15 elegante kapsels voor vrouwen boven de 50

16foto's makarenkodenis / Shutterstock.comJe hoeft je stijl niet op te offeren alleen omdat je ouder wordtdoorAnn Baker16 juli 2019

Je tijd voor trends is niet voorbij alleen omdat je wat ouder bent. Het is zelfs het perfecte moment om te gaan experimenteren met je haar. Er zijn tenslotte nog steeds genoeg leuke, modieuze stijlen om te proberen die perfect zijn voor vrouwen boven de 50.

De rechte bob van Sandra Bullock 1/16De rechte bob van Sandra Bullock

Er zijn maar weinig stijlen die zo adembenemend en opvallend zijn als een rechte bob. Deel je haar in het midden, zoals Sandra Bullock, voor een extra dramatische look.

hoe weet je wanneer een leo-vrouw klaar is?
scarletsails / Shutterstock.com Sarah Jessica Parker twee/16Sarah Jessica Parker's kenmerkende honinggolven

Golven zijn altijd in de mode, maar overweeg om voor grotere, lossere golven te gaan, vergelijkbaar met die van Sarah Jessica Parker voor een meer volwassen look. Voeg wat zachte, honingkleurige highlights toe voor wat extra glans.s_bukley / Shutterstock.com Madonna 3/16Madonna's Blonde op Blonde Balayage

Balayage is populair, vooral onder brunettes, maar Madonna bewijst dat blondines net zo veel plezier kunnen hebben met highlights. Het beste van alles is dat als er grijze haren beginnen binnen te komen, ze gemakkelijk opgaan in het blond.

jstone / Shutterstock.com Losse krullen van Demi Moore 4/16Losse krullen van Demi Moore

Je haar hoeft niet zo lang te zijn als dat van Demi Moore om deze look te rocken; losse, strandachtige krullen zien er ook fantastisch uit op korter haar. Probeer je haar te vlechten terwijl het nauwelijks vochtig is om dit ontspannen 'doen' te bereiken.

jstone / Shutterstock.com Salma Hayek 5/16Salma Hayek's krullende brunette balayage

Donkerbruine balayage-highlights zijn om voor te sterven. Krul je haar zoals Salma Hayek om het lichtste deel van je gekleurde krullen te laten zien.

waarom vertrouwen belangrijk is in een relatie
Jaguar PS / Shutterstock.com Angela Basset 6/16Angela Basset's Curly Bob en zijwaarts geveegde pony

Bobs zijn een van de beste stijlen voor vrouwen boven de 50. Maak het een beetje spannend metwat strakke krullenen zijwaarts vallende pony zoals Angela Basset.

s_bukley / Shutterstock.com Sheryl Crow 7/16Sheryl Crow's Caramel-Blonde Hoogtepunten

Er is veel wat je kunt doen, qua kleur, met blond haar. Door bijvoorbeeld wat karamelkleurige highlights toe te voegen, creëer je rijkdom en diepte, waardoor je haar er gezonder en glanzender uitziet.

Andrea Raffin / Shutterstock.com Rechte lange lagen van Halle Berry 8/16Rechte lange lagen van Halle Berry

Lange lagen zijn veelzijdig en klassiek, en ze maken het stylen een makkie. Haal een pagina uit het boek van Halle Berry en deel je haar in het midden voordat je het stijlt voor een supertrendy look.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Heather Locklear 9/16Heather Locklear's lange gelaagde medium snit

Als super rechte lokken niets voor jou zijn, zijn er nog tal van andere manieren om lange lagen te stylen. Probeer bepaalde delen uit te klappen, andere te krullen en wat extra volume toe te voegen, zoals Heather Locklear, om te zien wat je het leukst vindt.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Elizabeth Hurley 10/16Elizabeth Hurley's klassieke middendeelgolven Wave

Weinig looks zijn zo klassiek en doen denken aan het oude Hollywood als de springerige golven van Elizabeth Hurley. Voor een moderne update van deze retro-do, probeer je haar in het midden te scheiden.

tekenen dat je een informele relatie hebt
Markus + Wissmann / Shutterstock.com Golvende lange bob van Naomi Watts elf/16Golvende lange bob van Naomi Watts

Lange bobs, of 'lobs', hebben momenteel een beetje een moment, en Naomi Watts is vooral trendy met haar middelste deel. Overweeg om wat losse golven te omarmen voor een strandachtige sfeer.

Andrea Raffin / Shutterstock.com Marcia Cross 12/16Marcia Cross' Easy Shoulder Crop met voorste lagen

Schouderlang haar is gemakkelijk te stylen en te onderhouden. Voor wat extra body en volume, vraag je kapper om lange, gezichtsomhullende lagen aan de voorkant, vergelijkbaar met Marcia Cross.

DFree / Shutterstock.com Cindy Crawford 13/16Cindy Crawford's Honey Balayage op bruin

Cindy Crawford is een stijlicoon en haar prachtige honingbalayage-highlights bewijzen dat. Voeg wat honing en roodachtige highlights toe aan donkerbruin haar om de aandacht op je gezicht te vestigen.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com De blonde kant van Nicole Kidman_ 14/16Het blonde zijdeel van Nicole Kidman

Zijdelen zijn universeel vleiend, waardoor deze look van Nicole Kidman ongelooflijk eenvoudig thuis te recreëren. Draai gewoon je haar opzij voor extra volume en voeg wat losse golven toe, dan ben je klaar om te gaan!

taniavolobueva / Shutterstock.com Monica Bellucci vijftien/16Monica Bellucci's halfgedeelde pony

Gordijn ponyzijn een andere populaire trend van de dag, maar je hoeft geen 20-jarige te zijn om ze te rocken. Immers, als Monica Bellucci ze voor elkaar kan krijgen, kun jij dat ook.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Helen Hunt 16/16Helen Hunt's golvende lange lagen en zijdeel

Als je je ooit hebt afgevraagd waarom sommige vrouwen stoppen met het kiezen van chique kapsels naarmate ze ouder worden, dan is dit een must-try voor jou. Hunt's krullen complimenteren de lagen die haar gezicht helpen omlijsten, en hier brengt het zijgedeelte een vleugje verfijning naar de beachy vibes, we zijn er helemaal weg van!

pstafford / Shutterstock.com