11 stijlvolle kapsels voor vrouwen boven de 60

vijftienfoto's jstone / Shutterstock.comLaat de kleine meisjes niet al het plezier hebben.doorKapsel Inspiratie18 juli 2019

Als je 60 jaar of ouder bent, is het moeilijk om te weten welke kapsels te jong of te volwassen zijn. Hoewel je altijd een 'doe' moet doen waardoor je je zelfverzekerd en comfortabel voelt, is het ook goed om een ​​idee te hebben van welke stijlvolle, moderne kapsels tegenwoordig populair zijn bij vrouwen boven de 60.

Tilda Swinton 1/vijftienTilda Swinton's klapband en ondersnijding

Aarzel niet om creatief te worden zoals Tilda Swinton. Haar ondersnit en unieke uitbarsting zijn perfect voor elke gelegenheid waar je de aandacht wilt trekken.

taniavolobueva / Shutterstock.com De schokkerige pony en golvende lob van Isabelle Adjani twee/vijftienDe schokkerige pony en golvende lob van Isabelle Adjani

Lobs zijn een van de meest populaire stijlen van de dag. Voeg een volwassen rand toe aan de traditionele lob door losse golven en een schokkerige pony toe te voegen.makarenkodenis / Shutterstock.com De rommelige krullen van Michelle Pfeiffer 3/vijftienDe rommelige krullen van Michelle Pfeiffer

Rommelige krullen zien er op elke leeftijd elegant en mooi uit. Bekijk Michelle Pfeiffer's voor inspiratie; de strakkere krullen, in tegenstelling tot losse golven, zien er volwassen en verfijnd uit.

Tinseltown / Shutterstock.com Susan Sarandon 4/vijftienHet krullende einde van Susan Sarandon met een pony

Om nog rommeliger te worden, kunt u overwegen een pagina uit het boek van Susan Sarandon te halen. Haar gekrulde uiteinden zijn los, strak en in verschillende richtingen gericht. Haar pony helpt haar 'do gepolijst' te houden.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Cher 5/vijftienCher's zwarte gelaagde manen

Aarzel niet om wat volume toe te voegen! Cher's zwarte gelaagde snit is jeugdig maar geschikt voor de leeftijd vanwege al het extra volume in haar haar. Gebruik een grote krultang om die volumineuze krullen te creëren.

jstone / Shutterstock.com De ijzige blonde golven van Donna Milles 6/vijftienDe ijzige blonde golven van Donna Milles

Voel je vrij om ook met kleur te spelen. De golven van Donna Milles zijn ijsblond, maar haar wortels hebben donkere highlights en tonen om het er natuurlijker uit te laten zien.

mijn vriendin wil een open relatie
cvanwagoner / Shutterstock.com Diahann Carroll 7/vijftienDiahann Carroll's zachte honinggolven

Verlicht je gezicht met een paar strategische highlights eromheen. Wanneer je je haar krult, zullen deze highlights nog meer uitgesproken zijn, net als die van Diahann Carroll.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Christine Baranski 8/vijftienChristine Baranski's warme blondines op een blowout Bob

U kunt op elke leeftijd profiteren van een klapband. Als je een bob rockt zoals Christine Baranski, overweeg dan om een ​​blowout te krijgen om meer lengte, volume en body te krijgen voor je 'do'.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Asy Tones van Susan Sullivan 9/vijftienAsy Tones van Susan Sullivan

Als je grijze haren hebt, omarm ze dan! Verouder natuurlijk en voeg wat kleur toe om je grijze haren te accentueren, in plaats van ze te bedekken. Als Susan Sullivan er zo goed grijs uitziet, dan jij ook.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Jaclyn Smith 10/vijftienHoningkrullen in Wing-stijl van Jaclyn Smith

Voel je vrij om enkele van de populaire stijlen van je jeugd te rocken, zoals de enorme krullen in vleugelstijl van Jaclyn Smith. Om het moderner te houden, voegt u wat warme honingtonen toe aan uw lokken.

s_bukley / Shutterstock.com Susan Lucci elf/vijftienSusan Lucci's geïnspireerde pony uit de jaren 70

De jaren 70 zijn terug, en Susan Lucci weet het. Haar retro pony vormt een perfecte aanvulling op haar losse, trapsgewijze golven. Probeer te kiezen voor een piekerige knal als deze in plaats van een volle pony.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Ana Wintour 12/vijftienDe iconische bob en pony van Ana Wintoursama_ja / Shutterstock.com De smaakvolle witte oogst van Glenn Close 13/vijftienDe smaakvolle witte oogst van Glenn CloseKathy Hutchins / Shutterstock.com Sigourney Weaver 14/vijftienSigourney Weaver's bruine bob met gordijnponyKathy Hutchins / Shutterstock.com Michelle Pfeiffer vijftien/vijftienMichelle Pfeiffer's gelaagde medium crop en highlightschinellatophoto / Shutterstock.com