20 kapsels voor mannen met dik haar (hoog volume)

73foto's Joe Seer / Shutterstock.com doorIan Chandler20 september 2019

Voor veel mannen is dik haar een tweesnijdend zwaard. Er zijn veel kapselmogelijkheden met dik haar, maar het kan ook weerbarstig en moeilijk te temmen zijn.

En voor mannen die extra volume willen, kan het moeilijk zijn om dik haar te laten werken. Niet elk kapsel is geschikt voor dik haar, maar wanneer je de juiste stijl vindt, zal je haar getransformeerd worden.

Variërend van conservatief tot gek, hier zijn 20 van onze favoriete kapsels voor mannen met dik haar.
Golvende zijwaarts geveegd 1/73Golvende zijwaarts geveegd

Het haar is lang gegroeid en opzij geveegd voor een dramatisch effect. De dikte van het haar geeft het kapsel een volle uitstraling die je niet kunt missen.@kieronthebarber/ Instagram Langer geveegd quiff-kapsel voor jongen twee/73Geblazen Kuifje

Dik haar valt vooral op wanneer het in een kuif wordt gestyled. Deze stijlvolle kijk op de kuif zorgt voor een vloeiende bewegingsboog die de aandacht trekt.

Alleen/Shutterstock.comCreatieve opfrisbeurt voor elegante man 3/73Dikke Top Stijl

In dit kapsel zit het haar bovenop het hoofd terwijl de zijkanten worden geknipt, wat een sterk contrast creëert. De dikke poef van haar is pluizig en levendig, en het is een leuke stijl die je niet vaak ziet.

Angelo-Giampiccolo / Shutterstock.comBlond losgekoppeld mannenkapsel 4/73Naar achteren geveegd kapsel

In plaats van het haar opzij te borstelen, wordt het hier naar achteren geborsteld. De zijkanten zijn geknipt (niet geknipt) om nog meer volheid in het kapsel te creëren.

ColorMaker/Shutterstock.comKuifje met hoog volume 5/73Kapsel opfrissen

Dit is een opgestoken kapsel met een serieuze lengte. Het dikke haar wordt op zijn plaats gehouden met een product van hoge kwaliteit om het volume en de aanwezigheid te maximaliseren.

Comaniciu-Dan / Shutterstock.comOppoetsen met hoog volume 6/73Warrige N' Roll

Met dit kapsel raakt het haar verward in allerlei soorten krullen en golven en geeft het een zachte indruk, laat je haar ademen zonder al te veel product voor deze, omdat het een 'ik werd zo wakker' gevoel geeft.

@benwardscissorhands / Instagram Golvend oppoetsen met Taper_ 7/73Hoekig opgestoken kapsel

Hier is de klassieke brush-up-stijl met een twist. Het haar is naar boven en naar voren geborsteld om een ​​scherpe rand te creëren die onmiskenbaar stijlvol is.

funkyfrogstock/Shutterstock.comHoog volume en dik haar 8/73Volumineuze krullende stijl

Voeg wat volume toe aan je haar om deze look te krijgen. De gladde textuur van het dikke haar schijnt door en blaast leven in het kapsel.

Dave-Pot/Shutterstock.comverticaal kapsel hoog volume 9/73Dikke kuif met ondersnijding

Deze stijl combineert de kuif en de ondersnit om een ​​hoop visuele aantrekkingskracht te creëren. De bovenkant wordt lang gehouden met volume, terwijl de zijkanten kort zijn geknipt.

Amazingmikael/shutterstock.comWinged Blow Out met hoog volume naar achteren geduwd 10/73Golvend opgestoken kapsel

Dik haar wordt zacht en glad met dit golvende kapsel. Het haar aan de voorkant wordt geborsteld in een geïmproviseerde, zijdelingse kuif en de rest van het haar wordt vol gehouden voor een maximaal effect.

Michaela-Brandl / shutterstock.comDikke ondersnijding met hard deel elf/73Lang krullend kapsel

Deze stijl houdt het haar lang en extra gekruld. Het dikke haar creëert gedurfde krullen die een verscheidenheid aan vormen en veel beweging mogelijk maken.

Dichte dikharige borstel omhoog 12/73Losgekoppelde ondersnijding

Voor een slim ogende, trendy stijl hoef je niet verder te zoeken dan deze losse ondersnit. Het dikke haar bovenop is geborsteld in een sterke kuif, waardoor een sterk brandpunt ontstaat dat onmogelijk te negeren is.

Viorel-Sima/Shutterstock.comTaps vervaagde ondersnijding 13/73Milde Kuif

Liam Hemsworth heeft een korte kuif die stijlvol en toch conservatief is. Met de subtiele styling en nette uitstraling van de kuif zou dit kapsel perfect kunnen passen op het werk of in de klas.

JStone/Shutterstock.comKalme huidvervaging aan de zijkanten met rommelige top 14/73Gelikte rugkuif

Orlando Bloom kiest voor een vrij korte, gladde kuif naar achteren. Het haar aan de voorkant is een beetje naar achteren en naar de zijkant geveegd, waardoor dit een unieke smaak is van de klassieke kuifstijl.

Featureflash Fotoagentschap/Shutterstock.comGedeeltelijk golvende textuur met hoog volume vijftien/73Ondersnijding met hoog volume

Bereid je voor om je haar bijna op de zijkant te borstelen om deze ondersnit met hoog volume te krijgen. Met een dramatische zwaai wordt de kuif aan de zijkant het middelpunt van dit opwindende kapsel.

@r.braid / Instagram Druk dik volume met Undercut Taper Fade 16/73Kuifje met hoog volume

Dikharige mannen met ronde gezichten en een voorliefde voor extreme kapsels, deze is voor jou. Met een grote, donzige kuif bovenop, zal deze stijl zeker opvallen in een menigte.

@braidbarbers / Instagram Rommelig Geborsteld terug met Undercut 17/73Getextureerde ondersnijding met hoog volume

Hier is een draai aan de ondersnijding met hoog volume. De bovenkant van het haar is warrig en puntig om het kapsel meer beweging en variatie te geven.

Credits: Ryan Cullen MarianoDi Vaio 18/73Golvend opgestoken kapsel

Voor een kapsel met veel présence levert deze brush-up uitkomst. De pluizigheid van het dikke haar wordt hier gebruikt voor de 'net uit bed gerold' look.

@ javi_thebarber_ / Instagram Blone losgekoppeld zijwaarts geveegd 19/73Opgepoetst kapsel met hoog volume

Deze opgestoken kapselvariatie brengt het haar recht omhoog. De resulterende winderige look is expressief, dynamisch en leuk.

javi_indy/Shutterstock.comGeverfde Undercut Pompadour twintig/73Bovenblad met hoog volume en zijborstel

Voor kapsels met een hoog volume,dik haarkan zowel een goede zaak als een slechte zaak zijn. In dit geval is het zeker een goede zaak: met zo dik haar kun je gemakkelijk een kuif oppoetsen die op zichzelf trots zal staan.

@wishuwerehair/ Instagram Finger Styled Pompadour met Taper Fade eenentwintig/73Verticaal kapsel

Ditdikke ondersnijdingis een klassieke jongenslook. Zoals alle ondersnijdingen, zal het voor iedereen werken - ongeacht hun gezichtsvorm, haarkleur of gezichtshaar!

Door de wind geblazen medium kuif 22/73Winged Blow Out met hoog volume naar achteren geduwd

Ditopgeblazen kapselis een ander voorbeeld van hoe dikte ongelooflijk nuttig kan zijn bij kapsels die moeten 'opstaan', in tegenstelling tot kapsels die naar beneden hangen. Het is cool, jong en verfrissend uniek.

@ hugolartiste / Instagram Getextureerde spikes met taps toelopende fade 2. 3/73Dikke ondersnijding met hard deel

Een dikke ondersnit gaat prachtig samen met zwaar gezichtshaar. Maak deze look zo elegant of sjofel als je wilt door te kiezen hoe vaak je de haarlijnen trimt en hoeveel tijd je aan kammen besteedt!

luiers dragen voor halloween
@ jose.crespo_ / Instagram Hoog volume golvende bovenkant en taps toelopende pijpen 24/73Dichte dikharige borstel omhoog

Bezuinigingen van de bemanningcombineer functionaliteit met esthetiek. Ze zijn een geweldige keuze voor mannen met dik haar, dankzij hoe handelbaar ze zijn; langere kapsels kunnen onpraktisch worden met dik haar.

@ napolesbarbershop / Instagram Low Fade en Pompadour 25/73Taps vervaagde ondersnijding

Hier is nog een dikke ondersnit met een paar lichte stylingmotieven. Ten eerste lopen de zijkanten taps toe. Ten tweede voegen wat lichte krullen aan de voorkant een extra laag textuur toe.

@ barbergreg / Instagram Medium Fade en Brush Up Crest 26/73Kalme huidvervaging aan de zijkanten met rommelige top

deze gekruldeFranse oogstis een andere goede keuze voor dik haar. Nogmaals, de korte lengte van het haar betekent dat de dikte gemakkelijk te hanteren is.

@ jediclippertricks / Instagram Diagonaal vervagen met hoog volume 27/73Gedeeltelijk golvende textuur met hoog volume

Een gekrulde dweil is niet waar de meeste mensen aan denken als je dik haar zegt. Dit is absoluut een coole look, maar er is hier veel haar om voor te zorgen!

@ kevinluchmun / Instagram Golvende top met hoog volume en lage vervaging 28/73Druk dik volume met Undercut Taper Fade

Bekijk nog een andere variant van de ondersnit. Dit kapsel is ultralang aan de bovenkant (volgens undercut-normen), maar heeft korte zijkanten en een overwegend glad scheerresultaat voor een meer gereserveerde look.

@fleetwoodthebarber/ Instagram Opgepoetste borstel met vervaagde tempel 29/73Rommelig Geborsteld terug met Undercut

Als u op zoek bent naar een modernere, vrijgevochtendraai aan de ondersnijding,een gemakkelijke manier om dat te doen is door het bovenste haar in de war te brengen. Het resultaat is hier best cool, toch?

@jelle.vissers/ Instagram Lage huid taps toelopend en naar achteren geborsteld 30/73MarianoDi Vaio's verklaring zijwaarts omhoog

Dit is nu dik haar! Deze zonovergotenopgestoken kapselis ongelooflijk eenvoudig te krijgen en gemakkelijk te onderhouden, maar zorgt voor een geweldige mannelijke look.

@ marianodivaio / Instagram Caesar Spin Off met Hardline 31/73Losgekoppeld zijwaarts geveegd blond

Deze zijwaartse, losgekoppelde ondersnijding heeft veel te bieden. Het balanceert een ingetogen, elegante look met veel jeugdigheid (dankzij de gekrulde bovenkant en de lichte loskoppeling), waardoor je het beste van twee werelden krijgt.

@ electricbarbering / Instagram United Brush Up met dikke textuur 32/73Geverfde Undercut Pompadour

Hier is een geverfdpompadourwaarop zorgvuldig gestyled, superdik haar bovenop te zien is. De positieve kant van dik haar met een snit als deze is dat het zeker zijn vorm zal behouden!

@josh_cuts91/ Instagram Roestige dikke textuur met schone zijkanten 33/73Finger Styled Pompadour met Taper Fade

We hebben al veel stijlen gezien zoals in deze galerij, maar het is moeilijk om niet enthousiast te worden over ondersnitten en pompadours als ze zo goed werken met dik haar.

@z_ramsey / Instagram Gemiddelde vervaging en uniforme borstelrug 3. 4/73Door de wind geblazen medium kuif

Deze kuif van gemiddelde lengte behoudt zijn structuur dankzij het dikke haar, terwijl korte zijkanten en een gladde scheerbeurt zorgen voor een jonge, elegante look.

StefanoCavoretto / Shutterstock.com Zijborstel omhoog 35/73Getextureerde spikes met taps toelopende vervaging

Sommige dingen werken gewoon: lang aan de bovenkant, kort aan de zijkanten. Deze dikke, stekelige ondersnit ziet er fantastisch uit met licht gezichtshaar. Neuspiercing: optioneel.

@ franchobarber / Instagram Spiky Brush Up en Hardline Design 36/73Hoog volume golvende bovenkant en taps toelopende pijpen

Ditgemiddelde lengte,zwaar getextureerde pompadour is al een coole look. Gezichtshaar en bakkebaarden zorgen voor een unieke gloed.

@suelias / Instagram Sean William Scott 37/73Low Fade en Pompadour

Met deze trendy high-volume look verdien je direct maximale modepunten. Dit is een stijl die je eigenlijk alleen met dik haar kunt maken, omdat het zo volumineus is.

@lo__sheicco __ / Instagram Schaarconus en zijdeel 38/73Medium Fade en Brush Up Crest

Nog iets volumineuzers nodig? Breek je stylingproduct uit en probeer dit beest van een kapsel aan te pakken. Het haar is recht omhoog gestyled in een ongelooflijk hoge pompadour die sommige wolkenkrabbers waar voor hun geld zal geven.

@lo__sheicco __ / Instagram Uitgesproken Scissor Taper 39/73Diagonaal vervagen met hoog volume

Dik haar kan ook profiteren van golvende stijlen. Deze keurige, klassieke en eigentijdse stijl heeft veel beweging, maar de dikte van het haar helpt om alles op zijn plaats te houden.

@peladesign_official / Instagram Medium crop en baard 40/73Golvende top met hoog volume en lage vervaging

Lange kuifkuifjes en korte zijkanten zijn al een tijdje in de mode, maar deze stijl drijft dat tot het uiterste. Met een weerbarstige top en een dramatische low drop fade, is dit kapsel niet voor bangeriken.

@ olliefosterhair / Instagram Rommelige golvende uitbarsting 41/73Opgepoetste borstel met vervaagde tempel

Deze rommelige, warrige snit is zowel formeel als casual. Het is alsof je het kapsel van een zakenman hebt geknipt en het een beetje hebt opgeruwd, wat resulteert in een zeer stijlvolle look.

@rorrothebarber / Instagram Flat Brush Up Ombre 42/73Lage huid taps en terug borstelen Brush

Uiterst netjes en schoon, deze geborstelde achterkant vormt het haar in nette golven die mooi contrasteren met de gelijkmatige vervaging.

@lo__sheicco __ / Instagram Burst Fade en zwaar getextureerde top 43/73Caesar Spin Off met Hardline

Als je van line-ups en gedefinieerde lijnen in het algemeen houdt, zul je deze opvallende Caesar-geïnspireerde look waarderen. De gebogen lijn langs de ruit zorgt ervoor dat deze stijl opvalt in een menigte.

@ elboribarber / Instagram Moderne golvende mul 44/73United Brush Up met dikke textuur

Overweeg deze opfrisbeurt voor een look die echt veelzijdig is. Je kunt deze stijl op veel manieren dragen; je kunt het namelijk gemakkelijk formeler of casual maken, afhankelijk van je behoeften.

@ bestofmenhair/ Instagram Perfect Low Fade en Faux-Hawk Vier vijf/73Roestige dikke textuur met schone zijkanten

Hier is een avontuurlijke, extraverte stijl die je niet elke dag zult zien. Het haar bovenop is gestyled in duidelijke golvende kolommen, terwijl de zijkanten vervaagd zijn voor een maximaal contrast.

@lucas_kemper_hair/ Instagram Natuurlijke tapsheid en oppoetsen 46/73Gemiddelde vervaging en uniforme borstelrug

Met elk haar op zijn plaats gladgestreken, is deze super opgeruimde borstelrug de juiste keuze als je een retro-look met eigentijdse flair wilt.

@ elboribarber / Instagram Golvend schaargewas 47/73Zijborstel omhoog

Deze stijlvolle en professionele borstel is een uitstekende keuze voor de man die een slim, verfijnd kapsel wil.

Allkindofpeople/ Shutterstock.com Dikke zijborstel met Taper Fade 48/73Spiky Brush Up en Hardline Design

Aan de andere kant van het spectrum is er deze extreme stijl die een opfrisbeurt en een hanenkam combineert, eindigend met enkele designerhardlines.

@r.braid/ Instagram Slicked Back Arc met vervaagde tempel 49/73Seann William Scott's Side-Swept Fringe

Een andere snit die zowel formeel als casual kan zijn, deze ingehouden zijwaarts vallende pony is geweldig voor alle haartypes, maar werkt vooral goed met dikker haar.

Tinseltown / Shutterstock.com Helemaal oppoetsen vijftig/73Schaarconus en zijdeel

Met met de vingers gekamde golven en langere zijkanten, is dit rechttoe rechtaan zijdeel een zeer modieuze look die in elke situatie werkt.

@rpb_nq / Instagram Meerkleurige highlights en hardline-ontwerp 51/73Uitgesproken Scissor Taper

Dit is een zeer trendy stijl met een rommelige kuif met langere zijkanten. Dik haar zal helpen om deze stijl en plaats vast te houden en je de ideale hoeveelheid volume te geven.

@barberbarrass / Instagram Medium top met dikke textuur 52/73Medium crop en baard

Als je op zoek bent naar een klassieke, keurige stijl, zal dit kapsel waar zijn. De uitgesproken golf aan de voorkant is vrij uniek en past goed bij de gelikte look.

@rpb_nq / Instagram Zijwaarts vallende ondersnijding met dikke textuur 53/73Rommelige golvende uitbarsting

Dit piekerige kapsel met hoog volume is een in het oog springend kapsel dat de populaire blowout-look naar een nieuw (en rommeliger) niveau tilt.

@barberbarrass / Instagram Hoge dichtheid met krullende textuur 54/73Flat Brush Up Ombre

Retro-geïnspireerd, deze tweekleurige brush-up flat top is een combinatie van verschillende klassieke snitten. De geverfde top is optioneel, maar het laat de stijl echt opvallen.

luiers dragen voor halloween
@rpb_nq / Instagram Dikke krullen met taps toelopende zijkanten 55/73Burst Fade en zwaar getextureerde top

Dit langer verwarde kapsel explodeert aan de voorkant van het hoofd, maar wordt getemd door een stijlvolle uitbarsting aan de zijkanten.

@ryancullenhair / Instagram Dikke top met middenvervaging 56/73Moderne golvende mul

Hier is een harder met een (letterlijke) draai. De mul staat bekend onder de omschrijving 'zakelijk vooraf, feest achterin', maar met deze variatie voeg je een klein feestje toe aan de voorkant.

@rpb_nq / Instagram Stekelige zijborstel met dikke textuur 57/73Perfect Low Fade en Faux-Hawk

Een scherpe, hoekige vervaging dient als de perfecte aanvulling op deze golvende faux havik. Het baardwerk is bijzonder opvallend en helpt om de hele look samen te binden.

@ryancullenhair / Instagram Uitbarsting van natuurlijke delen 58/73Natuurlijke tapsheid en oppoetsen

Eenvoudig en zonder poespas, deze nette opfrisser is een klassiek herenkapsel dat moeiteloos bij bijna elke persoonlijke stijl past.

@rpb_nq / Instagram Suave Brush Up en Undercut 59/73Golvend schaargewas

Het Franse gewas is de basis voor vele uitstekende kapsels, en dit golvende gewas is er slechts één van. Losjes op zijn plaats gestyled, mag het haar zich natuurlijk gedragen, waardoor het kapsel veel karakter krijgt.

@rpb_nq / Instagram Kwadraat Frans gewas 60/73Dikke zijborstel met Taper Fade

Dit onderhoudsarme kapsel is kort maar offert geen beweging op - je kunt de duidelijke golven aan de voorkant zien. Een tijdloze taper rondt deze look af.

@sean_the_barber_ / Instagram Hoge vervaging en medium schaargewas 61/73Slicked Back Arc met vervaagde tempel@pjabreu / Instagram 62/73Helemaal oppoetsen@barberbarrass / Instagram 63/73Meerkleurige highlights en hardline-ontwerp@ryancullenhair / Instagram 64/73Medium top met dikke textuur@rumbarber / Instagram 65/73Zijwaarts vallende ondersnijding met dikke textuur@shrunnheads / Instagram 66/73Hoge dichtheid met krullende textuur@sidsottungacademy / Instagram 67/73Dikke krullen met taps toelopende zijkanten@raduvitca / Instagram 68/73Dikke top met middenvervaging@shawn_barbz / Instagram 69/73Stekelige zijborstel met dikke textuur@swaggerandblade / Instagram 70/73Uitbarsting van natuurlijke delen@dencioaguilar / Instagram 71/73Suave Brush Up en Undercut@cutsbyjohnny / Instagram 72/73Kwadraat Frans gewas@dylanportner / Instagram 73/73Hoge vervaging en medium schaargewas@dylanportner / Instagram