkant geduwdemet harder vanaf de bovenkant en pocky helemaal naar beneden.

@joshcraig.hair / Instagram Dunne strengen 25/35Pocky dunne strengen

Is dit hoe een rockstar eruit moet zien in de beginnersfase? Absoluut, depokke strengenover het hele hoofd zijn zo'n stijl. plus devolume is redelijk goedmet mul is lang is nogal een statement, vergeet de lagen niet entempel.

waarom wil ik het uitmaken met mijn vriend?
@ dencioaguilar / Instagram Mul of gewoon een lange pompadour? 26/35Mul of gewoon een lange pompadour?

Komt dit in aanmerking voor de meeste hippie-mul? Hoogstwaarschijnlijk wel! Deondersneden taps toelopendis nog maar het begin, deeigenaardige lage fadelijkt zo subtiel en toch zo duidelijk. Deopstellingenzijn gesneden met eensteile daling vervagenmet mul wordt in de was gezet en redelijk goed onderhouden.

@havanaclub_barbers / Instagram Platte top met mul 27/35Platte top met mul

Deze komt rechtstreeks uit het land van stijl! EENdun haaroppoetsen metzijkanten worden taps toelopenden niet vervaagd met mul wordt uitgeborsteld. De sleutel tot deze stijl is:haarproducten gebruikenen die houdenzijkanten kort.

@ barbergreg / Instagram Blonde golvende mul 28/35Blonde golvende mul

Is dit een mix tussen?minder onderhouden funky. Dezijkanten zijn vervaagdom de tatoeage eruit te laten springen. De top issemi frans gewaswaarbij de rug half gekruld is. De textuur is ruw en toch is de streng levendig. Deproducten voor droog haarwonderen verrichten.

@evan_thebarber / Instagram Styled Mullet en Drop Fade 29/35Styled Mullet en Drop Fade

Lagen enterug geduwd geverfdstrengen met droptempel vervagen. Debovenkant is langerdan de zijkanten met strengen zijnRechtdooren dun. Hoe gebruiken?haar productenhet verschil maken. de echtsubtiele lage fadeis gewoon moeilijk te missen.

@reyesthebarber / Instagram Gemarkeerde mul 30/35Gemarkeerde mul

Mul metlangere topmettaps toelopende zijkantenmetgeverfde highlights, wauw, er gebeurt hier zoveel. Detempel aka zijkanten lopen taps toemaar niet te kort, terwijl de top aanzienlijk lang en onstuimig is. Dit is de stijl waar je voor moet gaan als je een beginnende rockster bent of een cool persoon in het algemeen.

@jelle.vissers / Instagram Buzzy French Crop met Hard Parted Fade 31/35Buzzy French Crop met Hard Parted Fade

Kan iemand dit niet onderschrijven als de coolste Mullet? De zijkanten zijnondersnijding vervaagdmet het hoogste wezensemi frans gewas. Dat is het niet, de harder heeft een ruwe en droge textuur metopzij geschoren haareen deel. Het is allemaal niet te blingbling, geweldig gedaan!

@ area_studio_/ Instagram Pocky Verdunde Mul met Temple Fade 32/35Pocky Verdunde Mul met Temple Fade

Snor met tatoeages en een punky dope mul, kan men om meer vragen? Nee! Detempel wordt taps vervaagdzorgt ervoor dat het allemaal aan de achterkant weegt terwijl de top isbijna buzz cut. Bovendien is derug is heen en weer geslingerd en casual. Dit alles met de uitstraling van een tatoeage in de buurt van de tempel, dit is goddelijk!

@poolethebarber / Instagram Pompadour met mul voor het leven 33/35Pompadour met mul voor het leven

Hier komt de klassieke mul in retrostijl. De top zoals altijd iseen slanke pompadourmet detempel loopt taps toedat is net genoeg om te mengen met de baard. Vervolgens de harder zelf die een gecontroleerd volume heeft maar uiteindelijk langer is met krul. Mis de . nietscherpe line-ups!

@iamdanielwinter / Instagram Gevlochten mul of vlechten met kogel? 3. 4/35Gevlochten mul of vlechten met kogel?

Vlechtjesmet Mullet? De lat is hier zeker hoger gelegd. De zijkanten zijnzacht taps toelopenden een beetjevervaagd naar het einde toe. De vlechten gaan helemaal mee en het uiteinde is een beetje los waardoor het een aparte mul is, maar mis deopstellingenenhalslijn. Het is allemaal in detail mensen.

@DTownBarbers / Instagram Korte mul 35/35Korte mul

Deze korte variant is vol textuur aan de zijkanten, behoudt de traditionele mulvorm maar houdt de lengte tegen.

@cutthroatsteve / Instagram