30 beste zelfknipgereedschappen die u gemakkelijk thuis kunt gebruiken

30foto's Supaleka_P / Shutterstock.comZelfs als je het verknoeit - het groeit terug!doorHeidi14 april 2021 Heidi is de eigenaresse van Buzzcut Guide, de online gids voor het knippen van je eigen haar. Als u meer wilt weten over hoe u uw haar thuis kunt verzorgen, geld kunt besparen en onnodige bezoeken aan de kapper tot een minimum wilt beperken,hop daarheenen leer meer!

Wie wil er nu niet om de paar weken geld besparen? Waarschijnlijk veel mensen, maar niet iedereen is bereid zo drastische maatregelen te nemen als het knippen van je eigen haar.Voor degenen onder u die nog steeds op het hek staan, hebben we deze 10 zelfknipgereedschappen gevonden die elke keer dat u uw tondeuse oppakt een geweldig resultaat zullen garanderen!

De gemakkelijkste knipbeurten om thuis te doen zijnverschillende soorten buzzcuts, maar zelfs thuis je lange haar knippen is perfect mogelijk.We presenteren een aantal hulpmiddelen waarmee u thuis uw kapsel kunt behouden, ongeacht de lengte.En onthoud, zelfs als je het verknoeit - het groeit terug!

Alle producten op Haircut Inspiration zijn onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren of medewerkers. Als Amazon Associate echter, wanneer u iets koopt via onze links, kunnen we een aangesloten commissie verdienen voor in aanmerking komende aankopen.

een oude liefde missen
513Cv40ziLL._SL1000_ 1/30Conair zelfs gesneden roterende tondeuse

Fabrikanten van tondeuses realiseerden zich dat een groot deel van hun klanten hun haar thuis knippen (shocker). Dit is waarschijnlijk de reden waarom we de afgelopen jaren deze geweldige nieuwe producten begonnen te zien die speciaal voor dit gebruik zijn gemaakt.

Een voorbeeld is dit Even Cut-systeem dat onder de douche kan worden gebruikt (minder opruimen), zelfs geen spiegel vereist en zo eenvoudig is als het maar kan zijn. Sleep het ergonomisch ontworpen apparaat eenvoudig in verschillende richtingen over uw hoofd totdat u niet meer hoort snijden. Was daarna de haren van jezelf en je bent klaar om de dag te beginnen. Het nadeel van deze tool is dat het alleen werkt voor een buzzcut van uniforme lengte, maar voor degenen die het rocken, zal deze Conair een hoop tijd en geld besparen.

AmazoneKoop nu Clipquik 2” twee/30Clipquik 2”

Tondeuses worden meestal geleverd met plastic of metalen beschermers die de mesjes op een bepaalde afstand van het hoofd houden. Het probleem is dat de verscheidenheid aan maten van deze kammen bijna altijd teleurstellend is, tenzij je streeft naar een heel kort kapsel.

Dit product lost dit probleem op door u een veel langere lengte te geven (bijvoorbeeld op de bovenkant van het hoofd). U zult waarschijnlijk uw haar met uw hoofd naar beneden moeten knippen om een ​​gelijkmatige snit te krijgen, aangezien de haren op deze lengtes niet vanzelf overeind komen. Hé, niemand zei dat het makkelijk zou worden!

AmazoneKoop nu 81SMn0S0TlL._SL1500_ 3/30Remington HC6550 draadloze vacuüm-kapselset

Dit is een van de tondeuses die ik aanbeveel in mijngids over tondeusesgewoon omdat het zo'n veelzijdig en modern hulpmiddel is. Weet je nog Flowbee? Stel je voor dat dat in de 21e eeuw is gemaakt. Deze tool zal niet alleen je haar knippen met de gebruikelijke Remington-kwaliteit, maar ook de haren opruimen.

Voor de prijs waarvoor u het krijgt, betaalt het zichzelf in twee maanden terug. Minder, als je het haar van je hele gezin knipt!

AmazoneKoop nu CreaClip 4/30CreaClip

Een andere favoriet van Shark Tank is deze set van twee geleiders voor het knippen van de punten van lang haar. Gewoon vastklikken, langs de rand knippen en loslaten - wat resulteert in een perfecte snit, elke keer weer! Het heeft zelfs een mooi niveau, zodat je zeker weet dat je de juiste lijn snijdt. Het enige wat je nodig hebt is een haarknipschaar en je bent klaar om te gaan.

AmazoneKoop nu SELF-CUT SYSTEM 2.0 – LED-verlichte zwarte Lambo 3 5/30SELF-CUT SYSTEM 2.0 - LED-verlichte zwarte Lambo 3

Een groot probleem als je je eigen haar knipt, is dat je de achterkant van je hoofd niet kunt zien. Dit kan tot op zekere hoogte worden verholpen met een eenvoudige handspiegel, maar dat is een zeer vervelende oplossing die na een paar minuten pijn doet aan je armen. Self-Cut System probeert dit probleem aan te pakken met een set van drie spiegels die zijn bevestigd aan een stevig frame dat praktisch overal kan worden opgehangen. Het is te zien geweest in Shark Tank en in het tijdschrift Entrepreneur.

AmazoneKoop nu 5136hEML9AL._SL1000_ 6/30Haarknipcape

Je hoeft het me niet te vertellen... Ik weet dat het er gek uitziet. Maar hey, als het werkt, is het niet dom! Waarschijnlijk het beste van je haar laten doen in een kapperszaak (laat staan ​​de kwaliteit) is opstaan, betalen en weggaan... en nooit meer de vloeren hoeven te vegen, stofzuigen en schoon te maken! Thuis komen haren overal - maar niet met dit kleine gereedschap! Bovendien doet het ook dienst als sombrerokostuum voor Halloween.

AmazoneKoop nu 81jUYc20n4L._SL1500_ 7/30The Cut Buddy

Weet je nog dat we op school vormen en lijnen tekenden met behulp van een liniaal? Dit is vergelijkbaar, behalve dat het potlood je scheermes is en de liniaal The Cut Buddy. Deze tool is vooral handig voor iedereen met gezichtshaar, maar kan rondom het hoofd worden gebruikt. Het zal je helpen om die haarlijnen precies te krijgen zoals je ze wilt, elke keer weer.

AmazoneKoop nu Scheerapparaat Scheermes Pen 8/30Scheerapparaat Scheermes Pen

Heb je je ooit afgevraagd hoe kappers die ingewikkelde patronen in kort haar creëren? Hier is het antwoord, en het is een simpele: ze gebruiken een klein scheermesje op een stokje. Absoluut geen stijl voor iedereen, maar als je een van deze designer-kapsels rockt, wil je deze tool misschien alleen maar hebben om de levensduur van je snit te verlengen. Vraag in het ideale geval een vriend om je te helpen met het proces!

AmazoneKoop nu Flowbee kapselsysteem 9/30Flowbee

Flowbee wordt op uw stofzuiger geïnstalleerd. Omdat het niet hetzelfde is als tondeuses, kun je zelfs met langer haar gelaagde kapsels maken en laat het geen rommel achter. Ze verkopen ook een speciale versie voor het trimmen van honden met lange haren.

Eerlijk gezegd zou deze lijst niet compleet zijn zonder deze infomercial-klassieker. Hoewel het letterlijk decennia geleden is dat Flowbee in 1986 uitkwam, wordt het nog steeds verkocht en mensen zijn er nog steeds enthousiast over!

Ik moedig je aan om dit te kijkenold school advertentie, je wordt weggeblazen (of, moet ik zeggen, erin gezogen?).

goede borsten foto's
AmazoneKoop nu Een sjabloon voor het knippen van de halslijn, doe-het-zelf 10/30Een sjabloon voor het knippen van de halslijn, doe-het-zelf

De halslijn is een van de moeilijkste onderdelen van het knippen van je haar. Als je dit combineert met een spiegelsysteem, trim je je halslijn in een mum van tijd. Cape dit stencil boven je oren en je bent klaar om te gaan!

AmazoneKoop nu Sjabloon voor haarlijnvorming en nekhaar scheren elf/30Sjabloon voor haarlijnvorming en nekhaar scheren

Het hebben van een symmetrische halslijn en slaap is moeilijk, maar met dit sjabloon wordt deze nachtmerrie een soepele taak. Dit alles-in-één stencil zorgt voor je halslijn, haarlijn, deadline, zijscheiding en voor taps toelopende doeleinden. Wat wil je nog meer!

AmazoneKoop nu Over kam haar snijgereedschap 12/30Over kam haar snijgereedschap

Het hebben van haar van gelijke lengte of van geleidelijke toename is enorm belangrijk, anders ziet het er rommelig uit. Deze kam helpt je bijna elke keer de perfecte lengte te krijgen, je kunt hem gebruiken met een schaar of tondeuse!

AmazoneKoop nu Multi-directioneel snijsysteem 13/30Multi-directioneel snijsysteem

Het hebben van een multidirectionele trimmer is best handig omdat deze in alle richtingen kan worden gebruikt. Het is erg handig, vooral in het achterhoofd, omdat je het niet direct kunt zien.

AmazoneKoop nu Shortcut Pro zelfkapselkit 14/30Nieuwe Pro Self-Haircut Clippers

Dit is een van de beste ergonomische tondeuses op de markt. Het kleine ontwerp maakt het gemakkelijk om het haar rondom het hoofd te trimmen, inclusief de achterkant van de oren, de halslijn en de zijkant van het hoofd.

AmazoneKoop nu Nekwikkel vijftien/30Rubberen nekomslag voor ontrommeling

Deze nekwikkel helpt je om minder rommelig te blijven. Deze omslagdoek zit comfortabel op de kraag en sluit er strak omheen zodat het haar eraf valt en niet in je kleding glijdt.

Het kan ook worden gebruikt als een gids voor lang haar voor de achterkant van het hoofd.

AmazoneKoop nu Haarsnijder Scheerapparaat Scheermes 16/30Haarsnijder Scheerapparaat Scheermes

Heb je je ooit afgevraagd hoe je je tondeuse precies op die plekken, zoals achter je oor, kunt krijgen? Maak je geen zorgen, deze niet-elektrische scheerapparaat-cum-trimmer heeft je rug.

Dit is gemaakt voor volledige handmatige bediening voor gebieden met problemen!

AmazoneKoop nu Professionele haarschaarset 17/30Professionele haarschaarset

Dit is de enige schaar die je nodig hebt voor dat strakke doe-het-zelf-kapsel. Het heeft beide, de scherpe schaar en de botte schaar. De eerste voor scherpe sneden en verkleining en de laatste voor het dunner maken of wegborstelen van gespleten haarpunten!

Het wordt geleverd met kam en olie voor de schaar, wat heb je nog meer nodig?

AmazoneKoop nu Dubbelzijdige kapselschaar 18/30Dubbelzijdige kapselschaar

Heb je lang haar? Dit heeft je gedekt. Heb je kort haar? Dit heeft je nog steeds gedekt. Scheermeskammen zijn erg goed in het inkorten van haar en ook bij dun haar. Borstel na dat brutale kapsel deze kam om het een beetje meer vorm te geven en het die eersteklas touch te geven!

AmazoneKoop nu 360 graden roterende tondeuse 19/30360 graden roterende tondeuse

Het trimmen van de achterkant van het hoofd wordt een beetje lastig en kan vaak worden gedaan met glitches. Een deel van dat probleem is dat onze polsen moe worden, maar nu niet meer!

Deze trimmer heeft een 360 graden draaibare kop, zodat je polsen kunnen ontspannen terwijl deze trimmer zich aanpast aan jouw behoeftes!

AmazoneKoop nu Declutter DIY kapsel slabbetje twintig/30Declutter DIY kapsel slabbetje

Mess after haircuts is echt! Vooral die kleine Pocky lokken lijken nooit weg te gaan. Dus waarom zou je ze in de eerste plaats op de grond laten vallen? Dit slabbetje verzamelde al het haar en dan gooi je het haar weg zonder op te ruimen en te knoeien!

Wie had gedacht dat thuis knippen makkelijker zou kunnen zijn!

AmazoneKoop nu Vacuüm kapsel: trimset eenentwintig/30Vacuüm knip-/trimmerset

Omdat we thuis haar proberen te knippen, heeft deze tondeuse het alleen maar handiger gemaakt! Het zuigt haar terwijl je het trimt. Dit is perfect voor taps toelopende zijkanten, geen haren meer die overal wegvliegen.

AmazoneKoop nu Ultieme doe-het-zelf-kapselkit 22/30Ultieme doe-het-zelf-kapselkit

Knippers nodig? Overdekt. Kapsel jurk? Overdekt. Vormende kam nodig? Ook overdekt! Deze kit is alles wat je nodig hebt voor een snelle snede met bijna alles wat je nodig hebt!

AmazoneKoop nu Haircut Speciale reinigingsborstel voor Face Neck 2. 3/30Haircut Speciale reinigingsborstel voor gezicht, nek

Die haren die over je hele gezicht vliegen? En ze afvegen met tissuepapier werkt gewoon niet. Hier straalt deze borstel naar glorie, hij reinigt dat kleine haar van je gezicht en nek als een charme!

hoe subtiel flirten?
AmazoneKoop nu Draagbare verstelbare drievoudige spiegel 24/30Draagbare verstelbare drievoudige spiegel

Deze spiegel kan overal mee naartoe worden genomen en de veelzijdigheid om hem bijna overal op te hangen maakt hem perfect geschikt voor het knippen van je eigen haar met het comfort om naar alle kanten van het hoofd te kunnen kijken!

AmazoneKoop nu Haar rechttrekken V-vorm kam 25/30Haar rechttrekken V-vorm kam

Bij een doe-het-zelf-kapsel draait alles om efficiëntie. Deze borstel wordt gecombineerd met een ontkrulclip. Dit wordt ook gebruikt voor lang haar om de haarlokken vast te pakken tijdens het trimmen!

AmazoneKoop nu Platte kam (Flatopper) 26/30Platte kam (Flatopper)

Dit is een charme voor rechte kapsels en platte topjes. Het beste deel is dat het wordt geleverd met een leveller, zodat je het haar in verhouding hakt.

AmazoneKoop nu 2-zijdige clubpenseel 27/302-zijdige clubpenseel

Deze borstel is handig bij het reinigen van die kleine haarlokken. Het heeft medium tot zachte haren. Het kan worden gebruikt voor voorhoofd en gezicht.

AmazoneKoop nu Haarverzorgingskam 28/30DIY haarverzorging kamset

Als je ooit een kam nodig hebt om je haar te trimmen, dan is deze kit het ultieme! Dit zijn alle maten die men nodig zou kunnen hebben. Alle 10 maten bevatten fijne tanden tot dikke tanden, waardoor het de perfecte combinatie is voor knipbeurten thuis.

AmazoneKoop nu Pro Outliner fijne tondeuses 29/30Pro Outliner fijne tondeuses

Haarlijnen zijn altijd in de mode en vooral tegenwoordig waar taps toelopende zijkanten in opkomst zijn. Deze tondeuses van 0 mm doen geweldig werk bij het maken van die fijne tondeuses.

AmazoneKoop nu Kapsel make-over 30/30Kapsel make-over

Laten we het langzaam beginnen. Denk nog eens na en denk dan nog eens goed na voordat je besluit om voor een gloednieuw kapsel te gaan. Het is altijd een goed idee om een ​​professional te raadplegen, zelfs als u besluit hun advies zelf toe te passen.

Dan stel ik voor dat je je kapsel zonder risico probeert met behulp van een make-over-app. Upload eenvoudig uw foto en probeer vervolgens een paar verschillende opties. Ziet het kapsel er echt zo goed uit als je dacht? Als het antwoord ja is, lees dan verder!