10 tijdloze Caesar-kapselideeën + een eenvoudige handleiding om te krijgen

Denis Makarenko / Shutterstock.comHet Caesar-kapsel is echt een no-nonsense kapsel dat alleen het meest elementaire onderhoud vereist.36foto'sdoorIan Chandler30 augustus 2021

Bepaalde kapsels doorstaan ​​de tand des tijds, en de Caesar is zeker een van deze bekende stijlen. Het is een klassieke snit met een oude oorsprong die er vandaag de dag nog steeds goed uitziet.Caesar-kapsel van Gerard Butler door s_bukley
s_bukley / Shutterstock.com

Het is genoemd naar de Romeinse keizer Julius Caesar, die zijn haar naar voren bracht en een korte pony creëerde. Hij deed dit vermoedelijk om zijn vroege kaalheid te verbergen. Of dat nu waar is of niet, het Caesar-kapsel is inderdaad een goede keuze voor kalende mannen of voor mannen die gewoon kort, modieus haar willen.

Als je op zoek bent naar een kapsel dat niet zo gebruikelijk is, dan is het Caesar-kapsel de juiste keuze. Het heeft nodigweinig onderhouden styling, en het vereist geen touch-ups.

Getextureerde franje
bron

Wat is het Caesar-kapsel?

Het Caesar-kapsel is een onopvallende, korte mannensnit met een pony. Het is een veelzijdig kapsel, dus als je steil, golvend of zelfs krullend haar hebt, is de Caesar iets voor jou. Het is ook een topkeuze voor jonge jongens, vooral degenen die deelnemen aan sport en andere energieke activiteiten.

De stijl is uniek omdat bij het traditionele Caesar-kapsel het haar aan de bovenkant, achterkant en zijkanten dezelfde lengte heeft. Dit geeft het een nette, uniforme uitstraling.

In veel opzichten is de Caesar-stijl de antithese van veel kapsels die we tegenwoordig zien. Hoewel het in de jaren 90 populair werd, is het sindsdien uitgevallen en vervangen door meer retro-chique stijlen zoalsde losgekoppelde ondersnijding. Hoewel het niet in de voorhoede van de hedendaagse mode staat, is het nog steeds een onverslaanbare keuze voor een onderhoudsarme snit die geschikt is voor verschillende haartypes en gezichtsvormen.

Caesar-stijl haar met textuur
bron

Hoe krijg je het Caesar-kapsel?

Vanwege de populariteit van het Caesar-kapsel zullen veel kappers en stylisten weten hoe ze een goede Caesar moeten knippen. Het is een nietje in kapperszaken en salons over de hele wereld, en het is gemakkelijk te doen. Als je jezelf een Caesar-kapsel wilt geven of de details wilt leren, bekijk dan hier het kapsel van dichterbij.

Voor het klassieke Caesar-kapsel kan het haar bovenop het hoofd tussen de 0,5 en 3 inch zijn. Aangezien het Caesar-kapsel bedoeld is als een kortere snit, past het onderste uiteinde van dit spectrum beter bij het kapsel.

jakes_barber_shop CROP franje
@jakes_barber_shop / Instagram

Knip vervolgens eenvoudig al het haar op dezelfde lengte. Als u bijvoorbeeld wilt dat uw haar 2,5 cm lang is, knipt u de bovenkant, achterkant en zijkanten tot 2,5 cm.

U kunt ook kiezen voor een alternatief Caesar-kapsel met een taper. Voor dit kapsel wordt het haar aan de achterkant en zijkanten iets korter geknipt dan aan de bovenkant. De achterkant en zijkanten worden dan taps toelopend met een schaar of tondeuse (rond de #3–#4 instelling).

Ceasar blond kapsel

Hoe het Caesar-kapsel te stylen?

De Caesar vereist weinig styling. Het enige wat je nodig hebt is een lichte hoeveelheid stylingwax of crème.

Werk het product met je vingers in je vochtige haar. Style vervolgens je haar met een kam of borstel naar voren, richting je voorhoofd. Dit resulteert in de korte pony, die je ook met je vingers kunt stylen. Je kunt het product ook op de achterkant en zijkanten van je haar aanbrengen.

Bekijk de galerij hieronder voor meer ideeën:
moderne caesar 1/36Caesar Cut met opgeruwd kapsel

Toegegeven, dit kapsel overtreedt een van de regels van de traditionele Caesar-snit, aangezien het haar bovenop wat langer is. Het blijft echter trouw aan de geest van de Caesar en voegt een beetje moderne flair toe.

s_bukley / Shutterstock.com Rommelige Caesar Hairut twee/36Rommelig Caesar-kapsel

De Caesar-snit is een kapsel dat er geweldig uitziet als het een beetje in de war is. In dit voorbeeld is het haar nog steeds naar voren gestyled zoals het zou zijn in een klassieke Caesar, maar de bovenkant is een klein beetje naar boven gestyled.

Caesar en tempel vervagen 3/36Caesar stijl gewas

De Franse snit en de Caesar-snit zijn nauw verwant, en dit kapsel combineert ze allebei en voegt een eigentijdse toets toe.

@ kipp_hair / Instagram Rommelige taps toelopende schaarsnede 4/36Taps toelopende zijkanten met rommelige textuur

Je kunt textuur toevoegen aan de Caesar-snit als je op zoek bent naar een onderhoudsarme stijl die nog steeds trendy is. Het is een simpele combinatie, maar het werkt erg goed.

@poolethebarber / Instagram moderne caesar 5/36moderne caesar

Deze op een bowl-cut geïnspireerde Caesar beleeft een heropleving. Hoewel dit soort stijl voorheen als oncool werd beschouwd, is het weer in zwang gekomen vanwege zijn minimale, strakke uiterlijk.

seks rollenspellen
@aaron_kiely_hair / Instagram High Fade en Caesar Crop 6/36High Fade en Caesar Crop

Deze extra korte snit vestigt alle aandacht naar de top van het hoofd met een hoge vervaging. Het haar bovenop is in klassieke Caesar-stijl geknipt.

@hayden_cassidy/ Instagram Messed Caesar Tom 7/36Messed Caesar a la Tom Hardy

Nogmaals, Caesar-snitten hoeven niet netjes te zijn - ze zijn nog steeds stijlvol, zelfs als ze onverzorgd zijn. Hoewel je de stijl op veel manieren kunt verwarren, is deze ietwat rommelige stijl een gemakkelijke manier om er modieus uit te zien.

Schoon Caesar-kapsel nr. 1 8/36Schone Caesar Cut

Als je van superstrakke kapsels houdt, zul je dol zijn op deze korte en nette Caesar. Het is een heel natuurlijke look die goed past bij elke outfit of stijl.

bron Perfecte Caesar met netelige strengen 9/36Perfecte Caesar met netelige strengen

Een van de kenmerkende kenmerken van de Caesar-snit is de naar voren geborstelde look, en deze snit behoudt dat terwijl losse lokken aan de voorkant worden toegevoegd.

@rumbarber / Instagram Franse bijgesneden Caesar Cuter 10/36Klassieke Taper Fade

Dit kapsel is een kappersklassieker die de tand des tijds heeft doorstaan. Het is gewoon een traditionele Caesar met een tijdloze, taps toelopende vervaging die elke man geweldig zal staan.

@ mattjbarbers / Instagram Moderne Caesar Cut elf/36moderne caesar

Deze white smoke dyed voegt die extra flair toe aan deze straightFrans bijgesnedenTop. Bovendien maakt de platte Pocky-stijl hem moderner en hipster.

Caesar-kapsel voor teruglopende haarlijn 12/36Caesar-kapsel voor teruglopende haarlijn

Dezijborstelaan dit kapsel maakt het levendiger. Hoewel een teruglopende haarlijn het haar dunner maakt, zorgt een caeser-cut ervoor dat het er natuurlijk uitziet en helpt het minder haar te saboteren.

bron Gedraaide line-up 13/36Gedraaide line-up

Deze unieke stijl is een goede mix van retro en modern. De gedraaide tempel geeft die retro-smaak, terwijl de caesar-snit hem moderner maakt. De baardvervaging maakt het gewoon perfect.

@bodiabarber / Instagram Aquaman Scissor Cut 14/36Aquaman Scissor Cut

Dit is absoluut niet merkbaar, de kleurstof is het anker, maar de vorm en grootte van het haar maakt het allemaal een onstuimig kapsel. Vandaar dat de caeser-cut het allemaal subtiel en toch uniek maakt.

@shrunnheads / Instagram Kort Frans gewas met huidvervaging vijftien/36Kort Frans gewas met huidvervaging

Deze caesar-snit wordt aangedreven door mooie was en kam om die tandpatronen toe te voegen. Gewoon om het meer flitsende klap op een haarlijn met geschoren zijkanten te maken, gaat nooit uit de mode.

@rpb_nq / Instagram Caesar Cut met Bril 16/36Caesar met bril

Dit is het meest voorkomende type keizersnede dat we rond zien. De baardvervaging maakt echter het hele gezicht egaal, deze combinatie gaat nooit fout.

bron Eenvoudige top met vervaagde zijkanten 17/36Eenvoudige top met vervaagde zijkanten

Net als hierboven complimenteert de baard dit kapsel altijd. Detop is korten zijkanten zijn geschoren, de perfecte, klassieke caeser-stijl. De zijkanten zijn echter geknipt met nummer 2, dus het vervaagt niet.

@nomadbarberbln / Instagram Geverfde highlights met gestileerde Pocky staande strengen 18/36Geverfde highlights met gestileerde Pocky staande strengen

Dit kan worden beschouwd als een caesar-kapsel met een zeer feestelijke uitstraling vanwege de strengen, die meestal worden gelegd, waardoor het topvolume toeneemt. Terwijl deze de strengen laat staan ​​enstervendeze met enkele gouden accenten maakt het allemaal erg chique en modern.

@ v.hugostyles / Instagram Omzoomde Caesar met Low Key Sides 19/36Omzoomde Caesar met Low Key Sides

Het recept voor dit kapsel is vrij eenvoudig, haal eerst dezijkanten taps toelopendmet lichte vervaging naar detempel. Vervolgens moet je er bovenop werken met pocky styling van de ponyharen.

@napolesbarbershop / Instagram Hoog vervaagde Franse bijgesneden Caesar-stijl twintig/36Hoog vervaagde Franse bijgesneden Caesar-stijl

Caesar Hairstyle heeft vele gezichten en dit is er een van. De belangrijkste componenten van dit kapsel zijn de slankehoge vervagingmet een kortefranse oogst. Dat gezegd hebbende, voegt de zijborstel een smaak toe aan de stijl. Vergeet de baard niet, deze balanceert het gezicht vrij goed.

@thecommodoreatl / Instagram Tousled top met halfvervaagde casual snit eenentwintig/36Tousled top met halfvervaagde casual snit

De bovenkant lijkt misschien iets langer, maar dat is het leuke van een caesar cut. De top heeft een onregelmatige lengte met eentaps toelopenaan de zijkanten met eentempel vervaagd. De bovenkant kan iets zijngolvendmet een zijborstel.

@domthebarberian / Instagram Hoge vervaging met getatoeëerde zijkanten en pokke strengen 22/36Hoge vervaging met getatoeëerde zijkanten en pokke strengen

Laten we eerlijk zijn, de tatoeage aan de zijkanten voegt die veerkracht toe met de tapsheid. Hoewel we dat niet allemaal kunnen hebben, kunnen we die slanke tapsheid aan de zijkanten met pocky top hebben. Als je een . kunt hebbensubtiele baard, het laat het hele gezicht vol lijken.

@hayden_cassidy / Instagram Korte krullen met halfvervaagde opstelling 2. 3/36Korte krullen met halfvervaagde opstelling

Caesar is zo casual en een van de meest veelzijdige stijlen die er zijn. Dat gezegd hebbende, dit is een geweldige combinatie waar eenmidden vervagenmet eenscherpe opstelling. Als laatste, devolume bovenaanmaakt het kijken naar de casual kant ervan.

@hayden_cassidy / Instagram De mix van Buzz Cut en Caesar Cut 24/36De mix van Buzz Cut en Caesar Cut

Deze blend is niet erg gebruikelijk om te zien, maar als het goed wordt gedaan, resulteert dit in ontploffing! Hoewel het eruit ziet als een heel subtiele snit, is dat het niet. Er is een lichtefranse oogst, en een beetjevervagenin de buurt van de tempel en de tapsheid aan de zijkanten. Het is onmogelijk dat je geen complimenten krijgt met dit kapsel.

@ krispyfades / Instagram Onderhoudsarme Caesar Cut 25/36Onderhoudsarme Caesar Cut

Lijkt dit niet erg op de stijl van George Clooney? Dat komt omdat het inderdaad vrij gelijkaardig is. Dit kapsel is vrij eenvoudig, overal volume zonder enige vervaging, gewoontaps toelopende zijkanten. En bovenop? Simpel, poets gewoon je handen en boem! Je bent klaar om te rollen!

@jenegaafpas / Instagram Frans gewas en toch rustig Caesar-kapsel 26/36Frans gewas en toch rustig Caesar-kapsel

Laten we even de tijd nemen om te bespreken hoe verbazingwekkend ingehouden en subtiel dit kapsel is! Het heeft alle mooie elementen, zoals een rechte strandedfranse oogstmet eentapsheid vervaagdkanten. Dat alles met een zeer handelbare top zonder al te veel haar. Dat gezegd hebbende, verbergt het ook dieterugwijkende haarlijnvrij goed!

@lewy_chewy / Instagram Verward dun haar met halfgekrulde opstelling 27/36Verward dun haar met halfgekrulde opstelling

Dit moet een van de meest funky caesar-kapsels zijn, want je ziet een zeer scherperijen een schonelage vervaging. De zijkanten zijn mooi gecontroleerd, wat totaal anders is dan de bovenkant, die losjes is overgelaten om natuurlijk te zijn. Halve krullen zien er geweldig uit, nietwaar?

@m.r.k.thebarber / Instagram Casual Caesar met bijna Buzz Cut 28/36Casual Caesar met bijna Buzz Cut

Die glimlach is aanstekelijk het haar is niet minder netjes. Dewarrige topmaakt het een perfecte caesar, maar iets aan de korte kant om bijna in de te komenbuzz cut territorium. De zijkanten zijn echter kort om de bovenkant er lang en dicht uit te laten zien. Vergeet tot slot niet destoppelbaard.

@ mathmap/ Instagram Zeer getextureerde Caesar 29/36Zeer getextureerde Caesar

Deze blijft hangen op de grens vande kom gesnedenmet Ceasar-snit. De gegooide textuur is wat Caesar maakt, maar destrengen zijn langermet bovenop gelegd. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is:lang haar, dikke textuur, ensommige haarproductenom alles op zijn plaats te houden.

@joshconnollybarber / Instagram Golvende getextureerde Caesar 30/36Piekerige Fringe Getextureerde Caesar

Niet dat de glimlach geweldig is als het gaat om styling, maar het haar hier is wat we een caesar-cut noemen. Deverschillende lagenmaak het leuk, het voorhoofd is kleiner gestrand terwijl de rug enrust is langer. Degeverfde highlightszijn dofblond en voegen een geroosterde panache toe.

@jodytaylorhair / Instagram Golvende Caesar 31/36Golvende Caesar

De golvende stijlis al een tijdje onderweg en trekt altijd veel aandacht, waar hij ook gaat. Hier worden de golven verkleind metzijkanten worden taps toelopendeen beetje of zo. De top is echtergeverfden heeft volgehoudendikke textuur.

@jodytaylorhair / Instagram Overwoekerd Caesar 32/36Overwoekerd Caesar

Caesar is van verschillende typen en deze is niet anders,de langere strengenmaak het heel zacht en toch kalm terwijl dezijkanten zijn gemengdmet de bovenste lange strengen. Deschone, zachte uitstralingzonder baard brengt al het plezier op de top. Daar kan toch niet mis mee gaan?

@jodytaylorhair / Instagram Caesar-Pixie-variatie 33/36Caesar-Pixie-variatie

Wauw! Ditmidden vervagenmet eenlichte lage fadelook is wat we stijl noemen. De voorhoofdstrengen met deze haaienvintextuur vallen perfect om het eruit te laten zien als eenfranse oogstzonder conventioneel te zijn. Heb een ruwe textuur bovenop met een droge look.

@ jose.crespo_ / Instagram Caesar-Franse Variatie met Medium Fade 3. 4/36Caesar-Franse Variatie met Medium Fade

De stijlvolle caesar uitvoering maar oogt ook erg modern. De vallende lokken maken hetfranse crop-ish. Bovendien is dezijkanten zijn half vervaagdmet een lichtedrop fade tint. Door de baardmix met bakkebaarden erbij op te tellen, wordt het nog leuker.

@ jose.crespo_ / Instagram Caesar met taps toelopende bakkebaarden 35/36Caesar met taps toelopende bakkebaarden

Bowled top zonder gegooide lokken is een stijlvolle versie van caesar waarbij de hele textuur er zeer beheerst en onder controle uitziet. Detempel is vervaagdstijl toe te voegen aan de algehele look en het minder conventioneel te maken. Leg het neer metwat taps aan de zijkanten Boem!

@joshconnollybarber / Instagram Zeer verfijnde Caesar met vervaagde zijkanten 36/36Zeer verfijnde Caesar met vervaagde zijkanten

Een heel subtiel en ingehouden caesar-kapsel metzijkanten worden vervaagdis de nieuwe trend. Deze stijl wordt caesar wanneer de bovenkant helemaal opzij wordt gegooid en het in balans blijft maar niet te zorgeloos om er sjofel uit te zien. Als laatste, detempelgebied is vervaagdwat het allemaal leuk maakt!

@domthebarberian / Instagram