10 onderschatte veranderingen die in 2021 moeten worden aangebracht die het leven serieus zullen upgraden

Shutterstock

10 onderschatte veranderingen die in 2021 moeten worden aangebracht die het leven serieus zullen upgraden

Door Marisa Casciano 23 december 2019

De verwachting voor het nieuwe jaar is echt. En als je de dagen aftelt tot het ook begint, dan heb je waarschijnlijk grote doelen en dromen in je hoofd. Je hebt misschien een hoop passie, motivatie en energie, of gedetailleerde plannen en resoluties die in je telefoon zijn opgeschreven. Dat is allemaal goed en wel, maar weet dat er in 2021 totaal onderschatte veranderingen moeten worden aangebracht die ook je leven serieus zullen verbeteren.

Ze nemen je ochtenden - die momenteel misschien een beetje traag en alledaags zijn - en maken er een tijd van met koffie doordrenkte gelukzaligheid van. Ze geven u de controle over uw planning, financiën, relaties en meer, met basis- en haalbare stappen. Dus tegen het einde van het jaar - of zelfs het volgende decennium - kun je terugkijken en voelen alsof je geleefd en geliefd bent, groter en brutaler dan ooit tevoren.

Natuurlijk zullen deze veranderingen enige moeite kosten om ze te behouden. (Iets eerder wakker worden dan je wekkers zal niet altijd ideaal aanvoelen.) Maar je kunt alles doen waar je naar op zoek bent, vooral in het komende jaar. Als een cheetah kun je de grond raken rennen en je leven echt upgraden door deze 10 onderschatte veranderingen aan te brengen.1. Begin uw dag een beetje eerder

Shutterstock

In het nieuwe jaar kun je beloven om je dag iets eerder te beginnen dan je nu doet. Dit kan betekenen dat u uw alarmen moet instellen op 7:30 uur in plaats van 8:00 uur, of zelfs 10 minuten eerder uit bed moet rollen. Hoe dan ook, het kan een enorm verschil maken en u extra tijd geven om het wereldnieuws bij te praten, uw appartement op te ruimen of daadwerkelijk van uw kopje koffie te genieten.

2. Bestel vaak geen afhalen

Hoe vaak heb je je huisgenoten of ZO verteld dat je net zo vaak zou stoppen met bestellen? De kans is groot. Dat is ok. Maar houd jezelf in het nieuwe jaar verantwoordelijk en probeer meer thuis te koken. Klop kip en aardappelpuree op, meld je aan voor een maaltijdbezorgservice zoals Hello Fresh om je te motiveren en kanaliseer je innerlijke chef. Spoiler alert: het zal je leven wonderen doen.

astrologische lichaamsdelen

3. Verminder uw schermtijd

Hoe graag u ook door sociale media bladert en games op uw telefoon speelt, het verkorten van uw schermtijd kan een # noodzakelijke zet zijn in het nieuwe jaar. Het zorgt ervoor dat je tijd hebt om je doelen te bereiken en niet wordt afgeleid door hoe anderen hun leven leiden. (Jezelf niet met anderen vergelijken, alleen, kan levens veranderen.)

4. Volg een online les

Of je nu op de universiteit zit, net bent afgestudeerd of hard werkt in de 'echte wereld', het kan enorm nuttig zijn om een ​​online les te volgen. Docenten en experts over de hele wereld kunnen je horizon verruimen en je vaardigheden vergroten, terwijl je chillt op je bank en aantekeningen maakt. Ga naar Skillshare, Masterclass of zelfs YouTube om aan de slag te gaan.

5. Maak een persoonlijke website

Shutterstock

Ongeacht welk pad u in uw professionele leven volgt, een persoonlijke website is misschien uw nieuwste passie. Het geeft je een plek om te pronken met je werk, persoonlijkheid en waarden; het is een hoek van internet om je eigen hoekje te noemen. Dankzij onder meer Squarespace en Wordpress kan het ook heel eenvoudig zijn om een ​​strakke site te maken. Duik in het nieuwe jaar in de functies en sjablonen die ze bieden en bouw je merk op.

6. Houd verse bloemen in uw huis

Het hebben van verse bloemen of planten in uw huis kan uw leven op meerdere manieren verbeteren. Ze kunnen je vreugde geven als je na een lange dag thuiskomt, en je eraan herinneren om altijd de ene voet voor de andere te zetten en te bloeien. Koop dus wat vetplanten voor je badkamer, een bungelende klimop voor je veranda of een boeket paarse bloembladen voor je keuken ASAP.

vrouw favoriete seksspeeltje

7. Voeg seizoensproducten toe aan uw maaltijden

Als u boodschappen gaat doen, denkt u dan na over de artikelen die u in het gedeelte met producten koopt? Kan zijn. Maar wees in het nieuwe jaar bewuster over wat groenten en fruit op dat moment in het seizoen zijn. Koop granaatappels in de winter en squash in de herfst. Het zal je maaltijden upgraden door ze smaakvoller en lekkerder te maken, en je lichaam ook in harmonie te houden met de planeet.

8. Heb een nachtelijke huidverzorgingsroutine

Sla het komende jaar uw huidverzorgingsroutine niet over. Het kan verleidelijk zijn om dit te doen als het middernacht is en je moe bent van een dag werken en verschillende activiteiten. Maar het gevoel van een schoon gezicht en een stralende huid is de vijf minuten waard om je make-up uit te doen en je crèmes aan te brengen. Doe jezelf een plezier en verlaag de stappen in je routine. Dit zal het gemakkelijker maken om eraan vast te houden naarmate de maanden verstrijken.

9. Luister naar je lichaam als het moe is

Shutterstock

Een van de belangrijkste veranderingen die je in het nieuwe jaar kunt aanbrengen, is misschien wel naar je lichaam luisteren als het moe is, in plaats van door je uitputting heen te dringen. Vroeg naar bed gaan, uw plannen voor de nacht annuleren of een training overslaan, bereidt u alleen voor op hardlopen de volgende dag. Het kan een positief domino-effect creëren en je een betere plek geven om je doelen en dromen te verwezenlijken.

10. Zeg waar je dankbaar voor bent voordat je naar bed gaat

Last but not least, zeggen waar je dankbaar voor bent voordat je naar bed gaat, is een gemakkelijke en onderschatte verandering die je in het nieuwe jaar kunt aanbrengen. Deze positieve oefening kan je in een goede headspace brengen en je waardering geven voor je ervaringen.