17 tweets over Elsa en Honeymaren in 'Frozen 2' die ze zo moeilijk verzenden

Disney

17 tweets over Elsa en Honeymaren in 'Frozen 2' die ze zo moeilijk verzenden

Door Lexi Williams 22 november 2019

Waarschuwing: dit bericht bevat spoilers voor Bevroren 2. Luister, ik ga je niet langer laten raden: Nee, Elsa krijgt geen vriendin binnen Bevroren 2 - althans niet expliciet. Er zijn echter zeker details in het nieuwe vervolg die wijzen op het potentiële lidmaatschap van de ijskoningin in de LGBTQ-gemeenschap. In het bijzonder is er een nieuw personage geïntroduceerd in de film, een jonge Northuldra-vrouw genaamd Honeymaren, waarvan de kijkers ervan overtuigd zijn dat het een liefdesbelang is voor Elsa. En de reactie van Twitter op Elsa en Honeymaren in Bevroren 2 laten zien hoe de potentiële relatie van fans is.

Bevroren 2 beantwoordde zoveel belangrijke vragen over Elsa - inclusief hoe ze haar krachten kreeg en waarom ze een stem hoorde die haar riep - maar het grootste mysterie over haar blijft een raadsel. Sinds de eerste film in 2013 in première ging, hebben fans zich afgevraagd of Elsa de eerste queerprinses (of beter gezegd koningin) van Disney zou worden, daarbij verwijzend naar haar gebrek aan een mannelijke liefdesbelang en de mogelijke coming-outberichten in 'Let It Go' als bewijs dat ze zou kunnen zijn. In de aanloop naar Bevroren 2Maar de regisseurs van de film onthulden dat Elsa opnieuw geen liefdesbelang in de film zou hebben.

soa-test negatief maar toch bezorgd

Maar dit weerhield het publiek er niet van om wild te worden toen de nieuwe film hen introduceerde bij Honeymaren.Disney

Honeymaren maakt deel uit van de groep inheemse mensen die in het betoverde bos wonen waar Elsa en haar groep naartoe reizen. TBH, haar rol lijkt niet veel betekenis te hebben, wat ertoe zou kunnen leiden dat ze zou geloven dat ze in de film was opgenomen, simpelweg als een nieuwe hint over Elsa's seksualiteit. Hoewel de twee vrouwen geen momenten hadden die ronduit romantisch waren, hadden ze een heel schattig één-op-één gesprek dat veel mensen interpreteren als flirterig. En, niet om grote spoilers of zoiets weg te geven, maar het einde van de film geeft aan dat Elsa in de toekomst zeker de kans zal hebben om meer tijd met Honeymaren door te brengen, dus er is zeker een kans dat er iets tussen hen groeit.

Hier is hoe Twitter denkt over de hele situatie:

wat is paspoort op tinder

Hoewel er geen woord is geweest over het maken van de Bevroren franchise een trilogie, veel fans kijken al uit naar een Bevroren 3, al was het maar om te zien hoe dit potentiële liefdesverhaal zich afspeelt.

Fans moeten misschien gewoon afwachten of er een is Bevroren 3 om deze potentiële relatie te realiseren. Tot dan - laat de fanfictie beginnen.