10 iconische voetbalkapsels – Laat je inspireren door de beste spelers

10foto's Fotowerken / Shutterstock.com doorIan Chandler19 juli 2019

Voetballers zijn mysterieus - ze bewegen als cheeta's op het veld, maar op de een of andere manier hebben ze nog steeds stijlvol haar. Van de gekke looks van Cristiano Ronaldo tot de platinablonde lokken van Lionel Messi, voetballers maken een aantal gedurfde haarbewegingen.relaties en vriendschappen

Verrassend genoeg zijn deze voetbalkapsels niet onmogelijk te krijgen. Als je bereid bent wat werk voor de spiegel te verzetten, kun je de beroemde stijlen van voetballers kopiëren, van zachte ondersnitten tot opzij vallende kapsels. Als je wilt dat je haar opvalt, wil je deze looks eens bekijken.

Hier leest u hoe u enkele van de keurige voetbalkapsels kunt krijgen die spelers vandaag de dag spelen:
Cristiano Ronaldo Kapsel 1/10Cristiano Ronaldo Kapsel

Dit op Ronaldo geïnspireerde kapsel is een winderige ondersnit met een hard deel. Het haar bovenop ziet eruit alsof het eeuwig gevangen zit in een plotselinge windvlaag, terwijl het haar aan de zijkanten netjes en opgeruimd is met een klassieke ondersnit.Je hebt ongeveer 4 tot 6 inch haar bovenop nodig. Ten eerste heb je een vrij klassieke ondersnit nodig. We raden een #2 t/m #4 aan de zijkanten aan. Vraag vervolgens uw kapper om zich op een hard gedeelte te scheren aan welke kant u maar wilt.Je hebt een gel of wax met medium hold nodig om dit voetbalkapsel te stylen. Gebruik om te beginnen ongeveer een kwart maat, wrijf het tussen je handpalmen en werk het in handdoekdroog, vochtig haar. Plaag je haar om de winderige look te krijgen.

AGIF/Shutterstock.com David Beckham Kapselham twee/10David Beckham Kapselham

Dit voetbalkapsel is afkomstig van een van de beroemdste spelers van de sport, David Beckham.

Deze snit is net als veel andere klassieke snitten: kort aan de zijkanten, lang aan de bovenkant. Ongeveer 4 tot 6 inch is hier de goede plek, maar de zijkanten hoeven niet zo kort te zijn als bij een ondersnit. Een #5 clipper instelling of zelfs hoger (#6 of #7) zou goed kunnen werken.

Werk in een gel of wax in handdoekdroog, vochtig haar. Je streeft naar een pompadourachtig volume met al het haar bovenop het hoofd naar achteren geveegd naar de kruin. Om dit te bereiken, plaag je het haar naar boven en naar achteren. Werk af door het haar te föhnen terwijl je het naar achteren kamt. Je kunt het haar aan de voorkant plagen voor extra volume.

Featureflash Fotoagentschap/Shutterstock.com Gareth Bale-kapsel 3/10Gareth Bale-kapsel

Real Madrid-speler Gareth Bale heeft een behoorlijk aantal stijlen gehad, en hier is een van zijn meest iconische.

Net als bij de Ronaldo-snit, vereist dit wat lengte aan de bovenkant met korte zijkanten. De zijkanten en achterkant lopen echter taps toe vanaf ongeveer een #1 naar boven in het haar bovenop. Voor de bovenkant is 3 tot 5 inch een goed bereik.

Werk in een gel of wax in handdoekdroog, vochtig haar. Kam het door naar de zijkant zodat het weggekamd is van je harde deel. Plaag het haar om volume te krijgen, en je bent klaar.

Maxisport/Shutterstock.com Lionel Messi Undercut 4/10Lionel Messi kapsel

Dit kapsel is precies de juiste hoeveelheid Messi. Hoewel het er eenvoudig uitziet, gebeurt er veel.

Vraag om een ​​vervaging aan de zijkanten, te beginnen met een #2. Dit kapsel is lastig - de zijkanten en bovenkant zijn helemaal losgekoppeld tot aan de achterkant van het oor, maar beginnend bij het oor, zijn de zijkanten vermengd met de bovenkant. Het haar bovenop moet 3-4 inch zijn.

Werk het product eenvoudig in handdoekdroog, vochtig haar, plaag het voor volume en kam het vervolgens in, gevolgd door een ronde föhnen.

Ververidis Vasilis / Shutterstock.com Neymar Cut 5/10Neymar kapsel

Dit voetbalkapsel is een van de meest unieke - met dit kapsel val je op in een menigte.

De zijkanten moeten worden afgeknipt met een #2 of #3. Het haar helemaal vooraan moet ongeveer 2 en een halve centimeter zijn, terwijl het haar bovenop ongeveer 2 centimeter moet zijn. Ten slotte moet het haar aan de achterkant ongeveer een centimeter zijn.

Werk het product eenvoudig in handdoekdroog, vochtig haar. Kam het in, smeer het terug en föhn het droog.

mooinblack/Shutterstock.com Lionel Messi gelikt terug 6/10Lionel Messi's gladgestreken kapselkivnl / Shutterstock.com Neymars geverfd losgekoppelde ondersnijding 7/10Neymar's geverfde losgekoppelde ondersnijdingDokshin Vlad / Shutterstock.com Roman Weidenfellers oorstop 8/10Oorverstopping van Roman WeidenfellerTomasz Bidermann / Shutterstock.com Zinedine Zidane 9/10Zinedine Zidane's Badass Clean Shaveimagestockdesign / Shutterstock.com Iniesta 10/10IniestaCosminIftode / Shutterstock.com