20 De meest modieuze mid-fade-kapsels voor mannen

@fadegame / InstagramDe mid fade biedt een geweldige allround look voor elke man39foto'sdoorKapsel Inspiratie16 september 2019

Er zijn enkele aspecten van herenkapsels die er gewoon fantastisch uitzien, wat er ook gebeurt, en de middenvervaging valt in deze categorie. Het is niet overdreven en dramatisch, maar het is ook niet subtiel en saai. Wie weet - je volgende stijl staat misschien wel op deze lijst.

Dun haar met een geschoren streng 1/39Dun haar met een geschoren streng

Mannen met dun haar hebben vaak moeite om een ​​goed kapsel te vinden. Een truc is om het haar kort te houden. Hier rust het haar natuurlijk en de mid fade zorgt voor balans. (Je kunt ook kiezen voor de geschoren lijn.)

@ iisakkinummi / Instagram Warrige Aziatische Mid Fade twee/39Warrige Aziatische Mid Fade

Aan de andere kant, als je Aziatisch bent en dikker haar hebt, zou je een stijl als deze kunnen kiezen. Het haar behoudt volume en textuur aan de bovenkant, en de zijkanten zijn half vervaagd voor netheid.@jelle.vissers/ Instagram Casual opgeruwde top 3/39Casual opgeruwde top

Voor een mooie alledaagse stijl is deze casual brush-up geweldig. Met slechts een klein beetje styling kun je deze rommelige look met medium volume bereiken.

@ iisakkinummi / Instagram Rommelig bovenblad met hoog volume 4/39Rommelig bovenblad met hoog volume

Mid fades passen ook mooi bij langer haar. Of je nu steil, golvend of krullend haar hebt, je kunt deze stijl rocken.

@ lopezcuts / Instagram Rommelige krullen met halfvervaagde opstelling 5/39Rommelige krullen met halfvervaagde opstelling

Hier is nog een uitstekende optie voor krullend haar. De bovenkant van het hoofd blijft gekruld, maar de zijkanten zijn ingekort met een mid fade en line-up.

@ jose.crespo_ / Instagram Mid Fade oppoetsen 6/39Mid Fade oppoetsen

Dit opgestoken kapsel kan je de klassieke 'uit bed gerold' look geven terwijl je stijlvol blijft. De mid fade is hier net iets hoger dan normaal om het geborstelde haar te accentueren.

@tombaxter_hair / Instagram Vervaagde line-up 7/39Vervaagde line-up

Als kortere kapsels meer jouw stijl zijn, zul je deze vervaagde opstelling leuk vinden. Het is een onderhoudsarm kapsel dat nog steeds een hoog contrast heeft dankzij de vervaging.

@ mattjbarbers / Instagram Heldere middenvervaging plus geverfde highlights 8/39Heldere middenvervaging plus geverfde highlights

Hier is een opvallende stijl waar avontuurlijke jongens dol op zullen zijn. De mid fade wordt aangevuld met zowel geverfde highlights als een geschoren lijn die over de zijkant van het hoofd loopt.

ravotten stedelijk woordenboek
@r.braid / Instagram Oppoetsen met Clean Mid Fade 9/39Oppoetsen met Clean Mid Fade

Hier is een nettere versie van de brush-up-stijl. Het haar is kort en gestructureerd, en de vervaging mengt het haar netjes zodat er geen plotselinge lengteveranderingen zijn.

@ javi_thebarber_ / Instagram Fijne krullen met levendige middenvervaging 10/39Fijne krullen met levendige middenvervaging

Krullend haar is er in alle soorten en maten. Voor jongens met kleinere krullen is dit kapsel een leuke trendy optie.

@poolethebarber / Instagram Geverfde korte golven met middenvervaging elf/39Geverfde korte golven met middenvervaging

Ooit exclusief gereserveerd voor de avant-garde en boyband-wannabes, heeft bleekblond haar bij mannen een lange weg afgelegd. Dit is een geweldige verandering voor degenen die iets nieuws willen, maar niet zo daarbuiten. De helderheid in het haar zal de gelaatstrekken oplichten en de donkere wortels in de mid-fade maken de look een beetje zorgeloos. Om Eminem-vergelijkingen te voorkomen, houdt u de tonen koel of grijs door het haar te wassen met een paarse shampoo.

@spukthebarber / Instagram Perfecte middenvervaging met scherpe opstelling 12/39Perfecte middenvervaging met scherpe opstelling

Als je op zoek bent naar een mid fade die geweldig is voor krullend haar, zoek dan niet verder. Deze stijl laat de gekrulde aard van het haar doorschijnen en gebruikt de middenvervaging om netheid toe te voegen.

@ cutjunkies / Instagram Dikke franjes met verlaagde middenvervaging 13/39Dikke franjes met verlaagde middenvervaging

Wil je iets dat uniek in het oog springt? Combineer een pony met een mid fade. Wanneer je veel textuur toevoegt, zoals hier wordt weergegeven, wordt deze stijl uniek in zijn soort.

mijn vriend maakt me niet aan het lachen
@fleetwoodthebarber/ Instagram Dun hard deel plus mid fade plus awesomeness 14/39Dun hard deel plus mid fade plus awesomeness

Een hard deel kan gemakkelijk verve toevoegen aan elke stijl, en het is een geweldige aanvulling op deze gekrulde mid fade.

@ napolesbarbershop / Instagram Tossed top met gestroomlijnde mid fade vijftien/39Tossed top met gestroomlijnde mid fade

Hier is een echt opvallende stijl met een zeer getextureerde, winderige top. De mid fade maakt de look schoon en de baard voegt balans toe.

@ iisakkinummi / Instagram Eenvoudigste top met scherpe opstelling 16/39Eenvoudigste top met scherpe opstelling

Je kapsel hoeft niet ingewikkeld te zijn om geweldig te zijn. Deze stijl, met zijn rechtlijnige top en line-up, bewijst dat eenvoud werkt.

@ jayroberts_ / Instagram Stijlvolle vervaagde tempel 17/39Stijlvolle vervaagde tempel

Deze nette mid fade draait helemaal om de line-up. Door de hoek van 90 graden valt deze look op door zijn strakke, effectieve look.

@ jose.crespo_ / Instagram Stijlvolle ondersnit met golvende top 18/39Stijlvolle ondersnit met golvende top

Mid fades gaan heel goed samen met undercuts, en als je iets met een hoog volume wilt, kan het een winnende combinatie zijn. Deze ondersnit heeft een hoge kuif die mooi uitgebalanceerd is door de mid fade.

@blackfishbry / Instagram Scherpe middenvervaging met een strikte oppoetsbeurt 19/39Scherpe middenvervaging met een strikte oppoetsbeurt

Voor een trendy, jeugdig kapsel is deze opfrisser voldoende. De zorgvuldig getrimde baard introduceert scherpe hoeken die contrasteren met het haar.

@ virgiltb / Instagram Buzzed Mid Fade met scherpe esthetiek twintig/39Buzzed Mid Fade met scherpe esthetiek

Deze buzz-cut maakt gebruik van een mid fade en een subtiele line-up om een ​​sterk gedefinieerd kapsel te creëren dat perfect is voor mannen die een no-nonsense, onderhoudsarm kapsel willen dat er nog steeds goed uitziet.

hoeveel seizoenen riverdale?
@ horatiuthebarber / Instagram Geschoren Mid Fade met eenvoudige top eenentwintig/39Geschoren Mid Fade met eenvoudige top

Bij sommige kapsels draait het allemaal om de details. Dat geldt zeker voor deze snit. Terwijl de bovenkant van het haar vrij eenvoudig is, voegen de middenvervaging en het harde deel een hoop stijl toe.

@alan_beak / Instagram Rechte middenvervaging met rechte bovenkant 22/39Rechte middenvervaging met rechte bovenkant

Op zoek naar textuur? Dit kapsel heeft je gedekt. De bovenkant is naar voren gestoken en naar voren gestyled, waardoor het haar een fantastisch gevoel van beweging krijgt.

@ v.hugostyles / Instagram Plat gebogen midden vervaagde opstelling 2. 3/39Plat gebogen midden vervaagde opstelling

Dit kapsel is een interessante mix van een brush-up, mid fade en line-up. De gedefinieerde lijnen gecreëerd door de haar- en baardlijn geven dit kapsel zijn kenmerkende uitstraling.

@eddie_rtb/ Instagram Half geverfd met Mid Fade 24/39Half geverfd met Mid Fade

Als je iets fris wilt, kun je de halfgeverfde look proberen die over de hele wereld erg populair is geworden. Er zijn hier eindeloze mogelijkheden.

@z_ramsey / Instagram Getinte en gebogen snor 25/39Gratis getinte en gebogen snor

Als een baard en snor deel uitmaken van je look, kies dan een stijl die daar bij past. Deze ponystijl met een lange tand brengt een grote snor en baard heel mooi in evenwicht.

@rafaxhair / Instagram Hoge vervaging en volumecontrast 26/39Hoge vervaging en volumecontrast

Voor een dik kapsel met hoog volume levert dit kapsel. De mid fade is hier een absolute noodzaak, omdat het contrasteert met de grote hoeveelheid getextureerd haar bovenop.

@jakebolland / Instagram Nette fijne vervaging 27/39Nette fijne vervaging@markthebarber/ Instagram Rusty Muddy Mid Fade 28/39Rusty Muddy Mid Fade@reyesthebarber / Instagram Ontworpen middenvervaging met geschoren patroon 29/39Ontworpen middenvervaging met geschoren patroon@crimineel__barber / Instagram Nette middenvervaging met grizzly haar 30/39Nette middenvervaging met grizzly haar@ barbaruivabr / Instagram Pitch Perfect Haar met Mid Fade 31/39Pitch Perfect Haar met Mid Fade@ gabriele_iervolino / Instagram Golvende medium top en opstelling 32/39Golvende medium top en opstelling@kings_style1/ Instagram Gedetailleerde Pompadour en Mid Fade 33/39Gedetailleerde Pompadour@diogo_silvastudio/Instagram Dramatische mid-fade met scherpe line-up 3. 4/39Dramatische mid-fade met scherpe line-up@patty_cuts / Instagram Informele Hipster Mid Fade 35/39Informele Hipster Mid Fade@rio_black_rose / Instagram Niet-verbonden middenvervaging 36/39Niet-verbonden middenvervaging@jayroberts_ / Instagram Baard en middenvervaging op krullend haar 37/39Baard en middenvervaging op krullend haar@ rokkmanbarbers / Instagram Plat geverfde strengen met middenvervaging 38/39Plat geverfde strengen met middenvervaging@barber_djirlauw / Instagram De meest mid-fade ooit 39/39De meest mid-fade ooit@egobarbers / Instagram