15 reisdoelen voor 2021 die uw jaar naar een hoger niveau tillen

Sophie Mayanne / Getty Images

15 reisdoelen voor 2021 die uw jaar naar een hoger niveau tillen

Door Marisa Casciano 3 januari 2021

In je achterhoofd of in een notitie op je telefoon, heb je misschien een bucketlist. Het kan een reeks opsommingstekens bevatten die u motiveren om in het nieuwe jaar een vlucht te halen. Het kan je aanmoedigen om iets te proberen dat je nog nooit eerder hebt gedaan, en het zorgt ervoor dat je adrenaline begint te pompen, zelfs bij de gedachte eraan. Voor de toepassing van dit artikel moet u echter een nieuwe lijst maken die uitsluitend is gewijd aan uw reisdoelen voor 2021.

Want hoewel je bucketlist vol staat met geweldige ideeën over dingen om te doen, bestemmingen om uit te checken en gerechten om te proberen, moet je het opsplitsen. Als je echt meer wilt 'reizen' in 2021, dan kun je overwegen om jezelf wat richtlijnen te geven - maak opsommingstekens voor die punten, en neem je ervaringen één magisch moment tegelijk.

Om uw kernachtige, korrelige doelen te achterhalen, kunt u een paar lijstitems kiezen die u nu gemakkelijk en haalbaar lijken, en u uw ideale reis voorstellen. Je kunt ook een beetje naar beneden scrollen en enkele reisdoelen uitkiezen die ik voor 2021 heb gemaakt en die tot je ronddwalende ziel spreken. (Hoe perfect, hè?)1. Kijk hoe de zon ondergaat boven de oceaan

Elke reis zou met een zonsondergang moeten komen. Het is niet per se een regel, maar het is een solide advies, vooral als je een reis magischer wilt voelen. Het geeft je de tijd om na te denken over wat je tijdens je vakantie hebt gedaan. Maak de ervaring in 2021 spannender door naar een zonsondergang te kijken die plaatsvindt boven de oceaan.

ontmoette de ene

2. Breng je verjaardag door op een nieuwe bestemming

Shutterstock

Heb je ooit je verjaardag gevierd tijdens een reis? Zo niet, dan is 2021 jouw jaar om je ballonnen, confetti en cake ergens anders heen te brengen. Maak er nu een afgevinkt doel van door te plannen waar je heen wilt, in welk hotel je wilt verblijven en ook een paar vliegtickets te boeken. Bereid je dan voor op magie.

3. Zie iemand voorstellen aan hun SO

Er hangt liefde in de lucht in 2021, en als je op reis bent, zou het best lief zijn als je iemand zijn SO zou zien voorstellen. Je zou een gelukkige omstander zijn, klappen nadat ze 'ja' zeiden en waarschijnlijk ook een paar foto's maakten. Je kunt dit doel niet beheersen, maar jij kon reis naar een romantische stad als Parijs en zie mogelijk een gelukkig stel verloofd worden.

4. Maak foto's met een vintage of neonreclame

U kunt altijd op zoek zijn naar vintage borden en neonlichten wanneer u op reis bent. Ze zorgen voor de beste foto-opps en coolste inhoud voor de 'Gram. Maak er dit jaar uw missie van om er een te vinden op elke plaats waar u gaat en te zien hoe verschillend en uniek ze zijn.

5. Koop een tijdschrift in een andere taal

Oscar Wong / Moment / Getty Images

Een van de leukste dingen van reizen naar andere landen is het ervaren van een andere cultuur. Dit omvat het eten van verschillende soorten voedsel - soms op verschillende tijdstippen - deelnemen aan verschillende tradities en het zien van tijdschriften op stands in verschillende talen. Kies een van die tijdschriften, koop het en laat het je reis naar het buitenland herdenken, oké?

6. Ga op wandeltours onder begeleiding van lokale bewoners

De gemakkelijkste en meest lonende manier om een ​​bestemming te leren kennen, is door wandeltochten te maken onder leiding van de lokale bevolking. Het kan u een kans geven om meer te zien van de plaats waar u zich bevindt en de geschiedenis en verhalen achter de gebouwen en de bruisende markt in het centrum te leren kennen. Ga in 2021 op elke plek die je bezoekt - groot of klein, dicht bij huis of in het buitenland.

7. Ontmoet uw sociale media-vrienden

Het mooie van sociale media is dat het een veel van mensen samen, en de kans is groot dat je een paar goede vrienden hebt die je alleen via Instagram hebt ontmoet. Maak tijdens je reizen dit jaar afspraken om deze BFF's te ontmoeten en samen de wereld te zien.

8. Ga naar een show voor je favoriete artiest

skynesher / E + / Getty Images

Toert uw favoriete artiest in het nieuwe jaar? Koop kaartjes voor een van hun shows over de hele wereld. Dat is juist. Sla de locaties die dicht bij huis liggen over en kies er een uit in een stad waar je naar op zoek was. De goede sfeer en zoete tijden zijn het extra geld dat je uitgeeft aan vliegtickets, avonturen en accommodaties waard.

9.Maak maaltijden in uw hotelsuite of Airbnb

Reizen kan heel snel duur worden. Daarom zou je in het nieuwe jaar moeten overwegen om eten te maken in je hotelsuite of Airbnb. Ga aan het begin van je reis naar de markt en haal wat verse ingrediënten om te eten wanneer je kunt. Het creëert meer ruimte in uw budget voor toekomstige reizen en excursies.

10. Neem een ​​picknick in een schattig park

Picknicken in een schattig park is een gemakkelijk en haalbaar reisdoel voor 2021. Om dit te doen, pak je gewoon een rugzak en laad je deze met vers fruit, een knapperig stokbrood en smakelijke kaas, en ga je naar een gezellig stukje gras op uw bestemming. Spoiler alert: het zal er perfect uitzien.

11. Huur een auto en rijd rond uw bestemmingen

Shutterstock

Is er veel dat u op één bestemming wilt zien? Verblijft u in een hotel of Airbnb dat iets buiten een grote stad ligt? Huur een auto en rijd rond de plaats alsof je een local bent. Het zorgt ervoor dat je alles doet en ziet en een zo authentiek mogelijke ervaring krijgt.

12. Zie een belangrijke bezienswaardigheid of attractie

Je hebt nu een jaar de tijd om een ​​aantal reisdoelen te maken en te bereiken. Dat is genoeg tijd om minstens één belangrijke bezienswaardigheid of attractie over de hele wereld te zien. Of dat nu het kasteel van Assepoester in Disney World, de Eiffeltoren of de beroemde vuurtoren in de stad naast de jouwe is? Dat is aan jou.

13. Stel een video van uw reis samen wanneer u thuiskomt

Elke reis wordt tweemaal meegemaakt. Een keer, als je erop zit en elke herinnering voor het eerst ervaart. Ten tweede, als je thuiskomt en je familieleden en besties vertelt wat je hebt gedaan en gezien. Zorg ervoor dat je nooit een moment vergeet door een video samen te stellen van elk van je reizen in 2021.

14. Word eerder wakker tijdens uw vakantie

Jasmina007 / E + / Getty Images

Als je de neiging hebt om uit te slapen tijdens vakanties, mis je mogelijk een veel tijd die je zou kunnen besteden aan once-in-a-lifetime ervaringen. Haal het meeste uit je reizen in 2021 en heb als doel om eerder wakker te worden, jezelf te trakteren op een gigantisch ontbijt en je spannende reis te beginnen.

15. Plaats geen berichten op sociale media terwijl u op reis bent

In het nieuwe jaar waarin je over de hele wereld jetset bent, kun je er je doel van maken niet post op sociale media. Je zou een heleboel foto's kunnen maken van het uitzicht vanaf een top van een berg, je hotelkamer of de borden met zelfgemaakte pasta die je in een klein restaurant had. Maar in plaats van ze in realtime te uploaden, zodat je volgers ze meteen een like kunnen geven, kun je wachten. Het maakt uw reizen misschien net iets magischer.