20 Beste Widow's Peak-kapsels voor mannen

22foto's Andrea Raffin / Shutterstock.com doorIan Chandler15 juli 2021

Als het op haar aankomt, is kaalheid de grootste angst van de meeste mannen (vooral voortijdig kaal worden), en hier wordt veel over gesproken in de haarwereld. De tweede angst van veel mannen krijgt echter lang niet zoveel aandacht. Deze angst is het hoogtepunt van de gevreesde weduwe.

Taps toelopende pompadour met Widows Peak en teruglopende haarlijn e1538369758304
@ barbergreg / Instagram

Die kleine driehoekige haarlijn kan de rillingen over de ruggengraat doen lopen van elke man die zijn haar serieus neemt. Waarom? Om wat voor reden dan ook, de piek van de weduwe heeft een reputatie ontwikkeld als lelijk, dus de piekkapsels van de weduwe worden niet zo vaak besproken.

Leonardo DiCaprio - Raam
Leonardo DiCaprio Slicked Back, credits: JStone/Shutterstock.com

Het hebben van de piek van een weduwe is als het hebben van bruine ogen. Het is op een bepaalde manier anders, maar het is helemaal niet slecht.Maar de waarheid is dat de piek van de weduwe gewoon een ander element is. Sommige mannen hebben blauwe ogen, anderen hebben bruine, anderen hebben groene, enzovoort. Het hebben van de piek van een weduwe is als het hebben van bruine ogen. Het is op een bepaalde manier anders, maar het is helemaal niet slecht.

Om het te bewijzen, hebben we een lijst samengesteld met de piekkapsels van weduwen die goed werken met deze eigenschap. We hebben ook enkele tips voor u, zodat u een stijlvolle snit kunt krijgen en ervan kunt houden.

Chris Hemsworth - Weduwe
Chris Hemsworth Short Spiky Hairstyle credits: DFree/Shutterstock.com

Wat doe ik met de piek van een weduwe?

Als je de piek van een weduwe hebt, heb je een van de twee opties: markeer het of verberg het. Dit komt neer op persoonlijke voorkeur en je kunt hoe dan ook gemakkelijk stijlvol haar hebben.

Door het te markeren door een van de vele weduwenpieken te kiezen, creëer je een uniek focuspunt op je gezicht. Door de piek van je weduwe het middelpunt van je kapsel te maken, val je op met een unieke look.

Josh Duhamel weduwe piek rommelig zijdeel kam over
Josh Duhamel rommelig gekamd over zijdeel, credits: s_bukley / Shutterstock.com

Door de piek van je weduwe het middelpunt van je kapsel te maken, val je op met een unieke look.

Harry Styles en Camille Rowe

Om je piek te verbergen, moet je kiezen voor een kapsel dat meer onopvallend is. Je hebt hier een andere reeks opties waarmee je de aandacht ervan kunt afleiden.

Of je nu je piek wilt accentueren of verbergen, hier zijn enkele mooie piekkapsels voor weduwen om je op weg te helpen.
slick-back-mattyconrad 1/22ondersnijding

De ondersnijding slaat weer toe! Deze zeer veelzijdige snit zorgt ook voor een van de beste kapsels voor weduwen. De korte zijkanten benadrukken de piek, en als je voor een gelikte ondersnit gaat, wordt de piek nog meer uitgesproken. Dit geeft je een mooie symmetrische stijl die bij je piek past. Dit is een geweldige look als je houdt van de retrostijl waarmee het vaak wordt geassocieerd. Je kunt er ook een meer eigentijdse draai aan proberen, zoals de losgekoppelde ondersnit. Hierdoor kun je je kapsel licht asymmetrisch maken door over je haar naar één kant te kammen. Van alle piekkapsels van de weduwe, biedt de ondersnit een hoge stijlfactor. Het vereist ook regelmatig onderhoud, dus je zult er veel werk in moeten steken, maar de resultaten zullen spectaculair zijn.

@mattyconrad / Instagram Pomp Hardpart twee/22Pompadour

Een andere retro-optie, de pompadour is een van de meest gemakkelijk herkenbare piekkapsels voor weduwen. Of je nu kiest voor de korte of lange versie, de pompadour is een van de meest stijlvolle manieren om de piek van een weduwe te rocken. Net als de ondersnit heeft deze ook een hoge stijlfactor en een hoge onderhoudsfactor. Als je de tijd hebt om je aan je haar te wijden, is een van deze twee stijlen ideaal voor jou. De pompadour geeft een iets meer 'greaser' look, waardoor het een tikkeltje minder flexibel is dan een ondersnit. Als je de esthetiek van de pompadour op prijs stelt en de piek van je weduwe wilt accentueren, ga ervoor! Draag een spijkerbroek met manchetten en een jasje voor het volledige retro-effect.

bron Korte schaarsnede voor Widow 3/22Korte schaarsnede

De piek van een weduwe ziet er buitengewoon goed uit met een goede klassieke schaarsnede. Combineer het met een verzorgde baard en je hebt een fantastisch frame voor je gezicht.

@ jovanrfigueroa / Instagram Zachary Quinto korte buzz-cut met snor 4/22Buzz Cut

Is kort haar jouw stijl? Een traditionele buzz-cut gebruiken is een geweldige manier om je piek te accentueren. De kortheid van het haar brengt de piek naar voren en geeft je haarlijn een gedefinieerde rand. Als het gaat om buzz-cuts, heb je nogal wat om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een traditionele legerstijl die weinig op het hoofd laat. De inductiesnede is hier de meest extreme optie, terwijl de butch-cut of crew-cut wat meer haar bovenop laat. Als een bonus zijn buzz-cuts gemakkelijke, onderhoudsarme kapsels, dus als je een druk leven leidt, is een buzz-cut een goede keuze.

Wil je de piek van je weduwe verbergen?

Als je de piek van de weduwe lelijk vindt (of misschien hou je tot nu toe niet van een van de stijlen), dan zijn de volgende kapsels met pieken van de weduwe die de haarlijn goed maskeren.

lev radin / Shutterstock.comCrew Cut Christian Bale 5/22Rand

Als je de piek van je weduwe wilt verbergen, moet je waarschijnlijk een kapsel kiezen met een langere pony (pony) of langer haar in het algemeen. Met de rechte pony bereikt je pony je wenkbrauwen en dit maskeert je haarlijn. Dit is ideaal voor mannen met lange gezichten en ook voor mannen die van de undercut-stijl houden, maar niet van hun piek. De zijkanten zijn gesneden in de undercut-stijl, waardoor de rechte pony stijlvol maar niet wild is.

BAKOUNINE / Shutterstock.comGelikte ondersnijding 6/22Rommelige rand

Deze variatie op de rechte pony voegt een vleugje jeugdige energie en een zorgeloze houding toe aan je haar. Als dit bij jouw stijl past, is het een leuke manier om de piek van een weduwe te bedekken. Je hebt wax van goede kwaliteit nodig om dit voor elkaar te krijgen, maar er is minimale styling bij betrokken. Het is een van de meest unieke kapsels voor weduwen, en het maakt je haar het middelpunt in plaats van je haarlijn.

Joe Seer / Shutterstock.comSide Swept Lundgren 7/22Drop Fade

De fade is een van die tijdloze kapsels; je kunt er gewoon niet fout mee gaan. De vervaging kan naar wens worden aangepast, zodat je de pony lang genoeg kunt houden om naar voren te worden geborsteld, waardoor de piek van je weduwe wordt verborgen. Fades passen goed bij verschillende gezichtsvormen en haartypes, en ze voegen ook een mooie dimensie toe aan je haar. Deze snit vereist niet veel onderhoud en biedt een gemakkelijke manier om serieuze stijl aan je haar toe te voegen. Het is ook een van de meest veelzijdige piekkapsels voor weduwen.

@barber_djirlauw/ Instagram Garrett Hedlund 8/22Crew Cut Christian Bale

Wie zegt dat de piek van een kleine weduwe iets is om je voor te schamen? Neem de Christian Bale-aanpak en omarm het. Deze strakke en eenvoudige ronde snit is gemakkelijk te onderhouden en ziet er goed uit - zelfs zonder je piek te bedekken!

Langere haren 9/22Gelikte ondersnijding

Als de piek van je weduwe niet te gekarteld is, is deze gladde ondersnit een andere tijdloze stijl om hem te omarmen. Er is iets hipsterachtigs aan deze specifieke look, en de V-vormige piek voegt alleen maar meer jeugdige hoekigheid toe.

Taper vervagen met zijborstel 10/22Side Swept Lundgren

Side-swept kapsels werken voor iedereen die op zoek is naar een beetje meer klasse. Met de piek van een weduwe, zul je merken dat de helft van je haar naar de zijkant vegen mooi samensmelt met die centrale hoek.

Widow elf/22Garrett Hedlund's gladgestreken kapsel

Hier is nog een kapsel waarbij de bovenkant gladgestreken is voor een respectabele vintage look. Nogmaals, je verbergt de piek van de weduwe niet, maar het steekt niet zo veel uit naar je toe met alle krullen.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Gekrulde top met taps toelopende tempel 12/22Langere haren

Bekijk de langharige stijl van Keanu Reeves. Met het deel langs het midden hangt het haar natuurlijk aan beide kanten. De lichte weduwenpiek is zeker zichtbaar maar past mooi bij het onderdeel.

Herenkapsels - Huidvervaging met pompadour 2 13/22Taper vervagen met zijborstel

Dit is nog een zijwaarts vallende snit die laat zien hoe je de piek kunt omarmen. Met de natuurlijke stroom van het haar dat naar rechts afduwt, lijkt de kleine V niet al te opvallend.

@toastiestyles / Instagram Weduwenpiek 14/22Losgekoppelde huidvervaging

Voor een minder prominente weduwe, waarom niet experimenteren met een mohawk of faux hawk? Als al je haar in één lijn langs het midden van je hoofd is geconcentreerd, valt dat kleine uitsteeksel aan de voorkant nauwelijks op.

@anton_marchenko_/ Instagram Zijwaarts geveegde franje vijftien/22Gekrulde top met taps toelopende tempel

Laten we eerlijk zijn, je hebt niet echt een speciaal kapsel nodig, alleen maar omdat je de piek van een weduwe hebt. Bekijk deze eigentijdse gekrulde snit met een vervaging aan de zijkant. Het is een vrij normale snit en ziet er goed uit met de piek.

@rumbarber / Instagram Crew Cut Damon 16/22Pompadour met Mid Fade

Deze pompadour is een andere gelikte benadering om de piek van de weduwe aan te pakken. Met de lange bovenkant en korte zijkanten heeft de V-vorm op het voorhoofd een dieptecontrast als aanvulling.

Miranda Lambert Trouwliedjes
Buzz Cut van Aaron Paul 17/22Weduwenpiek

Nogmaals: dit is een volkomen normaal kapsel. Dit eenvoudige kapsel met een middellange bovenkant en middellange zijkanten - gestyled met een beetje product en wat kammen - ziet er helemaal niet slecht uit!

bron Subtiele Widow 18/22Zijwaarts geveegde franje

Hier is een zijwaarts vallende pony. Nogmaals, we zien het motief van het naar de zijkant vegen van haar als aanvulling op de piek van de weduwe. Omdat die voorkrul zo laag naar beneden hangt, zou je op het eerste gezicht misschien denken dat er helemaal geen piek is.

bronbron Strikt zijwaarts geveegd en ondersneden 19/22Crew Cut Damon

Een iets langere snit dan voorheen, deze ronde snit omarmt de piek van de weduwe. De lichte krulling bovenop voegt een cool textuurelement toe aan een verder zeer simplistische look.

twintig/22Buzz Cut van Aaron Paul

Voor de toppen van de minder grillige weduwen zal een crewcut ook werken. Met extreem kort haar is deze snit veel mannelijk en veel eigenzinnig.

eenentwintig/22Subtiele Widow's Peak met Drop Fade

De piek van de weduwe kan mooi worden gemaakt door het duidelijk te maken encarving line-upsmet een scheermes. Het brengt de weduwenpiek nog meer naar voren. Bovendien is debovenkant is droog getextureerdmethalf krullend golvend patroon, en zijkanten zijnbijna hoog vervaagdvoor een schoner uiterlijk.

@ nickbarford / Instagram 22/22Strikt zijwaarts geveegd en ondersneden

Dit is een andere variant van de piek van de weduwe waarbij het haar langer wordt zodat het aan de andere kant kan ronddraaien en eenbijna zijdeel. Bovendien verbergt het ookde terugwijkende haarlijnhoeken zonder enige panache te verminderen. De zijkanten zijnondersnijding vervaagdzodat de tatoeage in zijn geheel naar voren komt.

@squirebarbershop / Instagram