3 tekenen dat je volledig van jezelf houdt en klaar bent om liefde te vinden met iemand anders

Wendy Laurel / Stocksy

3 tekenen dat je volledig van jezelf houdt en klaar bent om liefde te vinden met iemand anders

Door Cosmo Luce 30 mei 2018

Of je nu van jezelf houdt of niet, je hebt het recht om steun en zorg van anderen te krijgen. Daar zijn vrienden en ondersteunende gemeenschap voor. Je kunt ook seks hebben als je niet volledig van jezelf houdt. Seks is gewoon een andere activiteit, zoals samen joggen of squashen. Maar wanneer u de tekenen herkent die u van uzelf houdt, kan dit betekenen dat de timing dichterbij komt om een ​​diep ondersteunende relatie met een romantische partner aan te gaan. Alleen jij kent de signalen die je vertellen dat het tijd is om liefde te vinden met iemand anders. Je bent ook de enige die kan vaststellen of een bepaalde persoon echt geschikt voor je is of niet.

hij kwam in mij ben ik zwanger?

Alleen omdat je erkent dat je van jezelf houdt, wil nog niet zeggen dat je ook een romantische relatie nodig hebt om je compleet te maken. Sommige mensen zijn gelukkiger als ze geen betrokken partnerschap hebben; sommige mensen beschouwen hun vrienden en familie als het enige toegewijde partnerschap dat ze echt nodig hebben. Een romantische partner kan een aanvulling zijn op een al functionerend, gezond sociaal ecosysteem. Als je ze bij je hebt, verbetert je leven, maar je hebt niet het gevoel dat de structuur zou afbrokkelen als ze er niet in zouden zitten. Wat je ook doet, je bent je eigen emotionele container; de schuilplaats die je voor jezelf hebt gebouwd.

1. Ben je blij met jezelf?

Giphy

Als je klaar bent om liefde te vinden met iemand anders, is dat omdat je weet dat je geluk niet afhankelijk is van hun bestaan. Je kunt soms naar een minnaar als een vriend kijken om je uit een bepaalde hoofdruimte te tillen, maar je behandelt de relatie niet als een medicijn dat je nodig hebt om je hersenen een goed gevoel te geven. Soms zal de persoon met wie je een relatie hebt je nodig hebben om hetzelfde voor hen te doen, dus je wilt niet het gevoel hebben dat je staat van zijn volledig afhankelijk is van waar iemand anders emotioneel is.Als je klaar bent om liefde te vinden met iemand anders, weet je dat omdat je alleen kunt lachen en plezier kunt hebben. Tegelijkertijd weet je dat je ook wilt lachen en ook plezier wilt hebben met iemand anders. Als de persoon met wie je een relatie wilt hebben niet in de buurt is, kun je alleen spelen of vrienden vragen om ook met jou om te gaan.

2. Zorgt u voor uzelf?

Giphy

Als je klaar bent om liefde te vinden met iemand anders, kun je meestal voor je eigen lichaam zorgen en ervoor zorgen dat het goed voelt. Je hebt je manieren ontwikkeld om te identificeren wat je wilt consumeren, hoeveel keer per dag je wilt bewegen en wanneer je moet rusten. Een vriend, partner of geliefde kan je voorzien van wat je nodig hebt als je merkt dat je niet goed voor je lichaam kunt zorgen. Als je bijvoorbeeld geen boodschappen meer hebt en je moe voelt, zullen ze een maaltijd met je delen. Maar tegelijkertijd vertrouwt u niet op iemand anders om u dag in dag uit te voeden. Wanneer je uitgeput bent, kun je de tijd en ruimte herkennen die je nodig hebt om te genezen en kun je een partner ook de ruimte geven die zijn lichaam nodig heeft.

3. Heeft u een realistisch begrip van relaties?

Giphy

Als je klaar bent om liefde met iemand anders te vinden, begrijp je dat liefde niet noodzakelijkerwijs op een sprookje lijkt, en ook niet hoeft te lijken op de relatie die je ouders hebben gehad. Je erkent dat liefde voor iedereen anders lijkt en dat geen twee mensen exact dezelfde ervaringen hebben met romantiek en partnerschap. Je erkent ook dat je ervaringen uit het verleden met liefde van invloed kunnen zijn op hoe je je vandaag voelt en handelt, maar dat ze je toekomst niet beperken of beperken.

U kunt hand in hand samen met uw partner de toekomst in gaan die u zelf wilt. Wat er ook gebeurt, het wordt een nieuwe dag en je voelt de hand van de zon op je nek spelen.