17 unieke kapselontwerpen voor mannen

Vier vijffoto's Dmytro Kolesnikov / Shutterstock.comEen frisse touch voor elke man.doorThomas Bush16 september 2019

Er zijn al honderden verschillende kapsels, maar je kunt ze allemaal net iets unieker maken door een eenvoudig kapselontwerp aan de zijkanten of achterkant toe te voegen. In feite zijn er zoveel opties voor kapselcombinaties dat het moeilijk kan zijn om te kiezen. Daarom hebben we 17 van onze favoriete kapselontwerpen voor mannen verzameld in dit handige album:Fohawk met ontkoppeld ondersnijdingsontwerp 1/Vier vijfFoux Hawk met ontkoppeld ondersnijdingsontwerp

Deze fohawk is afgewerkt met een effen ol 'high fade aan de zijkanten. Het zijn de vier klauwvormige insnijdingen die dit kapselontwerp echt opvallen!

@ edwardklipperhands / Instagram Losgekoppeld ontwerp met geverfde Fohawk twee/Vier vijfLosgekoppeld ontwerp met geverfde Fohawk

Hier is nog een fohawk, waar je kunt zien hoeveel verschil het kapselontwerp maakt. In dit geval geeft de gevallen verbinding met twee krassen eroverheen een felle, mannelijke uitstraling.@beholdthybarber / Instagram Halslijnontwerp met rommelige top 3/Vier vijfHalslijnontwerp met rommelige top

Deze keer is het een totaal ander kapsel - een zeer rommelige kuif - vergezeld van een vergelijkbare funkiness in het snitontwerp. Deze gekke ontkoppelingen zullen zeker de aandacht trekken.@beholdthybarber / Instagram Losgekoppelde ondersnijding 4/Vier vijfGevoerd kapselpatroon

U kunt uw kapselontwerpen voortzetten in het gezichtshaar, zoals in dit kapsel. Dit gevoerde patroon verbindt van boven naar beneden en is eenvoudig maar effectief.

@braidbarbers / Instagram Vervaagde Mohawk + Haarontwerp + V-vorm 5/Vier vijfVervaagde Mohawk + Haarontwerp + V-vorm

U hoeft in geen geval symmetrische kapselontwerpen te gebruiken. Voor deze specifieke look is er een lijnpatroon dat rond beide zijden van de nek draait - maar je kunt zien dat het aan de rechterkant veel prominenter is.

Vervaagde Mohawk + Haarontwerp + V-vorm,door @shrunnheads / Instagram Kapselontwerpen 6/Vier vijfGespoten highlights met geschoren lijnen

Afhankelijk van het effect dat je zoekt, kun je met deze unieke kapselontwerpen een aantal echt wilde stijlen creëren. Hier vullen hoekige snitten in het korte zijhaar de gekleurde bewegingen aan de bovenkant aan.

@braidbarbers / Instagram Hoge en strakke daling van de huidvervaging + haarontwerp 7/Vier vijfHoge en strakke daling van de huidvervaging + haarontwerp

Als je je funky voelt, is dit een kapselontwerp voor jou. Het korte haar aan de bovenkant garandeert een dagelijkse look die weinig onderhoud nodig heeft, maar het ingewikkelde ontwerp aan de zijkant voegt veel flair toe.

Hoge en strakke daling van de huidvervaging + haarontwerp,door @javi_thebarber_ / Instagram kapsel ontwerpen 8/Vier vijfFohawk met losgekoppelde huid-dichte zijkanten

Je kunt deze kapselontwerpen ook gebruiken om je stijl in tweeën te splitsen - zoals hier. De lange top is gestyled in een zeer faux fohawk, en de huid-dichte zijkanten zijn duidelijk omlijnd door een wilde en bochtige loskoppeling.

@tonisaura_barbershop / Instagram Kapselontwerpen 9/Vier vijfAbstract boutkapselontwerp

Deze kapselontwerpen worden maar door één ding beperkt: uw creativiteit. Deze stijl is een eenvoudige, gegeleerde ondersnit, die is geëgaliseerd met dit unieke boutpatroon aan de zijkant.

@jubei_ma / Instagram Losgekoppelde pompadour met haarontwerp 10/Vier vijfLosgekoppelde pompadour met haarontwerp

Wie zei dat één keer loskoppelen genoeg was? Deze losgekoppelde pompadour neemt de 'meer is beter'-benadering van kapselontwerpen, met dubbele loskoppelingen aan de vervagende zijkanten.

Krullende ondersnit,door @spukthebarber / Instagram Skin Fade Pompadour + Haarontwerp elf/Vier vijfSkin Fade Pompadour + Haarontwerp

Dit eenvoudige kapselontwerp met twee regels voegt een jeugdige flair toe aan een anders gemiddeldonderbieden.En natuurlijk, als je gezichtshaar hebt, waarom zou je daar dan ook niet een ontwerp in knippen?

Skin Fade Pompadour + Haarontwerp,door @javi_thebarber_ / Instagram Beschaduwde lage vervaging 12/Vier vijfBeschaduwde lage vervaging

De vervaging is een van de meest voorkomende kapselmotieven. Korte fades en lange fades,hoge vervagingenenlage vervagingen,straight fades en texture fades: je hebt keuze genoeg.

@spukthebarber / Instagram Pompadour met losse streng 13/Vier vijfPompadour met losse streng

De twee grote kapselontwerpen in deze stijl zijn:de pompadouren de ontkoppeling. Het is niet een bijzonder veel voorkomende combinatie, maar dat maakt het zo in het oog springend.

@ joshlamonaca / Instagram Gereflecteerde halslijn met casual strengen 14/Vier vijfGereflecteerde halslijn met casual strengen

Hier is een cool idee voor een haarlijnontwerp: trim een ​​reflecterend patroon, zoals dit. Knip in het hoofdgedeelte van het haar de door u gekozen vormen weg. Laat het haar vervolgens, onder de uiteindelijke haarlijn, ongeknipt in een weerspiegeling van die vormen.

@beholdthybarber / Instagram Quiffy-lagen met gespleten tempel vijftien/Vier vijfQuiffy-lagen met gespleten tempel

Veel haarlijn enhalslijn ontwerpenfocus op horizontale vormen en lijnen. Deze specifieke stijl gebruikt drie verticale (en bijna verticale) lijnen voor een coole, hoekige look.

leer je partner te vertrouwen
@ iisakkinummi / Instagram Top met golvende textuur en geschoren dominostenen 16/Vier vijfTop met golvende textuur en geschoren dominostenen

Je hebt dit soort dominopatroon misschien nog niet eerder gezien, maar je kapper zal van je houden vanwege zijn eenvoud. Knip gewoon afwisselende patches af met langere en kortere maten, en je bent klaar!

@paul_barbercode / Instagram Aan de zijkant geborstelde voorkant 17/Vier vijfAan de zijkant geborstelde voorkant

Er zijn er nogal watgetextureerde en gelaagde looksdie er zijn, maar weinigen zijn zo nauwkeurig als deze. De twee linten die van achteren naar voren lopen, bieden een super unieke, multidimensionale look.

@corneliucrihan/ Instagram Designer Fade Plus geverfde highlights 18/Vier vijfDesigner Fade Plus geverfde highlights

Dit kapsel heeft bijna alles - vervaging, rondingen, hoeken, highlights en gezichtshaar. Het zijn echter de hoekige halslijnontwerpen die echt in het oog springen.

@r.braid / Instagram Casual hand oppoetsen 19/Vier vijfCasual hand oppoetsen

Een simpele opfrisbeurt als deze is een uitstekendeonderhoudsarme keuzevoor elke man. Het werkt ongeacht je gezichtsvorm en ziet er heel anders uit dan de ultra populaire ondersnit.

@ gutierstudio / Instagram Devil twintig/Vier vijfDevil's Cut

Dit is een heel ander haarlijnontwerp, zelfs volgens de gekste haarlijnnormen. Haareen line-upaan de voorkant, een vervaging aan de zijkanten en een kleine snit die vanuit het midden naar achteren is bijgesneden.

@ joshlamonaca / Instagram Open kuif met tempelhaarlijn eenentwintig/Vier vijfOpen kuif met tempelhaarlijn

Focus niet te veel op het extra volumineuze bovenhaar in deze snit; verschuif in plaats daarvan je aandacht naar het horizontale ontwerp van de tempel, dat contrasteert met de lichte, bleke huid met nachtelijk zwart haar.

@ iisakkinummi / Instagram Designer Mid vervaagde Undercut 22/Vier vijfDesigner Mid vervaagde Undercut

De meeste kapsels zijn vervaagd aan de zijkanten, dus een gemakkelijke manier om elke look op te fleuren, is door er rechtstreeks vanaf te gaankort haarvoor een gladde scheerbeurt, zoals dit. Het is het zaagtandontwerp hier dat verdere aandacht vestigt op die verandering.

@z_ramsey / Instagram Frizzled Top met Geschoren Tempel 2. 3/Vier vijfFrizzled Top met Geschoren Tempel

Hier is nog een tempelontwerp, maar in tegenstelling tot andere, is het iets meer ingetogen van aard. Een eenvoudige horizontale rand zorgt voor veel witruimte voor het oor, zonder het te ingewikkeld te maken.

@johnny_snips/ Instagram Hardline-ontwerp met Curly Faux Hawk 24/Vier vijfHardline-ontwerp met Curly Faux Hawk@jarredsbarbers/ Instagram Hardline-ontwerp en zeer gestileerde top 25/Vier vijfTriple Hardline Design en zeer gestileerde Top Zig Zag Hardline Design en PompadourZonsondergang hardline-ontwerp 26/Vier vijfGestyled oppoetsen@abbas_ahmadifard/Instagram Spleethaar met spleetbaard 27/Vier vijfZonsondergang hardline-ontwerp@abbas_ahmadifard/Instagram Ruimteschip Hardline-ontwerp 28/Vier vijfSpleethaar met spleetbaard@ pedrinho_cabeloearte / Instagram Zig Zag Hardline Design en Pompadour 29/Vier vijfRuimteschip Hardline-ontwerp@diogo_silvastudio/Instagram Tempel geschoren ondersnijding 30/Vier vijfZig Zag Hardline Design en Pompadour@diogo_silvastudio/Instagram Hardline-ontwerp en opfrissen 31/Vier vijfTempel geschoren ondersnijding@taylorcutz1 / Instagram Zijkam en hardline-ontwerp 32/Vier vijfHardline-ontwerp en opfrissen@abbas_ahmadifard/Instagram Top met hoog volume en vervaagde tempel 33/Vier vijfZijkam en hardline-ontwerp@lo__sheicco __ / Instagram Chain Hardline-ontwerp 3. 4/Vier vijfTop met hoog volume en vervaagde tempel@patty_cuts / Instagram Doolhof Hardline-ontwerp 35/Vier vijfChain Hardline-ontwerp@lo__sheicco __ / Instagram Ontwerp met golvende lijnen 36/Vier vijfDoolhof Hardline-ontwerp@tonisaura_barbershop / Instagram Tatoeagelijnen 37/Vier vijfOntwerp met golvende lijnen@ricanbarber_ / Instagram Ontwerp in Griekse stijl 38/Vier vijfTatoeagelijnen@rpb_nq / Instagram Halslijnontwerp en zachte spikes 39/Vier vijfOntwerp in Griekse stijl@bodeguitabs / Instagram Hardcore hardlines 40/Vier vijfHalslijnontwerp en zachte spikes@dencioaguilar / Instagram Ombre Shadow Fade en Pomp 41/Vier vijfHardcore hardlinesmoohammad_hamze / Instagram Undercut ontmoet vervagen 42/Vier vijfOmbre Shadow Fade en Pompmoohammad_hamze / Instagram Lijnen en getextureerde uitsnede naast elkaar plaatsen 43/Vier vijfUndercut ontmoet vervagenmoohammad_hamze / Instagram Evenwichtige lijnen bij kort gewas 44/Vier vijfLijnen en getextureerde uitsnede naast elkaar plaatsenmoohammad_hamze / Instagram Vier vijf/Vier vijfEvenwichtige lijnen bij kort gewasmoohammad_hamze / Instagram