20 De beste halflange kapsels voor mannen

62foto's djile / Shutterstock.comBereik het perfecte evenwicht met een halflange snit.doorKapsel Inspiratie9 januari 2021

Vaak verkeerd gelabeld als een overgangslengte, is halflang haar de laatste tijd de go-to-look geworden voor mannen die hun coole invloed willen vergroten.

Voor degenen die verveeld zijn van een gepolijst kort kapsel, maar zich niet kunnen binden aan de transgressieve look vanlang haar, een halflang kapsel is een perfecte kruising tussen de twee fasen.

jezelf gelukkig laten zijn

Deze lengte biedt flexibele opties als het gaat om styling. Door een beetje product toe te voegen, verschillende stylingtechnieken uit te proberen of het haar gewoon in zijn natuurlijke vorm te laten lopen, kan de look drastisch veranderen.Bekijk onze compilatie van probleemloze stijlen.

Gier middendeel 1/62Gier middendeel

De laatste tijd neemt de populariteit van het middendeel toe. Dit haardeel is moeilijk te bereiken met iets korter dan halflang haar.

Houd daarom de bovenkant van het haar wat langer en de zijkanten korter.

@corneliucrihan/ Instagram Rommelige en golvende mul twee/62Strengen overal

De paradoxale look van rommelig en netjes wordt geperfectioneerd in deze mediale strengen.

Door de zijkanten van het haar naar achteren te duwen, blijft het kapsel er elegant en gepolijst uitzien, terwijl de rondvliegende plukjes haar een meer casual indruk geven.

@ jodytaylorhair / Instagram Strengen overal 3/62Rond de wereld strengen

Dit verwarde kapsel is van een man die 8 mijl per dag rent voor de lol, op een rots slaapt en met zijn blote handen een vis uit een rivier vangt.

Hij is een man van het wild met het bijpassend haar.

@landorsey / Instagram Gedesoriënteerde Quiff 4/62Gedesoriënteerde Quiff

Deze verfrissende kijk op de kuif maakt een statement. De zijkanten zijn naar achteren gestyled en opgetrokken met pommade en haarlak om dynamische vormen te creëren die meeslepend en uniek zijn.

Voeg zeezoutspray toe aan de bovenkant om volume toe te voegen.

@hartbarbering / Instagram Krullen met hoog volume 5/62Krullen met hoog volume

Sommigen zien krullen misschien als een beest dat getemd moet worden, maar strakke lokken kunnen echt vorm geven aan een anders saai kapsel.

Om deze look te krijgen, laat je de lengte aan de bovenkant terwijl je de zijkanten en achterkant kort houdt.

@landorsey / Instagram Roestige Ruwe Textuur 6/62Roestige Ruwe Textuur

Dit kapsel heeft wel wat onderhoud nodig voor mensen met een lichte golf of krul in hun haar. Zelfs degenen met van nature steil haar zullen droog haar moeten föhnen om deze lineaire look te krijgen.

Na het föhnen (en rechttrekken, voor degenen met golven), laat je een pomade door grote secties lopen om die extra textuur te krijgen.

@tombaxter_hair / Instagram Alles over getextureerde franjes 7/62Alles over getextureerde franjes

De schokkerige lagen maken deze opvallend gestileerde look gemakkelijk te bereiken. Na een goed bezoek aan de kapper, is alles wat nodig is een beetje was dat door de lagen wordt gesneden.

@ kevinluchmun / Instagram Frizzled strengen met subtiele delen 8/62Frizzled strengen met subtiele delen

Het slappe hartenbrekerhaar uit de jaren 90 maakt een serieuze comeback.

Vaak met een enkele strategisch geplaatste krul die over het voorhoofd wordt geveegd, definieert deze look 'relaxte, verfijnde'.

@ jodytaylorhair / Instagram Zijwaarts geborstelde open bladerdeeg 9/62Zijwaarts geborstelde open bladerdeeg

Een snit als deze staat goed bij zoveel gezichtsvormen. Het kan worden gestyled met meer volume bovenop om het gezicht langer te maken.

Het kan worden verward voor een opzettelijk onverzorgde look. Het kan worden gestyled met een afgeronde of schuine rand om de kaaklijn van een persoon in evenwicht te brengen.

De belangrijkste focus is om de zijkanten schoon te houden en de bovenkant van het haar te overdrijven.

@ 4hairpleasure / Instagram Golvende middellange puinhoop 10/62Golvende middellange puinhoop

Speel met het volume en de lengte van je haar met deze zorgvuldig zorgeloze look.

@thecommodoreatl/ Instagram Dun haar naar achteren geborsteld met Temple Shave elf/62Dun haar naar achteren geborsteld met Temple Shave

Dun haar komt veel voor. Een van de grootste voordelen van halflang haar is dat het de illusie kan wekken van dikker haar.

Lang haar heeft te veel gewicht, wat het verbergen van dunner wordende gebieden wat moeilijker maakt.

Kort haar biedt niet genoeg lengte om dunne plekken volledig te bedekken. Halflang haar naar achteren borstelen kan eventuele dunner wordende gebieden grondig camoufleren.

Voor extra karakter kan het trimmen van de slapen een interessante scheiding achterlaten tussen het kapsel en het gezichtshaar.

@rpb_nq / Instagram Blonde hoog geborstelde kuif 12/62Blonde hoog geborstelde kuif

De nexus van deze stijl komt neer op lengte. Dit aardbeiblonde kapsel heeft zoveel karakter als het haar precies in het midden zit.

Als het haar te kort is, kan het er conventioneel uitzien. Als het haar te lang is, kan het er cartoonachtig uitzien. Als het haar precies goed is, gebruik dan een lichtgewicht wax in vochtig haar en föhn het haar op en neer.

Gebruik een sterke haarlak om ervoor te zorgen dat het haar rechtop blijft staan. Houd de zijkanten compact tegen de hoofdhuid met een paar losse lokken die eruit steken.

@ iisakkinummi / Instagram Vrij ademen 13/62Vrij ademen

Soms is het beste wat je met je haar kunt doen, het te laten doen wat het wil. Op deze lengte is het moeilijk om fout te gaan.

Het haar is lang genoeg om op zichzelf interessante vormen te creëren en kort genoeg om niet in je ogen en mond te komen.

Zelfs als je niets aan je haar doet, geeft deze probleemloze lengte de illusie dat je weet hoe je jezelf moet presenteren.

de twist shady guy
@ joshlamonaca / Instagram Geduwde zijstrengen 14/62Geduwde zijstrengen

Het voor de hand liggende deel zorgt ervoor dat het haar in tegengestelde richtingen kan worden teruggeduwd. De tegenlijnen worden onderbroken met een fade langs de zijkanten.

De verschillende lijnen maken dit ontwerp interessant en spannend.

@jelle.vissers/ Instagram Undercut gelaagde push-back vijftien/62Undercut gelaagde push-back

Het haar wordt netjes naar achteren geveegd in deze onberispelijke stijl. Het lijndetail dat achter het oor is gesneden, geeft de snit persoonlijkheid en zorgt ervoor dat het niet 'te perfect' is.

Gebruik een goede conditioner, een kam met wijde tanden en een antikroescrème om vliegjes te voorkomen.

@ juanmapeluka / Instagram Gladde achterkant met Temple Fade 16/62Gladde achterkant met Temple Fade

Deze stijl houdt het haar uit het gezicht. Het schoonmaken van de zijkanten met een vervaagde tempel is een frisse kijk op deze gewenste lengte.

@xbigwesx / Instagram Roestige bruine losse strengen 17/62Roestige bruine losse strengen

Halflang haar is de mediale lengte voor haar. Roestig bruin is de mediale kleur. De rijke toon bevindt zich tussen blond en zwart en vormt een perfecte aanvulling op losse lokken.

Deze snit vereist minimale inspanning om te onderhouden en is goed voor elke gelegenheid.

@ egobarbers / Instagram Oppoetsen met hoog volume 18/62Oppoetsen met hoog volume

Om een ​​look te krijgen die een beetje doet denken aan vintage Colin Farrell, gebruik je een föhn om het haar naar boven te richten. Verwijder het volume aan de zijkanten met een borstel.

Gebruik wax voor textuur en haarlak voor volume. Duw voor afmeting een paar strengen naar voren. Kijk in de spiegel. Je bent een Ierse superster.

@ iisakkinummi / Instagram Half gescheiden strengen 19/62Half gescheiden strengen

Deze look is overal terug te vinden: van de straten van New York tot modebladen en rode lopers.

Het vertelt de wereld dat je gemakkelijk in de omgang bent en zachtaardig, met een slimme stijl en een goed begrip van wat er goed uitziet.

@we_married_hair / Instagram Undercut en klassieke lange top twintig/62Undercut en klassieke top

De verstandige beslissing om dit klassieke kapsel te krijgen, biedt talloze beloningen. Het ziet er niet alleen geweldig uit op bijna elke gezichtsvorm, maar het is ook gemakkelijk te stylen en te onderhouden.

Alleen / Shutterstock.com Klassieke taps toelopende en medium top eenentwintig/62Klassieke taps toelopende en medium top

Deze scherpe stijl maakt indruk op mensen dat je je persoonlijke stijl kent en wilt uitblinken in het leven.

Het toont volwassenheid zonder oud en stodgy te voelen. Krijg deze stijl door het haar aan de bovenkant langer te houden en de zijkanten smaller te maken.

Veeg het haar opzij en laat het vallen waar het wil.

Alleen / Shutterstock.com Lange strengen naar achteren geduwd 22/62Lange strengen naar achteren geduwd@did_by_kid / Instagram Top met hoog volume en taps toelopende zijkanten 2. 3/62Top met hoog volume en taps toelopende zijkanten@artlessdog / Instagram Klassiek taps toelopend op medium schaargewas 24/62Klassiek taps toelopend schaargewas@hayden_cassidy/ Instagram Middelgroot schaargewas 25/62Middelgrote schaar bijsnijden en taps toelopen@kieronthebarber/ Instagram Peter Facinelli Gelaagd medium gewas 26/62Peter Facinelli Gelaagd medium gewasFeatureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Fares Fares schaargewas 27/62Fares Fares' schaargewasDFree / Shutterstock.com Josh Bowman 28/62Josh Bowman's schaargewas en taperDFree / Shutterstock.com Gerard Butler 29/62Het natuurlijke middenstuk van Gerard ButlerKathy Hutchins / Shutterstock.com Jack Quaid 30/62Jack Quaid's golvende schaargewasDFree / Shutterstock.com Klassieke taps toelopende en rommelige brush-back Brush 31/62Klassieke taps toelopende en rommelige brush-back BrushShooting+Star+Studio / Shutterstock.com Rommelig oppoetsen en vervagen 32/62Rommelig oppoetsen en vervagen@giuse_laguardia / Instagram Krullend schaargewas 33/62Krullend schaargewassanneberg / Shutterstock.com Op regelgeving geïnspireerd medium gewas 3. 4/62Op regelgeving geïnspireerd medium gewasShooting+Star+Studio / Shutterstock.com Stekelig gestyled halflang haar en halslijnontwerp 35/62Stekelig gestileerd en halslijnontwerp@diogo_silvastudio/Instagram Gestyled Brush Up en Low Fade 36/62Gestyled Brush Up en Low Fade@barber.josh.o.p / Instagram Natuurlijke delen en blonde highlights 37/62Natuurlijke delen en blonde highlightsASDF_MEDIA / Shutterstock.com Casual gegooide strengen 38/62Casual gegooide strengen@thecommodoreatl / Instagram Lange strengen met taps toelopende strengen 39/62Lange strengen met taps toelopende strengen@gwilymcpugh / Instagram Stromend steil geverfd haar 40/62Stromend steil geverfd haar@ommeeed / Instagram Voorkant Karamel Hoogtepunten 41/62Voorkant Karamel Hoogtepunten@z_ramsey / Instagram Slordige kuif met golvende tempel 42/62Slordige kuif met golvende tempel@kvenzo.barber.cuts / Instagram Pocky tempel met naar achteren geduwd dun haar 43/62Pocky tempel met naar achteren geduwd dun haar@raduvitca / Instagram Golvende gekamde top 44/62Golvende gekamde top@ggsoaress / Instagram Stranded Quiff met gepofte top Vier vijf/62Stranded Quiff met gepofte top@glennmcgoldrick / Instagram Zijwaarts zwaaiende blonde top 46/62Zijwaarts zwaaiende blonde top@groomed_barber_club / Instagram Informele gepofte top met balancerende baard 47/62Informele gepofte top met balancerende baard@gutierstudio / Instagram Geverfde Blue Magic met zijborstel 48/62Geverfde Blue Magic met zijborstel@gutierstudio / Instagram Golvende teruggeduwde strengen met vlokken 49/62Golvende teruggeduwde strengen met vlokken@gwilymcpugh / Instagram Trendy stijve zijwaartse top vijftig/62Trendy stijve zijwaartse top@jakebolland / Instagram Die golvende kom 51/62Die golvende kom@hayden_cassidy / Instagram Vervaagde zijkanten met lange golvende top 52/62Vervaagde zijkanten met lange golvende top@hayden_cassidy / Instagram De klassieke side-swept pompy Guy 53/62De klassieke side-swept pompy Guy@streetbarbers_ / Instagram Tempel vervaagde gekrulde strengen bovenop 54/62Tempel vervaagde gekrulde strengen bovenop@mozambeak / Instagram Dunste Afro maakt het grootste volume 55/62Dunste Afro maakt het grootste volume@yakuzabarber / Instagram Krullen met hoog volume en geverfde highlights 56/62Krullen met hoog volume en geverfde highlights@kevinluchmun / Instagram Duivels lange strengen 57/62Sluwe lange strengen@titan_barber / Instagram Lang opgestoken geverfd dun haar 58/62Lang opgestoken geverfd dun haar@mattyconrad / Instagram Lange top met vervaagde zijkanten 59/62Lange top met vervaagde zijkantenInstagram jan.khalifaa / Instagram Lange, vloeiende en vervaagde vleugels 60/62Lange, vloeiende en vervaagde vleugels@bodiabarber / Instagram Tempel vervaagde zijkanten met overal strengen 61/62Tempel vervaagde zijkanten met overal strengen@ kipp_hair / Instagram Golvend teruggezwaaid dun haar 62/62Golvend achterovergebogen dun haar@kieronthebarber / Instagram