20 modieus elegante side-swept undercut variaties

@ rafaxhair / Instagram 48foto'sdoorIan Chandler7 september 2021

Side-swept undercut is een ongebruikelijke variatie op het undercut kapsel dat zeker niet voor iedereen is weggelegd. In deze versie zijn de zijkanten en achterkant kort getrimd op de traditionele undercut-manier. De top heeft echter enkele centimeters extra lengte. Het haar aan de voorkant kan zo ver naar beneden reiken als je kin of zelfs voorbij je kin. Het is een unieke asymmetrische kijk op de ondersnit die de verfijnde look van de ondersnit combineert met de gedurfde look van lang haar.

Ondersneden lang haar
Credits: Braid Barbers

Dit is een mooi kapsel als je van lang haar houdt, maar de esthetiek van het ondersneden kapsel wenst. Het haar bovenop kan ook in een topknoop worden gedragen, wat een versie is van degoede man.Ondanks de enorme verschillen met andere ondersnijdingsvarianten, kun je er behoorlijk wat mee doen. Het is echter niethet beste kapsel voor op kantoor.

Dikke baard zijwaarts vallende taps toelopende onderlijn ut@adamjosephchase 1 2
@ adamjosephchase / Instagram

Hoe de zijwaarts geveegde ondersnit te stylen

Omdat dit een superlang kapsel is, heb je een product nodig met een stevige hold. Zoals delosgekoppelde ondersnijding, de zijdelingse ondersnijding vereist volume. DeSuavecito FirmenLayrite Super Holdzijn uitstekende keuzes voor deze snit. Werk het product goed in enkam het haar opzij. Dit zorgt voor de asymmetrische look die de sleutel is tot de zijdelingse ondersnit.Bekijk de galerij hieronder voor meer ideeën:
Justin Bieber 1/48Justin Bieber's Side Swept Dyed Fringe

Justin Bieber heeft in de loop der jaren behoorlijk wat kapsels gehad, waaronder deze opvallende zijwaartse ondersnit. De lange haarlokken die vooraan naar beneden hangen, vallen direct op en geven dit kapsel een unieke impact.

DFree / Shutterstock.com Drop Fade met Afro Disconnection twee/48Drop Fade met Afro Disconnection

Deze modieuze combinatie van een afro en een ondersnit is een opvallende stijl. Een groot geschoren deel ontkoppelt de twee verschillende stijlen en verenigt het kapsel.

bron Zijwaarts geborstelde strengen met ondersneden tapsheid 3/48Zijwaarts geborstelde strengen met ondersneden tapsheid

Elegant en toch leuk, deze trendy side-swept look is een ideale optie voor mannen die een kapsel willen met een flinke dosis persoonlijkheid.

@giuse_laguardia / Instagram Huid vervagen met lagen 4/48Huid vervagen met lagen

Hier is een meer extreme stijl die bijna het territorium van faux-haviken betreedt. De hoge vervaging en het opzij vallende haar creëren een dramatische ontkoppeling die deze stijl onderscheidt.

@titan_barber / Instagram Zijkant geborsteld met Undercut Taper Fade 5/48Taps vervaagd blond haar

Met een drop fade en met de vingers gekamd haar, is dit preppy kapsel een geweldig kapsel om te genieten van een dag (of avondje) uit.

@ ambarberia / Instagram Golvende gereguleerde snit 6/48Golvende gereguleerde snit

Deze swoopy-stijl laat zien hoe de elementen van een ondersnit stijlvol kunnen worden gewijzigd. Het bungelende haar aan de voorkant past perfect bij de golvende beweging van de snit.

een relatie aangaan
@jelle.vissers/ Instagram Zijwaarts gekamd taps vervaagd gemberhaar 7/48Crown Taper Fade

Dankzij een hoge zijscheiding legt dit kapsel de kruin van het hoofd bloot, waardoor een uniek cirkelvormig brandpunt ontstaat.

@andrewdoeshair/ Instagram Moderne Olifantenslurf 8/48Moderne Olifantenslurf

De olifantenslurf is een eigen categorie geworden, gecategoriseerd door een slurfachtige haarlok die aan de voorkant hangt. Deze ondersnit gebruikt een romp om de beweging voort te zetten die wordt gecreëerd door het met de vingers gekamde haar.

@titan_barber / Instagram Zijwaarts vallende ondersnijding met baard 9/48Zijwaarts vallende ondersnijding met baard

Als je op zoek bent naar een zeer lange en trendy stijl, zoek dan niet verder. Een extreme vervaging van de huid benadrukt het wanglange haar en de lange baard.

Credits: Braid Barbers Ondersneden krullend lang haar 10/48Ondersneden krullend lang haar

Nog een lang en opvallend kapsel, deze ondersnit vertrouwt op zowel lengte als volume. Nogmaals, een huidvervaging wordt gebruikt om alle focus op het haar aan de voorkant en bovenop te leggen.

Credits: Braid Barbers Blond | Undercut, geverfd, geföhnd elf/48Blonde highlights met ondersnit

Ten eerste wil ik de contactlens aanpakken die op de een of andere manier de hele look vanmedium gestrandlospompadourmetzijkanten taps toelopendmetverdwijnen in de richting van de tempel. Dat komt ook binnenhet lage fade-gebiedmaar die tatoeages brengen de vervaging best goed naar voren.

@alan_beak / Instagram getextureerde, zijwaarts vallende, hoekige pony 12/48Getextureerde zijwaarts vallende hoekige franje

Deze side-swept kwalificeert zich als een van de meest trendy die je zult vinden vanwege destrengen van gemiddelde lengtedie toenemende dikke textuur bovenop. De zijkanten zijn zoals altijdtaps toelopendmaar je zult geen vervaging vinden, want soms is minder meer.

Zijwaarts geborstelde open bladerdeeg 13/48Zijwaarts geborstelde open bladerdeeg

Hoe vaak zie je?dun haarmet zoveel volume endeze dikke textuur? Niet vaak juist, nou hier is het dan. Het recept is vrij eenvoudig, laat de haardroger aan de andere kant van de zijwaartse beweging draaien en gebruik danhaar waxom het de andere kant op te draaien om dat te hebbengepofte pluisjes. Vergeet de niettaps vervaagde zijkantenwat de top versterkt.

@ 4hairpleasure / Instagram Bijna Olifant Trunked Blond Haar 14/48Bijna Olifant Trunked Blond Haar

Slank dun haaruitgegroeid totlange lokken aan de bovenkanten eenquiffed sweeplaat het er vol leven uitzien. De volgende is hierde ondersnijdingmet een tapsheid aan de zijkanten en de losse gestrande look brengt het volume naar boven, hoewel de haartextuur dun is.

@johnny_snips/ Instagram Stierenhoorns vijftien/48Stierenhoorns

Dus wacht, er iseen ondersnijdingdan is er eentaper vervagenplus de slanke zijwaartse beweging metmedium strengen top. Interessant is dat destrengen zijn geverfdnaar de uiteinden toe en dat maakt de zwier alleen maar groter. We hebben het nog niet eens genoemdde stijlvolle snortoch, dat is de kers op de taart.

@luiisc_ / Instagram Golvend haar met ondersneden druppelvervaging 16/48Golvend haar met Taper Fade

Dik golvend haar bovenop met eenfijne mid fadeis wat we zachte stijl noemen. Detempel vervagendie in de baard wordt gemengd, maakt het verschil metstoppelbaardbalanceert het hele gezicht vrij goed. Derijdie hoekig en scherp is, komt er prima uit.

@cutsbyerick / Instagram Vuile blonde kant geveegd_ 17/48Vuile blonde kant geveegd

Er zijn zoveel kleine elementen in deze stijl die samenkomen in deze hele combinatie van een street-smart look. De grote kant veegt metdun haarmedium strengen metzijkanten worden taps toelopendis wat alle aandacht naar de top trekt. Bovendien is dedroge blonde kleurstofmaakt het alleen maar beter.

@ javi_thebarber_ / Instagram Ondersneden zwaaiend haar 18/48Ondersneden zwaaiend haar

de ondersnijdingmet kanten zijndetapsheid vervaagdwaarbij de tempel wordt vermengd metde baardmaakt het totaalbeeld. De line-up met een puntige scherpe hoek pronkt met de details en de kern van de look. De zijdezachte medium stranded top metmarkeer kleurstof, wacht tot de wind door dat haar gutst.

@ virgiltb / Instagram Ondersneden zijde geborsteld met taps toelopende zijkanten 19/48Side Quiff met Taper

De gepofte kuifmetmedium stranded topmet datdik volumegeeft een zeer dappere en toch stoere look. Plus, dezijkanten lopen taps toe, en de ondersneden zijwaartse beweging met een dikke baard maakt alle balans die je nodig hebt. Sommige gebruikenföhn en haarwaxsamen.

rode vlaggen van beledigende mannen
@zeke_the_barber / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding twintig/48Undercut en hard Line Design

Het moeilijke deelmet dikke zijwaartse beweging ziet er trendy en modern uit. Daar komt nog bij dat dedruppel vervagenentaps toelopende zijkantenaandacht naar boven halen.De highlight kleurstofmet een rokerige ruwe textuur maakt het nog leuker. De geschoren spleet op de rug complimentenrijom het popperiger te maken.

@tonisaura_barbershop / Instagram zijwaarts vallende ondersnijding eenentwintig/48Halflange top met ondersnit

Dik haarmet dicht volume plus toegevoegde zijwaartse beweging maken diteen perfecte retromaar toch moderne uitstraling. Delage vervagingis extreem laag en geefteen lichte druppel vervagentint meerde line-upzo zacht dat het niet onopgemerkt kan blijven. De top is zo intens dat het nooit minder aandacht trekt.

@rafaxhair / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding 22/48Mid Fade met Volumineuze Quiff

Is dat eenlage vervagingenmidden vervagen? Misschien beide met een essentie vantempel vervagen. Volgende de taps toelopendescherpe opstelling, volgende, de top is alsmedium strengen. De grote gekrulde top met een warrige textuur en zijdeachtig haar maakt het prima.

door @travisanthonyhair / Instagram Omzoomde kuif met ondersnijding 2. 3/48Side Swept Taper Fade

de ondersnijdinghier is heel duidelijk met dezijkanten worden taps toelopendhoewel er een aanzienlijke omvang is tijdens het mengen in de baard om één hele look te krijgen. De bovenkant is dun haar maarde lange strengenlaat het er dicht en dik uitzien, vergeet niet wat was om het op zijn plaats te houden.

@ barbermikethomas / Instagram Losgekoppelde zijwaartse ondersnijding 24/48Losgekoppelde zijwaartse ondersnijding

Wauw! Niemand zag dat aankomen toch?De baard spleetis zeker een nieuwe trend en behoorlijk poppy. Het haar bovenop is een ander verhaal op zich,de geverfde losse dunne strengenmaak er hippie van. Niet alleen dat, maarhet midden vervagenmetscherpe opstellingduwt alle aandacht naar de top en de baard.

Losgekoppelde zijwaarts geveegde ondersnijding,door @criztofferson / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding 25/48Low Fade met gestileerde medium top

Heil aan de stijlvolle, zijwaarts vallende ondersnit met een infusie vanpompadouren een zeer retro Engelse look voor de stijl in het algemeen. Dezijkanten zijn elegant taps toelopendzonder plotselinge ondersnijdingen of vervagingen, gewoon pure klasse. Detop is gestyledom op zijn plaats te blijven met de pluisjes die komen door het gebruik van een haardroger.

Zijwaarts geveegde ondersnijding,door @ambarberia / Instagram Lange kuif 26/48Lange kuif

Is diteen kuifofeen pompadour, nou lijkt misschien beide en nog een ding,olifanten slurf! Demid fade is erg strakmet de rechte lijn omhoog die niet erg gebruikelijk is. Het volume bovenop is een zeer dikke en droge textuur met krullen die altijd werken.

Lange Kuif,door @spukthebarber / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding 27/48Bedhoofd Olifant Trunk en High Fade

Olifanten slurfwordt alleen maar populairder bijdeze retro stijlhet nieuwe normaal worden. Devervagen aan de zijkantenhoewel het lastig is omdat het er tussenin zitmidden vervagennaarhoge vervagingen de tempel wordt vervaagd. De bovenkant is dicht metdonkere schaduw kleurstof.

Zijwaarts geveegde ondersnijding,door @barberdeano / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding + Faux Hawk + Hoekige franje 28/48Side Swept Undercut + Faux Hawk +

Demidden tot lage faderond de tempel zorgt er zeker voor dat deze stijl eruit springtmiddelgrote lange strengenmet een pluizige textuur. De strengen zijn zijdelings zwaaiend zonder product, zodat het er op alle terreinen casual en toch stijlvol uitziet.Bind het somsbij het dragen van een pak en boem, dat is wat we panache noemen.

Side Swept Undercut + Faux Hawk + Hoekige Fringe,door @barberdeano / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding 29/48Medium zijwaarts geveegde ondersnijding

Verwelkom de dunharige kroeshaarolifanten slurfmet eenscherpe ondersnijdingbij de haarlijn. Volgende, dezijkanten zijn taps vervaagdheel fijn, en de tempel mengde zich in de baard om het er nog meer chic uit te laten zien. Je hebt zeker een föhn en wax nodig om deze stijl de hele dag op zijn plaats te houden.

@dannyandcobarbers / Instagram Ondersneden zijwaarts geveegde strengen 30/48Ondersneden zijwaarts geveegde strengen

Olifanten slurfnet een nieuwe touch gekregen, de pocky stranded top metzijkanten worden bijgesnedenvoor taps toelopend en dan vervaagd is wat dit een zeer stijlvolle en toch moderne look maakt.De mid fadeis net zo slank en geeft een strakke uitstraling aan de algehele stijl.

@alan_beak / Instagram Zijwaarts vallende taps toelopende ondersnijding 31/48Zijwaarts geveegde taps toelopende ondersnijding Zijwaarts geveegde taps toelopende ondersnijding,door @mattjbarbers / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding 32/48Zijwaarts geveegde ondersnijding@mensworldherenkappers / Instagram Zijwaarts geveegde ondersnijding met snor 33/48Zijwaarts geveegde ondersnijding met snorCredits: Braid Barbers Golvende top met klassieke ondersnit 3. 4/48Golvende top met klassieke ondersnit@ mattjbarbers / Instagram Golvend hoog en strak 35/48Nul achter- en zijkanten ondersnijdingCredits: Braid Barbers Undercut losgekoppeld met franje 36/48Undercut losgekoppeld met franjeBron Hoekige franje gebleekt 37/48Hoekige franje gebleektbron Zijwaarts geveegde ondersnijding korter 38/48Zijwaarts geveegde ondersnijding korterLange franje aan de zijkant 39/48Undercut OppoetsenCredits: Braid Barbers Zijwaarts geveegde ondersnijding nat 40/48Lange franje aan de zijkantbron Zijvervaging en lange helft 41/48Zijwaarts geveegde ondersnijding natClean Undercut Fade met hoog volume bovenblad 42/48Zachary's Side Swept Undercut CarlaVanWagoner / Shutterstock.comGentleman Side Swept Alert 43/48Eenvoudig zijwaarts geveegdDrop Low Fade met zijdelings geveegd zijwaarts 44/48Burst Fade en natuurlijk deelAlleen / Shutterstock.com Vier vijf/48Zijvervaging en lange helft@luiisc_ / Instagram 46/48Clean Undercut Fade met hoog volume bovenblad@deakinandwhite / Instagram 47/48Gentleman Side Swept Alert@giuse_laguardia / Instagram 48/48Drop Low Fade met zijdelings geveegd zijwaarts@raduvitca / Instagram