10+ lange kapsels en kapsels voor vrouwen

24foto's Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.comWees niet bang om je lange sloten bij te werkendoorKapsel Inspiratie16 juli 2019

Lang haar is bijna altijd een populaire lengte geweest voor vrouwen omdat het flatterend kan zijn, ongeacht de haarkleur, textuur of gezichtsvorm. Of je nu je look volledig wilt veranderen of gewoon wilt opfrissen, je zult zeker het perfecte lange kapsel vinden.

Jlo 1/24Jlo's ijzige hoogtepunten

Haal het beste uit de lengte van je haar door opvallende highlights toe te voegen, zoals die van JLo. Begin met een subtiele kleur bij je aanzet en ga lichter bij de punten om meer aandacht naar je gezicht te trekken.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com De evenwichtige golven van Olivia Palermo twee/24De evenwichtige golven van Olivia Palermo

De look van Olivia Palermo heeft alles te maken met het middengedeelte en de glans. Om een ​​vergelijkbare look te krijgen, maakt u verschillende soorten golven om zoveel mogelijk van die glans te laten zien.Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Natuurlijke krullen van Madelaine Petsch 3/24Natuurlijke krullen van Madelaine Petsch

Je hebt geen kenmerkend rood haar zoals Madelaine Petsch nodig om deze natuurlijke krullen te rocken. Terwijl je haar nog nauwelijks vochtig is, doe je het in een eenvoudige vlecht, laat je het drogen en gebruik je je krultang om bij te werken.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Gouden Honing Balayage 4/24Gouden Honing Balayage

Balayage is een van de meest populaire kleurtrends voor vrouwen met lang haar; omdat deze highlights niet bij je wortels beginnen, kan je haar vrij groeien zonder dat je het moet bijwerken. Kies om te beginnen voor een warme honingkleur.

geweldige gatsby-onderschriften
janifest / Shutterstock.com Jaylen Barron 5/24Jaylen Barron's Wild Curls

Je kunt ook een lang kapsel omarmen met je natuurlijke krullen! Hoewel je misschien je favoriete product wilt gebruiken om ze op hun plaats te houden, wees niet bang om je krullen los te laten.

Eugene+Powers / Shutterstock.com Klassieke zijvlecht 6/24Klassieke zijvlecht

Op dagen dat je haar alleen maar in de weg lijkt te zitten, ga je voor een klassieke vlecht om het te temmen. Deze eenvoudige stijl is tijdloos en duurt slechts enkele minuten om te creëren, waardoor het perfect is voor elke drukke dag.

Van+Ja / Shutterstock.com Jourdan Dunn 7/24Jourdan Dunn's Princess Half-Up

Met een lang kapsel heb je voldoende ruimte om nieuwe dingen te proberen. Neem voor je volgende avondje uit of gekleed evenement een pagina uit het boek van Jourdan Dunn en ga voor deze romantische, vrouwelijke half-up 'do.

Featureflash Fotoagentschap / Shutterstock.com Megan Fox 8/24Megan Fox's volumineuze golven

Springende, volumineuze golven zijn het toppunt van glamour. Om een ​​look als die van Megan Fox te krijgen, gebruikt u een krultang met een vat dat minstens vijf centimeter breed is; voor deze look geldt: hoe groter de krul, hoe beter.

Ga+Fullner / Shutterstock.com Shailene Woodley 9/24Shailene Woodley's lichtbruine balayage

Balayage is niet alleen voor blondines; het is gebaseerd op je natuurlijke haarkleur, dus je kunt het rocken, zelfs als je donkerder haar hebt, zoals Shailene Woodley. Overweeg om je kapper te vragen verschillende tinten te gebruiken om extra dimensie te creëren.

plaatsen om seks te hebben in een huis
s_bukley / Shutterstock.com Tania Raymonde 10/24Tania Raymonde's Zeemeerminhaar

De lange, trapsgewijze lokken van Tania Raymonde lijken op die van een zeemeermin. Breng een textuurspray aan op je rommelige krullen voor een vergelijkbare look.

Tinseltown / Shutterstock.com Demi Lovato elf/24Demi Lovato's strandkrullen

Strandkrullen zijn de perfecte stijl voor vrouwen met lang haar. Voor een extra edgy look, voeg wat product toe om het terug glad te strijken en het te laten lijken alsof je net terug bent van het strand, zoals Demi Lovato.

DFree / Shutterstock.com Hannah Simone 12/24Hannah Simone's U-vormige pony

Een volle, stompe pony past ongelooflijk goed bij lang haar, vooral wanneer de pony U-vormig is en het gezicht omkadert zoals die van Hannah Simone. Strek de rest van je haar om de lengte nog beter te laten uitkomen.

Kathy Hutchins / Shutterstock.com Alle blonde highlights 13/24Alle blonde highlightsAlleen / Shutterstock.com Blonde tonen van Alexa Vegas op hoogtepunten 14/24Alexa Vegas' blonde tonen op hoogtepuntenoranhall / Shutterstock.com Diepbruine Balayage-hoogtepunten van Izabel Goulart vijftien/24Diepbruine Balayage-hoogtepunten van Izabel GoulartAndrea Raffin / Shutterstock.com Jameela Jamil 16/24Jameela Jamil's dikke gordijnpony en zachte golvenDFree / Shutterstock.com Abbey Lee 17/24Abbey Lee's groene onderkleurKathy Hutchins / Shutterstock.com Logan Browning Dunne Dreads met Highlights 18/24Logan Browning Dunne Dreads met HighlightsKathy Hutchins / Shutterstock.com De blonde laagjes van Gigi Hadid 19/24De blonde laagjes van Gigi HadidKathy Hutchins / Shutterstock.com Make Believe Mohawk met vlechten twintig/24Make Believe Mohawk met vlechtenkobryn + mikita / Shutterstock.com Dakota Johnson eenentwintig/24Dakota Johnson's gordijnponyscarletsails / Shutterstock.com Rita Ora 22/24Rita Ora's platinablonde lokkenTinseltown / Shutterstock.com Teresa Palmer 2. 3/24Teresa Palmer's halflange paardenstaartTinseltown / Shutterstock.com Half Up Bun 24/24Half Up Bundolgachov / Shutterstock.com