100 trending kapsels voor mannen (kapsels voor 2021)

100foto's Cookie Studio / Shutterstock.comSoms is alles wat we nodig hebben een nieuwe stijl om dingen op te fleurendoorKapsel Inspiratie22 juni 2021

Een nieuw kapsel krijgen kan een manier zijn om een ​​beetje anders naar het leven te kijken, het kan ook de manier waarop je over jezelf denkt veranderen. Aangezien we het jaar allemaal een beetje ruw zijn begonnen, kan een nieuw kapsel precies zijn wat je nodig hebt om de zaken fris te houden en het tempo een beetje te veranderen.

Als je bent geweestje haar lang dragen,hak het! Als u op zoek bent naar iets om uwkort kapselmeer onderscheidend, hebben we een paar ideeën die u kunt bekijken.

Hier is een compilatie van enkele van onze favoriete stijlen van de trends die we dit jaar zien, en we hopen dat je goede inspiratie vindt voor je volgende stijl.Undercut en getextureerde top 1/100Undercut en getextureerde top

Veel jongens nemende ondersnijdingen het toevoegen van eenzeer getextureerde topvoor een gerevitaliseerde look die een geweldige draai geeft aan een klassieke snit.

mohamed+bahssine / Shutterstock.combradMinimalistisch Comet Tail Design en Brush Back twee/100Hoog vervaagde en zijwaarts geborstelde bovenkant

Voor een netter, meer gepolijste look, wil je misschien deze stijl met zijborstel proberen. Geweldig voor alle haartypes, deze stijl richt zich op volume en netheid.

Vladimir + Trynkalo / Shutterstock.combradHoge vervaging en korte hoekige pony 3/100Schuine puntige borstel-up

Dit schokkerige kapsel is een goede manier om te pronken met de natuurlijke textuur van je haar. Als je je wilt houdenhaar kort maar stijlvol,dit is zeker een bezuiniging om te overwegen.

vhpicstock654 / Shutterstock.combradMid Fade en taps toelopende brush-up 4/100Lage vervaging en medium crop met textuur

Hier is een super golvend kapsel dat ideaal is voordikker haar.Het haar rond de kruin wordt in golven geföhnd en de opstelling houdt alles netjes.

@tonisaura_barbershop / Instagram Losgekoppeld hardline-ontwerp met getextureerde brush-up Brush 5/100Minimalistisch Comet Tail Design en Brush Back

Deze opvallende stijl is geïnspireerd op de sporen die kometen achterlaten. Dubbele lijnen creëren dit kosmische effect terwijl de body van het haar recht naar achteren wordt geborsteld om de lijnen aan te vullen.

@tonisaura_barbershop / Instagram Mid Fade en High Brush Up 6/100Hoge vervaging en korte hoekige pony

Deze kortere snit heeft:een hoge vervagingdat geeft het kapsel een hoog en strak uiterlijk, met een hoekige pony die het afrondt.

@tonisaura_barbershop / Instagram Losgekoppelde moderne regelgeving 7/100Mid Fade en taps toelopende brush-up

Eenvoudig maar indrukwekkend, ditopgestoken kapselis geweldig als je op zoek bent naar een zeer gestileerde, preppy look die schoon en georganiseerd is.

@tonisaura_barbershop / Instagram Gedeeltelijk nep met geschoren haarlijn 8/100Losgekoppeld hardline-ontwerp met getextureerde brush-up Brush

Hier is nog een uniek gebruik vande geschoren lijn.De lijn zorgt voor een ontkoppeling, die wordt benadrukt door het warrige haar bovenop.

@tonisaura_barbershop / Instagram Drop Taper met geschoren haarlijn 9/100Mid Fade en High Brush Up

Voor een strandklare look, zal deze borstel met hoog volume resultaat opleveren. Het haar is in een nette golf gekamd, enhet midden vervagenzorgt ervoor dat alle aandacht naar de hoge kuif gaat.

@tonisaura_barbershop / Instagram Modern Frans gewas met swag 10/100Losgekoppelde moderne regelgeving

Veel stylisten geven nieuwe en opwindende wendingen aan de klassiekerregelgeving gesneden.Deze variatie maakt gebruik van een gebogen en asymmetrisch hard deel om een ​​ontkoppeling te creëren.

@tonisaura_barbershop / Instagram Nette druppelvervaging met Gods plan elf/100Gedeeltelijk nep met geschoren haarlijn

Hier is een interessante benadering van het mengen in gezichtshaar. De body van het haar is gestyled in een semi faux havik, ende baardwordt superkort gehouden om op te gaan in de vervaging.

@barber_selim / Instagram Subtiele Low Fade met Brush Up Top 12/100Drop Taper met geschoren haarlijn

Deze look combineert hoeken en rondingen, waardoor de baard scherp blijft terwijl de bovenkant en zijkanten hoekiger en vloeiender zijn.

@ marconybarber / Instagram Bovenkant met geborstelde achterkant en vervaagde zijkanten 13/100Modern Frans gewas met swag

Het Franse gewasis een andere tijdloze stijl die keer op keer opnieuw is uitgevonden. Hier wordt de klassieke crop gemixt met een hard gedeelte dat subtiel doorloopt tot aan de wenkbrauw.

@ pedrostival_ / Instagram Vervaagde line-up met geschoren lijn 14/100Nette druppelvervaging met Gods plan

Deze stijl maakt gebruik van de iconische kruisbeelden om een ​​opvallend brandpunt te creëren dat zich aan de zijkant van het hoofd bevindt, precies binneninde druppel vervaagt.

@abbas_ahmadifard/ Instagram Geleidelijke Taper Fade vijftien/100Subtiele Low Fade met Brush Up Top

Als je op zoek bent naar een meer casual stijl die toch veel volume heeft,deze rommelige opfrisbeurtzal het lukken.

Dik volume met spleet middenvervaging 16/100Bovenkant met geborstelde achterkant en vervaagde zijkanten

Een eenvoudige, onderhoudsarme stijl die net zo trendy is als altijd, de geborstelde achterkant is er een waarop u altijd kunt vertrouwen.

@ thatrorbarber / Instagram Dichte en dikke Pompadour met Temple Fade 17/100Vervaagde line-up met geschoren lijn

Opstellingenzijn ideaal voor het creëren van veel gezichtsdefinitie, maar laten ook ruimte voor experimenten, zoals de gebogen lijn die hier wordt getoond.

@ninothenice / Instagram Platina kleurstof met lange lagen 18/100Geleidelijke Taper Fade

Extreem korte stijlenkan net zo modieus zijn als de hoogste kuifjes die er zijn. Dit kapsel bewijst dat met zijn geschoren deel en nette vervaging.

@nomadbarberbln / Instagram Top knoop 19/100Dik volume met spleet middenvervaging

Dit nette kapsel is geweldig voor mannen die een dikke, volle haardos willen, maar niets superlangs willen.

@nomadbarberbln / Instagram Extreem lage vervaging met rommelige bovenkant twintig/100Dichte en dikke Pompadour met Temple Fade

Als je haar van nature dik is en je het graag aan de middellange kant houdt, wil je misschien deze dichte pompadour proberen die veel stroming en beweging heeft.

@nomadbarberbln / Instagram Eenvoudige zijborstel met taps toelopende zijkanten eenentwintig/100Platina kleurstof met lange lagen

Je haar verven is altijd een trefzekere manier om een ​​onvergetelijke indruk te maken.Dit platina zilverkleurstof vormt een aanvulling op het opzij vallende kapsel dat geweldig is voor fijn haar.

Ivan+Kochergin / Shutterstock.com Naar voren gestrande top met vervaagde zijkanten 22/100Volledige Top Knoop

Er is niets zoalsde top knoop familievan kapsels. Als je je haar wilt laten groeien en een statement wilt maken, dan is dit misschien je nieuwe stijl.

prometeus / Shutterstock.com Geverfde top met vervaagde zijkanten 2. 3/100Extreem lage vervaging met rommelige bovenkant

Ontspannen en opgefokt, ditrommelig kapselis een goede keuze als je een casual stijl wilt die de textuur van je haar laat zien.

@notoriousbarbers / Instagram Verticale krullen 24/100Eenvoudige zijborstel met taps toelopende zijkanten

Dit kapsel is misschien zo eenvoudig als het wordt, maar het is ook ongelooflijk stijlvol. Het is moeilijk om fout te gaan met deze korte zijborstel.

@rafaxhair / Instagram Slordige golven en lage vervaging 25/100Naar voren gestrande top met vervaagde zijkanten

Houd je van kort haar, maar wil je iets anders? Proberenhet accentueren van de ponygebied met enkele naar voren geborstelde lokken voor een vleugje textuur.

@nomadbarberbln / Instagram Simple Top en Moustache Duet 26/100Geverfde top met vervaagde zijkanten

Dit kapsel is absoluut een fashionstatement voor de gedurfde man die iets nieuws wil proberen. Met een hard deel eneen verticale kuif,deze is onmogelijk te negeren.

@raduvitca / Instagram Rommelig bovenblad met hoog volume en vervaagde zijkanten 27/100Verticale krullen

Als je kinky haar hebt, heb je talloze unieke opties zoals deze verticale krulstijl. Hierdoor kun je tonnen beweging en volume krijgen.

AnastasiiaS / Shutterstock.com Horizontale golven 28/100Slordige golven en lage vervaging

Is rommelig jouw ding? Zoals, echt rommelig? Bekijk deze verwarde stijl die eruitziet als de nasleep van een enorme wind die door een kuif waait.

@Torigill_barber / Instagram Uitgesproken Pompadour 29/100Simple Top en Moustache Duet

Deze stijl met rechte pony is de laatste tijd erg populair geworden vanwege zijn eenvoud en betrouwbaarheid. Het is kort, eenvoudig en stijlvol.

@raduvitca / Instagram Klassieke Taper en Brush-Back 30/100Rommelig bovenblad met hoog volume en vervaagde zijkanten

Voor een kapsel met wat meer beweging, probeer het eensdeze high volume look. De warrige lokken voegen veel textuur toe, terwijl de vervaagde zijkanten alles schoon houden.

@rafaxhair / Instagram Gereglementeerd knippen met baard 31/100Horizontale golven

Dit kapsel met lusvormige krullen is een ander voorbeeld van stijl in eenvoud. Dit is een geweldig kapsel voormannen met krullend haar.

@ kipp_hair / Instagram Lob met ruige pony 32/100Uitgesproken Pompadour

Deze pompadouris niet de klassieke Elvis-pracht die je kent. Deze hoogvolume praal is een volledige psychobilly 'doe dat is extreem in het oog springend.

@_psycho.kill / Instagram Kort gekrulde pompadour en klassieke taper 33/100Klassieke Taper en Brush-Back

Hier is een kapsel datmannen met dun haarzullen houden van. Het haar is rondom kort en aan de voorkant naar achteren geborsteld om een ​​minikuif te vormen die zelfs met fijn haar gemakkelijk te bereiken is.

@florida_barberian / Instagram Korte, gelijkmatige oogst 3. 4/100Gereglementeerd knippen met baard

Hier is een streetwise kijk op de beroemderegelgeving gesneden.Het haar is iets langer geknipt dan een traditionele gereguleerde snit en heeft een zijscheiding voor maximale stijl. Ten slotte bindt de baard het allemaal samen.

@florida_barberian / Instagram Golvende hoogtepunten 35/100Lob met ruige pony

Deze neemt een knipoog van populaire vrouwelijke kapsels. Met lange, ruige lokken is deze lob een goede keuze als je aan het experimenteren bent met langer haar.

@Torigill_barber / Instagram Opgeruwde bovenkant met vervaagde tempel 36/100Kort gekrulde pompadour en klassieke taper

Als je die retro-look wilt, zal deze pompadour waarmaken. Het is een moderne update van de pompadour die minder glanzend is dan (maar nog steeds even stijlvol als) zijn vintage tegenhanger.

@florida_barberian / Instagram Overwoekerd Caesar 37/100Korte, gelijkmatige oogst

Het gewas is een van debeste onderhoudsarme kapsels voor mannen.Het ziet er geweldig uit zonder enige styling, waardoor het een goede keuze is voor mannen die iets betrouwbaars nodig hebben.

@rio_black_rose / Instagram Geborstelde kuif met vervaagde zijkanten 38/100Golvende hoogtepunten

Golvend of krullend haar ziet er geweldig uit als het is uitgegroeid, en het duurt ook alsohoogtepuntengoed. Als je van highlights houdt en een langere stijl wilt, moet je deze overwegen.

julief514 / Shutterstock.com Paddenstoelengewas met middenscheiding 39/100Opgeruwde bovenkant met vervaagde tempel

Deze opgeruwde top valt ergens tussen een militaire snit eneen nep havik,waardoor het een interessante optie is die verschillende stijlen combineert om iets nieuws te creëren.

@raduvitca / Instagram Lange en luie gepermanente krullen 40/100Overwoekerd Caesar

De Caesar-snitis een nietje in de kapperszaak, en het blijkt dat het er net zo goed uitziet als het volwassen is. Het heeft de vorm van de originele Caesar, maar met veel meer textuur.

@Torigill_barber / Instagram Zijdeel en schaartaps 41/100Geborstelde kuif met vervaagde zijkanten

Een eigentijdse go-to, deze opgepoetste kuif is een geweldige keuze voor elke man die iets trendy wil, maar ook een beetje veelzijdigheid nodig heeft.

@benji_thebarber94/Instagram Top met hoog volume en vervaagde zijkanten 42/100Paddenstoelengewas met middenscheiding

Concentreer je goed en je zult die twee belangrijke elementen zien. En degenen die hier zijn:Middendeelof gordijn knippen metpaddestoelof kom gesneden. Dat gezegd hebbende, als je hebtdun haardan zal het u helpen het haar gemakkelijk recht te trekken. als laatste,vervaag je tempelzodat er geen aandachtsafleiding is.

@Torigill_barber / Instagram Medium middendeel met korte zijkanten 43/100Lange en luie gepermanente krullen

Krullen klein of grootzijn dealbreaker. Kijk naar ze en zeg me dat je niet kunt stoppen met naar het stel te staren. De sleutel tot dit kapsel is eendik volumebovenop terwijl de zijkanten lichtjes worden gehoudentaps toelopendmaar niet al te duidelijk. Verf tot slot je krullen en knal! Daar ga je!

@hair_bello / Instagram Vervaagde zijbrandwonden en natuurlijk deel 44/100Zijdeel en schaartaps

Dit is een van die biker-, stoere looks omdat de top verbazingwekkend is gestyled met haarwax en gel. Dat is niet alles, derijis scherp gesneden en detaps toelopend aan de zijkanten. Het beste deel is eenmoeilijk deelmet een kantoverkammen, wat het verschil maakt.

@florida_barberian / Instagram Golvende borstel omhoog en ondersnijding Vier vijf/100Top met hoog volume en vervaagde zijkanten

Afro haaris zeer geschikt voor een strakke taper aan de zijkant met eenoppoetsenbovenop. Dat is precies wat hier gebeurt en dat heb jij ook nodig! Beginnen metscherpe opstellinggevolgd doordruppel vervagenaan de zijkant en verminder het volume met een tikkeltje bovenop. Vergeet niet de haarlijn te snijden voor belangrijke details.

@ v.hugostyles / Instagram Ashy Strike op Straight Fringe 46/100Medium middendeel met korte zijkanten

Dat heeft niemand ooit gedachtmiddendeelzou dit stijlvol kunnen zijn? Dit is een toonbeeld van een voorbeeld. Dit is een van de gemakkelijkste kapsels om op te springen, je vraagt ​​me hoe? Hier gaan we, laat een middenstuk of gordijn knippen.Taps toelopende zijkantenaanzienlijk en houd dan een kleine hoeveelheidvolume bovenaanwaardoor er meer aandacht komt voor het middengedeelte.

@ area_studio_/ Instagram Afro Mid Temple Fade 47/100Vervaagde zijbrandwonden en natuurlijk deel

Dun haarmet een hoop volume doet wonderen. Maar er is meer dan dat hier, de draaiing in de top is een vorm vankuifmaar kwalificeert ook als een low keypompadour. Had ik al gezegd dattempel is vervaagd? Dat voegt de extra flair toe aan deze stijl en de baard brengt het algehele gezicht in evenwicht.

@ ghostbarberjv/ Instagram Trendy BTS Temple Fade met French Crop 48/100Golvende borstel omhoog en ondersnijding

Dat is iets nieuws wat we hier hebben, striktoppoetsenbovenop met eentaps toelopend aan de zijkantenis de beste. Dit is niet zomaar een taper, het is geladen met eenvervagenwat de zijkanten nog duidelijker maakt. De top is zeer goed onderhouden en hij is recht omhoog gericht naar de hemel.

@reddsbarbershop / Instagram Sharky Strands met Drop Temple Fade 49/100Ashy Strike op Straight Fringe

We hebben dit soortgemarkeerde kleurstofstrand deze dagen en zeker is de trend naar boven. Dat is het niet alleen, deze heeft ook eenfranse oogstdie meestal goed werkt met de geverfde streng. Dedruppel vervagendie op dit moment vrij strak is, ondersteunt de hele stijl.

@rio_black_rose / Instagram Getextureerd gewas en dikke pony vijftig/100Afro Mid Temple Fade

Meestal zien weafro haarmet midden totlage vervagingwant dat pompt echt de panache uit. Deze is een beetje speciaal vanwege de pocky afro-strengen die hoog staan. Om nog maar te zwijgen van het feit dat afro-haar bij sommige conditionering vereisthaar producten.Tempel vervagenis echter moeilijk te missen!

@barbeariadillblack / Instagram Zijlijn met harde scheiding en gepermanent topje 51/100Trendy BTS Temple Fade met French Crop

Heb je ooit gezienkom gesnedenmet defranse oogst? Nou, zo niet, hier is het dan. En daar houdt het trouwens niet op we hebben ook nog een brutalelage vervagingmet tempel weg. De top is licht pokdalig wat de stijl tot leven brengt.

waarom zijn ze single
@alternativebarberingco / Instagram Onderhouden Afro-top met taps toelopende tempel 52/100Sharky Strands met Drop Temple Fade

Pocky strengen zijn al een tijdje de trend, ze zien er heel casual en feestelijk uit. Ze maken ook een look5 jaar jonger, maar het is niet alleen de pocky top. De steun vanmidden vervaagtaan de zijkanten is het beste. daaropvervaag de tempelom meer aandacht naar de top te brengen.

@ v.hugostyles / Instagram Taps toelopende, vervaagde zijkant met korte bovenkant 53/100Getextureerd gewas en dikke pony

Franse gewassenzijn heel gebruikelijk, maar de top is niet gebruikelijk. De top lijkt te zijnhandborstelop een warrige manier om het meer een casual look te geven. Het haar op het voorhoofd is verbazingwekkend verzorgd, terwijl de zijkanten zijnnetjes taps vervaagd. Is het je ten slotte opgevallen dat de baard perfect is?

@ ghostbarberjv/ Instagram Eendenstaart 54/100Zijlijn met harde scheiding en gepermanent topje

Geschoren haarlijnen zijn een ding en de laatste tijd is het een trend aan het worden. Dekrullend topjeis dicht wat die oomph eraan toevoegt. Dit heeft ook eentaper vervagendie die smaak toevoegt. Geen vermelding van deondersnijdingmet krullen ziet er geweldig uit.

@tailorfade/ Instagram Dun haar geborsteld 55/100Onderhouden Afro-top met taps toelopende tempel

Afro haarheeft dit dichte volume waardoor ze er dik uitzien, hoewel het misschien niet van nature is. Deze is een klassiekerminder onderhoud kapselmaar de zwier is intens. De sleutel tot deze subtiele is detaps toelopend aan de zijkantmet vervaagde bakkebaarden, het is een recept voor stijl.

@dannyandcobarbers / Instagram Voorwaartse strengen met trendy zilverkleurstof 56/100Taps toelopende, vervaagde zijkant met korte bovenkant

Dit kan heel goed een newborn genoemd wordenfranse oogst. Maar daar stopt het niet, scherp gedaanopstellingenmet mid-taps. En tot slot een brutaalhuid vervagendat valt bij de oren. Ga een stap verder, meng het metbaard tot bakkebaardenlaat het knallen.

@the_ramsey / Instagram Dun haar Opborstelen met Temple Fade 57/100De eendenstaart

Je hebt misschien geziengordijn kapselsaan de voorkant, maar deze aan de achterkant. Plus deze gaat een ander niveau waar het een semi-vals. Maar dit zou niet een van de gemakkelijkste kapsels zijn, het heeft dagelijks wat verzorging nodig.

@rnolodoy / Instagram Ross Butler 58/100Dun haar geborsteld

Dun haarmet sommige producten kan wonderen doen. En dit is een goed voorbeeld van die stijl,eenvoudig opfrissenmet vervaagde zijkanten is een casual maar trendy kapsel. Dit kwalificeert als eenkuifen lijkt oppompadourbehalve dat het niet gesloten is.

@paddy_corrigan_ / Instagram Jorge Lopez 59/100Voorwaartse strengen met trendy zilverkleurstof

Dit is zeker niet je gebruikelijke knipbeurt, gewoon weer een dag. Omdat er interessante elementen zijn, is het volume eerst bijna overal gelijk, waardoor het gezicht er gebalanceerd uitziet. De randen zijngemarkeerdmet grijze kleurstof en depokke textuurmaakt het perfect.

@adhbrand / Instagram Baard en Quiff 60/100Dun haar Opborstelen met Temple Fade

Dit is een interessante combinatie vanmidden vervagennaarlage vervaging. Dat maakt deze stijl evenwichtig en classy, ​​dat gezegd hebbende, de top is meer casual. Deoppoetsenziet er vrij droog uit met wat haarwax en de rest is taps toelopend voor een meer veelzijdige look. Wanneer heb je er een?

@raul_the_barber / Instagram Pompadour en Undercut 61/100Ross Butler's taps toelopende medium crop

Als men een heeftruitvormig gezichtdan ziet het volume bovenaan er goed uit plus ditsubtiele zijscheidingvoegt die panache toe. Om het minder casual te maken, hangen de voorste strengen en hebben ze over het algemeen een warrig gevoel. Als laatste, dezijkanten lopen taps toeeen beetje of zo.

Eugene+Powers / Shutterstock.com Puntige borstel en ondersnijding 62/100Jorge Lopez' weerbarstige krullende gewas

Jorge draagt ​​deze stijl als geen ander, zo massiefkrul volumezit perfect op zijnLang gezicht. Plus hij heeftmarkeerde de uiteindenwat meer leven geeft aan de stijl. De lengte van de strengen is over het algemeen gelijk aan het hoofd en geeft een zeer evenwichtige uitstraling.

Pierre-Teyssot / Shutterstock.com Mid Fade en golvende top 63/100Zijdeachtig dun haar met vingerkuif

Voor dit kapsel, als het gezicht lang of rechthoekig is, helpt het het haar om lang te zijn en perfect te zitten. echter, dezijkanten lopen taps toemaar niet vervaagd en de top, hoewel heeftdun haar, is vrij dik. Dit zal elke ochtend wat onderhoud vergen. Een .... hebbenperfecte baardmaakt deze stijl pop-out.

javiindy / Shutterstock.com Borstel terug mid crop en fade 64/100Pompadour en Undercut

Is ditgladgestrekenof gewoon eentop pompadour? Nou, we zouden zeggen dat het het beste van twee werelden is. Bovendien zijn de zijkantenfijn taps toelopendmet minder volume. Als je goed kijkt, is het zijgedeelte slechts eeneenvoudige ondersnijdingwant we weten allemaal: minder is meer!

milosducati / Shutterstock.com Medium Frans en Fade 65/100Puntige borstel en ondersnijding

Het is moeilijk om je ogen te richten op het kapsel of de baard, omdat ze allebei hartverwarmend zijn! Het haar aan de ene kant staat lang methalf valsentaps toelopende zijkantenen aan de andere kant, debaard is diken balanceert het gezicht perfect.

danser / Shutterstock.com Medium crop en taps toelopende halslijn in retrostijl 66/100Mid Fade en golvende top

Dit is een heel vrolijk en poppy kapsel onder tieners waar je eenslanke mid fademettempel geschoren. Meer, derijis scherper dan een scheermes. De top heeft een eigen stijl methalve krullenen taps toelopende zijkanten.

@notoriousbarbers / Instagram Retro zijwaarts vallende pony 67/100Borstel terug mid crop en fade

Dit is een stijl die tegenwoordig populair wordt, waar het lijkt alsof eengladgestrekenenplatte pompadourgecombineerd. De zijkanten zijn echter recht vervaagd metopstellingengesneden als een sculptuur. De huidvervaging is eigenlijkhoge vervagingvermengd met de baard.

@raggos_barbering / Instagram Golvende bovenkant en hoge vervaging 68/100Medium Frans en Fade

Is dit de streamers 2021 look? Zoveel elementen die deze stijl zo mooi makenjong en hippieeen. De strengen bovenop vormen een pony die is whichgemarkeerddat geeft flair. De volgende is delage vervagingoftempel vervagenmet trekt alle aandacht op de top!

@paddy_corrigan_ / Instagram French Crop met Straight Fringe_ 69/100Medium crop en taps toelopende halslijn in retrostijl

Het gaat erom dat het er uitgebalanceerd uitziet en hier is de deal! Houd detop lang en zijkanten kort. Meer precies, het isdun haardus meer volume kan geen kwaad. Volgende detempel als je ziet is vervaagd, dat voegt extra zwier toe met die warrigestijl top met halve golven.

@ kipp_hair / Instagram Huidvervaagde semi-imitatie-cut 70/100Retro zijwaarts vallende pony

Heeft dit zelfs eenzijdeel? Wacht, zelfs zonder, hij rockt het zoals die vanretro tijden. De lange bovenkant maakt de vallende streng aan de zijkanten. Laat je echter niet misleiden, te veel details, dezijkanten lopen taps toeen teruggeduwd methaar producten.

@ kipp_hair / Instagram Afro Temple Drop Fade met dicht bovenvolume 71/100Golvende bovenkant en hoge vervaging

Aangezien we aan het praten zijnretro, hier is de nieuwere toevoeging. Detaps vervaagde zijkantenmaak het modern terwijl de top heefthalve golvenmet dicht volume. Deterugwijkende haarlijnis verborgen door krullen en de dichte textuur maakt het rock.

@thatrealbarber / Instagram Ash geverfde warrige top 72/100Franse crop met rechte franjes

Verwelkom alsjeblieft de stijl die je zeker in de gaten zal houden op dat huisfeest. Er gebeuren hier zoveel dingen, eenslanke franse crop frenchgecombineerd metvervaagde zijkanten. Wacht, nog niet klaar, de zijkanten hebbengeschoren haarlijn. Wat kun je nog meer vragen om cool te zijn?

@thatrealbarber / Instagram Geverfde topstrengen met druppelvervaging 73/100Door de huid vervaagde semi-imitatie-cut

Deze voelt alsof het een van die stijlen uit Spanje is met al die zwier en het moet goed gedragen worden. De top is nog pockyOpgemaaktmet kanten die zijnrechttoe rechtaan vervaagd. Geen fancy schuddingen, allemaal in vuurstijl. Controleer de haarlijn het is scherp geschoren.

@napolesbarbershop / Instagram Funky glanzende gouden top met hoog volume 74/100Afro Temple Drop Fade met dicht bovenvolume

Dit is een van deklassieke afro-stijlenmet middenvervaging. Deze voegt ook extra flair toe doorstrakke line-upsen gelijk volume bovenop. Om het nog leuker te maken, heb je een strak engemengde baardzodat het het gezicht in evenwicht houdt.

@unitedbarbers.spain / Instagram Gedraaide kuif met taps toelopende, vervaagde zijkanten 75/100Ash geverfde warrige top

Laten we even de tijd nemen om deze koninklijke nog te erkennenhippie stijlhier. Het volume is over het algemeen gebalanceerd en de zijkanten zijn alleentaps toelopenden niet vervaagd. De top is echter op een klassieke manier geverfd met een warrige textuur. Demaat is kortwat betekent dat het gemakkelijk te beheren is. Trouwens, alles met grijs is pure klasse.

@andrewdoeshair / Instagram Winderige Top met Drop Fade 76/100Geverfde topstrengen met druppelvervaging

Wauw! Dit is een van die stijlen die een tijdje duurt om te verwerken. En dat komt omdat er meer elementen zijn dan je denkt, er is eenondersnijding, beginnen met. Bovendien is detop is middelgroottoch heefttaps toelopende zijkantenzonder kleurstof. Vergeet tot slot niet derijen gebeeldhouwde zijkanten.

@andrewdoeshair / Instagram Pitch Perfect Mid Fade 77/100Funky glanzende gouden top met hoog volume

Dit is een van die stijlen die je op de universiteit draagt ​​en boem! De menigte is helemaal van jou. De top isdik haarmet dicht volume. plus detop is geverfdmet zijkanten net een tikkeltje gehakt en te intens. plus debaard is vrij dichtwaardoor alles er ruig uitziet en tegen een stootje kan.

@egobarbers / Instagram Geverfde tips met minder volumineuze zijkanten 78/100Gedraaide kuif met taps toelopende, vervaagde zijkanten

Pompadourmet gedraaide top is het nieuwe waar het op lijkt. de top heeft een lange top maar die heeft hij zeker nodigsommige haarproducten. Dat gezegd zijnde dehoge vervagingen tempel vervagen. De achterkant en zijkanten lopen iets taps toe. Mis de bijna nietvan dijk baard.

@j.wakeleyhair/ Instagram Tough Gelled Push Back Push 79/100Winderige Top met Drop Fade

Kan iets meer zwier hebben dan deze stijl? Bovendien is de top gestrand en toch warrig. Deze heeft ook eenmidden vervagenmet eenlichte druppelstijl. Detempel is volledig vervaagddie de geschoren baard complimenteert.

@ area_studio_/ Instagram Casual klassieke winderige zijborstel met druppelvervaging 80/100Pitch Perfect Mid Fade

Dit is de elegante versie van een funky kapsel. Dechassy mid fademetslanke taps toelopendezorgt ervoor dat het er allemaal stijlvol uitziet. Dat gezegd zijnde detempel is vervaagdwat het meer hippie maakt. Ten slotte is de top meer ontspannen, wat deze look veelzijdig maakt.

@ceejayfadez / Instagram Dunharige gepofte top met vervaging van de tempel 81/100Geverfde tips met minder volumineuze zijkanten

Een goed voorbeeld van een trendy kapsel en alle eer gaat naar deeindigt met geverfd. Bovendien zijn de zijkantenondersneden taps toelopendwat tegenwoordig niet erg gebruikelijk is omdat iedereen de voorkeur geeft aan taper fades. Detempel vervagenpast hier perfect omdat het de focus naar de top helpt verschuiven.

@henlo_ / Instagram Gekrulde top met taps toelopende, vervaagde zijkanten 82/100Tough Gelled Push Back Push

Is dit dealpha macho man look? Ik ben bijna overtuigd omdat het alle mannelijkheidsvakken aanvinkt. De top is eenzachte pompadourdie perfect wordt onderhouden, zoals mannen het graag houden. Bovendien is debaardmet rondgedraaide snor voegt veel flair toe aan de look en ondersteunt het haar.

@hudson.hair / Instagram Onstuimige mul met gehakte zijkanten 83/100Casual klassieke winderige zijborstel met druppelvervaging

Laten we de eenvoudige maar elegante versie van de undercut taper fade verwelkomen. Dit kapsel heeft zoveel aan de hand, beginnend bij de top, het isnaar de zijkant geduwdemet minder volume, zodat het gemakkelijk hanteerbaar is. Vervolgens zijn de zijkanten taps toelopend plusde line-upsvolledige aandacht krijgen en tot slot,de tempel en baardzijn gestroomlijnd. Het lijkt simpel, maar dat is het niet!

@jakfinchhair / Instagram Modern geverfde fancy pocky Franse crop 84/100Dunharige gepofte top met vervaging van de tempel

Dit is er een waarbij je fietst en dan is het resultaat dit kapsel. Grappen terzijde, dit is een gestroomlijnd kapsel en vereist onderhoud. Hoewel dehaar is dun het heeft wel volume. Dit kwalificeert ook als eenpompadouren heeft eentempel vervagen, kunt u om iets anders vragen?

@jarredsbarbers / Instagram Alle geverfde gelijke volumineuze kortere weg 85/100Gekrulde top met taps toelopende, vervaagde zijkanten

Deze heeft zoveel stijl en de top is mooi met deze kersenrode-geverfde krullen. Dekleur plusde krullen maken het leuk, maar daar houdt het niet op zoals je zietde line-upmetdruppel vervagen. Defijne ondersnijdingis ook niet slecht. Dit alles maakt dit een zeer zachte stijl.

@jarredsbarbers / Instagram Undercut Pompadour met Flashy Drop Fade 86/100Onstuimige mul met gehakte zijkanten

Kan dit ooit een wedstrijd hebben? Alle luxe die je je maar kunt wensen zijn er allemaal, zoals de harder!mulzelf is de belichaming plus dezijkanten zijn geschorenwaarbij de bovenkant speels is. De pocky stranded top maakt het zo ruig en stoer.

@jenegaafpas / Instagram Waarom de top hakken? 87/100Modern geverfde fancy pocky Franse crop

Voelt dit niet als een pauw in sneeuwbergen? Debovenste helft is geverfdblauwgroen met grijswit is de andere helft. De pocky lokken laten het allemaal opvallen metzijkanten worden vervaagd. Bovendien is de tempel getatoeëerd, zodat vervagende zijkanten de enige optie zijn om tatoeages er helder uit te laten zien.

@m.r.k.thebarber / Instagram Dichte korte gekrulde top met geschoren lijnen 88/100Alle geverfde gelijke volumineuze kortere weg

Kan het eenvoudiger en toch stijlvol? Dit is een ergunieke buzz-cutomdat het een gelijk volume heeft over het hele hoofd, maar als je goed kijkt, is er eenlicht pokdaligpatroon op het haar. Bovendien is er een voorhoofdspleet die deze stijl erg poppy en niet eenvoudig maakt.

@kevinluchmun / Instagram Pocky Stranded Straight French Crop 89/100Undercut Pompadour met Flashy Drop Fade

Niets kan worden gezegd dat het genoeg is voor deze stijl, het begint met een nettepompadour bovenopmet detempel wordt vervaagdmaar deline-ups zijn scherpals een mes. Dat gezegd hebbende, zie je die op zichzelf staande streng bovenop? Er zit zoveel flair in deze stijl, je kunt er nooit genoeg van krijgen.

@abbas_ahmadifard/ Instagram Dun haar naar achteren geduwd met vervaging van de tempel 90/100Waarom de top hakken?

Laten we dit happy-go-lucky kapsel noemen, zullen we? De top heeft zoveel leven met denaar de zijkant geduwde kuifdie eruitzien als lange lokken die op zichzelf staan. Dezijkanten lopen taps toemaar niet vervaagd omdat ze de bakkebaarden moeten mengen met de baard, hier is zoveel over nagedacht.

@ meghdad.vip / Instagram Getatoeëerde tempel met geschoren haarlijn aan de zijkant 91/100Dichte korte gekrulde top met geschoren lijnen

Dit kapsel ziet er zo intimiderend uit, vooral omdat de korte krullen en zijkanten allemaal geconditioneerd zijn. Dezijkanten lopen taps toeenvervaagd naar de tempelmet een scherf deel geschoren spleet. Dit alles maakt deze stijl erg trendy en verre van eenvoudig. De bovenkant daarentegen is dicht maar gecontroleerd volume, diekorte krullenheb zeker wat leven.

@menspiresalon / Instagram Tossed Top met onregelmatige spikes 92/100Pocky Stranded Straight French Crop

Deze haaienlook is niet te evenaren en de topsemi frans gewaszorgt ervoor dat het er stijlvol uitziet. Dezijkanten zijn hoog vervaagdtot de tempel, maak niet de fout om debaard, het is de sleutel om de hele look van het gezicht in balans te brengen.

@mrliptrot / Instagram Droge Moussed Temple Drop Fade 93/100Dun haar naar achteren geduwd met vervaging van de tempel

Dit is zo'n gentleman-look met als hoogtepuntdun haarhoewel het volume niet ontbreekt, ook depompadour met dun haarslaat anders aan. Vervolgens zijn de zijkanten zo netjes dat ze naar achteren zijn geduwd, maar detempel is vervaagd, dit is de perfecte mix van netjes en trendy.

@mrliptrot / Instagram Volledig geverfde pocky snit 94/100Getatoeëerde tempel met geschoren haarlijn aan de zijkant

Hier komt de militaire versie van aminder onderhoudbaarheid kapselmet niet minder stijl en zwier. Degeschoren haarspleetvertelt er veel over dat het niet zomaar een knipbeurt is. Vervolgens zijn ze aan de zijkanten vervaagd waardoor de tatoeage eruit kan springen.

@mrliptrot / Instagram Puntig zijdeel met geschoren haarlijn 95/100Tossed Top met onregelmatige spikes

Dun haargeeft soms de flexibiliteit om het haar te draaien, te draaien en te tweaken zoals je wilt. Volgende, dezijkanten zijn vervaagd door de huidwaardoor de bovenkant helderder kan schijnen.

@mrliptrot / Instagram Terug naar Mode Middendeel met Temple Fade 96/100Droge Moussed Temple Drop Fade

Korte krullenzijn altijd geliefd, ze hebben zoveel leven en pluis. Bovendien is dezegeverfdwat het nog exotischer maakt. Detempel is druppel vervaagdmet boven- en zijkanten met behoud van volume.

@mrliptrot / Instagram Laat het thuis groeien met dichte baard 97/100Volledig geverfde pocky snit

De coole kerel-look is hier met degelijk volumehelemaal metdonkerblonde kleurstofdat is ook helemaal over het hoofd. De tempel die je zult opmerken is langer dan normaal omdat het meer stijl toevoegt aan de bleke zijkanten en de bovenkant enigszins gedesoriënteerd is om er cool uit te zien.

@kevinluchmun / Instagram 98/100Puntig zijdeel met geschoren haarlijn

Er zullen nooit minder versies van geschoren sleuven zijn metondersneden taps toelopend. De top is pokdalig maar heeft toch watoppoetsen. Niet te vergeten die blauwachtige wintertalingkleurstofdat piekt even en verdwijnt dan.

@m.r.k.thebarber / Instagram 99/100Terug naar Mode Middendeel met Temple Fade

Kan elegant nog eleganter zijn? Zeker niet, het middengedeelte is zo subtiel dat het aanvoelt als eenzijdeel. Bovendien is de side-swept metdun haarvoelt zo pluizig aan en ziet er levendig uit. Ten slotte is de tempel zo dope dat hij gewoon perfect is.

@mellow_mikey / Instagram 100/100Laat het thuis groeien met dichte baard

Mannenbroodjeszijn letterlijk de goddelijke stijlen van mannenkapsels. Vooral als je klaar bent met deze duidelijkheid maakt het zo cool, bovendien, delang haarisgeverfdmet een subtiele goudblonde tint die een extra cool laagje toevoegt. De sleutel is balans, sommige werken aan debaardgaat een lange weg.

@freizo_ / Instagram