11 leuke kapsels voor kleine meisjes

12foto's Tanykaganskaya / Shutterstock.comKies een kapsel voor je dochter dat net zo schattig is als zij.doorAnn Baker16 juli 2019

Het kan moeilijk zijn om een ​​kapsel voor je kleine meid te vinden dat gemakkelijk te stylen is en aansluit bij de huidige trends. Je hebt echter genoeg opties om uit te kiezen, en je zult er zeker een vinden waar ze ook van houdt.

Gebonden sjaal hoofdband en zijdeel 1/12Gebonden sjaal hoofdband en zijdeel

Het is bijna onmogelijk om fout te gaan met een eenvoudig zijdeel. Ze zijn universeel vleiend en altijd in stijl. Bind haar lokken vast met een sjaal-hoofdband met patroon om het een uber-trendy update te geven.

MsDianaZ / Shutterstock.com Lange krullende lagen twee/12Lange krullende lagen

Bij kinderen zijn stijlen die onderhoudsarm zijn meestal de beste keuze, en lange, gekrulde lagen zijn precies dat. Het beste van alles is dat gekrulde lagen super veelzijdig zijn, dus als ze zin heeft om iets anders te doen, dan kan dat!ESB+Professional / Shutterstock.com Bovenste halve bol en krullen 3/12Bovenste halve bol en krullen

Topbroodjes zijn populair bij meisjes van alle leeftijden, en ze zijn een snelle, gemakkelijke stijl om te doen voordat je naar school gaat of gaat oefenen. Krul de punten van haar haar voor een extra vleugje zoetheid.

Kneyman / Shutterstock.com Bovenste halve broodjes 4/12Bovenste halve broodjes

Voor een vergelijkbare look, doe je twee bovenste halve broodjes in plaats van één. Het is net zo gemakkelijk, maar is een beetje scherper dan een enkel broodje, waardoor het die 'coole meid' -sfeer krijgt.

waarom ben ik niet over mijn ex heen?
AlbertShakirov / Shutterstock.com Franse vlechten aan de zijkant 5/12Franse vlechten aan de zijkant

Vlechtjesvan alle soorten zijn perfect voor kleine meisjes; als je geluk hebt, kan ze ze zelfs meer dan een dag dragen, wat stylingtijd bespaart. Twee Franse vlechten houden alles op zijn plaats tijdens het spelen.

polya_olya / Shutterstock.com Kant Vissenstaart 6/12Kant Vissenstaart

Fishtail-vlechten zijn een leuke manier om wat afwisseling toe te voegen aan de vlechten van je dochter, vooral als ze ze de hele tijd draagt. Om haar haar uit haar gezicht te houden, kies je voor een enkelzijdige vlecht in plaats van twee.

dingen als vanzelfsprekend beschouwen
AntonOparin / Shutterstock.com Rommelige broodjes 7/12Rommelige broodjes

Weinig stijlen zijn gemakkelijker te bereiken dan rommelige broodjes. Verdeel haar haar eenvoudig in twee secties en draai elke helft in een knot. Doe geen moeite om wegvliegende haren glad te strijken of elk stuk erin te stoppen; hoe rommeliger, hoe beter!

AntonOparin / Shutterstock.com Bob met topknoop 8/12Bob met topknoop

Kort haar kan net zo veelzijdig zijn als lang haar, en het ziet er net zo schattig uit met een topknoop! Pak een scrunchie in haar favoriete kleur en trek de helft van haar haar in een kleine knot of paardenstaart.

CHALITSA + HONGTONG / Shutterstock.com Kort en krullend met een hoofdband 9/12Kort en krullend met een hoofdband

Gebruik voor natuurlijk en kort krullend haar een schattige hoofdband om het naar achteren te duwen en dingen op hun plaats te houden. Je kunt zelfs een bloem, clip of strik toevoegen voor extra schattigheid.

yarkovoy / Shutterstock.com Sjaal het op 10/12Sjaal het op

Of je nu te laat bent of je dochter een bad hair day heeft, soms is dingen bedekken de enige manier om te gaan. Gebruik in plaats van een hoed een sjaal met een patroon voor een vrouwelijkere, retro-look.

Rud + Iuliia / Shutterstock.com Top fontein paardenstaart elf/12Top fontein paardenstaart

Paardenstaarten zijn een klassieker voor kleine meisjes. Niet alleen nemen ze minuten in beslag, het eindresultaat is absoluut schattig. Ga voor een hogere, fontein paardenstaart om dingen een beetje door elkaar te halen.

Nederland2011 / Shutterstock.com Natuurlijke krullen en middendeel van Skai Jackson 12/12Natuurlijke krullen en middendeel van Skai Jacksonpstafford / Shutterstock.com