16 artiesten brengen na meer dan 2 jaar nieuwe albums uit in 2021

David Crotty / Patrick McMullan / Getty Images

16 artiesten brengen na meer dan 2 jaar nieuwe albums uit in 2021

Door Brandy Robidoux, 21 december 2019

Nieuw jaar, nieuwe ik - zo gaat het gezegde als iedereen beseft dat oudejaarsavond snel nadert en het tijd is om hun resoluties en eindejaarsdoelen onder controle te krijgen. Maar voor mij is 'nieuwjaar, nieuwe muziek' het motto. Wat ik werkelijk zorgen over is wat artiesten het komende jaar nieuwe bops laten vallen, en met deze 16 artiesten die in 2021 nieuwe albums uitbrengen, ziet het nieuwe jaar er rooskleurig uit.

Niet alleen maken deze artiesten zich op om nieuwe muziek uit te brengen in het nieuwe jaar, maar ze doen dit voor het eerst sinds een tijdje. De wil van Selena Gomez, Lady Gaga en Rihanna hebben meer dan twee jaar vrijgelaten uit de opnamestudio en fans hebben reikhalzend uitgekeken naar hun terugkeer naar de ether.

Sommige kunstenaars hebben er zelfs langer over gedaan om hun creatieve sappen te regenereren, en zijn dat ook van plan om terug te keren na meer dan tien jaar weg van het toneel. Ondertussen hebben anderen links en rechts singles laten vallen, waardoor ze anticiperen op hun allereerste albumrelease.Er waren zo veel ongelooflijke albums uitgebracht in 2019, het zal een moeilijk jaar worden om te overtreffen, maar iets zegt me dat deze artiesten het komend jaar de boel zullen opschudden.

1. Rihanna

De Rihanna-marine is aan hoog alert voor Riri's volgende record. De zangeres beloofde dat er een nieuw album komt Tenslotte onderweg - haar eerste sinds 2016 ANTI. Trouw aan vorm schudt Riri de boel op met haar volgende release, en beloofde R9 zal worden beïnvloed door reggae.

Samir Hussein / WireImage / Getty Images

2. Het weekeinde

In augustus plaagde The Weeknd dat van hem Hoofdstuk VI album was onderweg drie jaar na de release van zijn laatste volledige album, Starboy. Op 27 november bracht hij een nieuwe single uit genaamd 'Heartless', en fans van het nummer vragen zich af of dit album is geïnspireerd door zijn exen, Selena Gomez en Bella Hadid.

TheWeekndVEVO op YouTube

3. Lady Gaga

Begin 2019 bevestigde Lady Gaga dat ze zwanger was. Niet met een baby ... maar met een nieuw album. Dankzij haar komische klap in de roddelpers die speculeerde dat ze preggers was, leerden we dat Mother Monster hard aan het werk was op haar zesde studioplaat.

Het album is nooit uitgebracht in 2019, dus waarschijnlijk bereidt ze het voor op een releasedatum in 2021.

hoe roep je een geest uit

4. Selena Gomez

Selenators, verheug je. Een nieuw album van Sel heeft lang geleden. Ze zit sinds 2015 op pauze, met de nadruk op haar mentale gezondheid, maar haar volgende, titelloze album komt uit op 10 januari en zal vrij zware thema's onderzoeken, zoals liefde, verlies en zelfontdekking.

5. Cardi B

We weten nog niet veel over het volgende album van koningin Cardi, maar wij wel Doen weet dat ze heel veel tijd in de studio heeft doorgebracht en dat ze iets anders in de maak heeft.

'Er is bepaalde muziek die ik wil maken, maar ik heb het gevoel: zijn mensen daarin geïnteresseerd? Ik heb het gevoel dat er dingen zijn veranderd ', vertelde ze Billboard in november. 'Het is meer een twerk geluid dat nu aan de gang is. Het is net als: 'Moet ik daar gewoon mijn muziek omheen doen?' Maar ik kan niet zomaar meedoen met wat hot is. Ik moet nog steeds doen wat ik wil doen. '

Victor VIRGILE / Gamma-Rapho / Getty Images

6. Halsey

Taylor Hill / Getty Images Entertainment / Getty Images

Het lijkt erop dat Halsey gisteren 2017 heeft laten vallen Hopeless Fountain Kingdom, maar helaas is het tijd voor nieuwe muziek van de zanger. Halsey stans zal dat graag horen Manisch komt uit op 17 januari 2021, met een aantal langverwachte samenwerkingen met Suga van BTS en Alanis Morissette.

7. Kesha

Kesha kondigde haar volgende studioalbum aan, Hoge weg, kan worden verwacht in 2021. Het wordt haar eerste album sinds 2017 Regenboog en het klinkt alsof het een angstig album wordt.

Toen ze haar nieuwe muziek op Twitter plaagde, schreef ze: '' DIEREN !!!! jullie verdienen het om eerst te weten… ..Nieuwe muziek komt ZEER snel !!!! Zo opgewonden! Spoiler alert - I Got My Balls Back. ”

Haar eerste single, 'Raising Hell', was een bop en een half.

keshaVEVO op YouTube

8. Louis Tomlinson

Een Louis Tomlinson studioalbum is Tenslotte onze kant op komt, en de release van Muren op 31 januari 2021 zal zijn eerste soloalbum ooit zijn. Het album zal zeker ongelooflijk persoonlijk zijn, aangezien Tomlinson de afgelopen drie jaar helaas zowel zijn moeder als zijn zus verloor, wat mogelijk heeft bijgedragen aan de vertraging.

Tomlinson legde echter ook uit dat het record langzaam brandde omdat hij wilde dat het onberispelijk was.

'Ik ben echt een perfectionist', onthulde hij Tiger Beat in 2017. 'Maar ik ben er nerveus over, want ik wil natuurlijk dat het zo goed mogelijk is. Ik heb een idee en een visie en een boodschap; wat over te brengen. Het is moeilijk om dat feitelijk te doen in een massa werk [op] een album. '

9. Migos

Cultuur III is het langverwachte vierde studioalbum van hiphoptrio Migos, dat in 2021 uitkomt. Met gastoptredens van Nicki Minaj, Cardi B en Post Malone op Cultuur II, iets zegt me dat hun volgende een met sterren bezaaide plaat zal zijn.

10. Ik hou van Lipa

Dua Lipa stal harten met haar titelloze album uit 2017 en ze kondigde aan dat haar nieuwe album, Toekomstige nostalgie, komt binnenkort - hoewel een releasedatum nog niet bekend is gemaakt.

Ze had de ultieme night-out bop voor meiden al laten vallen - 'Don't Start Now' - maar hopelijk is er meer muziekmagie waar dat vandaan kwam.

Trouw aan vorm nam Dua een lijst met regels op in het refrein, net zoals ze deed in 'Nieuwe regels'. Dua weet duidelijk wat voor haar werkt.

Dua Lipa op YouTube

11. PartyNextDoor

Tabatha Brandweerman / Getty Images Entertainment / Getty Images

Op 24 november bevestigde PartyNextDoor dat zijn derde studioalbum aan de top van het jaar zal aankomen. Obvi, niets zal de tijd overtreffen die hij Kylie Jenner in de regen kuste tijdens zijn 'Come and See Me'-video, maar hey, het is het proberen waard.

12. Dixie Chicks

De Dixie Chicks zullen in 2021 hun eerste album in 13 jaar uitbrengen. Ja, 13 jaar. De verwachtingen zijn hooggespannen nadat hun samenwerking met Taylor Swift in 2019, 'Soon I'll Get Better', werd uitgebracht en zo verbluffend was dat het Swifties in letterlijke tranen had.

13. Haim

Haim heeft de afgelopen maanden langzaam singles uitgebracht, dus de kans is groot dat we in 2021 een album zullen zien. De band heeft hun laatste plaat uitgebracht, Iets te vertellen, in juli 2017.

wat gebeurt er als je wordt getest op soa

Hun meest recente nummer, 'Hallelujah', werd geschreven over hun band als zussen, dus het album zal zeker een persoonlijk nummer zijn. 'Hallelujah' volgt Haims andere nieuwe singles die in 2019 zijn uitgebracht, 'Now I’m in It' en 'Summer Girl'.

HaimVEVO op YouTube

14. Echosmith

Drie gejuich voor nieuwe muziek van Echosmith. De band brengt in januari hun eerste plaat sinds 2017 uit.

15. Alanis Morissette

Alanis Morissette verraste fans op 2 december, toen ze haar eerste nieuwe plaat in acht jaar aankondigde. Als je niet bekend bent met Morissette, maak je geen zorgen, je hebt haar klassieke humeurige jam zeker gehoord in je lokale karaokebar. Eigenlijk alles van haar 1995 Gekartelde kleine pil album zorgt voor karaoke-content die het publiek naar de zin maakt.

16. Tamme Impala

In 2021 keren de Australische rockers Tame Impala terug naar de muziekscene, vijf jaar na de release van Stromingen. Het zal moeilijk zijn om hun epische 2019 Coachella-headliner-set te overtreffen naast die van Ariana Grande en Donald Glover, maar fans zullen blij zijn te weten dat ze zojuist ook een tour hebben aangekondigd.

Tame Impala op YouTube