10 knappe high-fade-kapsels waar je dol op zult zijn

@ jakfinchhair / InstagramVerhoog je kapselspel met een hoge vervagingeenentwintigfoto'sdoorKapsel Inspiratie30 september 2019

de hogevervagenkapsel is een van de meest populairemannen kapselsvandaag. Waarom? De vervaging zorgt voor een opvallende look die mooi past bij een breed scala aan stijlen. Met deze lijst hebben we 10 van onze favoriete high-fade stijlen samengesteld, en we weten dat je ze net zo leuk zult vinden als wij.

luiers dragen voor halloween
Klassiek gelegde top met geschoren halslijn 1/eenentwintigKlassiek gelegde top met geschoren halslijn

Dit kapsel is een voorbeeld van wat de hoge vervaging het beste doet. Hoewel het haar bovenop kort en gelijkmatig is, maakt de vervaging het langer, waardoor een mooi contrast ontstaat.

@ kevinluchmun / Instagram Hoekige pony met ondersnijding twee/eenentwintigGetextureerde hoekige pony

Over het algemeen zien hoge vervagingen er het beste uit als er een interessant kapsel bovenop het hoofd zit om het te complimenteren. Hier zorgt een hoekige pony voor die balans.Alleen / Shutterstock.com Rustige faux met hoekige franje 3/eenentwintigRustige faux met hoekige franje

Deze look combineert verschillende stylingtechnieken in één uniform kapsel. Een hoge vervaging contrasteert een licht asymmetrische pony en een subtiele faux havik bovenop.

@hayden_cassidy/ Instagram Dun Afro Vervaagd Haar 4/eenentwintigKorte vervaging

Dit eenvoudige kapsel houdt het haar op een uniforme lengte bovenop voor maximale netheid, terwijl een hoge vervaging diepte en dimensie toevoegt.

@ bladeandsoulbarbershop / Instagram Getextureerd hoog vervaagd Frans gewas 5/eenentwintigGetextureerd hoog vervaagd Frans gewas

Het Franse gewas is een klassieke onderhoudsarme stijl die de tand des tijds heeft doorstaan. Deze eigentijdse twist voegt een hoge vervaging toe voor een gedurfdere look.

@the_ramsey / Instagram Fancy High Fade met geschoren tempel 6/eenentwintigFancy High Fade met geschoren tempel

Op zoek naar een supertrendy stijl? Deze zachte hoge fade heeft je gedekt. Met kortgeknipt haar en twee ultrafijne harde delen is dit kapsel een verfijnde keuze.

@rpb_nq / Instagram Oppoetsen met klassieke gefranjerde druppelvervaging 7/eenentwintigOppoetsen met klassieke gefranjerde druppelvervaging

Als je op zoek bent naar iets met veel textuur, zul je dol zijn op deze opgepoetste look. De hoge vervaging accentueert het geplaagde haar echt, waardoor dit een uniek in het oog springend kapsel is.

@z_ramsey / Instagram Designer High Fade met texturen 8/eenentwintigDesigner High Fade met texturen

Hier is een Franse crop-variant met pijlvormen die in de zijkant van het hoofd zijn geschoren, waardoor de hoge vervaging wordt veranderd met een designer-touch.

bts in hanbok
@r.braid / Instagram Casual opfrissen met hoge vervaging 9/eenentwintigCasual opfrissen met hoge vervaging

Dit is een casual, relaxte snit die geweldig is als een alledaags kapsel. Je kunt het netter of rommeliger stylen, afhankelijk van je persoonlijke stijl.

@z_ramsey / Instagram De klassieke zoemende line-up van afrohaar 10/eenentwintigKorte line-up

Dit kapsel is voor mannen die een eenvoudig, onderhoudsarm kapsel willen. De combinatie van de hoge fade en line-up zorgt voor een zeer nette stijl.

@ justmikethatsme / Instagram Contrastrijke scherpe plotselinge zijscheerbeurt met platte voorkant elf/eenentwintigContrastrijke scherpe plotselinge zijscheerbeurt met platte voorkant@_robweston / Instagram Klassieke Brush Back met High Fade 12/eenentwintigKlassieke Brush Back met High Fade@barber_selim / Instagram Dun afrohaar met hoge vervaging 13/eenentwintigDun afrohaar met hoge vervaging@markthebarber/ Instagram Hoog vervaagde dunne borstel omhoog 14/eenentwintigHoog vervaagde dunne borstel omhoog@ napolesbarbershop / Instagram Split en line-up met geverfde voorkant vijftien/eenentwintigSplit en line-up met geverfde voorkant@ hackmensgrooming / Instagram Ondersnijding met hoge vervaging 16/eenentwintigOndersnijding met hoge vervaging@fadegame / Instagram Burst Fade en golvende top 17/eenentwintigBurst Fade en golvende top@kilianmaddison/ Instagram Parallel vervagen en losgekoppelde blonde top 18/eenentwintigParallel vervagen en losgekoppelde blonde top@barber.josh.o.p / Instagram Stijlvolle hoge vervaging met hard zijdeel 19/eenentwintigStijlvolle hoge vervaging met hard zijdeel@ppreshaw / Instagram Casual top met vervaagde zijkanten twintig/eenentwintigCasual top met vervaagde zijkanten@raduvitca / Instagram Korte top met hoge vervaging eenentwintig/eenentwintigKorte top met hoge vervaging@cresswellbarberco/ Instagram