20 Drop Fade Haircuts-ideeën - Nieuwe draai aan een klassieker

door @criztofferson / Instagram 43foto'sdoorIan Chandler30 september 2019

De drop fade is een variatie op deklassieke vervagingdat zal elk kapsel opfleuren en het echt naar een hoger niveau tillen. Het soort fade wordt zo genoemd omdat de fade achter het oor valt. Dit zorgt voor een nette boog naar de fade. Het resultaat is een strak uitziend kapsel met een mooie, gelijkmatige uitstraling.

drop low fade
@patty_cuts / Instagram

De vervaging (of tapsheid) is een element van veel hippe herenkapsels. Het ziet er geweldig uit in combinatie met eenondersnijding, naarpompadour, en vrijwel al het andere. Dit komt omdat de vervaging een definitielaag toevoegt aan elk kapsel waardoor het meteen opvalt en een andere dimensie krijgt. Houd er rekening mee dat de drop fade met elk kapsel kan worden gecombineerd en unieke stijlen kan creëren.

Scherpe huid vervagen faux havik kapsel
Losgekoppelde Drop Fade Faux Hawk,@z_ramsey / Instagram

Hoe de druppelvervaging te krijgen

De drop fade is een techniek die de meeste (zo niet alle) kappers kunnen doen, maar sommigen van hen kennen het misschien niet bij naam. Daarom raden we aan om een ​​foto te zoeken van het soort druppelvervaging dat je wilt en dit aan je kapper te laten zien, zodat je het meest nauwkeurige kapsel met druppelvervaging kunt krijgen.De druppelvervaging is een variatie op de vervaging van de huid, dus een vervaging van de huid is waar je je kapper om wilt vragen. Maar je moet hier specifiek zijn - een druppelvervaging krijgen is niet zo eenvoudig als vragen om een ​​vervaging van de huid.

Met de hand geborstelde achterkant Drop Skin Fade
@ barberdeano / Instagram

Dit is waar je je kapper om moet vragen om een ​​druppelvervaging te krijgen: je wilt dat de vervaging een boog over je oor creëert zodat de vervaging 'druppelt'. Dat wil zeggen, de vervaging is lager achter het oor dan voor het oor. Nogmaals, dit kan wat moeilijk te beschrijven zijn, dus zorg ervoor dat je een foto meeneemt.

(Opmerking: sommige kappers gebruiken 'taper' in plaats van 'fade', dus als je kapper er een beetje verward uitziet als je om een ​​fade vraagt, vraag dan in plaats daarvan om een ​​taper.)

De vervaging moet worden gemengd, zodat er een geleidelijke vervaging helemaal naar boven is.

Lage huidvervaging met line-up
@ dbarber203_ / Instagram

Hoe de drop-fade te behouden

Omdat de drop-fade een vrij nauwgezette stijl is, vereist het regelmatige uitstapjes naar de kapperszaak. Als je het wilt onderhouden en de vervaging mooi en netjes wilt houden, dan is een routinematig bezoek aan je kapper een must.

Als u thuis een tondeuse bij de hand heeft, kunt u de vervaging ook zelf onderhouden. Dit zal waarschijnlijk moeilijker zijn als je niet veel haarervaring hebt, maar als je handig bent met tondeuses, kun je proberen het zelf te onderhouden. Maar zoals altijd raden we aan om naar je kapper te gaan en deze het voor je te laten doen.

Hieronder vindt u meer voorbeelden van het kapsel met druppelvervaging:
Golvend haar, huidvervaging, taps toelopend, baard 1/43Golvend haar met baard

Een ietwat rommelige maar elegante stijl, deze drop fade maakt gebruik van golvend haar om veel beweging te creëren. De baard rondt het kapsel af en voegt balans toe.

@cutscoolcats / Instagram Drop Fade Pomp twee/43Drop Fade Pomp

Deze stijlvolle combinatie van een drop fade en een pompadour met matte finish geeft een klassieke look een paar trendy twists.

@barber_djirlauw/ Instagram Blow Out Drop fade 3/43Blow Out Taper

Als je van de uitgeblazen look houdt, vind je deze stijl misschien wel leuk. Het haar wordt geborsteld en geplaagd terwijl de vervaging de focus op de klap houdt.

@rumbarber / Instagram Krullend rommelig Frans gewas met druppelvervaging 4/43Krullende pony met taps toelopend

Zoals hier getoond, werken vervagingen goed op krullend haar, omdat ze definitie toevoegen en contrast bieden met het rommeligere haar bovenaan.

@z_ramsey / Instagram Drop Fade met baard en langere top 5/43Drop Fade met baard en langere top

Hier is een opvallende vervaging met een prominent zijdeel en een gelaagde, geborstelde achterkant. De geleidelijke vervaging mengt ook de haarlijn en baard samen voor een naadloos uiterlijk.

Drop Fade met baard en langere top,door @criztofferson / Instagram Dun haar met pompadour 6/43Dun haar pompadour

Pompadours zijn over het algemeen het beste met dik haar, maar hier is een variatie die goed werkt met dunner haar. De gelijkmatigheid van deze snede is cruciaal om ervoor te zorgen dat het er goed uitziet.

@ franchobarber / Instagram Golvende druppelvervaging 7/43Golvend met korte olifantenslurf

Voor een meer casual look die net uit bed is gerold, probeer deze golvende drop-fade met een korte krul van de olifantenslurf.

@dannyandcobarbers / Instagram Drop Fade 8/43Getextureerde vervaging met ontwerp

Deze fade heeft veel unieke aspecten. Er wordt een bevredigende piek gecreëerd waar de zijkanten de bovenkant raken, en de twee geschoren lijnen voegen een verrassende hoeveelheid diepte toe aan deze look.

@jarredsbarbers / Instagram Faux Hawk met niet-verbonden hoge huidvervaging 9/43Faux Hawk met niet-verbonden hoge huidvervaging

Door twee populaire stijlen te combineren - de faux havik en het losgekoppelde kapsel - heeft dit kapsel een geheel eigen edgy houding.

Zijwaarts geveegde ondersnijding,door @conortaaffehair / Instagram Gelaagde pompadour met lage vervaging 10/43Gelaagde Pompadour

Pompadours hebben meestal een glanzende afwerking, maar pompadours met een matte afwerking worden steeds populairder. Dit biedt een andere look die een beetje meer eigentijds is.

@aaron_kiely_hair / Instagram Hoge en strakke hoge huidvervaging elf/43Hoge en strakke hoge huidvervaging

Het hoge en strakke kapsel is een klassiek herenkapsel, en deze bijgewerkte versie is perfect voor fashion-forward jongens die graag oude en nieuwe stijlen mixen.

Hoge en strakke hoge huid vervagen,door @conortaaffehair / Instagram Low Drop Fade met ondersnijding 12/43Lage druppelvervaging ondersnijding

Deze langere ondersnit heeft een gladdere afwerking en geleidelijk vervaagde zijkanten, dus het is geweldig voor mannen die van halflang haar houden. Het beste voor dik haar.

bron Side Swept Undercut + Faux Hawk + Hoekige Fringe 13/43Drop Fade met zijdelingse ondersnijding

Als asymmetrisch haar jouw stijl is, is dit kapsel een uitstekende optie. Het neemt een eenvoudige ondersnit en bouwt erop voort met een lange pony die aan één kant hangt.

hoe vraag je hem om samen te gaan wonen?
Side Swept Undercut + Faux Hawk + Hoekige Fringe,door @barberdeano / Instagram Gekleurde drop fade faux havik 14/43Geverfde Drop Fade Fohawk

Faux haviken en geverfd haar zijn altijd een goede match. Deze stijl gebruikt strategisch een fade om alle aandacht te vestigen op de kleur van het haar bovenop.

@z_ramsey / Instagram Drop Fade en Elephant Trunk vijftien/43Drop Fade en Elephant Trunk

Hier is een simpele drop fade met een klein vleugje asymmetrie dankzij de kleine olifantenslurf aan de zijkant.

@ barberiaharo / Instagram Hoge en strakke daling van de huidvervaging + haarontwerp 16/43Drop Fade met ontwerp

Geschoren ontwerpen maken een comeback en deze stijl laat zien hoe creatief je kunt worden met deze aanpak.

Hoge en strakke daling van de huidvervaging + haarontwerp,door @javi_thebarber_ / Instagram dropfade-charliegray248 17/43Hoekdaling vervagen

Dit is een zeer unieke draai aan de drop fade. We houden vooral van hoe het haar naar een punt aan de achterkant komt en een lijn vormt die recht naar beneden is.

@charliegray248 / Instagram Gelaagde Pompadour met Hard Deel 18/43Gelaagde Pompadour met Hard Deel

Hier is nog een matte pompadour met een hard gedeelte voor meer definitie. Er is ook een subtiele line-up, wat een leuke touch is.

@ menpeluqueros / Instagram Vervaagd kapsel met taps toelopende halslijn 19/43Drop Fade met taps toelopende halslijn

Voor mannen met krullend, gematteerd haar zal dit vervaagde kapsel heel goed werken. Door de taps toelopende halslijn ziet dit kapsel er vol uit, ook al is het haar vrij kort.

Vervaagd kapsel met taps toelopende halslijn,door @rumbarber / Instagram Losgekoppelde ondersneden faux havik twintig/43Losgekoppelde Drop Fade Fohawk

Deze nonchalante fohawk heeft een puntig haar om de nadruk te leggen, terwijl de losgekoppelde zijkanten helpen om de fohawk zelf te omlijsten.

@z_ramsey / Instagram Onregelmatige top met zwierige mid-fade eenentwintig/43Onregelmatige top met zwierige mid-fade

Deze zeer gestructureerde stijl maakt optimaal gebruik van een mid drop fade. Fades zijn geweldig in het toevoegen van contrast tussen de bovenkant en de zijkanten, en dat is hier te zien.

@ v.hugostyles / Instagram Taps toelopende, geverfde druppelvervaging 22/43Taps toelopende, geverfde druppelvervaging

Als je op zoek bent naar iets gewaagders, probeer deze dan eens. Met een geverfde top en een gebeeldhouwde drop fade, is het een opvallende look die geweldig is voor de modieuze man.

@ thatkris / Instagram Subtiele Drop Fade met Grizzly Top 2. 3/43Subtiele Drop Fade met Grizzly Top

Wil je iets subtielers? Hier is een toepassing van de drop fade die ingetogen en toch stijlvol is. Met de zuivere vervaging en golvende, getextureerde bovenkant is deze vervaging een solide allround kapsel voor elke man.

@rorrothebarber / Instagram Drop Fade met mooie halslijn 24/43Drop Fade met mooie halslijn

Deze stijl met hoog volume is ongelooflijk uniek en zeker bedoeld voor de man die een statement wil maken. Het haar is bijna in een faux havik gestyled, terwijl een druppel rond het oor vervaagt en designerlijnen voor contrast zorgen.

@bodiabarber / Instagram drop-fade-patty_cuts 25/43Subtiel fijn taps vervaagd met lange top

Hier is een netjes, meer formeel kapsel dat een uitstekende keuze is voor werk of school. Het gedefinieerde deel en de zuivere vervaging zorgen voor een gepolijste gentleman-look.

@patty_cuts / Instagram Drop Fade met line-up Ja alsjeblieft 26/43Drop Fade met line-up Ja alsjeblieft

Samen met de drop fade, creëert de line-up fijne lijnen die definitie en netheid toevoegen aan deze algehele stijl.

@peteyrock_thebarber/ Instagram Geverfde druppelvervaging met subtiele taper 27/43Geverfde druppelvervaging met subtiele taper

In tegenstelling tot de meeste van deze stijlen, wordt deze drop fade hoger op het hoofd genomen voor een meer minimalistische look die meer ruimte creëert en de focus op de geverfde bovenkant legt.

@ jakfinchhair / Instagram Drop Faded met rommelige top 28/43Drop Faded met rommelige top

Of je nu steil, gekruld of zelfs opgerold haar hebt, deze rommelige drop-fade-stijl is een stijlvolle optie. Het contrast tussen de onverzorgde bovenkant en de nette zijkanten neemt de klassieke undercut-formule en voegt een frisse verandering toe.

@ nomadbarberbln / Instagram Drop Fade met Afro Disconnection 29/43Zijwaarts geveegde ondersnijding

Als je een stijl wilt die net zo leuk en extravert is als jij, kijk dan eens naar deze zijdelingse snit. Het haar bovenop is uitgegroeid tot het bijna bij de kin is, waarbij de druppelvervaging en het harde deel een definitie geven.

bron druppel vervagen 30/43Furious Low Drop Fade

Voor een meer klassieke look kun je gaan voor een drop fade zoals deze. Het haar bovenop is geborsteld in een kleine pompadour, waarbij de vervaging een moderne flair toevoegt.

@blackfishbry / Instagram Moderne Pomp Drop Fade 31/43Moderne Pomp Drop

Dit type stijl – bestaande uit een hoge pompadour of kuif met superkorte zijkanten – is de laatste jaren een rage. De toevoeging van een geverfde top maakt deze look nog trendyer.

bron Subtiele druppelvervaging 32/43Subtiele druppelvervaging

Subtiel maar toch impactvol, deze drop-fade maakt gebruik van een dun hard deel en een rommelige bovenkant om een ​​multidimensionale stijl te creëren.

@raduvitca / Instagram drop-fade-2-anthonythebarber916 33/43Rechte middenvervaging

Dit is een rechttoe rechtaan kapsel zonder gedoe voor de man die iets wil dat stijlvol is, maar ook relatief onderhoudsarm en aanpasbaar.

@anthonythebarber916 / Instagram Gekrulde top met druppelvervaging 3. 4/43Gekrulde top met druppelvervaging

Als je krullend haar hebt, kun je een aantal unieke looks rocken met een drop fade. Hier compenseert de druppelvervaging extreem rommelig krullend haar.

bron Low Fade Schoon Eenvoudig 35/43Lage huidvervaging

Op zoek naar iets traditioneels? Bekijk deze eenvoudige low-drop fade die duidelijk retro-geïnspireerd is en toch modieus en fris is.

bron Levendige drop-fade met eenvoudige top 36/43Levendige drop-fade met eenvoudige top

Terwijl de meeste kapsels zich richten op het haar bovenop, gaat deze snit vooral over de vervaging. De vervaging is vakkundig gedaan en een line-up maakt de look af.

vriendje cadeaus aan vriendin
@xbigwesx / Instagram Drop Fade en Pompadour 37/43Gestileerde Pompadour

Deze stijl is voor de man die iets wil waarmee hij zich onderscheidt van de rest. Met een ongelooflijk volumineuze pompadour en een designer fade, zal dit kapsel zeker de aandacht trekken.

moohammad_hamze / Instagram Pomp it Drop Fade 38/43Pomp en druppel vervagen

Oud ontmoet nieuw met deze pompadourstijl. De bovenkant is nogal klassiek gestyled, terwijl de zijkanten vervaagd zijn, en het harde deel is de kers op de taart.

Getextureerde Top Skin Fade voor mannen 39/43Huidvervaging met textuurbron Gekrulde top met middenvervaging 40/43Gekrulde top met middenvervaging@the_ramsey / Instagram Ik hou van mijn vervaging en ik laat het ook vallen 41/43Ik hou van mijn vervaging en ik laat het ook vallen@benji_thebarber94/Instagram Moderne zijborstel omhoog met de laagste druppelvervaging 42/43Moderne zijborstel omhoog met de laagste druppelvervaging@menpeluqueros / Instagram Casual oppoetsen met Drop Fade 43/43Casual oppoetsen met Drop Fade@ jessro_abq / Instagram