3 tekens die u niet mag trouwen, volgens een echtscheidingsadvocaat die alles heeft gezien

Daring Wanderer / Stocksy

3 tekens die u niet mag trouwen, volgens een echtscheidingsadvocaat die alles heeft gezien

Door Elana Rubin 26 februari 2018

Terwijl sommigen van ons millennials nog lang niet in de levensfase van het huwelijk zijn (* steekt hand op *), zijn er veel Amerikaanse volwassenen die het doen. En het doet lijkt de logische volgende stap na samenwonen. Maar er zijn zeker tekenen dat je niet moet trouwen, volgens de scheidingsadvocaat en levenscoach Michelle Afont.

De waarheid is dat 27 procent van de millennials - volwassenen van 18 tot 34 jaar - getrouwd zijn, volgens een Gallup US Daily Tracking-enquête in 2014. Ongeveer 40 procent van de huwelijken eindigt in een scheiding, volgens Psychology Today in 2017. Dat is nogal een een groot percentage van de mensen die gaan trouwen gaan scheiden - dus wat kunnen we doen om dit te voorkomen, als een leven lang huwelijk het doel is?

tekenen dat je die ene hebt gevonden

Afont interviewde 4.000 mensen voor haar aankomende boek, The Dang Factor: A No-Nonsense Lesson on Life and Love, vragen de deelnemers hun mening over onderwerpen variërend van liefde tot echtscheiding. Afont heeft ook een persoonlijke band met het onderwerp, ook door haar eigen scheiding. Ze bood inzicht dat ze had opgedaan bij klanten, interviewdeelnemers en haar eigen levenservaring op tekenen dat je niet mag trouwen.Je twijfelt aan de kracht van je verbinding met je partner.

Danil Nevsky / Stocksy

'Twijfel mag eigenlijk niet in de vergelijking van het huwelijk voorkomen', zegt Afont. 'Er mag geen twijfel over bestaan ​​dat dit de persoon is met wie je je leven wilt doorbrengen.'

Afont heeft klanten als scheidingsadvocaat die naar haar toe komen en zeggen dat ze twijfelden voordat ze gingen trouwen.

Om deze twijfel weg te nemen, stelt Afont voor om precies aan te geven waar de twijfel vandaan komt: is het compatibiliteit, gevoelens of aantrekkingskracht?

Afont zegt dat twijfel die te maken heeft met deze drie gedragingen belangrijk is om te herkennen en aan te pakken, omdat ze 'significant' kunnen zijn en 'in de loop van de tijd niet verbeteren'.

'Bovenstaande twijfels zijn heel andere twijfels dan te zeggen: twijfelen of je financieel klaar bent om te trouwen of dat je als gezin gaat trouwen als echtpaar', zegt Afont. 'Ik dacht dat zodra ik trouwde, mijn aantrekkingskracht op mijn eerste echtgenoot zou opduiken omdat we nu getrouwd waren. Het volstaat te zeggen dat ik na vijfentwintig jaar huwelijk nog steeds geen aantrekkingskracht tot hem voelde. '

Je voelt je gehaast om te trouwen.

Thais Ramos Varela / Stocksy

Sommige mensen onderschrijven het idee dat het leven een orde heeft. Je gaat naar de basisschool, de middelbare school, de middelbare school, de universiteit, krijgt een baan, trouwt, krijgt kinderen, kleinkinderen, gaat met pensioen en sterft. Hoewel dit de volgorde is waarin velen hun leven leiden, betekent dit zeker niet dat u voor elk afzonderlijk evenement een deadline moet stellen.

'Veel mensen trouwen omdat het' tijd 'is' ', zegt Afont. 'Met andere woorden, de persoon die je in de dertig ontmoet, is waarschijnlijk de persoon met wie je gaat trouwen vanwege de timing. Als ouderschap een prioriteit is, is het huwelijk nog waarschijnlijker op basis van pure timing. '

Afont benadrukt het belang van het controleren van je aantrekkingskracht op de persoon met wie je gaat trouwen, en er niet alleen mee door te gaan omdat het 'het juiste is om te doen' vanwege timing of een andere factor.

Met alle tijd, geld en emotionele arbeid die je besteedt aan het trouwen met iemand - zou je niet zeker willen weten dat het iemand is waar je je echt toe aangetrokken voelt en waar je verliefd op bent? Dat is het allemaal niet waard om te schikken, vooral niet voor een tijdlijn die niet van jou is.

Je voelt je angstig bij het plannen van je bruiloft.

Yuko Hirao / Stocksy

Pre-wedding 'kriebels' zijn volkomen normaal en te verwachten. Maar 'wanneer normale kriebels een zorg worden, is wanneer de kriebels een onbehagen of een onrust in ons vormen', zegt Afont. 'Angst en rusteloosheid horen niet bij uw huwelijksplanning. Kriebels vóór het huwelijk moeten worden beperkt tot opwinding en een vleugje zenuwen. '

Zorg er dus voor dat je in overeenstemming bent met hoe je je voelt, zowel persoonlijk als jegens je partner. Je zult mogelijk twee jaar pijn en verdriet besparen als je eerlijk bent en deze zorgen aanpakt voordat je de knoop doorhakt.

Bekijk het geheel Gen Waarom series en andere video's op Facebook en de Bustle-app op Apple TV, Roku en Amazon Fire TV.

leo sex drive

Bekijk de 'Best of Elite Daily' -stream in de Bustle-app voor meer verhalen zoals deze!