10 Rom-Com date-ideeën die een filmliefhebber van haar voeten zullen vegen

Astrid Stawiarz / Getty Images Entertainment / Getty Images

10 Rom-Com date-ideeën die een filmliefhebber van haar voeten zullen vegen

Door Elana Rubin 29 november 2018

Als je het nog niet hebt gehoord, zijn rom-coms weer helemaal in stijl. Deze films, waarin twee mensen op een hilarische manier samenkomen, zijn meestal gevuld met ontmoetingen, belachelijke omstandigheden en schattige dates. Als je het gevoel hebt dat jij en je partner op dit moment in een sleur zitten, kun je inspiratie zoeken bij rom-com date-ideeën. Hoewel niet alle films goede data bieden om je hersens op het goede spoor te krijgen met leuke dingen om te doen, heb ik een lijst gemaakt met 10 nieuwe en oude rom-coms met verschillende datums.

Hoewel er enkele elementen van rom-com-films zijn die slechte berichten bevatten - zoals blijven volhouden ongeacht de kosten - zorgen veel van deze films ervoor dat u zich aan het einde van de dag goed voelt. Het is logisch dat je elementen uit de films zou willen gebruiken om ook delen van je eigen leven zonniger te maken. Mijn persoonlijke favoriet, Aan alle jongens waar ik eerder van hield, heeft veel iconische delen van de film die bij een leuke date passen. Ik zou het heerlijk vinden om samen op skivakantie te gaan of thuis cupcakes te bakken. De volgende lijst met datumideeën varieert van low-budget tot over-the-top. Lees verder en kies wat het beste werkt voor jou en je eigen SO.

'To All The Boys I've Loved Before': Eet samen een geliefde snack.

Netflix op YouTube

We weten nu allemaal dat het hele internet zijn verstand verloor omdat Peter Kavinsky de stad overstak om Lara Jean Song Covey's favoriete Koreaanse yoghurt te halen. Hij legde zeker de lat voor partners overal hoger. Je zou deze act kunnen nabootsen door met je date te gaan om hun favoriete nichesnack te halen die misschien niet overal verkrijgbaar is.'Love, Simon': Ga op een reuzenrad.

Gewoon BeU op YouTube

Neem een ​​signaal van Simon Spier en zijn liefdesbelang (wat ik niet onthul omdat dat de film voor je zou bederven voor het geval je het nog niet hebt gezien), en maak een ritje in een reuzenrad met je date. Verzegel het met een kus wanneer je het bovenste punt van het wiel bereikt.

'How To Lose A Guy In 10 Days': speel een kaartspel.

Grishav Pokharel op YouTube

Datums hoeven niet duur te zijn. Je zou gemakkelijk iets zo chill kunnen doen als kaarten spelen met een paar vrienden of familie samen met je date om plezier te hebben met je partner. In Hoe een man te verliezen in 10 dagen, Andie Anderson speelt 'Bullsh * t' met haar vriend, Benjamin Barry en zijn naaste familie om tijd met hen door te brengen.

cultuur en prestaties

'Crazy Rich Asians': ga samen op reis.

Warner Bros. Pictures op YouTube

Als je met je partner naar Singapore kunt gaan, doe dat dan zeker. Maar je kunt er inspiratie uit halen Crazy Rich Aziaten zonder ook uw bankrekening te legen. Maak een lokale weekenduitstap naar ergens in de buurt met z'n tweetjes. Maak er een roadtrip van, kook samen uw maaltijden en bekijk leuke lokale bezienswaardigheden.

'The Kissing Booth': Ga naar het strand.

Netflix op YouTube

Dit stel, dat hun relatie voor het grootste deel geheim houdt, vindt leuke romantische uitjes voor de twee, zoals motorrijden, vrijen in de regen en naar het strand gaan. Als je aan de kust bent, doe dan een romantische stranddatum voor jou en je partner, of als je in een niet aan zee grenzende staat bent, kies dan voor een rivier of meer.

'Twilight': honkbal spelen.

Toyo Suken op YouTube

De meest iconische scène van de meest iconische vampierfranchise, Edward Cullen, nam Bella Swan mee voor zijn reguliere familiehonkbalwedstrijden. Ze moest wennen aan het gezin, genieten van de klassieke Amerikaanse sport en zelfs belangrijke spelbeslissingen nemen. Wees een dag lang je eigen ~ Edward en Bella ~ en speel het spel zelf, of ga er in plaats daarvan naar kijken.

etherische oliën voor prikkelbaarheid

'Maid in Manhattan': maak een romantische wandeling.

Maid In Manhattan - Trailer op YouTube

Deze film uit begin jaren 2000 is gebaseerd op de premisse dat een hotelgast een dienstmeisje voor een andere gast verwart. Ze maken een wandeling in Central Park en praten graag met elkaar op de mooie dag. Neem je partner mee voor je eigen versie van deze datum om de romantiek op te vrolijken.

'Set It Up': Bestel levering en werk samen.

Netflix op YouTube

Heb je eigen Stel het in datum door wat pizza te bestellen en samen aan het werk te gaan. Als je een super hectisch werkschema hebt, kan het jullie beiden gemakkelijker maken om tenminste thuis samen te werken.

'Crazy, Stupid, Love': ga dansen.

Filmclips op YouTube

Nemen van een andere rom-com moment, Crazy Stupid Love laat zijn jongere hoofdpaar de legendarische doen Dirty Dancing moment. Hoewel je date je niet in het midden van de dansvloer hoeft op te tillen, kan het leuk zijn om uit te gaan dansen en een beetje los te laten.

'Mama Mia!': Karaoke.

Universele afbeeldingen op YouTube

Het is tenslotte een musical. Geniet van een avondje uit met je partner door je vocale karbonades uit te schakelen. Degene die het meeste applaus krijgt van zijn lied, kan de ander een speciaal shot kopen.

En als geen van deze datumopties uw interesse wekt, kunt u altijd een filmmarathon houden en ze gewoon allemaal bekijken.