15 De meest trendy ponykapsels voor mannen van 2019

@r.braid / InstagramVan casual tot formeel, er is een ponykapsel voor elke situatie31foto'sdoorKapsel Inspiratie13 september 2021

Fringe-kapsels zijn een klasse apart. Terwijl stijlen zoals depompadourenkuifhaal het haar uit het gezicht, ponystijlen (dat wil zeggen, stijlen met een pony) laten het haar op natuurlijke wijze naar beneden vallen. Dit kan verbluffende resultaten opleveren. Als je op zoek bent naar eenin de modeponykapsel, bekijk deze populaire stijlen.

Alles over getextureerde franjes 1/31Lang en gestructureerd met franjes

Er gaat niets boven haar dat veel textuur heeft. Deze stijl maakt gebruik van puntknippen om het haar overal te textureren, en de gekartelde pony voegt nog meer flair toe aan de look.

@ kevinluchmun / Instagram Tempelvervaging met onregelmatige franjes twee/31Tempelvervaging met onregelmatige franjes

Een ander getextureerd kapsel, dit kapsel onderscheidt zich van anderen door een asymmetrische pony te gebruiken om een ​​unieke look te creëren.@iamtyrikjackson/ Instagram Geverfde top met fancy franjes 3/31Geverfde top met fancy franjes

Hier is een ongewone kijk op een ponystijl. Echt, de enige pony hier bestaat uit twee 'hoektanden' aan weerszijden van het hoofd, maar het valt niet te ontkennen dat het een unieke stijl creëert.

@cal_newsome/ Instagram Franjes helemaal over de top 4/31Korte pony met overhang

Dit is een ander soort stijl die je niet vaak ziet, maar waarmee je gegarandeerd opvalt in een menigte. De nette, op een rij geplaatste pony wordt onderbroken door plukjes haar die onregelmatig naar beneden hangen.

@ jmdabarber / Instagram Doornige Pocky Fringe 5/31Doornige Pocky Fringe

Deze korte ponystijl is getextureerd en gelaagd, waardoor een geweven effect op de bovenkant van het hoofd en een doorneffect voor de pony zelf ontstaat. De lange hoektand aan de zijkant, hoewel asymmetrisch, helpt de algehele snit in evenwicht te brengen.

liedjes over iemand die niet van je houdt
@ cutsbycameron / Instagram Top met structuur en dubbele franjes 6/31Top met structuur en dubbele franjes

Dit kapsel heeft een nette, uniforme pony met dubbele hoektanden aan de andere kant die de getextureerde beweging van het haar voortzetten.

@kvenzo.barber.cuts/ Instagram Hipster rechte franjes met subtiele lage vervaging 7/31Hipster rechte pony met subtiele lage vervaging

Bij twijfel kun je altijd voor een simpele rechte pony gaan. De vervaging aan de zijkanten is subtiel, maar laat de pony echt knallen.

@adhbrand / Instagram Rond de wereld franjes 8/31Rond de wereld franjes

Hier is de pony langer aan de randen en in het midden. Dit omlijst het gezicht mooi, waardoor dit een uitstekende keuze is voor mannen met ovale of ruitvormige gezichten.

@ joshlamonaca / Instagram Die gouden boog 9/31Die gouden boog

Dit is een net, verfijnd ponykapsel dat werkt met een verscheidenheid aan haartypes en persoonlijke stijlen. De hoge vervaging trekt veel van het gewicht door ervoor te zorgen dat het haar niet te onstuimig is.

@kvenzo.barber.cuts/ Instagram Rommelige top met scherpe schuine pony 10/31Rommelige top met scherpe schuine pony

Deze hoekige, licht asymmetrische pony wordt aangevuld met een scherpe lijn die het kapsel verenigt tot één samenhangende look.

@ dhr.lo __ / Instagram Mini franjes met lichte textuur elf/31Mini franjes met lichte textuur

Dit kortere model is een minimale, onderhoudsarme keuze voor mannen die een flexibele snit willen die de hele dag stijlvol kan blijven.

@yourbarbergigi / Instagram Licht vervaagde line-up met rechte voorkant 12/31Licht vervaagde line-up met rechte voorkant

Geïnspireerd door de klassieke komvormige snit, maakt deze ponystijl gebruik van zowel schaarknippen als taps toelopen om ervoor te zorgen dat de 'kom' prominent aanwezig is.

@ horatiuthebarber / Instagram Gemaskerde gestrande pony met geborstelde krullen aan de zijkant 13/31Gestrande pony met aan de zijkant geborstelde krullen

Op zoek naar textuur en beweging? Deze stijl heeft genoeg. De asymmetrische pony is het hoogtepunt en geeft een draai aan de rommelige look.

@ horatiuthebarber / Instagram Lange strengen met voorhoofd 14/31Lange strengen met voorhoofd

Als je een nephavik recht naar beneden zou borstelen, zou je zoiets kunnen krijgen als deze lange, swooping ponystijl met een vleugje punkcultuur.

@ cutjunkies / Instagram Lange puntige textuur vijftien/31Lange puntige textuur

Voor een stijlvolle maar toch leuke look, levert deze spiked-stijl. De spikes dienen ook als pony, wat deze snit vrij uniek maakt.

@ iisakkinummi / Instagram Gestructureerde franjes met geschoren haarlijn 16/31Extreem hardcore getextureerde pony

Als je op jezelf wilt lijkenwerkelijknet uit bed gerold, probeer deze ongelooflijk rommelige stijl eens. Het harde deel en de taps toelopende zijkanten helpen om deze anders wilde look te temmen.

mijn vriend is een speler
@ egobarbers / Instagram Franjes met huidvervaging 17/31Drop-down voor huidvervaging

Deze snit is zo eenvoudig als maar kan, met een korte pony en een taps toelopende zijkant. Als je een baard hebt, zal deze snit er mooi bij passen.

@brinie / Instagram Weduwen Peaking Hoekige Fringe 18/31Widow's Peaking Hoekige Fringe

De piek van een weduwe kan het middelpunt van je kapsel zijn, zoals blijkt uit deze hoekige pony. In plaats van de piek te verbergen, laat deze snit het zien en gebruikt het om de pony te vormen.

@vsz_barber / Instagram Schokkerige franje op Frans gewas en ondersnijding 19/31Schokkerige franje op Frans gewas en ondersnijding

Hier is een kapsel waarmee je een statement kunt maken. Een lange pony hangt tot aan de wenkbrauwen terwijl de korte zijkanten in schril contrast staan.

@ rokkmanbarbers / Instagram Rechte korte pony en ondersnit twintig/31Rechte korte pony en ondersnit

Dit type rechte pony wint aan populariteit, vooral in high fashion, en het is zeker een gedurfde look. Met deze specifieke variatie voegt een subtiele line-up een beetje extra definitie toe.

essentiële oliën voor stemmingsstoornissen
@rpb_nq / Instagram Medium fade en lange puntige pony eenentwintig/31Medium fade en lange puntige pony

Rijk en vol beweging, dit weelderige kapsel is een uitstekende keuze voor mannen met dikker haar. De pony groeit op natuurlijke wijze vanuit het getextureerde lichaam en strekt zich gracieus naar voren uit.

@ryancullenhair / Instagram Licht hoekig getextureerde franje 22/31Licht hoekig getextureerde franje

Deze ooit zo licht asymmetrische pony heeft een lossere, luchtigere textuur voor maximale body en een meer casual uitstraling.

@sam_campagna / Instagram Hoekige pony en korte olifantenslurf 2. 3/31Hoekige pony en korte olifantenslurf

Nog een hoekige, asymmetrische stijl, dit kapsel is een korte maar modieuze optie met een olifantenslurf die aan de zijkant hangt.

@dylanportner / Instagram Lange alternatieve punkrand en ondersnijding 24/31Lange alternatieve punkrand en ondersnijding

Deze snit heeft een van de langste franjes op deze lijst en is meteen een eyecatcher. De pony hangt helemaal tot aan het puntje van de neus, terwijl de zijkanten superkort zijn bijgesneden voor contrast.

@ryancullenhair / Instagram Overwoekerde zijbrandwonden op Caesar 25/31Overwoekerde zijbrandwonden op Caesar en schokkerige franje

Gebaseerd op de kortgeknipte Caesar, heeft deze snit een mix van schokkerig en golvend haar op verschillende plekken om verschillende texturen te creëren.

@dylanportner / Instagram Blonde rommelige shag 26/31Blonde rommelige shag met gordijnfranje

Als je van lang haar houdt, is dit iets voor jou. De pony is lichtjes in het midden gescheiden voor een subtiele flair.

@dylanportner / Instagram Rechte franje met Strandy Trend 27/31Rechte franje met Strandy Trend

Een ander rechttoe rechtaan kapsel, deze rechte pony houdt het kort met uitgedund haar dat zorgt voor een lichtere, ontspannen snit.

@sunshinesnipps / Instagram Rechte pony met mini-opstelling Line 28/31Rechte pony met mini-opstelling Line

Met een korte, rechte pony en een geschoren lijn valt deze look op zonder al te dramatisch te zijn. Een leuke bijkomstigheid is de voortzetting van de lijn in de baard.

@tombaxter_hair / Instagram Blonde Franse crop met korte pony 29/31Blonde Franse crop met korte pony

Dit minimale ponykapsel is een van de kortste op deze lijst en biedt een nette, onderhoudsarme optie voor mannen die de voorkeur geven aan kort haar.

@dylanportner / Instagram Rechte franje 30/31Rechte franje

Major Leonard Nimoy vibes en we zijn er voor! Deze op Star-Trek geïnspireerde look is zo'n perfect voorbeeld van exampleeen rechte lijnrand.

@kevinluchmun / Instagram Rechte pony met harde delen Hard 31/31Rechte pony met harde delen Hard

Dit harde deel is zo prominent dat het bijna zou kunnen doorgaan alseen losgekoppeld kapsel.De lijn scheidt onbeschaamd de pony en de bovenkant van het haar op dit zeer nette kapsel.

@z_ramsey / Instagram