12 tijdloze en moderne bob-kapsels voor vrouwen

19foto's JStone / Shutterstock.comJe zult je nooit vervelen met een bob.doorKapsel Inspiratie3 augustus 2019

Weinig kapsels zijn zo veelzijdig als de bob. Ze zijn al tientallen jaren een van de meest populaire bezuinigingen, en hoeveel tijd er ook verstrijkt, er lijkt altijd een leuke manier te zijn om het bij te werken en te vernieuwen. Bekijk enkele recente populaire bob-trends.het leven als vanzelfsprekend beschouwen
Vanessa Hudgens 1/19Vanessa Hudgens' zijwaarts geduwde genivelleerde bob

Wil je een beetje gedurfd zijn met je bob? Gebruik je favoriete gel of houdproduct en gebruik het om je haar naar achteren en opzij te strijken zoals Vanessa Hudgens. Je ziet eruit alsof je rechtstreeks van het strand komt.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Emma Watsons Bob twee/19Emma Watson's gekrulde bob

Je kunt deze stijl van Emma Watson rocken, of je haar nu al bob-lengte of langer is. Het enige wat je hoeft te doen is de punten van je haar krullen of opsteken om de illusie van een bob te creëren.Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Karlie Kloss 3/19Karlie Kloss 'geïnspireerde stijl uit de jaren 1920

Karlie Kloss' 'do is een eerbetoon aan de flappers uit de jaren 1920 die de bobsnit die we vandaag kennen populair maakten. Veeg je pony laag over je voorhoofd en voeg wat zachte golven toe aan het lichaam van je haar om het fris te houden.Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Emilia Clarke 4/19Emilia Clarke's Mid Part Half Up

Wie zegt dat je kort haar niet kunt opsteken? Volg het voorbeeld van Emilia Clarke en gebruik haarspelden, een clip of een haarband om de helft van je haar vast te zetten. Je kunt zo netjes of rommelig zijn als je wilt!

DFree / Shutterstock.com Bob van Milla Jovovich 5/19Bob van Milla Jovovich

Voeg wat body en volume toe aan je bob door een paar strategische krullen toe te voegen, zoals Milla Jovovich. Hoewel haar snit relatief eenvoudig is, tilt de kleine krul in haar pony het naar een hoger niveau.

Harry Styles Camille
Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com De gladde rug van Kristen Stewart 6/19De gladde rug van Kristen Stewart

Wees niet bang om te gaan voor een edgy rocker-look zoals Kristen Stewart. Houd de uiteinden van je lokken zo glad en recht mogelijk en gebruik vervolgens je favoriete producten om dat glad op zijn plaats te houden.

BAKOUNINE / Shutterstock.com Margaret Clunie 7/19Margaret Clunie's klassieke golvende bob

De golvende bob van Margaret Clunie is echt een klassieke look. Je hebt misschien niet veel lengte om mee te werken, maar gebruik je favoriete krultang of toverstaf om een ​​paar golven aan je bob toe te voegen voor extra volume.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Ciara 8/19Ciara's blonde bob met donkere wortels

Je kunt met kleur spelen als je een bob hebt. Voor een edgy 'do', laat wat van je donkere wortels doorkomen zoals die van Ciara. Je kunt je punten blond houden of experimenteren met verschillende modekleuren.

je partner leren vertrouwen
Kathy Hutchins / Shutterstock.com Rita Ora 9/19Rita Ora's Blowout Bob

Onderschat nooit de kracht van een goede blowout. Het kan ongelooflijk volume en body aan je bob toevoegen, net als die van Rita Ora.

landmarkmedia / Shutterstock.com Zendaya 10/19Zendaya's klassieke bob met pony

Weinig dingen passen zo perfect bij elkaar als een volle pony en een bob. Zendaya's pony gecombineerd met haar slanke 'omkaderen haar gezicht prachtig. Houd je haar zo recht mogelijk om een ​​vergelijkbare look te krijgen.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Evan Rachel Wood elf/19Evan Rachel Wood's Half Up met Caramel Highlights

Een rommelige half-up 'doe zoals Evan Rachel Wood's kan werken met je haarkleur om nog meer aandacht naar je gezicht te trekken. Plaats eenvoudig een paar strategische highlights in de buurt van je gezicht.

Tinseltown / Shutterstock.com Korte pony en Bob 12/19Bob met korte pony

Weinig looks zijn zo chic, tijdloos en cool als een bob met een korte pony. Hoewel je de dingen meestal zo recht en glad mogelijk houdt, kan het een beetje rommelig worden van je haar een extra wow-factor toevoegen.

Van + Plotseling / Shutterstock.com Selena Gomez 13/19Selena Gomez's bob-kapselTinseltown / Shutterstock.com Blonde casual bob met pony die het gezicht omlijst 14/19Blonde casual bob met pony die het gezicht omlijstsama_ja / Shutterstock.com Makkelijke Bob vijftien/19Makkelijke Boblookstudio / Shutterstock.com Lea Seydoux 16/19Lea Seydoux's Side Swept BobAndrea Raffin / Shutterstock.com Bob van Alessandra Mastronardi 17/19Bob van Alessandra Mastronardichinellatophoto / Shutterstock.com Franse Bob 18/19Franse Bobhenningstad / Shutterstock.com Ronde krullen op Bob 19/19Ronde krullen op Bobhenningstad / Shutterstock.com