15 medium en schouderlange kapsels voor vrouwen

25foto's makarenkodenis / Shutterstock.comSchouderlang haar is de perfecte stijl voor de moderne vrouwdoorKapsel Inspiratie19 juli 2019

Hoewel niet zo gedurfd als een pixie of zo benijdenswaardig als lange golven, is halflang haar verre van saai. Halflang haar is zelfs veelzijdig en geeft je meer stylingopties dan je zou denken. Van een eenvoudige lob tot een stompe pony, er is een kapsel van gemiddelde lengte dat voor jou zal werken.

Margot Robbie 1/25Margot Robbie's lange bob met zijscheiding

Je kunt zo ongeveer alles doen wat je wilt met een lange bob. Terwijl ze gewoonlijk in het midden worden gescheiden, neem je een pagina uit het boek van Margot Robbie en maak je een diep zijdeel. Je kunt zelfs wat extra lokken kammen voor extra volume.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Jenna Dewan twee/25Lob van Jenna Dewan

De lob van Jenna Dewan is klassiek. Het valt net voorbij haar sleutelbeenderen, heeft een scheiding in het midden en bevat slechts een paar lagen om haar gezicht beter te omkaderen. Deze 'do' is absoluut perfect als je een veelzijdige look wilt die je op veel manieren kunt stylen.DFree / Shutterstock.com Rosie Huntington 3/25Rosie Huntington's gelaagde lob

Voor een look die iets complexer is, neem een ​​lob met lagen zoals die van Rosie Huntington. Hoewel het nog steeds gemakkelijk te onderhouden is, biedt een gelaagde lob meer dynamische stylingopties dan een stompe lob.

iedereen blij maken behalve jijzelf
DFree / Shutterstock.com Olivia Palermo 4/25Olivia Palermo's slanke schouderlengte crop Should

Als je kort haar wilt dat nog lang genoeg is om in een paardenstaart te trekken, kies dan voor een crop op schouderlengte. Maak het glad en glanzend zoals dat van Olivia Palermo om een ​​extra niveau van verfijning te bereiken of overweeg om het te krullen als je het korter wilt.

scarletsails / Shutterstock.com Lucy Hale 5/25Lucy Hale's Lob met zachte highlights

Lucy Hale staat bekend als een haarkameleon, maar een van haar meest opwindende looks is deze lob met zachte highlights. De heldere gouden highlights omlijsten haar gezicht prachtig en vestigen de aandacht op haar ogen.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Kirsten Dunst 6/25Kirsten Dunst's zachte golvende lob en middenstuk

Je hoeft geen middellang haar te hebben om wat zachte golven te rocken; kijk maar naar Kirsten Dunst. De lengte van haar lob werkt voor haar haartextuur, en de golven zien er vooral mooi uit in het middengedeelte.

romantische zelfgemaakte cadeaus
Tinseltown / Shutterstock.com Ashley Greene 7/25Ashley Greene's Caramel Ombre

Om de ombre-trend bij te werken, kun je voor subtielere tinten gaan, vooral als je korter haar hebt zoals Ashley Greene. Felblond aan de uiteinden van je haar kan je gezicht en stijl overweldigen, maar warmere, karameltinten werken in plaats daarvan om je gezicht te verlichten.

jstone / Shutterstock.com Rachel McAdams Shaggy Lob met rechte pony 8/25Rachel McAdams Shaggy Lob met rechte pony

Wees niet bang om een ​​pony te krijgen als je een lob of bob hebt! Rachel McAdams bewijst dat een stompe pony ongelooflijk goed past bij haar lob. De ruige stijl contrasteert mooi met de rechte pony om een ​​onverwachte en interessante look te creëren.

Tinseltown / Shutterstock.com Ciara 9/25Ciara's Asy Blonde Balayage

Weinig opvallende trends zijn de afgelopen jaren zo populair geweest als balayage. Deze highlights werken toevallig goed met lobs - kijk maar naar Ciara! – omdat ze allebei weinig onderhoud vergen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een trimbeurt of het bijwerken van uw wortels; de stijl ziet er beter uit als deze minder gepolijst is.

s_bukley / Shutterstock.com Blonde schokkerige Bob 10/25Blonde schokkerige Bob

Bobs staan ​​bekend als stijlvol en verfijnd; geef deze populaire 'doe een update door je haar witblond te verven. Als je je kapper vraagt ​​om een ​​paar schokkerige lagen toe te voegen, kan een bob ook minder gepolijst en moderner aanvoelen.

deniskomarov / Shutterstock.com Blonde lange bob en rechte pony elf/25Blonde lange bob en rechte pony

Een rechte pony trekt de aandacht en toont een zekere onbevreesdheid als het om je look gaat. Ga nog creatiever te werk met een warme blonde kleur en een stick-straight lob voor een stijl die ultra-actueel en helemaal cool is.

s_bukley / Shutterstock.com De lichte schokkerige pony van Tyra Banks 12/25De lichte schokkerige pony van Tyra Banks

Een stijl als de lob van Tyra Banks staat iedereen geweldig. De natuurlijke golven en lagen in haar lob trekken van nature de aandacht naar haar gezicht, en haar schokkerige pony is speels en lief.

Tinseltown / Shutterstock.com Amanda Seyfried 13/25Amanda Seyfried's klassieke medium snit

Kies voor een eenvoudige maar verfijnde stijl voor een klassieke medium snit zoals die van Amanda Seyfried. Haar blonde golven zijn tijdloos en moeiteloos. Bovendien kan deze snit naar wens worden gestyled en is hij gemakkelijk te onderhouden.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Olivia Culpo 14/25Olivia Culpo's klassieke schouderlengte crop

Haar dat tot op je schouders valt, is een klassieke lengte. Hoewel het nog aan de korte kant is, kan het nog steeds in een paardenstaart, knot of vlecht worden gedaan. Om dit nog eleganter te maken, maakt u uw lokken net zo glad en glanzend als die van Olivia Culpo.

Taylor Swift-nummer voor Harry Styles
scarletsails / Shutterstock.com Kendall Jenners Slick Back Look vijftien/25Kendall Jenners gelikte achterkant

Kendall Jenner bewijst dat je geen kort haar hoeft te hebben om er edgy uit te zien. Als je de ultieme cool-girl-look wilt, kun je je haar zo gladstrijken, ongeacht de lengte.

Tinseltown / Shutterstock.com Volumineuze Half Up van Cheryl Cole 16/25Volumineuze Half Up van Cheryl ColeTwocoms / Shutterstock.com Honingkam lange bob 17/25Honingkam lange bobAlleen / Shutterstock.com De genereuze golven van Melanie Liburd 18/25De genereuze golven van Melanie LiburdDFree / Shutterstock.com Amber Heard 19/25Amber Heard's zijwaarts vallende krullende bobcarrie-nelson / Shutterstock.com Greta Scarano twintig/25Greta Scarano's Lob met blonde en honingkleurige highlightschinellatophoto / Shutterstock.com Olivia Wilde eenentwintig/25Olivia Wilde's honingraat ombreTinseltown / Shutterstock.com De rechte pony en medium crop van Christina Ricci 22/25De rechte pony en medium crop van Christina RicciFeatureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com De rommelige dubbele broodjes van Vanessa Hudgens 2. 3/25Vanessa Hudgens' rommelige dubbele broodjesgenspresslinephotos / Shutterstock.com Volumineuze Half-Up van Ariel Winter 24/25Volumineuze Half-Up van Ariel Winterpresslinephotos / Shutterstock.com De ontspannen krullen van Natalie Portman 25/25De ontspannen krullen van Natalie PortmanAndrea Raffin / Shutterstock.com