20 Exquise Dapper Haircuts - Een gemakkelijke herenstijl

@z_ramsey/ Instagram 39foto'sdoorIan Chandler24 september 2019

Vandaag gaan we je door een bijzonder keurig kapsel leiden dat steeds populairder wordt. De stijl is een combinatie van elementen uit klassieke herenstijlen en het resultaat is een eigentijdse draai die oude standbys nieuw leven inblaast.

Deze stijl is een combinatie van eenzijdeel, een fade of taper en een gladde achterkant. Het is eenvoudig genoeg, maar het maakt indruk. Als je je huidige kapsel beu bent en een verfrissende stijl nodig hebt, probeer dan deze.

Zakelijke Slick Back
Credits: Braid Barbers

Wat heb ik nodig voor het keurige kapsel?

Deze snit werkt het beste als je steil of golvend haar hebt, omdat het haar gladgestreken moet worden. Als je krullend (maar niet opgerold) haar hebt, kun je dit kapsel misschien uittrekken, maar het zal wat moeilijker zijn.Je hebt ook je favoriete haarproduct nodig. Een gel of wax met medium hold is voor de meeste haartypes prima. Als je haar hebt dat moeilijk te hanteren is, zoek dan naar een product dat stevig vasthoudt. Een mat product heeft ook de voorkeur omdat het lijkt alsof er geen product aan het haar is toegevoegd, dus er is geen vettig uiterlijk.

Klassieke taper heren hoog volume slanke rug @adamjosephchase
@ adamjosephchase / Instagram

Hoe krijg je het Dapper-kapsel?

Vraag eerst je kapper om de zijkanten en achterkant te vervagen (of taps toe te lopen). Het haar zou moeten vervagen van ongeveer een #1 naar een #2. Deze vervaging moet worden herhaald op je slapen, dus de resulterende look zal een mooie algehele vervaging zijn.

Vraag vervolgens uw kapper om het geknipte haar te blenden met de techniek van de schaar over de kam (in plaats van de tondeuse). Wanneer deze stap is voltooid, moet je haar er mooi in elkaar overlopen. Met andere woorden, u zou geen dramatisch verschil moeten zien tussen de bovenkant en de zijkanten / achterkant.

JStone / Shutterstock.com

Vraag ten slotte om het haar bovenop te knippen tot de gewenste lengte. Je kunt voor elke lengte gaan, maar we vinden dat overal van 2 tot 4 inch goed is voor deze snit. Je wilt genoeg haar bovenop hebben zodat je het naar achteren kunt strijken en uit elkaar kunt halen, maar je wilt niet te veel, anders wordt het onhandelbaar. Als je op zoek bent naar een volumineuzer, keurig kapsel, wil je waarschijnlijk dat je haar aan het langere uiteinde van het spectrum zit, ongeveer 3 tot 4 inch.

U kunt ook vragen om de randen van uw kapsel te detailleren met een tondeuse, zodat u fijne lijntjes rond de snit krijgt. Optioneel kun je je kapper ook vragen om op een hard gedeelte te scheren.

Hard deel gelikt
Credits: Harley Detrick

Hoe de Dapper Haircut te stylen

Begin met het drogen van je haar met een handdoek, zodat het nog vochtig is. Breng ongeveer een kwart van het product tussen je handen aan en werk het in je haar. Kam het door en blijf het met je handen inwerken.

Scheid je haar en borstel het zoals je normaal zou doen, en plaag dan het haar aan de voorkant om wat volume te krijgen. Kam tot slot je haar naar achteren om de gladde achterkant te krijgen. Onthoud: gebruik een matige hoeveelheid van het product om het effect te behouden en overdrijving te voorkomen.

Klassieke taps toelopende kam over 1/39Klassieke taps toelopende kam over

Deze keurige stijl maakt gebruik van de trendy side-swept techniek en een meer geleidelijke tapsheid, waardoor het een zeer volle en nette uitstraling heeft.

Brad Pitt twee/39Gelikte ondersnijding

De slicked back undercut is een modieuze variant van de tijdloze keurige snit. Het deel hier is minder voor de hand liggend omdat het brandpunt de achterwaartse beweging van het haar is.

Tinseltown / Shutterstock.com Formele golvende textuur met zijdeel 3/39Formele golvende textuur met zijdeel

Als je een leuke draai wilt geven aan de basic dapper-stijl, dan is dit het kapsel voor jou. Het haar bovenop stroomt over en uit op het voorhoofd, en het werkt goed met steil of krullend haar.

@voodoohairlounge / Instagram Eenvoudige top met schone zijkanten 4/39Eenvoudige top met schone zijkanten

Houd je het liever kort? Dit no-nonsense kapsel heeft een zeer schone en gelijkmatige uitstraling die een minimale draai geeft aan de keurige stijl.

@landorsey / Instagram Zijgekamd Klassiek 5/39Zijgekamd Klassiek

Een kuif opzij borstelen is een beproefde look en met een goede reden. Dit is echt een herkenbaar keurig kapsel, maar de zijkuif maakt het net een beetje pittiger.

@landorsey / Instagram Zijwaarts geveegde strengen met hoog volume 6/39Zijwaarts geveegde strengen met hoog volume

Dit losse, volumineuze kapsel tilt het keurige kapsel (letterlijk) naar nieuwe hoogten. Lang haar is met de vingers gekamd voor de golvende, winderige look die hier wordt getoond.

@we_married_hair / Instagram Gelaagde pompadour met taps toelopende tempel 7/39Gelaagde pompadour met taps toelopende tempel

Hier is een nette kijk op de klassieke pracht. Het haar is naar achteren geborsteld en met de vingers gekamd om een ​​gevoel van beweging te creëren, terwijl een subtiele line-up voor extra definitie zorgt.

@brinie / Instagram Caeasar-kapsel van George Clooney 8/39Door Caesar geïnspireerde zakelijke snit van George Clooney

De Caesar-snit heeft de tand des tijds doorstaan ​​en als gevolg daarvan zijn er veel grote variaties. Deze korte zakelijke snit heeft wortels in de Caesar-snit, maar is een beetje rommeliger en heeft een zacht deel.

Denis Makarenko / Shutterstock.comFormele Side Swept 9/39Nette Quiff

Als je je haar netjes wilt hebben, maar toch veel stijlen wilt, is deze rechttoe rechtaan kuif een uitstekende optie.

Justin Timberlake kapsel aan de zijkant 10/39Formele Side Swept

Hier is een eenvoudig, keurig kapsel dat vooral goed is voor mannen met dun haar. Het haar wordt eenvoudig opzij geborsteld, maar het resultaat is formeel en stijlvol.

@ urednistvo.pricesk.robert / Instagram Ivy League elf/39Justin Timberlake's klassieke taper- en schaarsnede

De combinatie van een eenvoudige schaarsnede en tapsheid klinkt misschien teleurstellend, maar in werkelijkheid is het een fantastische combinatie die nooit uit de mode is geraakt.

magicinfoto / Shutterstock.com Sobere gewatteerde strengen 12/39Ivy League

Als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk, keurig kapsel, probeer dan een Ivy League. Deze beschaafde snit past bij elk haartype en is verkrijgbaar bij elke kapperszaak of salon.

Kathy Hutchins / Shutterstock.comStrak geplaatst en gekamd hard deel 13/39Dikke haarborstel terug met vervaagde zijkanten

Een anderminimaal onderhoud uiterlijkdat afziet van het harde deel en in plaats daarvan de aandacht vestigt op de vervaagde kanten die naadloos opgaan in een eenvoudige en gladde brushback.

@ virgiltb / Instagram Schoon zijdeel met gepofte pompadour 14/39Sobere gewatteerde strengen

Een lichte styling op de aanzienlijke lengte aan de bovenkant zorgt voor een ontspannen, met de vingers geborstelde look, en een onopvallende tapsheid aan de zijkanten probeert de aandacht van de echte ster van de show niet af te leiden.

@we_married_hair / Instagram Stijlvolle subtiele druppelvervaging vijftien/39Strak geplaatst en gekamd hard deel

Een zeer precieze incarnatie van een klassieke keurige militaire snit, dit vereist enige toewijding met stalen ogen aan styling, of op zijn minst aan kappersbezoeken.

Net zo thuis op het voetbalveld als in de hallen van West Point, zal de scherpte van deze look zeker het respect en de bewondering van je leeftijdsgenoten opwekken en jaloerse angst in de harten van tegenstanders wekken.

@ mattjbarbers / Instagram Dun zijdeel met middenvervaging 16/39Schoon zijdeel met gepofte pompadour

Bij het spelen van stand-up bas in een rauwe psychobilly-band, is een gemiddeld kapsel gewoon niet genoeg.

Blaas de pompadour weg, helemaal omhoog en houd die geborstelde follikels recht. Geef je kapper het groene licht om die onberispelijke vervaging op de huid te laten vallen en dat haar harder te scheiden dan Mozes deed in de Rode Zee.

@cal_newsome/ Instagram Klassiek zijgeborsteld taps toelopend haar 17/39Stijlvolle subtiele druppelvervaging

Een deel hoeft niet over de lengte van je kruin te lopen, maar soms is de kleinste spleet bij de haarlijn voldoende, waardoor het snel opgaat in de getextureerde golven erboven.

Subtiele highlights accentueren de gemarmerde aard van zandblond haar en voegen een kleurdimensie toe, en je kunt niet fout gaan met een eenvoudige taper die elegant naar beneden gaat tot een druppelvervaging.

@ alexthegreatvivar / Instagram Strak gestyled met taps toelopende buste 18/39Dun zijdeel met middenvervaging

Een ietwat scheef zijdeel voegt een unieke smaak toe aan deze stevige halfvervaagde kuif.De halflange topis gestyled in een staande golf met een delicate textuur, en de gladde randlijnen worden subtiel voortgezet in de bijna onmerkbare baard.

@tonisaura_barbershop / Instagram Getextureerde Pompadour 19/39Klassiek zijgeborsteld taps toelopend haar

Een van de beste dingen van de combinatie van keurig onderdeel/taper/brushback is dat het eindeloze vormgevingsopties biedt voor hoofden in alle soorten en maten.

Als je bang bent dat elke lengte aan de bovenkant je toch al lange gezicht langer zal maken, plaats dan een hard gedeelte dat hoog genoeg is om een ​​breuk in de omtrek van je hoofd te maken, waardoor een duidelijke scheiding van hoofd en haar ontstaat. Borstel de lengte direct weg van dat deel met een zijwaartse kanteling, en je hebt de ingrediënten vaneen fijn getextureerde takeop deze klassieke look.

@ javi_thebarber_ / Instagram Klassieke taper met oppoetsen twintig/39Strak gestyled met taps toelopende buste

Het silhouet van dit kapsel suggereert de crew rows van de drager, heet waarschijnlijk Blaine en heeft ironisch genoeg geen idee wat een Big Boy-restaurant is. Maar het wild excentrische, dwarse harde deel maakt deze snit een paard met een andere kleur.

De taps toelopende zijkanten en de gestileerde bovenkant zijn beide traditioneel genoeg, maar in combinatie met de avant-gardistische plaatsing daarvanmoeilijk deel,ze worden iets uitzonderlijks.

@ mintbarbershops / Instagram Dun deel met gekamde zijborstel eenentwintig/39Getextureerde Pompadour

Een meer bescheiden versie van het harde deel. De licht taps toelopende zijkanten leiden niet af van de getextureerde pracht erboven. Dit is een robuuste look die een minimale ochtendstyling nodig heeft om gemakkelijk te bereiken.

@cutsbyerick / Instagram Klassiek hard onderdeel met zijborstel 22/39Klassieke taper met oppoetsen

Golvende lengte bovenop is geen voorwaarde voor de keurige look. Een kortere, opgepoetste krop zorgt voor een even verfijnde look met minimaal onderhoud. Een schone huidvervaging complimenteert donker of zelfs peper-en-zoutkleurig haar.

@we_married_hair / Instagram Gelaagde Top met Undercut Fade 2. 3/39Dun deel met gekamde zijborstel

Zoals menig modieuze jongen in het Verenigd Koninkrijk heeft gezien, is deze zijborstel tot in de perfectie gekamd en gevormd met een elegant hoog gedeelte.

@rockstarsbarberscradleyheathr/ Instagram side-parts-patty_cuts 24/39Klassiek hard onderdeel met zijborstel

Een andere snit die gebruik maakt van een onorthodoxe plaatsing van het harde deel, iets hoger dan standaard. Zowel de taps toelopende fade onderaan als de golvende lengte bovenaan worden in een zijwaartse hoek van dit deel weggeborsteld, wat beweging toevoegt aan de krul van de golf.

@chris_barbercode/ Instagram zijdeel 25/39Gelaagde Top met Undercut Fade

Een undercut fadekan er net zo groots uitzien zonder helemaal geen deel; in plaats van dramatisch contrast, vloeiende samenhang tussen kort en lang. Houd de randen bijgesneden en blaas de pompadour echt uit voor een grote, gelifte en getextureerde stijl.

@ javi_thebarber_ / Instagram Pompadour 26/39Semi-regulerende cut

Ondanks zijn strikte,militair geïnspireerdname, de gereguleerde snit is een van de meest veelzijdige formele stijlen die er zijn. Het enige dat nodig is, is langer, netjes geborsteld haar bovenaan, met kortere, taps toelopende (zo niet vervaagde) zijkanten. De keuze om al dan niet een hard onderdeel te maken en de plaatsing van het onderdeel zelf zorgt voor bijna eindeloze keuzes.

@patty_cuts / Instagram Fijn vervaagde tempel 27/39Op regelgeving geïnspireerde kam over stijl

Deze versie van de gereguleerde snit maakt gebruik van een meer typische plaatsing voor een hard deel, maar laat de huid voldoende vervagen om de randen in de bakkebaarden te definiëren en nauwelijks in een bijna onzichtbare spookbaard te veranderen. Bij het personaliseren van een klassieker zit het hem in de details.

@tonisaura_barbershop / Instagram Klassieke Pompadour met Sleek Taper 28/39Pompadour

Net als de regulering (en eigenlijk alle beproefde kapsels) biedt de pompadour veel opties.

Van de rockabilly-houding van Brian Setzer tot de theatrale melancholie van Morrissey, deze versie zou zich thuis voelen tussen het witte T-shirt en Lucky Strikes-publiek van de late jaren 50.

@jubei_ma / Instagram dun haar 29/39Fijn vervaagde tempel

Bij een mooiere teint heeft licht haar het voordeel dat het bijna onzichtbaar in elkaar overloopt terwijl het naar de huid toe vervaagt. Dit kan worden gebruikt voor een dramatisch effect, waardoor de randen een vluchtige spookachtigheid krijgen en de fijn geborstelde tonale diepte tussen licht en schaduw.

@ domthebarberian / Instagram Schone kant geveegd met taps toelopende zijkanten 30/39Klassieke Pompadour met Sleek Taper

Een ander ras van de pompadour, deze versie maakt gebruik van een getextureerde, met de vingers geborstelde uitbarsting, waarbij allerlei lagen aan de bovenkant worden toegevoegd. Ook een bewijs dat de slanke pracht niet altijd gepaard hoeft te gaan met een gladgeschoren gezicht.

@ javi_thebarber_ / Instagram kapsels voor mannen met ronde gezichten 31/39Drop Fade met Classic Top Crop

Je hoeft niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden. Soms is alles wat je nodig hebt een zuivere drop-fade met wat rollende golven bovenaan.

romantische ideeën voor 1e verjaardag
@blackfishbry / Instagram keurige kapsels 32/39Schone kant geveegd met taps toelopende zijkanten

Deze slanke stijl ziet er goed uit in alle haarkleuren, maar is vooral opvallend in combinatie met de tonale variëteit van een zandblond. Het harde deel laat genoeg lengte aan de onderkant over om een ​​taps toelopende pijp te vormen met een groot vormvermogen.

@blackfishbry / Instagram keurige kapsels 33/39Gestyled medium topje met hard deel

Revival dapperheid. Deze snit schuwt zijn zware styling niet en kiest voor een niet-mat product voor maximale glans. Laat je zoot-suit drukken en polijst het zakhorloge, want deze snit zegt dat je vanavond uitgaat!

@blackfishbry / Instagram keurig kapsel 3. 4/39Compact gestyled bovenblad en hard onderdeel

Als Vanilla Ice ooit in de jaren 80 voor de rechtbank moest verschijnen, had hij hem misschien door zijn kapper laten slaan met deze respectabele versie van zijn iconische platte top.

Er is natuurlijk geen reden om altijd voor de zachte golven vande standaard opfrisbeurt.Combineer het met scherpere hoeken aan de bovenkant en netjes vervaagde zijkanten.

@tonisaura_barbershop / Instagram goed verzorgd 35/39Lange gladde achterkant

Bij elke stijl met een gladde achterkant is er altijd het risico dat het er vettig uitziet. Deze luchtige, matte finish finger-brushback vermijdt dat door het getextureerde volume van de hoofdhuid af te houden. Een smaakvol onderdeel en burst fade ronden deze casual kijk op de doorgaans agressievere throwback-look af.

@rio_black_rose / Instagram keurige kapsels 36/39Medium fade en klassieke zakelijke snit

Dit is het meertraditionele kijk op de gladde rug.Het suggereert assertiviteit, besluitvaardigheid, intelligentie; de geloofsbelijdenissen van de powerbroker. Mix het met behoud van het scherpe uiterlijk met een gladde vervaging in plaats van het typische harde deel.

@blackfishbry / Instagram overkammen 37/39Gestileerde bovenkant en taps toelopende zijkanten

Ongeveer zo typisch dapper als een knipbeurt kan zijn. De smetteloze, laag vallende vervaging zonder bakkebaarden onder een praktisch hard gedeelte, met een nette, opgeruwde bovenkant waar je overgrootvader trots op zou zijn.

@blackfishbry / Instagram 38/39High Drop Fade en Long Top Hard Part

Deze unieke snit zegt tegen de hel met een standaard hard deel en kiest in plaats daarvan voor een schuine hoek die ver voorbij de bovenste tempel begint en over de volledige lengte van de kroon loopt. De lange crop-up top is opzij geborsteld met een kam met wijde tanden, waardoor het textuur krijgt.

@rio_black_rose / Instagram 39/39Klassieke taper en kam over

Een gedeconstrueerd onderdeel, eenvoudig taps toelopend en een middellange zijborstel-up top. Wat is er niet zo dol op deze ontspannen, onderhoudsarme stijl?

@jeremywexlerhair / Instagram