20+ frisse Dreadlocks-stijlen voor heren voor 2021

eenentwintigfoto's CarlosDavid / Shutterstock.comStijlen voor de ziel.doorKapsel Inspiratie5 september 2021

Dreadlocks zijn niets nieuws - sterker nog, ze bestaan ​​al tientallen jaren. Ze hebben de tand des tijds tot nu toe zeker doorstaan, maar zijn er frisse, moderne wendingen op deze klassieke snit voor de moderne man?

stadia van tweelingzielrelatie

Die zijn er zeker! In deze galerij met 10 frisse dreadlock-stijlen gaan we je door onze favoriete dreadlock-kapsels leiden, zodat je genoeg inspiratie hebt voor je eigen stijl!

Onregelmatige strengen 1/eenentwintigOnregelmatige strengen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeven dreadlocks niet tot aan je heupen te hangen. Als je de tijdloze energie van lokken wilt combineren met iets praktischers, dan zijn deze korte, onregelmatige lokken misschien de keuze voor jou.@ jodytaylorhair / Instagram Schone en knapperige dreads twee/eenentwintigSchone en knapperige dreads

Laat je dreadlocks uitgroeien en je staat voor een moeilijke beslissing: dik of dun? Deze dikke, frisse dreadlocks zijn een favoriet van ons. Ze zijn netjes genoeg voor de directiekamer, maar nog steeds erg cool!

@landorsey / Instagram Geverfde Dreadlocks 3/eenentwintigGeverfde Dreadlocks

Als je wat meer flair wilt toevoegen aan je volgende dreadlock-stijl, waarom kies je dan niet voor een beetje haarverf? Hier creëert het sterke contrast tussen licht, gebleekt haar en een zeer donkere, natuurlijke haarkleur de indruk van toegevoegde textuur.

Andrea Raffin / Shutterstock.com Dun haar taps toelopende tempel 4/eenentwintigDun haar taps toelopende tempel

Tot nu toe heb je misschien nog geen enkel dreadlock-kapsel gezien met een taps toelopend kapsel. Nou, hier heb je het. Best cool, toch?

@hayden_cassidy/ Instagram dreadlocks 5/eenentwintigGevlochten Dreadlocks

Wat traditionele impasses betreft, is een van de meest voorkomende motieven de vlecht. Hier wordt een dikke driedelige vlecht gecombineerd met korte, ondersneden zijkanten voor een moderne kijk op een klassieke Caribische look.

mijn vriendin wil een open relatie
@hideoutbarber / Instagram Ashy Blue Dreadlocks in een knot 6/eenentwintigAshy Blue Dreadlocks in een knot

Als het op jouw stijl aankomt, heb jij het laatste woord, maar laten we zeggen dat dit specifieke kapsel extra heet op onze lijst staat. Het contrast, de kleuren, de mogelijkheden! Denk er maar eens over na, dit verfwerk ziet er ongelooflijk uit in blauw!

CarlosDavid / Shutterstock.com Slicked Back Dreads met Undercut 7/eenentwintigSlicked Back Dreads met Undercut

Als je dreads kort genoeg zijn, kun je ze weer gladstrijken, net als bij elk ander kapsel. Zo creëer je deze leuke en praktische dreadlock-stijl. De close-shave aan de zijkanten is optioneel, maar vestigt meer aandacht op de unieke bovenkant.

tips om bij je vriendje in te trekken
@ kaisbarbershop / Instagram Dread Side Pony met subtiele line-up 8/eenentwintigDread Side Pony met subtiele line-up

Dus, hou je van lange dreadlocks EN sporten? Helaas gaan de twee niet echt samen. Je zult je haar in een knot of paardenstaart moeten binden, maar het is eigenlijk best een coole look die daaruit voortkomt!

@ kaisbarbershop / Instagram Dreads 9/eenentwintigDe Dreadhawk

Noem het een dreadlock-mohawk of een front-dreadlock-broodje, dit kapsel is anders dan alles wat we ooit eerder hebben gezien. Het is inderdaad leuk en fris, en het hoekige, gestreepte halslijnpatroon maakt het alleen maar interessanter voor het oog.

@juliuscaesar / Instagram Designer Taper met Dreads 10/eenentwintigDesigner Taper met Dreads

Waarom experimenteer je niet met alle aspecten van je nieuwe dreadlock-kapsel? Voor dit specifieke kapsel zijn er drie cruciale onderdelen: de pony, de knot en de tapsheid. Ze zijn allemaal vakkundig gemaakt voor een jonge, moderne look.

@ justmikethatsme / Instagram Tyga elf/eenentwintigTyga's Dreadlocks

Van wie kun je beter dreadlock-inspiratie halen dan van rapper Tyga? Deze halflange, gekrulde dreadlocks stralen jeugdigheid en zelfvertrouwen uit. Nogmaals, het knot / paardenstaartmotief komt binnen om de boel op te ruimen.

Andrea Raffin / Shutterstock.com Hyperactieve dreadlocks met ondersnijding 12/eenentwintigHyperactieve dreadlocks met ondersnijding@abbas_ahmadifard/Instagram Geverfde Udon met geschoren haarlijn 13/eenentwintigGeverfde Udon met geschoren haarlijn@seulias / Instagram Soulja Jongens Kapsel Dreads 14/eenentwintigSoulja Jongens Kapsel Dreadsorkaanhank / Shutterstock.com Palmboom Dreads vijftien/eenentwintigPalmboom DreadsFreemanStudio / Shutterstock.com Undercut Dreads Bun 16/eenentwintigUndercut Dreads Bun@ninothenice / Instagram Zijwaarts vallende Dreads en Undercut 17/eenentwintigZijwaarts vallende Dreads en Undercut@e_visionaire / Instagram Geverfde Dreads met Vervaagde Tempel 18/eenentwintigGeverfde Dreads met Vervaagde Tempel@ychromebarbering / Instagram Undercut Dreads met Geverfde Uiteinden 19/eenentwintigUndercut Dreads met Geverfde Uiteinden@realbarberbeezy / Instagram Top met schroefdraad en vervaagde tempel twintig/eenentwintigTop met schroefdraad en vervaagde tempel@the_experience111 / Instagram Afgeknipte dreadlocks met vervaagde tempel eenentwintig/eenentwintigAfgeknipte dreadlocks met vervaagde tempel@justmikethatsme / Instagram