11 uitzonderlijke herenkapsels + tips voor het krijgen en stylen

@ adamjosephchase / InstagramDe terugkeer van een standaard uit de jaren 902. 3foto'sdoorIan Chandler30 augustus 2019

Er zijn meer herenkapsels dan je kunt tellen, maar enkele van de beste zijn stijlen die altijd al bestaan. Hoewel de jaren voorbij zijn gegaan, zijn er bepaalde herenstijlen die altijd geassocieerd zullen worden met verfijnde heren.

Dit zijn klassieke herenkapsels die door de jaren heen stijlvol zijn gebleven. Er is hier voor elk wat wils, ongeacht je gezichtsvorm of haartype. We zullen in detail ingaan op hoe je ze kunt krijgen en hoe je ze kunt stylen.

George Clooney kapsel met korte zijscheiding en grijs haar 1/2. 3Zijdeel

Het zijgedeelte is een van de eenvoudigste maar meest effectieve herenkapsels voor mannen. Het is een van de oude standbys die goed past bij elke garderobe en bij elke gelegenheid past.Je wilt 2 tot 4 inch bovenop het hoofd, zodat je genoeg haar hebt om over te kammen voor het onderdeel. De zijkanten moeten worden geknipt. De instelling van de tondeuse is aan jou, maar #3 tot en met #6 is een goed bereik. Vraag zeker om een ​​taper (of fade) aan de zijkanten en achterkant.

Het geheim van het zijdeel is pommade. Koop een goede pommade op waterbasis en breng deze aan op handdoekdroog, vochtig haar. Kam je haar naar achteren tot een punt op je achterhoofd en kam de zijkanten naar beneden.

Matteo Chinellato / Shutterstock.com Klassiek gladgestreken twee/2. 3Gelikt terug

De gelikte achterkant is nooit uit de mode geraakt en het is super eenvoudig te repliceren.

relaties tussen vrienden

Je hebt ten minste 2 centimeter haar bovenop nodig om een ​​​​goede, gladde achterkant te krijgen. 3 tot 5 inch is de goede plek. Iets meer dan dat, en je zult problemen krijgen.

Je kunt doen wat je wilt voor de zijkanten en achterkant - we raden aan om het te laten knippen met een #2 tot en met #6, afhankelijk van hoe kort je het wilt. Deze look past ook goed bij een fade.

Pomade werkt hier goed voor, hoewel een gel of wax de truc kan doen. Werk het product in handdoekdroog, vochtig haar en kam het haar bovenop naar achteren. Herhaal dit totdat het voldoende teruggestreken is.

Credits: Braid Barbers Zachary Quinto klassiek zakelijk herenkapsel 3/2. 3hij Gentleman's Cut

We konden de klassieke herensnit niet weglaten, een stijl die echt voor verfijnde mannen is.

Begin met een #3 of #4 aan de zijkanten en achterkant. Het haar moet met elkaar worden gemengd, vooral bij de slapen. Het haar bovenop kan ongeveer 2 tot 4 inch zijn.

Werk het product in handdoekdroog, vochtig haar. Kam het naar achteren en weg van je zijgedeelte om het altijd zachte resultaat te creëren

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comIvy League 4/2. 3Naar de zijkant geduwde

De side-swept is een beetje weerbarstig en een rebelse klassieker.

Je kunt met bijna elk kapsel een zijdelingse look krijgen, maar we raden een standaardsnit aan, zoals de snit die wordt beschreven in het gladgestreken kapsel (#2 in deze gids).

Breng de pommade aan op handdoekdroog, vochtig haar. Scheid je haar en kam je haar naar de andere kant, weg van je deel. Dit zorgt voor een zijdelings geveegd uiterlijk. Je kunt het haar plagen voor volume of het haar helemaal plat laten.

tekenen dat iemand je respecteert
Volodymyr Tverdokhlib / Shutterstock.com Gelaagde pompadour met taps toelopende tempel 5/2. 3Ivy League

Deze herensnit, ook bekend als de Harvard-snit, is een slim kapsel dat geschikt is voor alle mannen.

Vraag om ongeveer een centimeter aan de bovenkant en een beetje meer aan de voorkant. De zijkanten moeten worden afgeknipt––#2 tot en met #4 is een goed bereik. U wilt ook vragen om een ​​geleidelijke tapsheid aan de zijkanten, achterkant en bovenkant. Traditioneel heeft deze snit een geblokkeerde halslijn. Het zal helpen om je kapper een foto van deze stijl te laten zien.

De Ivy League heeft meestal een zijscheiding, maar vereist niet veel styling. Je kunt het haar ook naar achteren borstelen. Voeg indien nodig een beetje wax of gel toe.

Kathy Hutchins / Shutterstock.comGolvende gegeleerde top met stijlvol volume 6/2. 3Opgeborstelde dikke bovenkant met scherpe druppelvervaging

Deze gedurfde, extraverte stijl wordt gekenmerkt door een kuif met een hoog volume en een unieke vervaging die het haar scherp langs een ronding taps toeloopt. Dit accentueert het deel op een manier die geen enkele andere stijl doet.

@yosef.n.j/ Instagram Strengen met gelaagde kuif 7/2. 3Top met hoog volume en vervaging van de tempel

Deze zuivere, volumineuze snit is scherp en stijlvol tegelijk. Een iets langere stijl, deze look is veel trendyer dan je gemiddelde zakelijke kapsel, maar het is niet te gek.

@brinie / Instagram Blonde heren met pony aan de zijkant 8/2. 3Golvende gegeleerde top met stijlvol volume

Als je iets nog modieuzer wilt, bekijk dan deze gegeleerde stijl. Vervaagde zijkanten en een opgeruwde kuif zorgen voor een gepolijste maar jeugdige look.

@giuse_laguardia / Instagram Undercut Pompadour met taps toelopende zijkanten 9/2. 3Strengen met gelaagde kuif

Gelaagdheid kan diepte geven aan bijna elk kapsel. Hier is een golvende kuif gelaagd om het meer textuur te geven, wat resulteert in een ietwat rommelige look.

@ mattyconrad / Instagram Medium oppoetsen 10/2. 3Zijrand met blonde highlights

Dit stijlvolle kapsel heeft getextureerde golven met blonde highlights die een sterachtig patroon vormen op de bovenkant van het hoofd. De golven strekken zich helemaal uit naar de voorkant van het hoofd, waar ze een zijrand vormen.

@steel_lather / Instagram Getextureerde Pompadour elf/2. 3Undercut Pompadour met taps toelopende zijkanten

De pompadour is altijd een goede keuze voor een slimme, zakelijke uitstraling. Deze pracht heeft een hard gedeelte en taps toelopende zijkanten, waardoor deze klassieke look een eigentijdse update krijgt.

@johnny_snips/ Instagram Schoon Dapper kapsel 12/2. 3Medium oppoetsen

De opfrisser is een geweldige stijl voor mannen die een look willen die vol persoonlijkheid is. Deze specifieke stijl maakt gebruik van een subtiele line-up en getextureerde spikes voor een supertrendy resultaat.

@chrisjohnmillington/ Instagram Kuifje met hoog volume 13/2. 3Getextureerde Pompadour

Deze pompadour is strak en toch casual, dus het is een goede keuze voor zowel formele als informele scenario's. Dit is ook een stijl die ook werkt voor mannen met dunner of fijner haar.

@cutsbyerick / Instagram Klassieke taper, heren, hoog volume, strakke achterkant 14/2. 3Duidelijke Dapper-stijl

Geïnspireerd door de schone, glanzende kapsels van het begin tot het midden van de twintigste eeuw, is dit kapsel onmiskenbaar dapper. Een hoogglanzende pommade op waterbasis is het geheim achter de glanzende look van deze snit.

Donald Glover vijftien/2. 3Rommelige Kuif

Ontspannen en zorgeloos, deze stijlvolle kuif is een goede keuze voor meer informele situaties. Als je haar van nature golvend is, kun je die golving in je voordeel gebruiken met deze stijl.

@braidbarbers / Instagram Pompadour 16/2. 3Altijd stijlvolle taper

Deze nette, geborstelde rugkuif met taps toelopende zijkanten neemt de klassieke undercut-look en geeft hem een ​​opfrisbeurt dankzij de textuur en het algehele schone uiterlijk.

@ adamjosephchase / Instagram Dape Blond taps toelopend haar 17/2. 3Nette Afro

Als de afro je favoriete stijl is, overweeg dan om hem op te ruimen met gelijkmatig bijgesneden randen en een gedefinieerde vorm.

hoe subtiel flirten?
DFree / Shutterstock.com Opgeborsteld golvend haar met een bril 18/2. 3Klassieke Pomp

Hier is een moderne kijk op de klassieke pracht die een matte afwerking gebruikt in plaats van een glanzende afwerking voor een stijlvolle, bijgewerkte twist.

Pompadour,door @ambareria / Instagram Schoon zijde geveegd 19/2. 3Klassieke minipompadour

Geniet je van de pompadour-stijl, maar wil je het een beetje afzwakken? Dat kan met een mini pompadour. Met minder volume geeft de mini pompadour je een even stijlvolle look.

@ electricbarbering / Instagram Moderne gereguleerde snit twintig/2. 3Opgeborsteld met golvend haar

Met een prominent deel, langere zijkanten en een zeer getextureerde bovenkant, is dit golvende model geweldig voor semi-formele omgevingen.

@poolethebarber / Instagram Klassiek taps toelopend zijdeel eenentwintig/2. 3Schoon zijde geveegd

Soms heb je iets simpels en rechttoe rechtaan nodig. Dit opzij vallende kapsel is eenvoudig maar toch modieus en geschikt voor verschillende situaties.

@cartersupplyco / Instagram 22/2. 3Tuft Quiff

Deze stijl neemt de klassieke kuif en verandert het een beetje door het een beetje kleiner te maken. De zijkanten zijn ook kort, met een tapsheid die lijkt op wat je zou vinden in een gereguleerde snit.

Alleen / Shutterstock.com 2. 3/2. 3Klassieke Brush Back met Taper

Je kunt niet fout gaan met deze tijdloze snit. Het haar is netjes en stijlvol, en het zijdeel voegt een laatste vleugje stijl toe.

@zeke_the_barber / Instagram