20 exquise stekelige kapsels: toonaangevende ideeën voor 2021

@tombaxter_hair/ Instagram 27foto'sdoorIan Chandler5 september 2021

We hebben veel herenkapsels in de schijnwerpers zien komen. Vangladgestrekentot lange en vloeiende stijlen, bijna elk soort kapsel is dit jaar trending geweest. We denken echter dat er één categorie ontbreekt: stekelige kapsels.

Tiziano Ferro stekelig haar
Tiziano Ferro met een stekelig kapsel, credits: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Deze bezuinigingen zijn jeugdig en energiek. Ze zijn geweldig als je geen hebtprofessionele baanof andere vereisten, zoals een strikte dresscode op school. Als je op zoek bent naar een leuke, zorgeloze stijl met een beetje attitude, dan zijn stekelige kapsels misschien je nieuwe favoriet. Ze werken met de meeste haartypes, omdat ze meestal afhankelijk zijn van haarproducten.

Stekelige getextureerde faux havik met een line-up
@z_ramsey / Instagram

Het beste van de meeste van deze stekelige kapsels is hun flexibiliteit. Je kunt ze dragen in hun opgestoken 'up'-stijl of ze ongestileerd laten en 'down' dragen. Dat gezegd hebbende, deze stekelige kapsels zullen wat intensieve styling vergen, dus wees voorbereid om wat quality time door te brengen voor de badkamerspiegel.Zonder verder oponthoud, hier zijn onze top stekelige kapsels voor 2019:
Losgekoppelde hoekige franje 1/27Stekelige rand

de stekeligepony stijlzorgt voor een winderige look dankzij de hulp van een hoogwaardig haarproduct. Het resultaat is een ietwat rommelig uiterlijk dat de nadruk legt op het haar bovenop.

ik bedrieg mijn vriendin

Omdat deze stijl je pony het middelpunt van je kapsel maakt, is het ideaal als je een vierkante of langwerpige gezichtsvorm hebt. Als je gelaatstrekken hebt, zoals sterke jukbeenderen of een prominente kaaklijn, dan is dit ook een goed kapsel voor jou. Je hebt een soort haarproduct nodig voor deze stijl; mousse, gel en wax werken allemaal goed.

Om te beginnen wil je korter haar met lengte aan de voorkant. Om dit te bereiken, vraag je je kapper of stylist om de achterkant en zijkanten bij te knippen, terwijl je lengte aan de bovenkant en aan je pony laat. 1 tot 3 inch bovenop is het beste voor deze stijl, waarbij de pony de langste lengte heeft. Deze snit ziet er ook geweldig uit met een fade.

Als je eenmaal de juiste snit hebt, is het tijd om te stylen. Begin met handdoekdroog en licht vochtig haar. Begin met een kleine hoeveelheid product, ongeveer de grootte van een cent, en werk het grondig in je pony.

Je kunt een kam of borstel gebruiken om je te helpen stylen, en als je eenmaal een stijl hebt die je leuk vindt, kun je hem op zijn plaats föhnen. De sleutel tot de meeste stekelige kapsels, waaronder deze, is experimenteren. Het zal enige tijd duren om erachter te komen welke stijl je precies leuk vindt en hoe je deze kunt krijgen.

Er is geen vervanging voor wat tijd besteden aan styling en spelen met verschillende hoeveelheden product en verschillende manieren van stylen.

@juliuscaesar / Instagram Liam Hemsworth getextureerd stekelig, taps toelopend kapsel twee/27Kort Stekelig Haar

Van alle stekelige kapsels is kort stekelig haar een van de meest tijdloze. Het stelt u in staat om een ​​onderhoudsarme snede te hebben en deze op te spijkeren wanneer u dat wilt. Het is ook een van de gemakkelijkste om te stylen en te onderhouden.

De basis voor kort stekelig haar is een kortere snit die je vervolgens kunt opsteken met product. Je kunt verschillende kortere snitten kiezen voor deze stijl, waaronder de Ivy League en de butch-snit. Pak dan wat mousse, wax of gel en ga stylen.

Als je nog geen kort kapsel hebt, wil je er een krijgen. Vraag je kapper of stylist naar een kort kapsel dat je mooi vindt. Een langer kapsel zoals een Ivy League is goed voor deze snit.

We raden ook aan om een ​​foto mee te nemen van de exacte stijl die je wilt. Om kort stekelig haar te stylen, werk je het product in je haar op de plaatsen waar je wilt stylen. Als u bijvoorbeeld de spikes bovenop het hoofd wilt concentreren, zorg er dan voor dat het product daar grondig wordt aangebracht.

Als je dat eenmaal hebt gedaan, gebruik je je vingers en/of een kam/borstel om het haar omhoog te steken. Je kunt tonnen kleine spikes of grotere spikes hebben, dus experimenteer en kijk wat je leuk vindt.

Fotowerken / Shutterstock.comGeverfd emo getextureerd haar 3/27Faux Hawk

De faux havik is een middenweg-kapsel als het gaat om stekelige kapsels. Het is niet de meest extreme stijl op deze lijst, maar het is ook niet de meest conservatieve.

De faux havik is een van de meer flexibele stekelige kapsels. Je hebt een breed scala aan opties als het gaat om het stylen van het haar naar het midden toe. Je kunt kiezen voor een meer waaierachtig uiterlijk of een meer subtiele push-up look.

We raden aan om naar verschillende faux hawk-stijlen te kijken en te kijken wat je het leukst vindt. Dit is een van de kortere stekelige kapsels. Overal van een halve inch tot 2 inch bovenop is goed voor deze snit.

Vraag je kapper of stylist naar je gewenste lengte bovenop. De zijkanten en achterkant kunnen worden vervaagd of eenvoudig worden bijgesneden. Om de faux havik te stylen, begin je met vochtig, handdoekdroog haar.

Breng het product aan op je haar en werk het grondig in. Nadat het product op al je haar is aangebracht, til je een strook haar op in het midden van je haar.

Overal van een halve inch tot een inch breed is goed. Style dit haar door het naar het midden samen te duwen. Je kunt verschillende faux haviken maken met verschillende stylingtechnieken, dus experimenteer. De rest van je haar moet worden platgemaakt en dit haar kan ook in verschillende richtingen worden gestyled.

@braidbarbers / Instagram Huidvervaging Mohawk 4/27Geverfd Emo-kapsel

Hoewel het emo-kapsel niet vaak wordt gecategoriseerd met stekelige kapsels, zijn spikes een veelvoorkomend kenmerk bij deze snit. Gepopulariseerd door mannelijke muzikanten in het laatste decennium of zo, is deze snit absoluut een van de meest in het oog springende stijlen op deze lijst.

Dit is een lastige stijl om goed te krijgen, dus we raden aan om foto's te maken naar je kapper of stylist. De pony moet lang worden gelaten en de uiteinden moeten worden afgesneden met een scheermes om een ​​schokkerige textuur te krijgen.

tweelingzielstadia

Het haar op de rug en zijkanten kan kort of lang zijn, afhankelijk van je voorkeur. Om spikes toe te voegen, breng je het product eenvoudig aan op vochtig haar en style je het.

Veel voorkomende plaatsen voor spikes zijn in de buurt van de kruin, de voorkant en de zijkanten. Je kunt met deze snit een paar gekke spikes maken als je wilt, of je kunt het relatief subtiel houden.

@roryjpierce / Instagram Spiky Undercut van Jeremy Renner 5/27Mohawk

De traditionele hanenkam is niet al te radicaal, maar de punkvariant die bekend staat als vrijheidspieken is een van de meest unieke en opvallende kapsels van de afgelopen decennia. Dit is ook een flexibele stijl. Je kunt een kortere hanenkam hebben die meer op een nephavik lijkt, of je kunt er helemaal voor gaan en hem in punkstijl stylen.

Toegegeven, de vrijheidspieken zijn niet voor iedereen, maar ze zijn waarschijnlijk het meest iconische stekelige kapsel. De zijkanten en achterkant zijn meestal schoon geschoren, maar u kunt vragen om ze te knippen met een kortere tondeuse-instelling (#1 tot #3 of zo).

Alleen een strook haar in het midden blijft over, en je kunt deze langer of korter krijgen, afhankelijk van welke stijl je wilt. Voor de Liberty spikes-stijl heb je lang haar nodig. Het moet op zijn minst tot aan je ogen aan de voorkant en voorbij de oorlellen aan de achterkant zijn.

Je hebt ook een product nodig met maximale stevigheid om de spikes te ondersteunen. Snijd vervolgens je spikes af met haarelastiekjes of clips en föhn elke spike droog terwijl je hem stylet.

@elboribarber / Instagram Het stekelige opgestoken kapsel van Hunter Hayes 6/27Spiky Undercut van Jeremy Renner

Een andere modieuze kijk op kort stekelig haar, deze stekelige ondersnit heeft precies de juiste hoeveelheid textuur. Het is niet overweldigend, maar het is zeker nog steeds een stekelige stijl. De ondersnijding aan de zijkanten houdt alles netjes.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Dun blond haar met tapsheid 7/27Hunter Hayes' blonde spikeses

Als je zowel stekelig haar als veel flow wilt hebben, overweeg dan deze stijl. Het haar is gestyled in losse punten met kroeshaartjes die van dit kapsel een hybride maken tussen een meer klassieke puntige snit en een opgestoken stijl.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Zijdelingse dunne textuur Thin 8/27Dun blond haar met tapsheid

Voor dun of fijn haar is wat meer finesse nodig. Zoals hier getoond, moet het haar gelaagd zijn om te voorkomen dat het er te dun uitziet. Het haar ook in lagen spijkerenzorgt voor een fantastische textuur.

@crowbarber/ Instagram Pocky korte miniatuurstrengen met halfvervaagde scheerbeurt 9/27Zijdelingse dunne textuur Thin

Stekelig haar hoeft niet rommelig te zijn. Als je spikes op een andere manier wilt rocken, is deze nette spiked-stijl misschien iets voor jou.

@ javi_thebarber_ / Instagram Geschoren haarlijn met textuur 10/27Pocky korte miniatuurstrengen met halfvervaagde scheerbeurt

Hier is nog een korter kapsel dat een frisse benadering van de stekelige stijl biedt. Het haar is naar voren en naar boven gericht om beweging te creëren, en de middenvervaging trekt het oog naar de punten.

@ virgiltb / Instagram Heldere middenvervaging plus geverfde highlights elf/27Geschoren haarlijn met textuur

Met vallende spikes en een geschoren lijn heeft dit kapsel veel te bieden. Het zorgt voor een mooie balans tussen casual en edgy met zijn leuke, relaxte look.

@paul_barbercode / Instagram Droge-textuur-met-vervaging 12/27Heldere middenvervaging plus geverfde highlights

Kapsels met designeraccenten worden steeds populairder, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Deze designerlook heeft warrige, zachte spikes bovenop en een mid fade met een geschoren lijn.

@r.braid / Instagram Spiky opgepoetst met line-up 13/27Droge textuur met vervaging

Dit stekelige kapsel heeft een matte afwerking die het haar een grove maar pluizige textuur geeft. Een hoge vervaging benadrukt de spikes die bijna een fohawk vormen.

@ javi_thebarber_ / Instagram Opgepoetst stekelige kapsel 14/27Spiky Opgepoetst + Line-up

Probeer voor een jeugdige uitstraling een stekelige stijl met veel beweging door het haar. Deze stekelige opfrisbeurt is een geweldige optie, met een zachte vervaging en een line-up die nog meer persoonlijkheid toevoegt.

mensen nemen dingen als vanzelfsprekend aan
@z_ramsey / Instagram Getextureerde spikes met conische vervaging vijftien/27Opgepoetst stekelige kapsel

De bedkop-look is nog steeds een populaire, en het gaat vaak om veel rommelige spikes. Deze stijl neemt de basisborstel op en maakt het haar nog meer in de war om die doelbewust onverzorgde look te geven.

Opgepoetst stekelige kapsel,door @andrewdoeshair / Instagram Gelegde spikes 16/27Getextureerde spikes met conische vervaging

De punten in dit getextureerde kapsel zijn extreem gedefinieerd en opzettelijk naar voren en naar boven gestyled voor maximale beweging.

@javi-the-barber/ Instagram Stekelige getextureerde ondersnijding + line-up 17/27Gelegde spikes

De meeste kapsels die we tot nu toe hebben laten zien, hebben spikes die naar boven buigen, maar deze spikes zijn naar voren gestyled om een ​​golvende, gelaagde look te creëren.

@kalin_barber/ Instagram Pocky onregelmatige spikes met vervaagde zijkanten 18/27Stekelige getextureerde ondersnijding + line-up

Nette spikes, een subtiele line-up en een vloeiende vervaging van de slapen vormen deze superstrakke snit. Als je een beetje plezier wilt hebben met je haar, maar een goed verzorgde persoonlijke stijl wilt behouden, dan is dit misschien de snit voor jou.

Stekelige getextureerde ondersnijding + line-up,door @javi_thebarber_ / Instagram Spiky top met textuur aan de zijkant, jongen 19/27Pocky onregelmatige spikes met vervaagde zijkanten

Je kunt nooit fout gaan met een getextureerde crop! Vooral met een stijl als deze die de perfecte vervaging aan de zijkanten heeft om de schijnwerpers door te geven aan de dunne spikes.

@ jediclippertricks / Instagram Opgeborstelde ondersnit + stekelhaar twintig/27Opgeborsteld stekelig kapsel

Voor degenen die op zoek zijn naar iets dat aan de avontuurlijke kant valt, moedigen we je aan om contrasten te omarmen! Bij deze look heeft de ondersnijding die grenst aan de tempel een funky sfeer en we zijn er dol op!

Credits: Braid Barbers Zac Efron faux havik kapsel eenentwintig/27Opgepoetste ondersnijding

De brush-up kan een van die kapsels zijn die er tijdloos uitzien, het is vrij gemakkelijk te stylen en geeft je een elegante speelse look, terwijl de ondersnit een nietje is geworden om tussen kapsels te mixen en matchen.

Opgeborstelde ondersnit + stekelhaar,door @javi_thebarber_ / Instagram Stekelige korte Fohawk met een hoge huidvervaging 22/27De Spiky Fohawk van Zac Efron

Zac Efron heeft een perfecte staat van dienst gehad in het chic houden als het op zijn haar aankomt, alles wat hij met zijn haar doet, zal zeker duizenden mensen doen zwijmelen.

Hier heeft hij die zorgeloze bad boy-look met een paar zeer moeiteloos ogende spikes. De gemarkeerde tips geven de hele look meer diepte.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Gemarkeerde Brush Up Spikes 2. 3/27Stekelige korte Fohawk met een hoge huidvervaging

Een korte faux havik is zo'n veelzijdig kapsel, je kunt er plezier mee hebben en de perfecte spikes stylen voor een klein beetjeeen punksfeer.

Stekelige korte Fohawk met een hoge huidvervaging,door @javi_thebarber_ / Instagram Geverfde Spiky Fade 24/27Gemarkeerde Brush Up Spikes

Veel plezier en experimenteer met highlights! Hier doen ze geweldig werk door het gezicht in te kaderen en deze mooie textuur te accentueren voor zo'n gewoon kapsel alsof het de opfrisbeurt is.

@tombaxter_hair / Instagram Roze spikes en middenvervaging 25/27Geverfde Spiky Fade

Dit dromerige kleurwerk doet ons denken aan de besneeuwde bergtoppen. In combinatie met een hardline-ontwerp aan de zijkant tilt het deze Franse crop naar een hoger niveau.

@tombaxter_hair / Instagram De Speedster Spikes en Drop Fade 26/27Roze spikes en middenvervaging

Heb je momenteel een langere haarlengte dan je gewend bent? Je kunt er je voordeel mee doen en kiezen voor een ondersnit met deze perfect gestileerde spikes en een klein beetje kleur toevoegen aan de tips! Als je besluit dat het niets voor jou is, geen gedoe! Knip ze gewoon uit!

@kalin_barber / Instagram 27/27De Speedster Spikes en Drop Fade

De druppelvervaging op dit ongelooflijk gedetailleerde kapsel is perfect om de horizontale stroom van de hele look te contrasteren. Het zal enige tijd en aanzienlijke hoeveelheden product kosten om te bereiken.

@reyesthebarber / Instagram